FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Prije Gracanice on je trebao nama doci zajedno sa Jahom, tad je trazio puno para, sad se Smajlovic mislim sudjenju posvetio, ali ako moze jos da igra sto da ne 

Selamovic danas stigao na Josik i potpisao sestomjesecni ugovor.
Uprava obavlja pregovore sa jos nekoliko provjerenih igraca
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/na-po ... josik.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/na-po ... josik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sa srecom vam brate ..valjda vam pomogne ..ipak je ovo posudba vidim gore pise kad otvoris ovaj link..ma kako god vazno je da vam bude od pomociZoom088 je napisao/la:Selamovic danas stigao na Josik i potpisao sestomjesecni ugovor.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gledao sam ga par puta mali zna sa loptom ali ne vjerujem da je on ono sto nama treba (klasicni napadac je to sto treba) al ajde, dobro dosao u Sodu,,,citam negativne komentare Tuzlaka sto su ga u Radnicki poslali , ljudi pljuju po upravi,,,a ni svjesni nisu koliko smo im "kumovali" prosle sezone da udju u PL,,,,a Lukavcanin nece voliti Tuzlaka i obratno postojao ovaj fudbal ili ne ,to je tako od pamtivjeka
koji negativni komentarisodaacm je napisao/la:Gledao sam ga par puta mali zna sa loptom ali ne vjerujem da je on ono sto nama treba (klasicni napadac je to sto treba) al ajde, dobro dosao u Sodu,,,citam negativne komentare Tuzlaka sto su ga u Radnicki poslali , ljudi pljuju po upravi,,,a ni svjesni nisu koliko smo im "kumovali" prosle sezone da udju u PL,,,,a Lukavcanin nece voliti Tuzlaka i obratno postojao ovaj fudbal ili ne ,to je tako od pamtivjeka

Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la: ove godine prvi ja navijam da vi udjete sto zbog vasih navijaca to zbog nase djece koja igraju za vaspozz
E nek sam i ovo docekao i dozivio.
Napravio sam screenshot tvog komentara @fukaratz

Lijepo je to cuti ako je istina ,on je vase dijete i to je razumljivo u potpunosti s te strane ali komentara je bilo tipa mi vam lomili noge ovde , poslali ga "seljacima" koji mrze Slobodu i tako to ,,,a potpuno druga slika je bila na Josikufukaratz je napisao/la:koji negativni komentarisodaacm je napisao/la:Gledao sam ga par puta mali zna sa loptom ali ne vjerujem da je on ono sto nama treba (klasicni napadac je to sto treba) al ajde, dobro dosao u Sodu,,,citam negativne komentare Tuzlaka sto su ga u Radnicki poslali , ljudi pljuju po upravi,,,a ni svjesni nisu koliko smo im "kumovali" prosle sezone da udju u PL,,,,a Lukavcanin nece voliti Tuzlaka i obratno postojao ovaj fudbal ili ne ,to je tako od pamtivjekamozda je ljudima zao sto nas je napustio jer je miljenik navijaca ali njegov odlazak u Radnicki nikom nije mrzak
to je mozda i najbolji potez jer ce igrati blizu kuce i mozda nekad opet zaigra u Slobodi
ove godine prvi ja navijam da vi udjete sto zbog vasih navijaca to zbog nase djece koja igraju za vas
pozz
-
- Kontakt:
Momku iz Tuzle za komentar 10 - tka, a daj jos ova dva igraca koja su u opciji i beton smo ljudi vjerujte 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
vi nama kumovali i nesto pomogli da se vratimo u PL...ahahahahahasodaacm je napisao/la:Gledao sam ga par puta mali zna sa loptom ali ne vjerujem da je on ono sto nama treba (klasicni napadac je to sto treba) al ajde, dobro dosao u Sodu,,,citam negativne komentare Tuzlaka sto su ga u Radnicki poslali , ljudi pljuju po upravi,,,a ni svjesni nisu koliko smo im "kumovali" prosle sezone da udju u PL,,,,a Lukavcanin nece voliti Tuzlaka i obratno postojao ovaj fudbal ili ne ,to je tako od pamtivjeka

