FK Radnički Lukavac

samolukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la samolukavac » 12 feb 2015, 23:26

Prije Gracanice on je trebao nama doci zajedno sa Jahom, tad je trazio puno para, sad se Smajlovic mislim sudjenju posvetio, ali ako moze jos da igra sto da ne :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2015, 19:55

Selamovic danas stigao na Josik i potpisao sestomjesecni ugovor.

Uprava obavlja pregovore sa jos nekoliko provjerenih igraca ;)

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/na-po ... josik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2015, 20:10

Zoom088 je napisao/la:Selamovic danas stigao na Josik i potpisao sestomjesecni ugovor.

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/na-po ... josik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sa srecom vam brate ..valjda vam pomogne ..ipak je ovo posudba vidim gore pise kad otvoris ovaj link..ma kako god vazno je da vam bude od pomoci
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 13 feb 2015, 20:36

Gledao sam ga par puta mali zna sa loptom ali ne vjerujem da je on ono sto nama treba (klasicni napadac je to sto treba) al ajde, dobro dosao u Sodu,,,citam negativne komentare Tuzlaka sto su ga u Radnicki poslali , ljudi pljuju po upravi,,,a ni svjesni nisu koliko smo im "kumovali" prosle sezone da udju u PL,,,,a Lukavcanin nece voliti Tuzlaka i obratno postojao ovaj fudbal ili ne ,to je tako od pamtivjeka

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 13 feb 2015, 21:32

sodaacm je napisao/la:Gledao sam ga par puta mali zna sa loptom ali ne vjerujem da je on ono sto nama treba (klasicni napadac je to sto treba) al ajde, dobro dosao u Sodu,,,citam negativne komentare Tuzlaka sto su ga u Radnicki poslali , ljudi pljuju po upravi,,,a ni svjesni nisu koliko smo im "kumovali" prosle sezone da udju u PL,,,,a Lukavcanin nece voliti Tuzlaka i obratno postojao ovaj fudbal ili ne ,to je tako od pamtivjeka
koji negativni komentari :?: mozda je ljudima zao sto nas je napustio jer je miljenik navijaca ali njegov odlazak u Radnicki nikom nije mrzak :!: to je mozda i najbolji potez jer ce igrati blizu kuce i mozda nekad opet zaigra u Slobodi ;) ove godine prvi ja navijam da vi udjete sto zbog vasih navijaca to zbog nase djece koja igraju za vas :D pozz
Sloboda Tuzla

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2015, 21:42

fukaratz je napisao/la: ove godine prvi ja navijam da vi udjete sto zbog vasih navijaca to zbog nase djece koja igraju za vas :D pozz

E nek sam i ovo docekao i dozivio.

Napravio sam screenshot tvog komentara @fukaratz :D. Sutra ide na uramljivanje :D

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 13 feb 2015, 21:48

fukaratz je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Gledao sam ga par puta mali zna sa loptom ali ne vjerujem da je on ono sto nama treba (klasicni napadac je to sto treba) al ajde, dobro dosao u Sodu,,,citam negativne komentare Tuzlaka sto su ga u Radnicki poslali , ljudi pljuju po upravi,,,a ni svjesni nisu koliko smo im "kumovali" prosle sezone da udju u PL,,,,a Lukavcanin nece voliti Tuzlaka i obratno postojao ovaj fudbal ili ne ,to je tako od pamtivjeka
koji negativni komentari :?: mozda je ljudima zao sto nas je napustio jer je miljenik navijaca ali njegov odlazak u Radnicki nikom nije mrzak :!: to je mozda i najbolji potez jer ce igrati blizu kuce i mozda nekad opet zaigra u Slobodi ;) ove godine prvi ja navijam da vi udjete sto zbog vasih navijaca to zbog nase djece koja igraju za vas :D pozz
Lijepo je to cuti ako je istina ,on je vase dijete i to je razumljivo u potpunosti s te strane ali komentara je bilo tipa mi vam lomili noge ovde , poslali ga "seljacima" koji mrze Slobodu i tako to ,,,a potpuno druga slika je bila na Josiku

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 feb 2015, 21:56

Momku iz Tuzle za komentar 10 - tka, a daj jos ova dva igraca koja su u opciji i beton smo ljudi vjerujte :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 feb 2015, 22:55

vi nama kumovali i nesto pomogli da se vratimo u PL...ahahahahaha :urnebes: :urnebes: ...tu tvoju lovacku pricu moze popusit samo neko iz lukavca...de se malo uozbilji.....samo ne potezi neko rivalstvo,sviju ti :D :D ....cuj,oni nama valjali :? ....tako sto ste ginuli protiv nas a jedinstvu pustili tekmu

p.s. i od svih mjesta oko Tuzle vi najvise mrzite Tuzlu...i to ubjedljivo....a najblizi ste joj i najvise je upravo vama valjala i valja....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 13 feb 2015, 23:32

