Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

edoo3
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la edoo3 » 11 feb 2015, 19:13

ceze je napisao/la:Po mom mišljenju, Salihović je najbolji na krilu, uz aut liniju, jer tu njegov adut najviše dolazi do izražaja, centaršut.
Igrao je par puta i za repku kao centralni vezni, Slovačka i Rumunija ako se ne varam, i ništa posebno nije pokazao.
Nema on viziju ni osjećaj za prostor pa da može dijeliti lopte, uz to svaku loptu mora namjestiti na lijevu nogu, a svaku bržu loptu mora ili usporiti ili smirit.
Sad će na tebe sasuti drvlje i kamenje zbog te tvoje konstatacije :D tipa da žrtvujemo Seju na neprirodnoj poziciji, a momak svoj maksimum upravo pruža na toj poziciji
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 11 feb 2015, 19:39

Salihović je najbolji na krilu, uz aut liniju, jer tu njegov adut najviše dolazi do izražaja, centaršut.

Da poznati centarsut,sa jedne strane terena ravno na drugu,ili ipak na tribine,dobar mu je centarsut nema sta,nije doduse los kad je slobodni,pa izvodi tako,ali u toku igre,svaki mu je bio ovako kako sam opisao,i to me je uvijek nerviralo ,kad igra za repku,sve dobro uradi i treba ubaciti,nabije je skroz tamo do pomocnog sudije.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2015, 14:42

Saihovic na klupi protiv Stuttgarta.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 feb 2015, 17:09

Zasto pisete da je Salihovic na klupi a na whoscoredu pise da je poceo utakmicu i da je zamijenjen?
A ovo je usao u igru,pardon.
Vedo i Sejo usli sa klupe.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2015, 17:11

Rusilac je napisao/la:Zasto pisete da je Salihovic na klupi a na whoscoredu pise da je poceo utakmicu i da je zamijenjen?
Gledaj utakmicu pa ces znati. ;) Usao je u igru u 2. poluvremenu. WhoScored nije povjerljiv nikako.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 feb 2015, 17:12

Goalgetter je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Zasto pisete da je Salihovic na klupi a na whoscoredu pise da je poceo utakmicu i da je zamijenjen?
Gledaj utakmicu pa ces znati. ;) Usao je u igru u 2. poluvremenu. WhoScored nije povjerljiv nikako.
Gledao bih da tek nisam dosao kuci ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 feb 2015, 17:27

Salihovic je odigrao dobrih 35 minuta po meni bolje od Amirija. Ocekujem ga sljedecu opet u prvih 11
:bih: :bih:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 21 feb 2015, 14:40

Sejo i Ermin obojoca starteri danas protic Freiburga. Znaci ova se Bundesliga utakmica danas prati. :bih: :bih:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 feb 2015, 16:08

Sejo on the road again :cool:
Dobar sut!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 28 feb 2015, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 feb 2015, 16:10

Link za stream? Najbolje Sopcast ili AceStream.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 feb 2015, 16:38

A hebo te nebo vise, pa koji je qrac ovim trenerima, Sejo bio najbolji u prvom dijelu i ovaj ga vadi na poluvremenu... :twisted:
E hebo te sve vise baksuzno u pm... :evil:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 28 feb 2015, 17:06

Dobio je karton u prvom poluvremenu, pa možda zbog toga, mada mi ponekad ovi treneri stvarno nisu jasni... :roll:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 feb 2015, 17:32

Valjda nije neka povreda opet.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 28 feb 2015, 18:16

soko je napisao/la:Valjda nije neka povreda opet.
Ma bjezi nas u PM baksuznu... :twisted:
Kako su nam nabili ove munare na svakom cosku sve vrste nevolja su nas zadesile :evil:
Jedina smo zemlja sa prosjekom nadmorske visine iznad 1000 metara koju "taru" poplave :puke: ITD ITD

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 mar 2015, 18:55

Sejo opet sa klupe počinje večerašnju utakmicu :hmmmmm:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 mar 2015, 19:02

FaraonTM je napisao/la:Sejo opet sa klupe počinje večerašnju utakmicu :hmmmmm:
Ja kad pomislim da će početi s klupe, Gisdol ga stavi u prvi tim, ja kad pomislim da će igrati od početka, Gisdol ga stavi na klupu, s ovim Švabom se nikako sporazumit... :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 mar 2015, 19:09

Počeo je mislim zadnje dvije ligaške od prve minute i obje je zamijenjen na poluvremenu. Gledao sam te obje tekme nekih 15,20 minuta tog prvog poluvremena i realno nije Sejo u nekoj formi pa mi je razumljivo što mu trener ne vjeruje...

