Kakav se fudbal igrao, posjeta je bila fenomenalna. Naša publika jeste željna senzacije, hypea, lafine itd., ali je bez obzira na sve među najvjernijim u BiH. Sigurno da će u drugom dijelu sezone, bez obzira na neatraktivne protivnike na Tušnju, cifre biti zadovoljavajuće.merak je napisao/la:Pored lose igre, rezultata i atmosfere imali smo mislim 3. ili 4. posjetu u ligi ( s tim da su dolazili znatno jaci protivnici nego sto ce sada ) ali jednostavno na Tusnju bez obzira na sve ocekujes uvijek 2000-3000 posjetilaca.
Pricajuci sa rajom i sa drustvom mnogi su najavili da ce ponovo krenuti jer iskreno ne mozes kriviti ljude sto su odustali kada se samo sjetimo kakav smo anti fudbal gledali jesenas. Kljucna ce biti prva 2-3 kola, uz dobar rezultat i lijep fudbal ocekujem prosjek 3000-4000 jer ipak dolaze manje atraktivni protivnici.
Dolazi ljepse vrijeme narod se zazelio Slobode uz kombinaciju ovoga gore navedenog mogli bi lijepe momente doziviti na proljece
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
merak je napisao/la:Pored lose igre, rezultata i atmosfere imali smo mislim 3. ili 4. posjetu u ligi ( s tim da su dolazili znatno jaci protivnici nego sto ce sada ) ali jednostavno na Tusnju bez obzira na sve ocekujes uvijek 2000-3000 posjetilaca.
Pricajuci sa rajom i sa drustvom mnogi su najavili da ce ponovo krenuti jer iskreno ne mozes kriviti ljude sto su odustali kada se samo sjetimo kakav smo anti fudbal gledali jesenas. Kljucna ce biti prva 2-3 kola, uz dobar rezultat i lijep fudbal ocekujem prosjek 3000-4000 jer ipak dolaze manje atraktivni protivnici.
Dolazi ljepse vrijeme narod se zazelio Slobode uz kombinaciju ovoga gore navedenog mogli bi lijepe momente doziviti na proljece
UVJEREN SAM U PUNU PODRŠKU IGRAČIMA , MUSEMIĆU, PREDSJEDNIKU HUSIĆU I DIREKTORU VUGDALIĆU. VOLIO BIH VIDJETI TRANSPARENT IZVINJENJA VUGDALIĆU. MOŽE SE OBJESITI NA OGRADU, NE MORA GA NIKO DRŽATI.
Ja volim FK Tuzla City
Ko je danas poceo utakmicu sa kapitenskom trakom, Zeba je zavrsio utakmicu sa kapitenskom trakom.
🔴⚫️
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne moze to,nismo prelivode a jos uvijek nije nicim zasluzio da mu se to uradi...uostalom nek mu to izvinjenje salju isti koji su ga mrskali,za takve stvari nema mjesta na ogradisloboda72 je napisao/la:merak je napisao/la:Pored lose igre, rezultata i atmosfere imali smo mislim 3. ili 4. posjetu u ligi ( s tim da su dolazili znatno jaci protivnici nego sto ce sada ) ali jednostavno na Tusnju bez obzira na sve ocekujes uvijek 2000-3000 posjetilaca.
UVJEREN SAM U PUNU PODRŠKU IGRAČIMA , MUSEMIĆU, PREDSJEDNIKU HUSIĆU I DIREKTORU VUGDALIĆU. VOLIO BIH VIDJETI TRANSPARENT IZVINJENJA VUGDALIĆU. MOŽE SE OBJESITI NA OGRADU, NE MORA GA NIKO DRŽATI.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Druze istog sam misljenja bio kao ti u vezi Vugdalica...al vjerovatno grijesimo,uradio je stvari da u NSBiH kotiramo visoko...kazu da dosad nisu ni sa kim imali saradnju kao sa Slobodom...zahvaljujuci njemu i Azmiru.A ima jos stvari,ali nisu iznesene u javnost...Slatinash_7 je napisao/la:Ne moze to,nismo prelivode a jos uvijek nije nicim zasluzio da mu se to uradi...uostalom nek mu to izvinjenje salju istisloboda72 je napisao/la:merak je napisao/la:Pored lose igre, rezultata i atmosfere imali smo mislim 3. ili 4. posjetu u ligi ( s tim da su dolazili znatno jaci protivnici nego sto ce sada ) ali jednostavno na Tusnju bez obzira na sve ocekujes uvijek 2000-3000 posjetilaca.
koji su ga mrskali,za takve stvari nema mjesta na ogradi
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Jesil slusao predsjednikov govor na skupstini cijelu verziju ? Mislim da je i te kako zasluzio sad na stranu nas mentalitet sto se na nesto mora pljuvati. Garantujem ti da ces citati i slusati komentare ukoliko budemo ostvarivali dobar rezultat u ovom dijelu sezone da ce se pljuvati po pojedincima u smislu zasto ovo nismo od pocetka odradili sad bi se borili za vrh.Slatinash_7 je napisao/la:Ne moze to,nismo prelivode a jos uvijek nije nicim zasluzio da mu se to uradi...uostalom nek mu to izvinjenje salju isti koji su ga mrskali,za takve stvari nema mjesta na ogradisloboda72 je napisao/la:merak je napisao/la:Pored lose igre, rezultata i atmosfere imali smo mislim 3. ili 4. posjetu u ligi ( s tim da su dolazili znatno jaci protivnici nego sto ce sada ) ali jednostavno na Tusnju bez obzira na sve ocekujes uvijek 2000-3000 posjetilaca.
