ma pakash ercegovacki netreba se njime zamarati pratite utakmicu i uzivajte dosta vise s tt.zeljo1974 je napisao/la:Tomic nas je prevario i to je fakat on je vjerovatno vec dogovorio prelazak na ljeto u neki klub kao slobodan igrac a nama je lagao da nece otici a da zeljo ne zaradi na njemu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
51%--------49%
-
- Kontakt:
Ako se može vjerovati ovom tekstualnom prenosu Sloboda zasluženo izjednači. Neće valjda dva penala fuliti.
-
- Kontakt:
Uopšte nisam na njegovoj strani. Da si pratio moje postove, vidio bi da sam od početka bio na strani uprave tj govorio sam da je Tomić izuzetak i da je vjerovatno do njega jer se sa svima ova uprava od odlaska Amara dogovorila a samo sa njim nije (primjeri Kvesa, Uzelac, Đelmić, Oda itd.) i @chwili sam odgovorio post poslije ovoga o mahali da je ovdje do Tome, ali samo govorim kako se treba raditi i zbog čega je došlo do toga da većina vjeruje TOmi pa se iz tog razloga moralo objaviti na zvaničnoj. Sad ko prati sve ovo može zalkjučiti da smo mi jedna neozbiljan klub, da ima posla sa neozbiljnima, a u bdućnosti se može desiti da stvarno neko zbog toga ne potpiše. Tačno se mora znati kako se radi neki posao. Ja Želju volim i želim da ljudi koji tu rade budu strogi profesionalci u svom poslu pa zbog toga i kritikujem.zeljo1974 je napisao/la:Mi smo trazili da se klub oglasibpo pitanju tomica i klub se oglasio.naravno mi smo stali na stranu tomica sto nije normalno,kad se vecina nas danas uvjerila da je klub bio u pravu ja neznam kako te nije sramota stajati na stranu tomica (mislim na ovog zaboljisport) sramota.
Pa sudija dragi nije rukomet, hajmo djeco, igrajte.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:Pa sudija dragi nije rukomet, hajmo djeco, igrajte.
Samo su kod nas su djeca,sa prosjekom od 23,5 godina.

shzna je napisao/la:Hoćemo penal za Slobodu
exbabilon je napisao/la:Pa sudija dragi nije rukomet, hajmo djeco, igrajte.
viewtopic.php?f=99&t=9412&start=20 Bujrum s rajom, da ne idemo ovdje u offrodom s Mejtaša je napisao/la:Ako se može vjerovati ovom tekstualnom prenosu Sloboda zasluženo izjednači. Neće valjda dva penala fuliti.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Opet mentol komentariše na ovoj temi iako mu je strogo zabranjeno
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ma ko je to naučio na digitron, blago nama...
Samo post prijaviti sinoc je aco nekoliko njih poslao na hladenje 7 dana.
Svi smo mi necija djecaamypitar je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Pa sudija dragi nije rukomet, hajmo djeco, igrajte.
Samo su kod nas su djeca,sa prosjekom od 23,5 godina.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Zar ovaj Količić nije napustio naš klub 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
FK Željezničar
Nemoj aco taman je poceo tjesit tamo tuzlake, zagotivili su ga 
Evo Kolicica, hajde sada se pokazi opet si dobio priliku, nemoj sad opet shebat, ako je ovo onaj kolicic.

Evo Kolicica, hajde sada se pokazi opet si dobio priliku, nemoj sad opet shebat, ako je ovo onaj kolicic.
Zadnja izmjena: Nydalen, dana/u 13 feb 2015, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ili je Količić iz naših juniora, ili je lapsus, možda su mislili na Kašića.
Po tekstualnom prenosu Sloboda nam dere guzove. Jesu li nasi izvrsili izmjenu ?
- champions1921
Sto je u ovom momentu i dobro jer iz losih igara i poraza se puno vise korisnih pouka moze izvuci.. Osim Travnika mi nismo odigrali kako treba ni u jednoj pripremnoj utakmici.. Pretpostavljam da tu Oda donekle i tempira formu za pocetak prvenstva ali ima dosta i do manjka kvalitete.. Nadam se da ce kvalitetno zakrpiti nedostatke u ekipi jer su ciljevi jasno postavljeni i treba se sve uraditi da se cilj ispuni..lazar je napisao/la:Po tekstualnom prenosu Sloboda nam dere guzove. Jesu li nasi izvrsili izmjenu ?
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Znaju li se sve izmjene ili ćmo saznati kad neko od izmjena bude u prilici tj zasluži jedan komentar u tekstualnom prenosu.aleksandar_veliki je napisao/la:Lapsus, Kašić...Ipee je napisao/la:Ili je Količić iz naših juniora, ili je lapsus, možda su mislili na Kašića.

Kad Bucan udje i umjesto koga ?
Da nije malo kasno ? Jos 7 dana ostalo, ne znam sta moze za 7 dana uraditi da igru unaprijedichampions1921 je napisao/la:Sto je u ovom momentu i dobro jer iz losih igara i poraza se puno vise korisnih pouka moze izvuci.. Osim Travnika mi nismo odigrali kako treba ni u jednoj pripremnoj utakmici.. Pretpostavljam da tu Oda donekle i tempira formu za pocetak prvenstva ali ima dosta i do manjka kvalitete.. Nadam se da ce kvalitetno zakrpiti nedostatke u ekipi jer su ciljevi jasno postavljeni i treba se sve uraditi da se cilj ispuni..lazar je napisao/la:Po tekstualnom prenosu Sloboda nam dere guzove. Jesu li nasi izvrsili izmjenu ?
-
- Kontakt:
Neka dere i bolje je. Nadam se da će Oda skontati da mu je ekipa trenutno za sredine tabele, realno. Bez veznog reda se ne može igrati i to Oda dobro zna. Nije sigurno zabravio čuvene Švabine treninge kad ih je tjerao da njih 8 glavnih prvotimaca praktično nosioca igre na treningu igra protiv 10 rezervista. Takav način je zahtijevao vrhunske vezne igrače, kretanje, trku itd. To je bio jedan od Švabinih izuma i svi znamo kako je Željo tad igrao kad izađe na teren sa 10 igrača.lazar je napisao/la:Po tekstualnom prenosu Sloboda nam dere guzove. Jesu li nasi izvrsili izmjenu ?
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
2:2 kokot 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.