Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
On treba jos minimum 2 godine da igra u Evertonu, ako ne i vise, da izraste u pravog igraca, i onda da sebi postavlja vise ciljeve. Na transfer zasada ni pomisljati ne treba.
On je ko macka kad stane ispred tebe nije ti nista jasno.
OnlyUnited je napisao/la:Odigrao 17 utakmica ove sezone, a vjervatno ce do kraja doci blizu 30. Cijena varira, al' gledajuci poziciju, formu, ligu te pomenutu minutazu, da ga Everton kojim slucajem prodaje na ljeto, mogli bi uzeti i do 10 mil. funti.
nisu budale da uzmu 10 miliona kad mogu za 2 godine 30 mil

- OnlyUnited
- Kontakt:
Naravno, al' govorim o tome koliko je vec napredovao, te postao skuplja roba. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
Ne znam drug jesmo li gledali istu utakmicu,dečko nije na nivou ni championchipaEdvin_Mg je napisao/la:Besic je bio jucer najbolji igrac Evertona u 1.poluvremenu,odradio je bez greske,Hazarda je najteze cuvat na svijetu sigurno,al opet je promjeno stranu da pobjegne od Besica,bilo mi je zao sto je izaso na poluvremenu al mozda i bolje sad Berija nema 2 il 3 utakmice konacno moze igrat svoju poziciju
-
- Kontakt:
Sa 23 godine je već formiran igrač i nema prostora za napredak,nema motoriku,ni osjećaj za igru a bogami nije ni nešto inteligentanOnlyUnited je napisao/la:Naravno, al' govorim o tome koliko je vec napredovao, te postao skuplja roba.
-
- Kontakt:
Brate majkemi ja se slazem sa tobom. Ne ovo oko da je formiran igrac, mlad je on ima tu prostora za napredak stvarno ali ovo za osjecaj i inteligenciju se slazem sa tobom, mora proraditi na ovo, meni je jos uvijek igrao bolje na SP nego ijednu utakmicu ove godine. Pogotovo neznam sta se desilo sa njegovom tehnikom i pas igrom sto je imao na SP i na pripremama kada je tek stigao u Everton, isto kao da previse ide u teretanu pa posto krutan pa izgubio taj osejcaj za prostor i zbog toga izgleda neinteligentan u nekim situacijama kada gubi loptu ili posalje je u aut bezveze. Ocekujem puno vise od njega.mazluminho je napisao/la:Sa 23 godine je već formiran igrač i nema prostora za napredak,nema motoriku,ni osjećaj za igru a bogami nije ni nešto inteligentanOnlyUnited je napisao/la:Naravno, al' govorim o tome koliko je vec napredovao, te postao skuplja roba.
mazluminho je napisao/la:Sa 23 godine je već formiran igrač i nema prostora za napredak,nema motoriku,ni osjećaj za igru a bogami nije ni nešto inteligentanOnlyUnited je napisao/la:Naravno, al' govorim o tome koliko je vec napredovao, te postao skuplja roba.
cuj nema osjecaj za igru,za mene ima strasan osjecaj za igru
" onclick="window.open(this.href);return false; pa vidi samo ovo,ovo inteligentnije ne moze,nije fudbal za tebe definitivno
Don't feed the troll.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odlično Jacky, reci nam šta to još Muhamed nema?
Kako je mudro pripremio nick još prošle godine 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
gori su ovi sto mu odgovaraju na provokaciju i trollanje 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- OnlyUnited
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jos se ovaj slaze s njim da nema osjecaj za igru i da nije inteligentan 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Škutorska posla.Papastathopoulos je napisao/la:jos se ovaj slaze s njim da nema osjecaj za igru i da nije inteligentan

Navijaci Evertona mole boga da se ne pocnu slati ponude za njega. U skoro svakom postu se navodi strah da ce se Muhamed prodati u nekog od Engleskih velikana a da nece dati Evertonu sve ono sto moze i sto od njega ocekuju. Poznaju oni svoj klub i znaju da je spreman prodati svakog. Sa dvojicom od njih sam nedavno razgovarao u jednoj od Evropskih metropola i fascinantno je njihovo znanje o nogometu a posebno o igracima njihovog kluba. Ti ljudi u Besi vide materijal za novog vodju Evertona.
