FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: AW: FK Željezničar

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 13 feb 2015, 10:36

@Super hajdeeeeeee :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

MATORI
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MATORI » 13 feb 2015, 10:50

ZeljoSampioneGo je napisao/la:Supere care kupi nam cigareeee.. Hajd ziv bio tu slatku pa da je zalijemo..
Meni rekao super u povjerenju da je ta "slatka" zapravo povratak "Shtile" he, he, he

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 feb 2015, 11:00

sz21 je napisao/la:Trebao bi klub na ljeto pokusati vratiti Jamaka, jer po svemu sudeci osijek ce ispasti u 2 ligu hrvatske, njega i mesanovica dovesti vrh bi bilo
Rece Brko,ne tako davno: ako je Jamak pojacanje,onda cemo se pojacati (i crce od sege)....

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 feb 2015, 11:10

ipak kad sve sabere, dobro je poslužio ove tri i po godine. bolje od nekih mnogo skupljih i razvikanijih, a konkretno i od stančeskog koji je došao zajedno sa njim, svi su tad mislili da je on pojačanje a jamak za klupu i rotaciju. kod njega uvijek ostaje frustracija jer je iz aviona očito da bi mogao još dosta više da se sredi, ali mislim da se nemamo na šta žaliti.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 feb 2015, 11:16

ChWilla je napisao/la:ipak kad sve sabere, dobro je poslužio ove tri i po godine. bolje od nekih mnogo skupljih i razvikanijih, a konkretno i od stančeskog koji je došao zajedno sa njim, svi su tad mislili da je on pojačanje a jamak za klupu i rotaciju. kod njega uvijek ostaje frustracija jer je iz aviona očito da bi mogao još dosta više da se sredi, ali mislim da se nemamo na šta žaliti.
Dobar je Jamak,samo da je vodio sportski zivot,prica bi danas druga bila. Kad pitas bilo koga,njegove generacije,sto pitara,sto nasih,svi ce ti reci da je Jamak bio najbolji od njih,al ga je alkohol ponistio.

A Stanceski,je po meni najvece neiskoristeno pojacanje u zadnjih 5-6g. Sjeb.asmo karijeru covjeku jbt :mrgreen:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 feb 2015, 11:25

Stancevski je sam sebi uništio karijeru jer se glupiro na treninzima..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 13 feb 2015, 11:25

Kad čovjek pogleda Vareino fudbalsko znanje zapita se odakle on uopšte ovdje u ovom jadu od lige. Znači neki kuršlus ima. Po meni je taj što se on nikad isto kao ni Jamak ne može spremiti za 90 minuta tempa kakve imaju jače lige, a kako mu godine dolaze izgleda ne može ni za naše lige. Jednostavno neki igrači nemaju predispoziciju za takvo nešto čak je i Amar jednom to objašnjavao. Slična stvar je i sa ovdje često spominanjim Dadom. On jednostavno ne može neke stvari i nikad neće moći i zato neće moći napraviti transfer u neku puno jaču ligu.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 13 feb 2015, 11:52

nista od slatke debil izradio. al pojavio se novi igrac javim vam ako njega zqvrse
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 feb 2015, 11:53

e jbg :crazy:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 feb 2015, 11:57

A ko je "debil"?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 13 feb 2015, 12:03

super je napisao/la:nista od slatke debil izradio. al pojavio se novi igrac javim vam ako njega zqvrse

Ko je debil nanu mu njegovu..
Kralj price

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 feb 2015, 12:10

Ma ja Tomo, i pretpostavljao sam da je on. :crazy:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 13 feb 2015, 12:16

super je napisao/la:nista od slatke debil izradio. al pojavio se novi igrac javim vam ako njega zqvrse
koja pozicija? pretpostavljam veznjak.

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 13 feb 2015, 12:16

ZeljoSampioneGo je napisao/la:

Ko je debil nanu mu njegovu..
E baš je šupak ispao. :x Nemogu da vjerujem da je ovako nisko pao....FUJ!!!
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 13 feb 2015, 12:20

Šta će sad Tomislav Ligata ?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 feb 2015, 12:32

Valjda je sad sapunica zavrsena.. Ovim potezom je dokazao da mnogi od nas, medju kojima sam i ja, nisu bili u pravu kada smo krivili ljude u klubu za ova desavanja.. Vrijeme je da se Tomic prekrizi i da se dovede kakva zamjena ako vec nije kasno.. Vjerovatno nije fer od mene ali Tomicu najiskrenije zelim strmoglavi pad karijere..
BUDI ŽELJO !!!

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 13 feb 2015, 12:33

champions1921 je napisao/la:Valjda je sad sapunica zavrsena.. Ovim potezom je dokazao da mnogi od nas, medju kojima sam i ja, nisu bili u pravu kada smo krivili ljude u klubu za ova desavanja.. Vrijeme je da se Tomic prekrizi i da se dovede kakva zamjena ako vec nije kasno.. Vjerovatno nije fer od mene ali Tomicu najiskrenije zelim strmoglavi pad karijere..
:thumbup:
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 13 feb 2015, 12:34

Ma cudan mi malo ovaj red radnji. Mislim glupa mu je ova prica o tome kako je razocaran pa nije dosao danas. A juce su se nasli na sastanku i pricali. Zasto je juce bio prisutan na tom sastanku? Zar juce nije bio razocaran ?

Treba ovo ostaviti iza nas, zahvaliti se igracu i zvanicno za sve sto je uradio za nas u proteklom periodu, i vozdra.
Stvarno ne treba o njemu trositi rijeci, kada vec nece vise nikad nastupati za nas.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 13 feb 2015, 12:36

MATORI je napisao/la:Šta će sad Tomislav Ligata ?
uzmi sutra novine ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 feb 2015, 12:41

boccaccio je napisao/la:Ma cudan mi malo ovaj red radnji. Mislim glupa mu je ova prica o tome kako je razocaran pa nije dosao danas. A juce su se nasli na sastanku i pricali. Zasto je juce bio prisutan na tom sastanku? Zar juce nije bio razocaran ?

Treba ovo ostaviti iza nas, zahvaliti se igracu i zvanicno za sve sto je uradio za nas u proteklom periodu, i vozdra.
Stvarno ne treba o njemu trositi rijeci, kada vec nece vise nikad nastupati za nas.
Ima nejasnoća ali vjerovatno je jučer došao čisto da vidi šta mu klub nudi, a danas je ipak odlučio da je uvrijeđen (a vjerovatno mu ni taj novi ugovor nije bio po volji).

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.