FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moramo gledati i druge timove ljudi?!sve je ok als smo drugi,musa i silic su nas pasli protiv partizana sto znaci da i oni hoce titulu posto\poto!oprezdrugovi,dug je put do titule to znamo?!...valja nama preko rijeke
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da se pocnemo dokazivati igrama na terenu..evo hvala bogu igraci su tu,Meho je tu pa cemo vidjeti
nego ovako izgleda Banja Ilidza 2 sedmice prije utakmice...

Jao njive...da hoce malo srediti ovo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa druze vecina terena je njiva,to svi znaju pa i igraci,svaki tim ce jos dodatno unakazit svoj teren protiv nas,tako da to nije nista strasno
*** te grobic, pa Varazdin bolji koef. ima od nas... Jedino ce nas to mozda sputati, jer u 2. pretkolu nismo nosioci i kad ispadnes u 2. pretkolu nema te, to ce biti opasno ako se titula osvoji, ako prodjemo 2. pretkolo sigruno smo u Play-offu, jer 3. EL prolazimo kao i uvijek.
Koeficijent igra veliku ulogu..
A znam sve brate al kad pogledas sa strane Sarajevo je klub koji se od svih ovih navedenih najvise diže, svakim danom sve više rastemo.MortemHz je napisao/la:Evo koeficijenti klubova iz regiona :
1. Dinamo Zagreb 24.700
2. Maribor 22.225
3. Partizan 14.775
4. Rijeka 13.700
5. Hajduk 11.200
6. Crvena Zvezda 7.775
7. Split 7.200
8. Vojvodina 6.275
9. Slaven 5.700
10.Varazdin 5.700
Evo 10 klubova iz regiona a da su ispred nas...ovo moramo pod hitno poboljsati da budemo sto veci koeficijent ... sad smo na 5.500 i ove godine ce narasti na oko 7 jer se brise godina iz Uefe gdje smo najlosiji bili
Nije ni Dinamo ovaj koeficijent dobio za 2-3 sezone.
Tek smo počeli, a koliko brzo rastemo nek ti bude pokzatelj naša tržišna vrijednost na transfermarktu do prije 4-5 godina i sad. Čak smo i u odnosu na prošlu godinu za koji milion skuplji..
POLAHKO AL SIGURNO
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
Ja o europi jos ne razmisljam,prvo titula pa onda u fight ko god da je
Mi ako osvojimo titulu borimo se za LPmacahz je napisao/la:*** te grobic, pa Varazdin bolji koef. ima od nas... Jedino ce nas to mozda sputati, jer u 2. pretkolu nismo nosioci i kad ispadnes u 2. pretkolu nema te, to ce biti opasno ako se titula osvoji, ako prodjemo 2. pretkolo sigruno smo u Play-offu, jer 3. EL prolazimo kao i uvijek.

K O E F I C I J E N T ..

BOLEST 1946
Kad vidim ove koef muka mi,ispada da mi moramo jos pure i sprajta da ove stignemo?al lakapo sve se moze
Ne bas toliko ofanzivniju vise ratnicku i rusilacku. Mozes igrati ofanzivno i sa jednim napadacem naprimjer. Dvije snazne devetke bi razbile bunker/e jer malo koja dvojica stopera mogu da zaustave fizicki Benku i Krstu istovremeno. Znaci sa fizickom snagom bi ih probili. A onda Duljevic u nastavku da zabije jos koji gol.simon je napisao/la:I ja sam istog misljenja, trebao bi Meho isprobati neku ofanzivniju formaciju jer u ligi protiv nas vecina klubova ce se braniti.Ajax je napisao/la:Valjalo bi po meni bar jedno poluvrijeme poceti utakmicu sa dvojicom snaznih devetki. Tek toliko da se isproba i ta varijanta koja bi mogla da bude jako korisna protiv bunkera u Premijer ligi.
Nego ima li neko video, slike, članak o tome kako napreduje taj naš trening centar ??
Kako čujem za 7-8 mj. bi trebao bit gotov?
Kad se to završi, tek onda se možemo svrstat u istu rečenicu sa Partizanom i Dinamom
Kako čujem za 7-8 mj. bi trebao bit gotov?