Jok druže, ako mu na ljeto recimo Arsenal ili Liverpool da ponudu, on treba da ide. Te priče o sticanju iskustva, izrastanju igrača itd......ne pije to vode. Ili jesi ili nisi, dpovoljno Mume ima iskustva da se ne bi snašao u nekom velikom klubu (ako ima kvalitet, a ja mislim da ima). Godine su čudna stvar...čekajući da odrasteš odjednom skontaš da si natovario godina više nego što si i mislio. Meni je i sada žao što Pjanić nije ljetos pokušao u velikom klubu i strah me da mu prilika koju je stvorio prošle godine se jednostavno više ne ponovi. U životu je tako, dobiješ šansu u jednom trenutku i nema tu ono, neka dok budem spreman....ako ne'š ti, hoće neko drugi.Goalgetter je napisao/la:On treba jos minimum 2 godine da igra u Evertonu, ako ne i vise, da izraste u pravog igraca, i onda da sebi postavlja vise ciljeve. Na transfer zasada ni pomisljati ne treba.
I da se razumijemo, ne govorim ja sada o tome da on treba ići iz Evertona, super je njemu tamo, ne mislim čak da će i doći neka ponuda na ljeto.....ovo ja više načelno govorim. Pusti čekanje.
-
Muhamed Besic jos uvijek nije u potpunosti izborio standardno mjesto u prvoj postavi Evertona. Simpatije se, jos uvijek, baziraju vise na beskompromisnosti, pozrtvovanosti, nego na realnom doprinosu igri.
Potencijal je ogroman, nema sumnje, ali su i nedostaci itekako vidljivi, treba njemu barem jos godina igranja da bi potvrdio natprosjecan kvalitet.
Dobra stvar je sto stalno napreduje i vjerovatno ce realizovati taj potencijal, ali ne treba zuriti sa hvalospijevima i transferima, daleko je to jos.
Potencijal je ogroman, nema sumnje, ali su i nedostaci itekako vidljivi, treba njemu barem jos godina igranja da bi potvrdio natprosjecan kvalitet.
Dobra stvar je sto stalno napreduje i vjerovatno ce realizovati taj potencijal, ali ne treba zuriti sa hvalospijevima i transferima, daleko je to jos.
Kako care nije puno pokazao? Cijela tribina najvjernijih navijaca zvizdi Martinezu kada Besica vadi iz igre. Ne sjecam se kada je neki igrac iz regije a ne iz BIH uspio tako nesto napraviti za polusezonu u ligi ovakvog renomea. Razlozi nisu bitni i ne vjerujem da je pozrtvovnost jedino radi cega bi takav status momak zavrijedio u ovako kratko vrijeme. Besa je nesto sto se rijetko vidja na danasnjim stadionima. I u repki je zvijezdani status stekao nakon par tekmi koje je odigrao za nju. Momak je cudo. Cudo nevidjeno.SjeverniVjetar je napisao/la:Muhamed Besic jos uvijek nije izborio standardno mjesto u prvoj postavi Evertona. Simpatije se, jos uvijek, baziraju vise na beskompromisnosti, pozrtvovanosti, nego na realnom doprinosu igri.
-
Jesam li ja rekao da nije puno pokazao?dubrovnik je napisao/la:Kako care nije puno pokazao? Cijela tribina najvjernijih navijaca zvizdi Martinezu kada Besica vadi iz igre. Ne sjecam se kada je neki igrac iz regije a ne iz BIH uspio tako nesto napraviti za polusezonu u ligi ovakvog renomea. Razlozi nisu bitni i ne vjerujem da je pozrtvovnost jedino radi cega bi takav status momak zavrijedio u ovako kratko vrijeme. Besa je nesto sto se rijetko vidja na danasnjim stadionima. I u repki je zvijezdani status stekao nakon par tekmi koje je odigrao za nju. Momak je cudo. Cudo nevidjeno.SjeverniVjetar je napisao/la:Muhamed Besic jos uvijek nije izborio standardno mjesto u prvoj postavi Evertona. Simpatije se, jos uvijek, baziraju vise na beskompromisnosti, pozrtvovanosti, nego na realnom doprinosu igri.
Jesam li ja rekao da je pozrtvovanost jedino sto je pokazao ili da je vise nego ostalo?
To sto mu navijacio pjevaju ne znaci nista dok mu Martinez ne da poziciju nezamjenjivog igraca, a tu poziciju jos uvijek nema. Jos uvijek, prije utakmice, nismo sigurni hoce li Besa biti u prvih 11 ili ne, hoce li napraviti neku glupost koja ce ga zakucati za klupu itd.
Dakle realno je da se Besic jos prilagodjava , da treba da stekne rejting u premijer ligi, da bude nezamnjenjiv u Evertonu, pa da onda pricamo o svjetskoj klasi, da ga selimo u Manchester, Arsenal.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 13 gostiju.