Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Greivis
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Greivis » 14 feb 2015, 13:24

Dzeko bi trebao da predje u neki klub tipa Stoke ili Swansea. Mislim da bi tu mogao biti glavni napadac, a i ostao bi u Engleskoj.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 feb 2015, 13:40

Edinu nije bitno da bude glavni u nekom klubu. Nije on neki mangupcic u ulici pa zeli da je glavna faca nego je profesionalac koji zeli, kao i mnogi drugi sto zele da u svom poslu zarade sto vise, budu sto poznatiji i osvoje sto vise trofeja. Sve to mu Manchester City pruza, mnogo vise nego bilo koji drugi klub na svijetu sto bi mu pruzio.

To sto pojedinci ovdje mastaju da je bitno biti negdje neka glavna faca je samo njihov pogled na situaciju ali ne i pogled jednog profesionalnog fudbalera ili nogometasa (kako vam je draze).

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2015, 14:24

Greivis je napisao/la:Dzeko bi trebao da predje u neki klub tipa Stoke ili Swansea. Mislim da bi tu mogao biti glavni napadac, a i ostao bi u Engleskoj.
Ne ide ti ovo trollanje druze, tako ni kod Ibisevica kojeg stalno svrstavas medju panjeve. Ne znam sto ti treba ovo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 feb 2015, 15:08

Eager Dzeko says 'no time to waste'

Edin Dzeko has promised he will find his best form in the final third of the season - but is in a hurry to make up for lost time.

slika

The Bosnian striker has featured in the last five matches – starting against Hull and coming off the bench in the other games - and believes he can score the goals needed to ensure the champions have a strong end to the season.

“I obviously need some more games under my belt so starting against Hull and coming on against Stoke was really good for me,” he said.

“Everything felt OK, but there is much more to come and I need to find my best form again as soon as I can.”

After picking up a calf injury against QPR in November, Edin returned to action against Roma but then suffered a different calf strain in the warm-up in the next game at Leicester in mid-December.

He believes the main reason for his set-backs this campaign could go back to last summer’s World Cup and possibly the unbroken run of first-team games he had in the second part of last season where his goals proved crucial in the title race.

“It could be that I had too many games with not enough rest in between,” he said. “I played many games for City and then had the World Cup soon after so that could have been the problem.

I didn’t let being out for so long get me
down because you have to accept that
injuries are part of the game and get
on with it, but now I’m back and
looking forward to playing and
contributing to the team again

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... e-to-waste" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 15:44

Goalgetter je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Dzeko bi trebao da predje u neki klub tipa Stoke ili Swansea. Mislim da bi tu mogao biti glavni napadac, a i ostao bi u Engleskoj.
Ne ide ti ovo trollanje druze, tako ni kod Ibisevica kojeg stalno svrstavas medju panjeve. Ne znam sto ti treba ovo.
Nije to trolanje, njegov mozak jednostavno nije u stanju napisati nešto korisno za diskusiju, na bilo kojoj temi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 feb 2015, 16:03

Mislis da mu je bolje da ostane u Cityu i igra 5-10 minuta po utakmici u prosjeku nego da bude starter u solidnom klubu engleske prve lige?

Ibisevic je ispodprosjecan napadac u Bundesligi. Imao je jednu dobru polusezonu i nista vise. Mogao bi ubrzo u MLS.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 14 feb 2015, 18:47

Greivis je napisao/la:
Mislis da mu je bolje da ostane u Cityu i igra 5-10 minuta po utakmici u prosjeku nego da bude starter u solidnom klubu engleske prve lige?

Ibisevic je ispodprosjecan napadac u Bundesligi. Imao je jednu dobru polusezonu i nista vise. Mogao bi ubrzo u MLS.
To nije bila dobra polusezona, nego vrhunska. Ibisevic je svake sezone u vrhu strijelaca bendeslige, ako je on ispodprosjecan kakvi su onda ostali napadaci?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 feb 2015, 21:52

Hoffenheim
5
18
12
8
5

Stuttgart
8
15
10
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 21:57

Gdje su golovi u ostalim takmičenjima? Ima ih još negdje oko 40, plus još 24 komada u reprezentaciji :opaopa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2015, 22:05

@Greivis

slika

Ibisevic je medju 100 najboljih strijelaca u historiji Bundeslige, i medju aktivnim igracima dijeli trece mjesto sa Lewom. [Jeste da od nekih ima nekoliko utakmica vise i duze igra u BL]

Ne smatram ni ja Vedada nekom klasom, ili nekom igracinom, posebno nakon one povrede on vise nikad nije isti. Samo zelim reci, da izrzaz panj slobodno mozes da otpises za igraca sa ovakvom statistikom, i treba da budemo ponosni da imamo ovakvog igraca u nasim redovima.