Kad se to završi, tek onda se možemo svrstat u istu rečenicu sa Partizanom i Dinamom

BOLEST 1946
Ajax u potpunosti se slazem sa tobom dvije jake devetke bunkere izbijaju iz cipela
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ogroman je problem preci 2. pretkolo jer tu nas cekaju ekipe tipa Maribor..uglavnom jace od nas i to pofino...kad bi se ovo kojim slucajem proslo u 3. necu ni da ti pricam ko bi nas cekao...ali tu ako ispadnes ides u play off EL i tu se pofajtat momacki pa sta budeMirso1197 je napisao/la:Mi ako osvojimo titulu borimo se za LPmacahz je napisao/la:*** te grobic, pa Varazdin bolji koef. ima od nas... Jedino ce nas to mozda sputati, jer u 2. pretkolu nismo nosioci i kad ispadnes u 2. pretkolu nema te, to ce biti opasno ako se titula osvoji, ako prodjemo 2. pretkolo sigruno smo u Play-offu, jer 3. EL prolazimo kao i uvijek.
Koeficijent igra veliku ulogu..a ako tu doguramo do play offa čak i da ispanemo idemo u EL ..
K O E F I C I J E N T ..

E interesuje me bas bas bas, ako neko zna, a vjerujem da ima dobor informisanih ovdje, kome je TA generalni sponzor, mislim kojim klubovima. 

Naravno da za te dvije devetke treba puno trke,tim mora u cjelosti da taj\te bunkere pritisce i jos mora da pazi na kontre?hmm zahtjevno ali izvodivo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klubovi : Barcelona,Manchester United,Borussia Dortmund,Marseille,Aston Villa,Hannover,Galatasaray,Chelsea...ovo je kojima su bili sponzor i kojima su trenutno sad
Licnosti koje imaju ugovor sa njima su : Messi,Drogba,Bryant,Wozniacki,Rooney,neki drama poznat glumac i jos par zvucnih
Takodjer sponzorisu veci dio turske lige i klubova,citavu japansku ligu,kosarkaske klubove i citavu euroligu...ovo je sto znam
Licnosti koje imaju ugovor sa njima su : Messi,Drogba,Bryant,Wozniacki,Rooney,neki drama poznat glumac i jos par zvucnih
Takodjer sponzorisu veci dio turske lige i klubova,citavu japansku ligu,kosarkaske klubove i citavu euroligu...ovo je sto znam
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 feb 2015, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala brate, sad cu da se kruci po fejsuMortemHz je napisao/la:Klubovi : Barcelona,Manchester United,Borussia Dortmund,Marseille,Aston Villa,Hannover,Galatasaray,Chelsea...ovo je kojima su bili sponzor i kojima su trenutno sad
Licnosti koje imaju ugovor sa njima su : Messi,Drogba,Bryant,Wozniacki i jos par zvucnih
Takodjer sponzorisu veci dio turske lige i klubova,citavu japansku ligu,kosarkaske klubove...ovo je sto znam

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista,malo sam editovao sto sam se sjetio jos pa da znas 

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Drug ovo je pomocni stadion, na glavnom se ne treniraMortemHz je napisao/la:Samo da se pocnemo dokazivati igrama na terenu..evo hvala bogu igraci su tu,Meho je tu pa cemo vidjetinego ovako izgleda Banja Ilidza 2 sedmice prije utakmice...

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam,vidio sam ostale slike nego nisam se sjetio ovdje ispraviti

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Prepo sam se kad sam vidio post maksuz sam otiso da vidim ostale slike na sportuMortemHz je napisao/la:Znam,vidio sam ostale slike nego nisam se sjetio ovdje ispraviti![]()

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Trenutno korisnika/ca: Maroon1946, MSOZ101 i 40 gostiju.