FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 14 feb 2015, 15:39

agalo je napisao/la:protiv miricine igra druga postava da se iskristalise klupa.znaci poslije ove utakmice ostaje 18 igraca da trenira maksimalnim intezitetom.do sada je bilo preko 25 igraca.na banji vrucici u teslic igramo sa proleterom koji je zadnji u prvoj ligi rs-a.cuo sam se sa njima tamo kazu dobijamo preko 3 razlike u sto ne sumnjam,a i ishod je suvisan u ovim momentima bitan je ambijent u ekipi.pored jahe pomocnog trenera tu su marsalek dzindo i mandalinic koij svi rade s prvim timom,ukljucujuci i treninge koje vodi elko,nekada jaha,nekada obojica.
Samo ih fizicki treba napucati da su spremni dvije tekme odigrati u istom danu to je pola uspjeha a druga polovina je eurocard master card :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 feb 2015, 15:41

De vise napisi sta ste nam to valjali i kumovali nasem ulasku u PL. Hajde, bujrum, demantovacu te automatski, samo napisi ko je to iz Lk kumovao i kako..? Bezveze prozivas ljude i busas se u prsa sa tamo nekim ljudima iz Lukavca, koji su eto kumovali ulasku Slobode u Premier Ligu.. Dobar naslov za nekog satiricnog magazina, svega mi.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 feb 2015, 16:04

TzBulevar87 je napisao/la:De vise napisi sta ste nam to valjali i kumovali nasem ulasku u PL. Hajde, bujrum, demantovacu te automatski, samo napisi ko je to iz Lk kumovao i kako..? Bezveze prozivas ljude i busas se u prsa sa tamo nekim ljudima iz Lukavca, koji su eto kumovali ulasku Slobode u Premier Ligu.. Dobar naslov za nekog satiricnog magazina, svega mi.

Ne nikom vam nista nije pomogao , sami ste zelenom terenu sve dobili,,, ti da si trebao znati , vec bi znao i hvala vam na uslugama koji cinite nama kao najvecim protivnicima vaseg ulasku u PL, pa nije Azmir s tobom motku siso druze moj , taj covjek vam je plafon sto cete ikada imati u vasem klubu i drzite ga kao malo vode na dlanu jer vam je on sve , nazalost ali je tako
End of story uzivajte i jedva cekam PL da vas isforsiram ovu polu sezonu na kladionici

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 feb 2015, 16:08

sodaacm je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:De vise napisi sta ste nam to valjali i kumovali nasem ulasku u PL. Hajde, bujrum, demantovacu te automatski, samo napisi ko je to iz Lk kumovao i kako..? Bezveze prozivas ljude i busas se u prsa sa tamo nekim ljudima iz Lukavca, koji su eto kumovali ulasku Slobode u Premier Ligu.. Dobar naslov za nekog satiricnog magazina, svega mi.

Ne nikom vam nista nije pomogao , sami ste zelenom terenu sve dobili,,, ti da si trebao znati , vec bi znao i hvala vam na uslugama koji cinite nama kao najvecim protivnicima vaseg ulasku u PL, pa nije Azmir s tobom motku siso druze moj , taj covjek vam je plafon sto cete ikada imati u vasem klubu i drzite ga kao malo vode na dlanu jer vam je on sve , nazalost ali je tako
End of story uzivajte i jedva cekam PL da vas isforsiram ovu polu sezonu na kladionici
Samo konkretno, nema nista od baljezganja.. Napisi, mozes i u PP. Znamo mi vrlo dobro ovdje ko je i kako kumovao, kes i to jak kes Azmirov druze! Do tada uzivaj u zabludi. Ja te jos jednom pozivam da napises konkretno nesto, mozes slobodno i u PP ako ti je ovako neprijatno... :mrgreen:

075

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 feb 2015, 16:12

TzBulevar87 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:

Samo konkretno, nema nista od baljezganja.. Napisi, mozes i u PP. Znamo mi vrlo dobro ovdje ko je i kako kumovao, kes i to jak kes Azmirov druze! Do tada uzivaj u zabludi. Ja te jos jednom pozivam da napises konkretno nesto, mozes slobodno i u PP ako ti je ovako neprijatno... :mrgreen:
Naravno da znamo to je ocito zar ne?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 feb 2015, 16:19