Daj boze, pa da dobijemo nakon Dzeke i Vede dobijemo igraca koji je priblizno dobar kao Vedad, ove generacije sto sada dolaze ne obecavaju puno, sto se tice pozicije u napadu (Prevljak, Ara, ili Djuric...)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 feb 2015, 22:17

To panj je bilo napisano najvise zbog kolege ti koji neobjektivno ocjenjuje nase igrace.

Na tu statistiku je dosta uticao stil igre Hoffenheima. Uvijek su puno davali, ali i puno primali. Ali eto i sam kazes, da ga ne smatras igracinom. Uostalom, nije nikada ostvario neki veci transfer i pored tako dobre statistike. I to nesto znaci.

Boljeg igraca smo mogli imati vec sada. Mislim da znas o kome pricam.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 22:24

@greivis ko je taj igrac? :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2015, 22:36

Sabinho je napisao/la:@greivis ko je taj igrac? :?
Ibrahimović.
Voli te tvoje Sarajevo.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 14 feb 2015, 22:39

Haris Seferovic, nikada njega prezalit necu. Ibrahimovic nikada nije ni bio blizu nas.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 22:41

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@greivis ko je taj igrac? :?
Ibrahimović.
Jedino on.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 14 feb 2015, 22:54

Greivis je napisao/la:Hoffenheim
5
18
12
8
5

Stuttgart
8
15
10
Ne znas ni prepisati, tih prvih 5 golova je postigao u drugoj ligi, a zadnjih 5 golova u Hoffenheimu i prvih 8 golova u Stuttgartu je jedna te ista sezona, znaci te sezone je postigao 13 golova. Znaci od 6 sezona u bundesligi u pet je imao dvocifren broj golova, i uvijek je bio u vrhu liste strijelaca.
Znaci:
18
12
8
13
15
10
Jos da nije imao povredu i onu suspenziju prosle sezone, brojke bi bile jos bolje. Zato se ne prosipaj i ne pricaj da je ispodprosjecni igrac.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 22:56

Pivopija je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Hoffenheim
5
18
12
8
5

Stuttgart
8
15
10
Ne znas ni prepisati, tih prvih 5 golova je postigao u drugoj ligi, a zadnjih 5 golova u Hoffenheimu i prvih 8 golova u Stuttgartu je jedna te ista sezona, znaci te sezone je postigao 13 golova. Znaci od 6 sezona u bundesligi u pet je imao dvocifren broj golova, i uvijek je bio u vrhu liste strijelaca.
Znaci:
18
12
8
13
15
10
Jos da nije imao povredu i onu suspenziju prosle sezone, brojke bi bile jos bolje. Zato se ne prosipaj i ne pricaj da je ispodprosjecni igrac.
Bolno.

Sto se mene tice, momak nije klasa ali je poslije Dzeke nas najbolji napadac, i od postojecih i potencijalnih.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 14 feb 2015, 23:05

Sabinho je napisao/la: Bolno.

Sto se mene tice, momak nije klasa ali je poslije Dzeke nas najbolji napadac, i od postojecih i potencijalnih.
Nisam rekao da je neka ekstra klasa, ali sigurno nije ni ispodprosjecan igrac. U reprezentaciji je dao 24 gola u 60-ak utakmica, cime se mnogi kvalitetni evropski napadaci ne mogu pohvaliti, a zabijao je i Brazilu i Argentini. :D

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 feb 2015, 23:39

muhamedkonjic je napisao/la:Haris Seferovic, nikada njega prezalit necu. Ibrahimovic nikada nije ni bio blizu nas.
Znaju i oni da sam na njega mislio.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 feb 2015, 23:41

Greivis je napisao/la:
muhamedkonjic je napisao/la:Haris Seferovic, nikada njega prezalit necu. Ibrahimovic nikada nije ni bio blizu nas.
Znaju i oni da sam na njega mislio.
Nisam na njega ni pomislio majke mi moje. Ne bi takvo nesto nikada ni pomislio.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.