staragarda je napisao/la:
vi nama kumovali i nesto pomogli da se vratimo u PL...ahahahahaha :urnebes: :urnebes: ...tu tvoju lovacku pricu moze popusit samo neko iz lukavca...de se malo uozbilji.....samo ne potezi neko rivalstvo,sviju ti :D :D ....cuj,oni nama valjali :? ....tako sto ste ginuli protiv nas a jedinstvu pustili tekmu

p.s. i od svih mjesta oko Tuzle vi najvise mrzite Tuzlu...i to ubjedljivo....a najblizi ste joj i najvise je upravo vama valjala i valja....
Pitaj "tatu" svog ako ga uopste poznajes(dobar s njim) mozda ti pojasni kako stvari funkcionisu u federalnoj ligi,,,koji si ti muflon :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2015, 23:33

@staragarda, nisi svjestan koliko grijesis u nekim stvarima. Vjeruj kad ti ja kazem ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2015, 23:36

SaltCityAttack je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Selamovic danas stigao na Josik i potpisao sestomjesecni ugovor.

sa srecom vam brate ..valjda vam pomogne ..ipak je ovo posudba vidim gore pise kad otvoris ovaj link..ma kako god vazno je da vam bude od pomoci
Jeste, ipak je posudba iako je meni jucer receno da on dolazi s cistim papirima. Uglavnom, on ima ugovor sa Slobodom jos godinu i po (od ukupno dvije godine).

Da hoce igrati kao u Slobodi svi bi ovdje bili prezadovoljni.

I moramo ga brate u teretanu poslati :D.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 13 feb 2015, 23:37

Zoom088 je napisao/la:@staragarda, nisi svjestan koliko grijesis u nekim stvarima. Vjeruj kad ti ja kazem ;)
Kad uporedim slobodu i vitez ekipe koje su usle ( po sezonama kada su usle)u PL, to ti je kao real madrid i vukovije (samo gledam ekipe na terenu) Lik je smrtni neprijatelj sve lukavackog sto postoji, ogranicen ko spajz

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 feb 2015, 10:00

Danas od 15 sati u Tuzli nova utakmica: Radnicki - Lokomotiva Miricina...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 feb 2015, 10:22

A sutra u Tuzli igraju i juniori i kadeti protiv Gradačačke Zvijezde.
Izgleda da smo dobro "zadužili" komšije čim ovoliko imamo termina besplatno. :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 feb 2015, 11:22

Sutra Radnicki putuje i u Teslic gdje ce na terenu Banje Vrucice odigrati novi prijateljski mec protiv prvoligasa Republike Srpske ekipe Proletera iz Teslica.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 14 feb 2015, 12:10

protiv miricine igra druga postava da se iskristalise klupa.znaci poslije ove utakmice ostaje 18 igraca da trenira maksimalnim intezitetom.do sada je bilo preko 25 igraca.na banji vrucici u teslic igramo sa proleterom koji je zadnji u prvoj ligi rs-a.cuo sam se sa njima tamo kazu dobijamo preko 3 razlike u sto ne sumnjam,a i ishod je suvisan u ovim momentima bitan je ambijent u ekipi.pored jahe pomocnog trenera tu su marsalek dzindo i mandalinic koij svi rade s prvim timom,ukljucujuci i treninge koje vodi elko,nekada jaha,nekada obojica.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2015, 12:39

Aga moj dobri, mi smo Proletera uvijek pobjedjivali sa minimalno 2 razlike, bez obzira u kojem smo sastavu igrali i na kojoj su se poziciji ekipe nalazile.

Razlika izmedju Prve lige FBiH i Prve lige RS je ogromna. Oni su u rangu s nasom kantonalnom ligom.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 14 feb 2015, 12:51

stoji sve.vidim gracanica ih je tukla 6-2.nista ove prijateljske ne govore osim o induvidualnim kvalitetama pojedinaca

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 14 feb 2015, 15:35

SiouxLukavac je napisao/la:A sutra u Tuzli igraju i juniori i kadeti protiv Gradačačke Zvijezde.
Izgleda da smo dobro "zadužili" komšije čim ovoliko imamo termina besplatno. :D
Stvarno besplatno? To nisam znao, ali iskreno neka se saradjuje, naravno da smo im valjali i neka smo mi nikada ne bi mogli uci u PL prije njih to svako normalan i realan ce potvrditi. Trebalo bi biti normalno da se pomazemo kako s njima tako i sa ostalim komsijama .MI sa TK bi se trebali udruziti jednom zauvijek,,,pa ne zaboravimo mi smo najrazvijeniji i najmnogoljudniji kanton u drzavi a drugi kajmak uzimaju,,,,tome treba stati u kraj vec jednom

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.