samo Sloboda
Oni koji su to uradili nemaju snage da se izvinu.Uvreda je nazalost istaknuta na Tušnju i pošto nije izviždana ispalo je da je to stav svih slobodaša, a nije. Treba napisat trans sa izvinjenjem. Neka to bude stav svih nas.Bolje da stoji na ogradi nego u nečijim rukama, biće fotografisan .Da ne bude ,da ljudi koji drže trans sa izvinjenjem budu žigosani da su pisali i onaj prvi, sramotni.Slatinash_7 je napisao/la:Ne moze to,nismo prelivode a jos uvijek nije nicim zasluzio da mu se to uradi...uostalom nek mu to izvinjenje salju isti koji su ga mrskali,za takve stvari nema mjesta na ogradisloboda72 je napisao/la:merak je napisao/la:Pored lose igre, rezultata i atmosfere imali smo mislim 3. ili 4. posjetu u ligi ( s tim da su dolazili znatno jaci protivnici nego sto ce sada ) ali jednostavno na Tusnju bez obzira na sve ocekujes uvijek 2000-3000 posjetilaca.
Ja volim FK Tuzla City
kako ba izvinjenje...za sto...kad nas uzima neka obarska a klub suti...ma daj...stav svih ali svih Slobodasa je da ako klub gubi utakmice koje ne bi smio gubiti, neko iz uprave mora izaci izaci i nesto smisleno izjavitisloboda72 je napisao/la: Oni koji su to uradili nemaju snage da se izvinu.Uvreda je nazalost istaknuta na Tušnju i pošto nije izviždana ispalo je da je to stav svih slobodaša, a nije. Treba napisat trans sa izvinjenjem. Neka to bude stav svih nas.Bolje da stoji na ogradi nego u nečijim rukama, biće fotografisan .Da ne bude ,da ljudi koji drže trans sa izvinjenjem budu žigosani da su pisali i onaj prvi, sramotni.
& $ ?
-
- Kontakt:
Oni koji su to uradili nemaju snage da se
izvinu.Uvreda je nazalost istaknuta na Tušnju i
pošto nije izviždana ispalo je da je to stav svih
slobodaša, a nije.
Mislim da je vecina stadiona podrzala parolu skandirajuci "Vugdalicu ....., odlazi iz SVETINJE!" Znaci ipak je to misljenje vecine Slobodasha!
izvinu.Uvreda je nazalost istaknuta na Tušnju i
pošto nije izviždana ispalo je da je to stav svih
slobodaša, a nije.
Mislim da je vecina stadiona podrzala parolu skandirajuci "Vugdalicu ....., odlazi iz SVETINJE!" Znaci ipak je to misljenje vecine Slobodasha!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
manite se vise Vugdalica....i ja sam bio ostro protiv njega al ako Husic kaze da je valjao Slobodi ja mu vjerujem...i neka ostane na tome...kakvo izvinjenje,kakvi bakraci.....klub je bio odron odrona proslu polusezonu i neko je morao biti kriv i odgovarati....ostavimo neke stvari iza nas i idemo naprijed jaci nego ikad
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Nije se ni trebalo vrijeđati Vugdalića.staragarda je napisao/la:manite se vise Vugdalica....i ja sam bio ostro protiv njega al ako Husic kaze da je valjao Slobodi ja mu vjerujem...i neka ostane na tome...kakvo izvinjenje,kakvi bakraci.....klub je bio odron odrona proslu polusezonu i neko je morao biti kriv i odgovarati....ostavimo neke stvari iza nas i idemo naprijed jaci nego ikad
Azmir je i sam rekao da je čovjek mnogo toga uradio za klub,i ja kad sam pisao da je mnogo uradio svi su me ismijavali,a sskoro ste se i uvjerili u to.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja i sta sad hoces...p o j e l o se **** i hoces neki kolektivni harakiri na Tusnju....ostavimo lose stvari iza nas i TACKA...nece ti niko radit nikakve parole....Vugdalic je bio direktor kluba i trebao je da izadze ispred navijaca i novinara i objasni neke stvari...i nije....sutao je sto je navijacima dalo za pravo da sumnjaju u neke mutne radnje i jos mutnija pojacanja....a nije da ih nije bilo....nek se i on ne ponasa ko uvrijedzena mlada...klub je bio u katastrofalnom stanju i on sigurno snosi dio krivice...intercontinental je napisao/la:Nije se ni trebalo vrijeđati Vugdalića.staragarda je napisao/la:manite se vise Vugdalica....i ja sam bio ostro protiv njega al ako Husic kaze da je valjao Slobodi ja mu vjerujem...i neka ostane na tome...kakvo izvinjenje,kakvi bakraci.....klub je bio odron odrona proslu polusezonu i neko je morao biti kriv i odgovarati....ostavimo neke stvari iza nas i idemo naprijed jaci nego ikad
Azmir je i sam rekao da je čovjek mnogo toga uradio za klub,i ja kad sam pisao da je mnogo uradio svi su me ismijavali,a sskoro ste se i uvjerili u to.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vjerujem Azmiru,ali sta je to uradio Vugdalic za Slobodu da znamo svi..kad se digla parola protiv Vugdalica 90% ljudi je podrzalo,pisalo protiv Vugdalica,vridjalo ga i sad odjednom Azmir rece dosta toga je odradio i kako se ovo desilo sa njim,normalno zelim mu brz oporavak,ali i dalje ovdje niko ne zna sta je Vugdalic uradio za nas klub..
