Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Sabinho » 13 feb 2015, 15:12

bhsport je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Susic se nije ni vodio kao zaposlenik od 2011.godine mislim, vec to je covjek koji je privremeno skautirao trziste u Belgiji za pomenutu agenciju.
Vodio se na stranici kao oficijelni skaut, pametnom dosta. ;)
Da ali je Smoljan fino objasnio da se to moze ukloniti kad hoce i da Susic nije njegov zaposlenik vec da je bio nekad davno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 15:30

Sta vas vise briga i za Smoljana i za Germaniju. Dodirna tocka agencije i repke je izolirana tako da se bez potrebe ova tema ponovo ubaciva u raspravu. Najbolji i jedini ispravan nacin je da kada igra igrac kojeg prizeljkivate ili izrazavate sumnju u njegov kvalitet upalite TV i pogledate sto doticni igrac pruza na terenu. Kakav Smoljan kakvi bakraci. Da je bog dao da je menadzer najvrijednijim BIH potencijalima i da svi igraju za nas. Avdija, Hadzic i jos nekolicina koja su se povezivali sa agencijom su losi i uopce nije vazno tko im je agent. Po meni je najbolje pogledati utakmicu i na osnovu toga donijeti sud. Sjecam se ovog malog Hajradinovica iz Intera i vec je tada pokazivao da bi moglo biti nesto od njega. Neobicno mi je kako se brzo probio u Gentu a cini mi se da je i Zuka imao problema da postigne nesto tako. Ipak nisam ga odavno gledao da bi nesto mjerodavno mogao napisati o njemu pa zato i ne pisem. Kad se svi budemo ovako ponasali ovaj forum ce biti puno produktivnije mjesto i cak ce sluziti dobro i ekipi koja radi u nasoj reki. Gdje drugo mogu naci stotine skauta koji poznaju osnove ove igre a rade besplatno za napredak ove repke. Ako nista da im skrenemo pozornost pa da i oni pogledaju svojim ocima. Milion sam se puta uvjerio da oci nas forumasa vide bolje nego Susiceve. Niko sretniji od mene ako Mesa bude vidio bolje od svih nas ovdje.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 feb 2015, 15:35

Ma dajte molim vas,nemojte više,pa dobili ste i previše... Ništa ja vama neću učinit,al' kad odem s foruma vas prve... Koga ja proklinjem taj ne može dobro završiti... a vas proklinjem... Prokleti bili na Valentinovo dvije i petneste :urnebes: :urnebes: :tralala: :tralala: :tralala:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 feb 2015, 15:36

Sabinho je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Susic se nije ni vodio kao zaposlenik od 2011.godine mislim, vec to je covjek koji je privremeno skautirao trziste u Belgiji za pomenutu agenciju.
Vodio se na stranici kao oficijelni skaut, pametnom dosta. ;)
Da ali je Smoljan fino objasnio da se to moze ukloniti kad hoce i da Susic nije njegov zaposlenik vec da je bio nekad davno.
Pa eto tek je uklonio, znaci da nije bilo nekad davno nego je nedavno to sutnuo, vjerovatno nakon ofiraze kod otkaza Safetu.
Helem, Maglica se nepotrebno spominje na ovoj temi.
Mesa ce pratiti Tinu, jos nisam procitao da je bio u hrvatskoj i pratio ove vedete u bilom dresu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 feb 2015, 15:37

:kafa: :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 feb 2015, 15:37

rishaaa je napisao/la:Ma dajte molim vas,nemojte više,pa dobili ste i previše... Ništa ja vama neću učinit,al' kad odem s foruma vas prve... Koga ja proklinjem taj ne može dobro završiti... a vas proklinjem... Prokleti bili na Valentinovo dvije i petneste :urnebes: :urnebes: :tralala: :tralala: :tralala:
Sotona je opet pokucao na vrata foruma. A ja mu ka'em NON PASARA!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 15:46

Cartman je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Ma dajte molim vas,nemojte više,pa dobili ste i previše... Ništa ja vama neću učinit,al' kad odem s foruma vas prve... Koga ja proklinjem taj ne može dobro završiti... a vas proklinjem... Prokleti bili na Valentinovo dvije i petneste :urnebes: :urnebes: :tralala: :tralala: :tralala:
PASARA je barka, fali slovo. :thumbup:

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 13 feb 2015, 15:53

ebe ga engleski malo :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 16:02

Ne znam sto ti znace ovi postovi i kome su namjenjeni. U sta se pretvorio nekad dobar forumas zapitam se milion puta. Ovo je vise tesko i citati i zao mi je sto cu ovo reci. Trebao bi te neko sprijeciti u ovom sto radis u zadnje vrijeme. Moderacija je lijek za kletve, psovke i sve slicno cemu nema mjesta na forumima kao sto je ovaj. Iako je vjerujem ovo napisano u formi sale ne vidim bas masovni odziv na nju. Zao mi je ali tesko je ovo vise citati. A sada nastavi ako te to cini sretnim. Ne znam sto vise reci na ovo vec da se nezaustavljivo priblizavas nekima od kojih si bio tako razlicit. Nazdravlje.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 feb 2015, 16:11

dubrovnik je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
PASARA je barka, fali slovo. :thumbup:
Mamke je rekao NON PASARA!, znaci da je tako ispravno! :tokralju:

http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=70" onclick="window.open(this.href);return false;

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 16:18

Pa procitaj sam ne vjeruj drugima zato sam ti odgovorio.

