Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Meni rekao super u povjerenju da je ta "slatka" zapravo povratak "Shtile" he, he, heZeljoSampioneGo je napisao/la:Supere care kupi nam cigareeee.. Hajd ziv bio tu slatku pa da je zalijemo..
Rece Brko,ne tako davno: ako je Jamak pojacanje,onda cemo se pojacati (i crce od sege)....sz21 je napisao/la:Trebao bi klub na ljeto pokusati vratiti Jamaka, jer po svemu sudeci osijek ce ispasti u 2 ligu hrvatske, njega i mesanovica dovesti vrh bi bilo
Dobar je Jamak,samo da je vodio sportski zivot,prica bi danas druga bila. Kad pitas bilo koga,njegove generacije,sto pitara,sto nasih,svi ce ti reci da je Jamak bio najbolji od njih,al ga je alkohol ponistio.ChWilla je napisao/la:ipak kad sve sabere, dobro je poslužio ove tri i po godine. bolje od nekih mnogo skupljih i razvikanijih, a konkretno i od stančeskog koji je došao zajedno sa njim, svi su tad mislili da je on pojačanje a jamak za klupu i rotaciju. kod njega uvijek ostaje frustracija jer je iz aviona očito da bi mogao još dosta više da se sredi, ali mislim da se nemamo na šta žaliti.
super je napisao/la:nista od slatke debil izradio. al pojavio se novi igrac javim vam ako njega zqvrse
koja pozicija? pretpostavljam veznjak.super je napisao/la:nista od slatke debil izradio. al pojavio se novi igrac javim vam ako njega zqvrse
E baš je šupak ispao.ZeljoSampioneGo je napisao/la:super je napisao/la:nista od slatke debil izradio. al pojavio se novi igrac javim vam ako njega zqvrse
Ko je debil nanu mu njegovu..
champions1921 je napisao/la:Valjda je sad sapunica zavrsena.. Ovim potezom je dokazao da mnogi od nas, medju kojima sam i ja, nisu bili u pravu kada smo krivili ljude u klubu za ova desavanja.. Vrijeme je da se Tomic prekrizi i da se dovede kakva zamjena ako vec nije kasno.. Vjerovatno nije fer od mene ali Tomicu najiskrenije zelim strmoglavi pad karijere..
uzmi sutra novineMATORI je napisao/la:Šta će sad Tomislav Ligata ?
Ima nejasnoća ali vjerovatno je jučer došao čisto da vidi šta mu klub nudi, a danas je ipak odlučio da je uvrijeđen (a vjerovatno mu ni taj novi ugovor nije bio po volji).boccaccio je napisao/la:Ma cudan mi malo ovaj red radnji. Mislim glupa mu je ova prica o tome kako je razocaran pa nije dosao danas. A juce su se nasli na sastanku i pricali. Zasto je juce bio prisutan na tom sastanku? Zar juce nije bio razocaran ?
Treba ovo ostaviti iza nas, zahvaliti se igracu i zvanicno za sve sto je uradio za nas u proteklom periodu, i vozdra.
Stvarno ne treba o njemu trositi rijeci, kada vec nece vise nikad nastupati za nas.