Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Rusilac
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:Rusilac je napisao/la:Tvoja misija je udaranje po svetinjama ove reprezentacije sa ciljem njenog slabljenja.Ti tacno znas sta su temelji i udaras na temelje.
I misija ti je licna korist,ti si stalo zaposlen na ovom forumu i drugog posla nemas.
Kad ova neka djeca nasjednu na podvale takvih kao sto si ti ja njima ne zamjeram jer su obmanuti,ja direktno prozivam smutljivce i neprijatelje reprezentacije.
Sto se tice tvog idola,i dalje stojim iza napisanog.Mozda malo nespretno napisano ali sustina ostaje.Safet Sušić nije nikakva legenda nego je moralna i ljudska nula koja je znala da svi zele da ode sa klupe i on je tada nasao zajednicki interes sa neprijateljima ove drzave da ga ostave da zaradjuje pare od svetinje i razvija licni i porodicni biznis.
Dakle,cinjenica je da bi Sušić,ta nula od čovjeka, bio spreman potpuno unistiti reprezentaciju zbog svojih interesa.
A njegovi interesi su bili kompatibilni interesima neprijatelja,medju koje spadas i sam,i njima je odgovaralo da propadnemo nacisto.
Srecom,po.usili ste.
Ne svidjaju se ni meni Virtualovi postovi vrlo cesto a tvoja razmisljanja su mi u puno stvari jako bliska. Ali ipak mislim da ovdje pretjerujes i to jako. Ne valja ljude proglasavati neprijateljima, Sjeti se da su Virtual i ekipa to nama radili i kako smo se tada osjecali. Makar ja u svoje ime to mogu reci. Ne treba ti ovo valjda mora biti neke razlike inace nema nikakvog smisla.
Ne,ne,calcio i ovih par pitara su drugo,oni su obmanuti kultom licnosti ali su navijaci reprezentacije i zele joj dobro.
Ovaj je nesto sasvim drugo.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:Ali ipak mislim da ovdje pretjerujes i to jako.
To je napisao u momentima kada ga više niko nije ni citirao i morao je uraditi nešto ekstremno da bi ponovo bio primjećen, naravno, još više se ukopao, jer je demant došao samo par dana kasnije, a
aleksandar_veliki mu je to i najavio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Rusilac
-
Kontakt:
Kakav je demant dosao da su na sjednici IO poslije poraza od Kipra srpski clanovi ostavili Sušića na selektorskoj poziciji?Jos se javno hvalio kasnije da i on ima svoje ljude cime je direktno priznao ko ga u IO podrzava.
Nema demanta jer se to ne moze demantovati,ja znam sta je tu bilo.Insajderske tipa Avdo Avdic meni nista ne znace,ne nasjedam na to.
-
bagrcavi
-
Kontakt:
E čuj Avdo Avdić.

Pa po imenu i prezimenu mu vidiš da nije normalan.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 14 feb 2015, 14:47
Stoperski par danas: Spahic i Papadopoulos.

-
baglama
-
Kontakt:
Ovolika mrznja prema Spahicu je bolesna od strane vodeceg papketovog fundamentaliste-samoubice...vjerovatno mu je zguzio trebu dok je on gledao.
Cuj sad ni Sergej ne valja, a valja francuz koji nas je zavio u crno, hulja koja bi za 1000 maraka sutra bila selektor Republike Srpske.Ali nece ga ni oni....tacnije, niko ga nece..
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 14 feb 2015, 15:51
Prvi gol kiks Grka, drugi kiks Lena.
EDIT: 0:3 opet Grk kasni. Iako ovo je bio tehnicki fenomenalan gol Dosta.
-
DzemoVoliMarmeladu
-
Kontakt:
Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 feb 2015, 16:02
Jao šta im radi wolfsburg...Ovaj grk alergican na cuvanje svog igraca. Igrat ce Spaha u Leverkusenu do 40 godine ako mu grk bude konkurencija.
-
Cartman
-
Kontakt:
Ovaj Grk da igra sa Spahom je kao da Avdija igra sa Maradonom.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Nerminovic
-
Kontakt:
Postao/la Nerminovic » 14 feb 2015, 16:22
Grčka tragedija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
-
DzemoVoliMarmeladu
-
Kontakt:
Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 feb 2015, 16:24
Spahic vrlo dobar u prvom, bar koliko može jedan odbrameni igrac I bit, kad ekipa gubi 3-0. Imao je 4 vrlo dobre intervencije I oduzimanje lopte, jedno dobro rušenje I vrlo pametan faul gdje je zaustavio kontru I prošao bez žutog. Jednom mu je Schurle pobjegao, kad su bili pritisli, pa iz kontre su imali trku Jaden na jedan sa centra, I schurleu mu je pobjegao, ali nije zabio.
-
Effenberg
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ovaj Grk da igra sa Spahom je kao da Avdija igra sa Maradonom.

A ja konto covjek puca od energije i zelje za dokazivanjem.
Dok sam vidio da je rezultat 0:3 pomislio sam odmah da Virto kampuje na temi, ali nema ga, znaci Spaha solidan!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
DzemoVoliMarmeladu
-
Kontakt:
Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 feb 2015, 16:44
Da li po turskim forumima neki virtualni trol sad dijeli pljuske sto grk igra ispred Topraka?
Doduse mogao je samo do 6 minute, tade je grcka tragedija pocela.
-
Cartman
-
Kontakt:
Da se ne zaboravi:
Cartman je napisao/la:Da vidimo reakciju vrlih strucnjaka na dolazak tog malog Grka:
GangstaX je napisao/la:Papadopolous stigao u Bayer Leverkusen. Kakva sjajna vijest!
Kabadahijico od 60 kila, ovo ti je početak kraja!!!

Chinaglia je napisao/la:mog'o bi kabadahija na klupu

rambo16 je napisao/la:Ovi iz Bayer-a su konačno shvatili da Kapiten ne može da se nosi s tako ozbiljnim zadatkom u Bundesligi
Saurman je napisao/la:Papadopoulos će bez problema izbaciti iz prvih 11 ovog našeg kiksera i kabadahiju.
Ali bilo je i onih koji su znali:
Cartman je napisao/la:Spahic nikad nije sjedio na klupi, niti ce sjedit. Vratite se u rupe.
mandraX je napisao/la:Spaha može da bude profesor igre ovoj grčkoj telećoj glavi.
Belmin6 je napisao/la:Grk stigao da uleti u kup utakmicama umjesto Spahe.
Naravno, Bosanski vezir betonirao svoje mjesto u prvih 11.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
DzemoVoliMarmeladu
-
Kontakt:
Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 feb 2015, 16:56
Teško bi se Dzeko naigro protiv ovog Bas Dosta...
4 : 3 koja ludnica. Palite TV I stream ljudi