HRVATSKA je bogata tipovima i nazivljem izvornih graditeljskih "marki" barki jadranskog mora, još od histra,liburna , dalmata,
predlažem da se po nazivljem "Barke Jadrana " opisu barke i brodice ( plovila) po kriterijima:
- naziv:
napr: guc, kaić, batana, leut, pasara, trabakul, gajeta,gajun, itd
:D Mamic je poznat kao veliki poliglota.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 feb 2015, 16:21

Previse si ozbiljan sugradjaninu najveceg sina Bosne i Hercegovine.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 16:28

Cartman je napisao/la:Previse si ozbiljan sugradjaninu najveceg sina Bosne i Hercegovine.
Nisam ozbiljan nego ste vas nekolicina u zadnje vrijeme postali previse neozbiljni. Ali ajde ne bi se ja sa tobom svadjao. Isuvise si dobar borac za obranu casti moga sugradjanina da bi ti neke sitnice kao Mamica ja ozbiljno zamjerao. :D :thumbup:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 feb 2015, 16:33

dubrovnik... ne mogu biti ozbiljan kad je u pitanju Hajduk... previše tražiš! Vidiš samo kakvog trenera imaju,ostavi ih par dana pred derbi... A voli kao Hajduk... Pa onda oplete po hajdučkom srcu,Ibri... Ne može to tako :nene: :nene: :nene:

Hajduk je postao šprdačina... Kad se situacija promijeni,to jest kad se Ibro vrati iz Makedonije,bice finih dana i diskusija.. Ako Bog da na ljeto :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 feb 2015, 16:36

Jadna je Tinceku majka ako Ibro dodje u Hajduk. :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 feb 2015, 16:37

A i vi ne kontate ostali. Pa ceka se na ljeto da se proda TSS i tada dolazi Ibro. Ocigledno su i u Hajduku skontali da neidu njih dvojica zajedno nikako a TSS je trenutno puno isplativiji. Inace @dubrovnik cuo sam da ste prodali najboljeg igraca za milion u Kinu sada ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 feb 2015, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 16:40

rishaaa je napisao/la:dubrovnik... ne mogu biti ozbiljan kad je u pitanju Hajduk... previše tražiš! Vidiš samo kakvog trenera imaju,ostavi ih par dana pred derbi... A voli kao Hajduk... Pa onda oplete po hajdučkom srcu,Ibri... Ne može to tako :nene: :nene: :nene:

Hajduk je postao šprdačina... Kad se situacija promijeni,to jest kad se Ibro vrati iz Makedonije,bice finih dana i diskusija.. Ako Bog da na ljeto :D
Ma svaka tebi cas za Hajduka, evo mozda sada Reja dodje. Trener koji je vodio Lazio pa se opet nista promijenit nece. Nema novca a dok ga nema bolje je da i nastave na ovaj nacin nego da dizu kredite i zaduzuju se i dalje. Ali je ne pisem ovo radi Hajduka vec jer se jednostavno ne sjecam kad sam nekakav normalan i konstruktivan post procitao od tebe. A nazalost znam da to mozes, nego si kao po nekoj mantri poceo kleti i pisati ludosti po forumu. Kad se sjetim kako si nekad dobro pisao imam osjecaj da te neko osihrio. Mozda onaj HP sa kojim si dugo vrijeme vodio onako ugodne razgovore. :D Ne obaziri se ti samo nastavi ali nazalost ja ovo ovako vidim.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 feb 2015, 16:43

dubrovnik druže,znaš da se ja s Maminjom zezam :D Ne proklinjem ja nikog,samo se šalim... Ispričavam se ako sam te uvrijedio :) Kakav Reja,ništa dok Ibro ne dođe iz Makedonije :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 feb 2015, 16:44

Nije valjda da nisi skuzio @dubrovnik da ti ljudi maminja citiraju.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 13 feb 2015, 16:46

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la::D Mamic je poznat kao veliki poliglota.
http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=2

A i vi ne kontate ostali. Pa ceka se na ljeto da se proda TSS i tada dolazi Ibro. Ocigledno su i u Hajduku skontali da neidu njih dvojica zajedno a TSS je trenutno puno isplativiji. Inace @dubrovnik cuo sam da ste prodali najboljeg igraca za milion u Kinu sada ??
Ajax ja nemam pojma tko je prodan u Kinu. Za mene je TSS najbolji igrac Hajduka vec neko vrijeme. Da ti budem iskren nisam ja neki navijac koji se trudi da sve zna. Imam jednog poznanika kojeg sam pitao u vezi TSS kad je bila ova cijela gungula. Inace vise bi se nazvao simpatizerom nego navijacem Hajduka. Ne znam uopce koga bi mogli u Kinu prodati za taj novac osim Ukrajinca. A to je svakako moguce. Bradaric je odmah zaigrao za prvu momcad Rijeke i to rekose i vise nego dobro u pobjedi 4-0 nad Lokomotivom. Valjda je i gol dao, nisam siguran cini mi se da sam negdje procitao.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, eldo, nebeskasila, Normus90, s4mke i 42 gosta.