problem (ili dobra stvar) kod nekih kladionica je što u ponudi nemaju X. A Premier league je jedini pikado event gdje rezultat može biti neriješen, iako su rijetki slučajevi kad se to dogodi, uvijek je lijepo imati dvoznak kao obranu. No mana tog dvoznaka je što su kvote puno manje nego npr. u mojoj kladionici.masteRofPoker je napisao/la:Pa dragi @bevanda gdje nade ove kvote, kod mene skroz manje kvote. Redom : 1.25 1.85 1.55bevanda4 je napisao/la:Pikado: Premier league
Van Gerwen @1.50
Lewis @2.40
Wade @2.10
Ispricavam se, nema vremena za analize a nisam mogao prije postaviti parove. Igrao sam ovu trojicu radi odličnih kvota, a i da bude zanimljivije pratit. Sto se tice snookera, nadam se da ste pratili, ostao je jos jedan par za prolaz tiketa.
Vrijedi li po ovim kvotama?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najbolje je odabrati kladionicu koja ima u ponudi obe varijante. U hrvatskoj je to "hrvatska lutrija", pa vjerujem da i bosanska ima istu ponudu. Valjda sam dobro pojasnio (!?) i sretno ako si ispratio.
Ovim putem isprike @njobedjalu i @jopaa7, tek sam sad pročitao poruke na pp uvezi snookera. Al nadam se da ste svejedno uzeli parove bez "konzultacija" haha, izgleda da će proći.