Zbog cega kao sportski direktor kluba nije odrzao ni jednu press konferenciju,zasto se suuti citavo vrijeme,kada smo tonuli niko ni rijeci iz kluba,dovodili se neki Secerovici,Bajraktarevici,Sarici,jedino je pogodio sa Radovanovicem..
Kada se iznesu dokazi sta je to Vugdalic uradio za Slobodu i ja cu se izvinuti.. do tad mu zelim brz oporavak !
Zbog cega kao sportski direktor kluba nije odrzao ni jednu press konferenciju,zasto se suuti citavo vrijeme,kada smo tonuli niko ni rijeci iz kluba,dovodili se neki Secerovici,Bajraktarevici,Sarici,jedino je pogodio sa Radovanovicem..
Kada se iznesu dokazi sta je to Vugdalic uradio za Slobodu i ja cu se izvinuti.. do tad mu zelim brz oporavak !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Izgleda ovi "stari" prvotimci ne zadovoljavaju Husrefove kriterije ni za klupe.....Sta je sa Mehidicem, nije danas bio u kombinacijama ili je neka posteda u pitanju ?
🔴⚫️
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja sam rekao ranije da mi je fakat Azmir rekao jedne prilike ove stvari za Vugdalica..kaze covjeku sam dao 6500 odkad je dosao ni marke vise..kaze ostavio sam dole 3 auta reko mu da koristi jedno covjek nece ..ja kaze trebao da idem na OBN u wmisiji da gostuje kod njega on ide sa autobusom ja sa autom .kaze mene sramota pitam ga da ide sa mnom on nece ..ebiga sto kaze. staragarda na nekome se moralo slomit sta se moze..ljudi su mislili da je on dovodio igrace
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Skver je napisao/la:Izgleda ovi "stari" prvotimci ne zadovoljavaju Husrefove kriterije ni za klupe.....Sta je sa Mehidicem, nije danas bio u kombinacijama ili je neka posteda u pitanju ?
On je protiv Bratstva izašao prije zbog povrede.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Od ekipe iz prvog dijela sezone jedino mogu zadovoljiti golmani,Mehidić,Sarić,Mehidić,Mujić,Migi kad se oporavi,a ostalo je sve sitnooSkver je napisao/la:Izgleda ovi "stari" prvotimci ne zadovoljavaju Husrefove kriterije ni za klupe.....Sta je sa Mehidicem, nije danas bio u kombinacijama ili je neka posteda u pitanju ?
u transu pjesma nek zagrmi
Mislim da Musemić krije 11 startnih protiv Travnika. Jučer je bilo startera koji to neće biti 28. 02.2015 .Na klupi je bilo igrača koji su za startnih 11, prema trenutnoj formi. Pirić je najbolji primjer. Ostale neću imenovati. Kod prvog gola za njih, evidentno je da naši defanzivci sporo reaguju (oba defanzivna).
Ja volim FK Tuzla City
Piric definitivno prvi golman....Fejzic je prosjecan golman,po meni.sloboda72 je napisao/la:Mislim da Musemić krije 11 startnih protiv Travnika. Jučer je bilo startera koji to neće biti 28. 02.2015 .Na klupi je bilo igrača koji su za startnih 11, prema trenutnoj formi. Pirić je najbolji primjer. Ostale neću imenovati. Kod prvog gola za njih, evidentno je da naši defanzivci sporo reaguju (oba defanzivna).
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Ja ću samo jedno reći kad je Sloboda obezbijedila ulazak u premijer ligu Azmir je na sastanku rekao slijedeće Za ulazak u premijer ligu zaslužni su IGRAČI I VUGDALIĆ Čiro je ustao i izašao napoljeharry_90 je napisao/la:Vjerujem Azmiru,ali sta je to uradio Vugdalic za Slobodu da znamo svi..kad se digla parola protiv Vugdalica 90% ljudi je podrzalo,pisalo protiv Vugdalica,vridjalo ga i sad odjednom Azmir rece dosta toga je odradio i kako se ovo desilo sa njim,normalno zelim mu brz oporavak,ali i dalje ovdje niko ne zna sta je Vugdalic uradio za nas klub..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.