Nista od tebe i odgovora. :zviz:
Sretno vam u borbi za PL komsije.
075

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 feb 2015, 16:26

TzBulevar87 je napisao/la:Nista od tebe i odgovora. :zviz:
Sretno vam u borbi za PL komsije.
Sta si se ti umislio decko? Ko si ti uopce? Hvala ali mi i PL , hmm tesko

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 feb 2015, 17:31

Radnicki - Lokomotiva Miricina: 3-2, ko je igrao danas sve :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 feb 2015, 17:46

Husic na skupstini rece da nas je povratak MILION kostao a ovaj miki maus lik iz crtanog, tito te j e b o ne prestaje svrsavat kako nas je eto lukavac vratio u PL :urnebes: :urnebes: ....dugo vecu smijuriju od lika nisam citao na forumu....kakav ciro,kakva pojacanja,kakav pun Tusanj,kakvo kesiranje za 30 kola...smijesni lukavac nas vratio...ahahahahahah :urnebes: :urnebes: ....likovi im protiv Slobode igrali kao da se za zivot bore i da ne udze ona lopta od stativu Redzepija ko zna sta bi sve bilo...oni naravno lagano zijanise od jedinstva kuci :urnebes: :urnebes: ..i jos jace kad pocne o nekakvom rivalstvu palamudat...kao tu smo mi ...u pet deka..u svemu :urnebes: :urnebes:...na stranu sto patoloski mrzite TZ a zivot ste ovdje proveli...ko god se iz lukavca malo kesa ogrebao u onom nesretnom avganistanu kupio je stan u tz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 feb 2015, 18:35

staragarda je napisao/la:

Husic na skupstini rece da nas je povratak MILION kostao a ovaj miki maus lik iz crtanog, tito te j e b o ne prestaje svrsavat kako nas je eto lukavac vratio u PL :urnebes: :urnebes: ....dugo vecu smijuriju od lika nisam citao na forumu....kakav ciro,kakva pojacanja,kakav pun Tusanj,kakvo kesiranje za 30 kola...smijesni lukavac nas vratio...ahahahahahah :urnebes: :urnebes: ....likovi im protiv Slobode igrali kao da se za zivot bore i da ne udze ona lopta od stativu Redzepija ko zna sta bi sve bilo...oni naravno lagano zijanise od jedinstva kuci :urnebes: :urnebes: ..i jos jace kad pocne o nekakvom rivalstvu palamudat...kao tu smo mi ...u pet deka..u svemu :urnebes: :urnebes:...na stranu sto patoloski mrzite TZ a zivot ste ovdje proveli...ko god se iz lukavca malo kesa ogrebao u onom nesretnom avganistanu kupio je stan u tz
Vidim da izvrces ono sto sam napisao a izmisljas sve sto nisam napisao nikad i nigdje ali ne cudi me jer ti si mali mis, ti si jedan obican klosar s kojim u nikakvu raspravu ne zelim da ulazim,,, ,jer ovde se jasno vidi ko siri mrznju a to si ti hiljadu puta dokazao sa svojim komentarima , zivot ti je tezak ,vjerujem, ne preostaje ti nista drugo nego da mrzis sve oko sebe , ubij se ucini nam uslugu i ustedi nam sta kisika jer je grehota da ga koristi insan kao ti

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 feb 2015, 18:37

samolukavac je napisao/la:Radnicki - Lokomotiva Miricina: 3-2, ko je igrao danas sve :)
Ko su strijelci?Kako su igrali?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2015, 19:38

Danasnja utakmica za infarkt. Propustili smo barem 8 stopostotnih prilika, losa realizacija nam je skroz, ali dobro je da u svakoj utakmici stvaramo prilike bez obzira na to ko je protivnik. Kada se realizacija popravi bice to ekstra.

