jesi li vidio sta je odigraophily je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Ja danas prolazim pored makijata kad Ronaldinjo kafu pije i avaz čita a premierova ponuda na stolu.. Ko zna šta se tu šuška..![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jesi li vidio sta je odigraophily je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Ja danas prolazim pored makijata kad Ronaldinjo kafu pije i avaz čita a premierova ponuda na stolu.. Ko zna šta se tu šuška..![]()
![]()
![]()
Ti si prvi napisao da se "nece prihvatiti" u ime svih Zeljovaca. Dobio si shodno tome i odgovor kakav si zasluzio.MuhamedTM je napisao/la:Ti ne mozes pricati za sve Zeljovce isto kao ni ja ,zato prihvati sta hoces .storm_raider je napisao/la:Naravno da ce se prihvatiti, pusti ovog.
Znači propali talenat. Po ovome nešto u rangu onog olimpiCovog.super je napisao/la:igrao u19 anderlecht,u19 psv,inter,twente,eupen,mechelen,vicenza i jos par klubovaavlami97 je napisao/la:Reci klubsuper je napisao/la:necu reci ime da ne ureknem,al momak gdje je igrao sve bit ce za senzacije,igra tomino mjesto
Ne moras ni ti smarati 4 dana s Kokotom. Zeljo ima stotine hiljada navijaca a vas 5 ekstremista koji nesto hocete spremite se na Grbavicu i raspravite oko orlova, golubova i ostalih ptica. Hvala ti.MuhamedTM je napisao/la:halo oluja ,nervozan si polako (sabur)chill out![]()
Kako ja mogu pricati u ime svih Zeljovaca ? ili obrnuto? prihvacen mozda od nekih ali ne svih 100%
Ovdje se ne radi sto je on dizo 3 prsta niti sto je druge religije oke ,nego sto je igro u pticurinama .Nemoj te glumiti sad ovdje I lizat se ko njifnjari .
Nece mi nista promjeniti misljenje ,jednostavno kad bude igro necu ga pratit I vozdra . Ko ga je doveo nek mu ide na dusu.Ne mozes ti meni nametat ni neko drugi svoju pricu . Vjeruj nije niko dosao na forum radi vas ili mene nego zbog Zelje. Vozdra mir napolju,toliko o tome.
ma nek je musliman pa i bez nogechampions1921 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la: Ovdje se ne radi sto je on dizo 3 prsta niti sto je druge religije oke ,nego sto je igro u pticurinama .Nemoj te glumiti sad ovdje I lizat se ko njifnjari .
Slicnog sam misljenja [WINKING FACE]alan_kardec je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la: Ovdje se ne radi sto je on dizo 3 prsta niti sto je druge religije oke ,nego sto je igro u pticurinama .Nemoj te glumiti sad ovdje I lizat se ko njifnjari .
da nije igrao u ptičurinama, vjerovatno bi problem bila ta tri prsta i tako ukrug.
Ipak svi ti problemi će se brzo zaboraviti ako Koka bude igrao dobro i zabijao, a nadam se da hoće.
Ljudi ja kao da pisem na Japanskom a ne na Bosanskom. Niti mrzim koga niti sirim mrznju kazem samo da nije prihvacen od svih ! u cemu je frka, boli me briga da je ne znam ti sta nego samo sto je igrao u tom klubu .Mozda vi ne znate sta taj klub prestavlja pa vam ne zamjeram ili mozete preci preko toga.alan_kardec je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la: Ovdje se ne radi sto je on dizo 3 prsta niti sto je druge religije oke ,nego sto je igro u pticurinama .Nemoj te glumiti sad ovdje I lizat se ko njifnjari .
da nije igrao u ptičurinama, vjerovatno bi problem bila ta tri prsta i tako ukrug.
Ipak svi ti problemi će se brzo zaboraviti ako Koka bude igrao dobro i zabijao, a nadam se da hoće.
http://www.transfermarkt.co.uk/ibrahim- ... _id/109745" onclick="window.open(this.href);return false;Minjore je napisao/la:Čim ga nema na transfermarketu, diskutabilan jeNa njemu je da dodje i da se dokaze
Brat obisao pola svijeta za 10 godinachampions1921 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/ibrahim- ... _id/109745" onclick="window.open(this.href);return false;Minjore je napisao/la:Čim ga nema na transfermarketu, diskutabilan jeNa njemu je da dodje i da se dokaze
Ali je mijenjao klubove ko gace ako je ovaj uopce taj o kome super govori a sudeci po nabrojanim klubovima to je taj..
Sta je Amar znacio za nas klub to nije normalnoMinjore je napisao/la:Brat obisao pola svijeta za 10 godinachampions1921 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/ibrahim- ... _id/109745" onclick="window.open(this.href);return false;Minjore je napisao/la:Čim ga nema na transfermarketu, diskutabilan jeNa njemu je da dodje i da se dokaze
Ali je mijenjao klubove ko gace ako je ovaj uopce taj o kome super govori a sudeci po nabrojanim klubovima to je taj..Players' agents: Familienangehöriger
Da nije iz Susiceve agencije, cim se familija spominje
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.