Mislim da je u pitanju ironija jer ovo ne moze biti ozbiljno. Bar se nadam da ne moze.FaraonTM je napisao/la:mazluminho je napisao/la:Koliko ga god ne voljeli momentalno je naš najbolji igrač te je u najboljoj formi,već je osvojio trofej kupa Hrvatske,što je trofej više nego šta će Pjanke ikada osvojiti,a o bogomdanom talentu da i ne pričamo,u svakom segmentu igre je bolji od razvikanog Miralema na njemu i abd Maglici trebamo graditi ekipu za kvalifikacije Rusija 2018,a zahvaliti se panjevima poput Medunjanina i Pjanića![]()
![]()
@Aco mislim da ima posla za tebe
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ma ovo je novi comeback Jackya. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Ako je ko od vas slučajno gledao SP zna o čemu pričam
Šta je napravio Miralem,šta Tino-Sven,samo realno usporedimo
Luksemburška škola fudbala je ipak za dvije klase slabija od belgijske
Šta je napravio Miralem,šta Tino-Sven,samo realno usporedimo
Luksemburška škola fudbala je ipak za dvije klase slabija od belgijske
Nick mi je poznat sa jednog drugog foruma 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DonCorleone
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ovo ti je Hercegovac koji navija za Hrvatsku ali se predstavlja kao navijac BiH reprezentacije.adoo11 je napisao/la:Mislim da je u pitanju ironija jer ovo ne moze biti ozbiljno. Bar se nadam da ne moze.FaraonTM je napisao/la:mazluminho je napisao/la:Koliko ga god ne voljeli momentalno je naš najbolji igrač te je u najboljoj formi,već je osvojio trofej kupa Hrvatske,što je trofej više nego šta će Pjanke ikada osvojiti,a o bogomdanom talentu da i ne pričamo,u svakom segmentu igre je bolji od razvikanog Miralema na njemu i abd Maglici trebamo graditi ekipu za kvalifikacije Rusija 2018,a zahvaliti se panjevima poput Medunjanina i Pjanića![]()
![]()
@Aco mislim da ima posla za tebe

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
Kolumnist sam holandskog goal.comaFaraonTM je napisao/la:Nick mi je poznat sa jednog drugog foruma
index hrFaraonTM je napisao/la:Nick mi je poznat sa jednog drugog foruma
Da da, to ima logike, sad mi je naumpalo odakle mi je poznatPivopija je napisao/la:
Ovo ti je Hercegovac koji navija za Hrvatsku ali se predstavlja kao navijac BiH reprezentacije.Brzo ce njega moderator srediti.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Mislim da je u pitanju ironija jer ovo ne moze biti ozbiljno. Bar se nadam da ne moze.[/quote]
Ovo ti je Hercegovac koji navija za Hrvatsku ali se predstavlja kao navijac BiH reprezentacije.
Brzo ce njega moderator srediti.[/quote]
Treba me banisati ako nemam opšteprihvaćeno mišljenje jel?
Drug navedi mi veznog igrača naše reprezentacije za kojeg misliš da je bolji od Tina pa da te dotučem argumentacijom i zdravim razumom
Ovo ti je Hercegovac koji navija za Hrvatsku ali se predstavlja kao navijac BiH reprezentacije.

Drug navedi mi veznog igrača naše reprezentacije za kojeg misliš da je bolji od Tina pa da te dotučem argumentacijom i zdravim razumom
Drug, zaobidji me, znam ko si i nemam namjeru s tobom diskutovati o bilo cemu. Pozdrav.mazluminho je napisao/la: Treba me banisati ako nemam opšteprihvaćeno mišljenje jel?
Ovo ti je Hercegovac koji navija za Hrvatsku ali se predstavlja kao navijac BiH reprezentacije.mazluminho je napisao/la:Mislim da je u pitanju ironija jer ovo ne moze biti ozbiljno. Bar se nadam da ne moze.

Drug navedi mi veznog igrača naše reprezentacije za kojeg misliš da je bolji od Tina pa da te dotučem argumentacijom i zdravim razumom[/quote]
Pjanic? čisto da vidimo dokle seže taj zdravi razum
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
- DonCorleone
- Kontakt:

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kad neće tvoji Safetovci, evo ja ću. 
Život nikad ne daje ono što obećava, već uvijek manje ili više od toga. I zato nemoj prestati da tražiš i želiš više od onoga što ti sudbina u životu nudi.
Neka ti Bog podari ono što nemaš, a sanjaš i želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš i čemu se veseliš.
Sretan rođendan momčino

Život nikad ne daje ono što obećava, već uvijek manje ili više od toga. I zato nemoj prestati da tražiš i želiš više od onoga što ti sudbina u životu nudi.
Neka ti Bog podari ono što nemaš, a sanjaš i želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš i čemu se veseliš.
Sretan rođendan momčino

Cestitke i od mene. 
Tek napunio 23 godine, a unistio citavu reprezentaciju jednu. Nije mala stvar.

Tek napunio 23 godine, a unistio citavu reprezentaciju jednu. Nije mala stvar.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sve najbolje majstore. Da nam bar jos deset godina predstavljas jedinu domovinu. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AndreWilliams
- Kontakt:
Sretno!! Trenutno najozbiljniji kandidat za desno krilo u reprezentaciji...Hajrovic
Stevanovic
Duljevic 

Ma, ti si jedan lazov, ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lazova i kao jednog od... O...Vodecih...Ovaj... Falsifikatora svega. Ti si jedan pokvareni lazov, monstrum... I.. Ovaj...I stalno lazes. I napravio si sada opet predstavu ovdeSabinho je napisao/la:Sve najbolje majstore. Da nam bar jos deset godina predstavljas jedinu domovinu.
jer to je tvoj cilj, ti si provokator.Ti si mucki provokator!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Oj hljebe. Nosite mi ga taman haman po godine prodje i malo traume zacijelise i lijepite ovdje glave govedje.Cartman je napisao/la:Ali su izbrali sliku:Bassha je napisao/la:Saurman je napisao/la:Šta bi sa famoznim transferom u Inter, zar adžo nije mogao nešto srediti.
ovo se ceka
http://www.jutarnji.hr/safet-susic-kand ... e/1115571/" onclick="window.open(this.href);return false;
Umalo se ne slagira na jutru.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Prema riječima Mikija Rapajića, ponude i dalje dolaze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921