Da krenem od pocetka:
Iako su prva kantonalna liga, Lokomotiva je sastavljena od dosta kvalitetnih igraca predvodjenih kapitenom Erminom Muslimovicem koji je bio najbolji pojedinac u njihovoj ekipi danas. Mi smo imali terensku inicijativu i napadali, ali lopta nije htjela u gol.

Poveli smo iz penala koji je dosudjen nakon igranja rukom jednog od igraca Lokomotive u svom kaznenom prostoru. Penal je realizovao Elko Kuduzovic. Da ne zaboravim napomenuti da je zbog povrede igru napustio Hasanovic.

I dalje smo napadali, imali jednu stativu i jos nekoliko dobrih prilika, a na 2-0 povisio je Dzanic. Prethodila je fantasticna akcija, sa po jednim dodirom lopte Subic - Jahic - Selamovic, a akciju golom zavrsio Dzana.

Pocetkom drugog poluvremena opustanje nasih igraca kaznjava Muslimovic i fantasticnim udarcem sa 20ak metara matira rezervnog golmana Edisa Halilovica.

Ovaj pogodak je dao krila "Lokosima" koji stizu do izjednacenja. Ponovo nakon kornera primamo pogodak (kao i u utakmici sa Kalesijom,,,opet greska golmana, rezervnog).

U nastavku su se i nasi fudbaleri (uglavnom rezervisti) probudili i napadali. Dosta prilika smo stvarali ali gola nije bilo. Pet minuta prije kraja Redzic (kao vjetar :D) prolazi po desnoj strani i asistira Eli Junuzovicu koji salje loptu u praznu mrezu za 3-2.

Mirnes Selamovic odigrao odlicno do trenutka kad je dobio drugi zuti, odnosno crveni karton (pred kraj prvog poluvremena). Nije bila tako gruba igra, ali sudija se strogo pridrzavao pravila nogometne igre :D pa je bilo dosta kartona, a po jedan crveni na obje strane.

Sutra se igra u Teslicu sa ekipom Proletera.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 14 feb 2015, 19:42

samo da kazem da smo se ocesali od najveceg svjetskog proizvodjaca koksa a to je gikil.idemooooooo :D :njanjanja:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2015, 19:47

agalo je napisao/la:samo da kazem da smo se ocesali od najveceg svjetskog proizvodjaca koksa a to je gikil.idemooooooo :D :njanjanja:
De barem u privatnu poruku napisi o cemu se radi.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 14 feb 2015, 20:23

sutra je u 3 utakmica bujrum do teslica ko moze nek skokne imat ce sta vidjeti.kidamoooo

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 feb 2015, 20:52

Lokomotiva-Radnicki Lukavac 2-3
Muslimovic Ermin,Music Eldin
Odlicna partija nasih fudbalera. Ekipa Radnickog je igrala u najjacem sastavu.
Foto galerija nesto kasnije. Ovako su napisali na stranici Lokomotive...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2015, 21:22

U prvom poluvremenu, gdje je bilo 2-0 za nas, igrali smo u najjacem sastavu sa izuzetkom Hasanovica koji je izasao u 15. minuti zbog povrede (zamijenio ga junior Hasmir Salihovic) i Mirnesa Selamovica koji tek treba da se nametne pored Jaganjca. Napisao sam vec da je Mico odigrao odlicno do iskljucenja i asistirao kod drugog gola.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 feb 2015, 22:56

Agalo majstore moze i meni to oko gikila na pp :D

O kakvoj se povredi radi kod Hasanovica, jel sta ozbiljno??

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 feb 2015, 23:17

Ma rezultati su manje bitni u ovim utakmicama, steta danas za povredu, nadam se da nije nesto teze, ne bi valjalo odmah na pocetku, to za sponzore lijepo je cuti, ipak smo mi najjaci na polju industrije i vrijeme je da ta ista i nama da povecu novcanu injekciju :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2015, 23:31

Hasanovic mi se i poslije utakmice sa Kalesijom pozalio na bolove u preponama. Danas je dobio udarac u butni misic i mislim da je to u pitanju. Vidjecemo hoce li sutra moci nastupiti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.