p.s. i od svih mjesta oko Tuzle vi najvise mrzite Tuzlu...i to ubjedljivo....a najblizi ste joj i najvise je upravo vama valjala i valja....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pitaj "tatu" svog ako ga uopste poznajes(dobar s njim) mozda ti pojasni kako stvari funkcionisu u federalnoj ligi,,,koji si ti muflonstaragarda je napisao/la:vi nama kumovali i nesto pomogli da se vratimo u PL...ahahahahahasodaacm je napisao/la:Gledao sam ga par puta mali zna sa loptom ali ne vjerujem da je on ono sto nama treba (klasicni napadac je to sto treba) al ajde, dobro dosao u Sodu,,,citam negativne komentare Tuzlaka sto su ga u Radnicki poslali , ljudi pljuju po upravi,,,a ni svjesni nisu koliko smo im "kumovali" prosle sezone da udju u PL,,,,a Lukavcanin nece voliti Tuzlaka i obratno postojao ovaj fudbal ili ne ,to je tako od pamtivjeka![]()
...tu tvoju lovacku pricu moze popusit samo neko iz lukavca...de se malo uozbilji.....samo ne potezi neko rivalstvo,sviju ti
![]()
....cuj,oni nama valjali
....tako sto ste ginuli protiv nas a jedinstvu pustili tekmu
p.s. i od svih mjesta oko Tuzle vi najvise mrzite Tuzlu...i to ubjedljivo....a najblizi ste joj i najvise je upravo vama valjala i valja....

@staragarda, nisi svjestan koliko grijesis u nekim stvarima. Vjeruj kad ti ja kazem 

Jeste, ipak je posudba iako je meni jucer receno da on dolazi s cistim papirima. Uglavnom, on ima ugovor sa Slobodom jos godinu i po (od ukupno dvije godine).SaltCityAttack je napisao/la:sa srecom vam brate ..valjda vam pomogne ..ipak je ovo posudba vidim gore pise kad otvoris ovaj link..ma kako god vazno je da vam bude od pomociZoom088 je napisao/la:Selamovic danas stigao na Josik i potpisao sestomjesecni ugovor.
Da hoce igrati kao u Slobodi svi bi ovdje bili prezadovoljni.
I moramo ga brate u teretanu poslati

Kad uporedim slobodu i vitez ekipe koje su usle ( po sezonama kada su usle)u PL, to ti je kao real madrid i vukovije (samo gledam ekipe na terenu) Lik je smrtni neprijatelj sve lukavackog sto postoji, ogranicen ko spajzZoom088 je napisao/la:@staragarda, nisi svjestan koliko grijesis u nekim stvarima. Vjeruj kad ti ja kazem
-
- Kontakt:
Danas od 15 sati u Tuzli nova utakmica: Radnicki - Lokomotiva Miricina...
-
- Kontakt:
A sutra u Tuzli igraju i juniori i kadeti protiv Gradačačke Zvijezde.
Izgleda da smo dobro "zadužili" komšije čim ovoliko imamo termina besplatno.

-
- Kontakt:
Sutra Radnicki putuje i u Teslic gdje ce na terenu Banje Vrucice odigrati novi prijateljski mec protiv prvoligasa Republike Srpske ekipe Proletera iz Teslica.
protiv miricine igra druga postava da se iskristalise klupa.znaci poslije ove utakmice ostaje 18 igraca da trenira maksimalnim intezitetom.do sada je bilo preko 25 igraca.na banji vrucici u teslic igramo sa proleterom koji je zadnji u prvoj ligi rs-a.cuo sam se sa njima tamo kazu dobijamo preko 3 razlike u sto ne sumnjam,a i ishod je suvisan u ovim momentima bitan je ambijent u ekipi.pored jahe pomocnog trenera tu su marsalek dzindo i mandalinic koij svi rade s prvim timom,ukljucujuci i treninge koje vodi elko,nekada jaha,nekada obojica.
Aga moj dobri, mi smo Proletera uvijek pobjedjivali sa minimalno 2 razlike, bez obzira u kojem smo sastavu igrali i na kojoj su se poziciji ekipe nalazile.
Razlika izmedju Prve lige FBiH i Prve lige RS je ogromna. Oni su u rangu s nasom kantonalnom ligom.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Razlika izmedju Prve lige FBiH i Prve lige RS je ogromna. Oni su u rangu s nasom kantonalnom ligom.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
stoji sve.vidim gracanica ih je tukla 6-2.nista ove prijateljske ne govore osim o induvidualnim kvalitetama pojedinaca
Stvarno besplatno? To nisam znao, ali iskreno neka se saradjuje, naravno da smo im valjali i neka smo mi nikada ne bi mogli uci u PL prije njih to svako normalan i realan ce potvrditi. Trebalo bi biti normalno da se pomazemo kako s njima tako i sa ostalim komsijama .MI sa TK bi se trebali udruziti jednom zauvijek,,,pa ne zaboravimo mi smo najrazvijeniji i najmnogoljudniji kanton u drzavi a drugi kajmak uzimaju,,,,tome treba stati u kraj vec jednomSiouxLukavac je napisao/la:A sutra u Tuzli igraju i juniori i kadeti protiv Gradačačke Zvijezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.