Mada sam i ja očekivao da će mu baš dati u kup utakmici priliku za dokazivanje ali opet i preko kupa mogu u Europu (mada ni preko prvenstva nisu daleko) pa se ipak Gisdol ne želi kockati, ako se stavljanje igrača sa najdužim stažem u ekipi koji je učestvovao u promociji ovog kluba u europskim i svjetskim okvirima, može nazvati kockanje :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 mar 2015, 19:20

FaraonTM je napisao/la:Počeo je mislim zadnje dvije ligaške od prve minute i obje je zamijenjen na poluvremenu. Gledao sam te obje tekme nekih 15,20 minuta tog prvog poluvremena i realno nije Sejo u nekoj formi pa mi je razumljivo što mu trener ne vjeruje...

Mada sam i ja očekivao da će mu baš dati u kup utakmici priliku za dokazivanje ali opet i preko kupa mogu u Europu (mada ni preko prvenstva nisu daleko) pa se ipak Gisdol ne želi kockati, ako se stavljanje igrača sa najdužim stažem u ekipi koji je učestvovao u promociji ovog kluba u europskim i svjetskim okvirima, može nazvati kockanje :D
Pretprošlu je odigrao skoro čitavu, zamijenjen u 90-oj, a prošlu je zamijenjen na poluvremenu i do tad je bio najbolje ocijenjeni igrač tima, pa sad koliko je to relevantno, ne znam, nije u vrhunskoj formi, ali mislim da ipak zaslužuje malo veću minutažu, a što se tiče ovog kockanja, ne bi me čudilo to previše, ali prošao je on sa njima sve i svašta i valjda najbolje zna kako i koliko ga cijene, a očito mu je to dovoljno čim i dalje ne misli nigdje...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 mar 2015, 19:34

DragonGirl je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Počeo je mislim zadnje dvije ligaške od prve minute i obje je zamijenjen na poluvremenu. Gledao sam te obje tekme nekih 15,20 minuta tog prvog poluvremena i realno nije Sejo u nekoj formi pa mi je razumljivo što mu trener ne vjeruje...

Pretprošlu je odigrao skoro čitavu, zamijenjen u 90-oj, a prošlu je zamijenjen na poluvremenu i do tad je bio najbolje ocijenjeni igrač tima, pa sad koliko je to relevantno, ne znam, nije u vrhunskoj formi, ali mislim da ipak zaslužuje malo veću minutažu, a što se tiče ovog kockanja, ne bi me čudilo to previše, ali prošao je on sa njima sve i svašta i valjda najbolje zna kako i koliko ga cijene, a očito mu je to dovoljno čim i dalje ne misli nigdje...
Do mene je, mislio sam na utakmicu prije Freiburga (protiv Stuttgarta tačnije) tada je odigrao drugo poluvrijeme...

A on zna najbolje šta će sa svoje karijere, i dalje može biti glavni igrač Hoffenheima samo mu treba jedna dobra tekma.. :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 mar 2015, 19:46

FaraonTM je napisao/la:
Do mene je, mislio sam na utakmicu prije Freiburga (protiv Stuttgarta tačnije) tada je odigrao drugo poluvrijeme...

A on zna najbolje šta će sa svoje karijere, i dalje može biti glavni igrač Hoffenheima samo mu treba jedna dobra tekma.. :D
Ma imao ju je protiv Herthe jesenas, pa i dalje sve po starom...ne znam, meni je uvijek bilo žao što će maltene cijelu karijeru provesti u Hoffenheimu, iako istina, klub napreduje iz godine u godinu, ali opet, lijepo bi bilo vidjeti ga i u nekoj novoj sredini, iako od toga vjerovatno ništa nema...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.