Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Tehnika, zlatna lopta, walcott, fali jos Ridley Scott i imali bi odlican sci-fi. Izvini drug, nisi upravo, Walcott nikad nije imao tehniku! Solidan igrac za rotacija i nista vise. Naravno to govorim ako su nam ambicije nest vise od 4. mjesta i 1/8 LP. Da je kloc nije, al daleko je on od nekog extra igraca.
-
- Kontakt:
I na Oxa sam imao zamjerki, nisam bas odusevljen ni njegovom formom ali on je konkretan igrac koji doprinosi na drugi nacin timu puno vise nego Walnut, eto ispade Walnut jedini igrac koji se razumije sa Ozilom sta bi Ozil da mu nema ovog talenta ne bi asistencije imao. Inace fudbal nije samo puka statistika, sto je Hazard najbolji igrac Chelsea kad vise golova ima Costa a vise asistencija Fabregas? Pa zato sto nece u statistici pisati da ce Hazard navuci na sebe dva-tri igraca i tako stvoriti prostor koji ce igrac kvalitete Fabregasa i Coste iskoristiti. Walnut ima vec 26. godina i jednu sezonu sa preko deset golova u ligi, to je smijesno a tu ej vec evo mislim deset godina, ako mu je izgovor to da nikad niej zdrav zasto seonda jos drzi taj igrac u ekipi ako za 10 sezona ne mozes biti spreman jednu zasto se produzuje ugovor takvom igracu iz kojeg razloga?
Smijesno je da se za platu Thea Walcota moze placati 3 puta bolji igrac a mi jos drzimo ovog panja.
Smijesno je da se za platu Thea Walcota moze placati 3 puta bolji igrac a mi jos drzimo ovog panja.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- HighburyGunners
- Kontakt:
Znate sta je najgore kod Walcotta?? e to sto on ni svoju brzinu nezna iskoristit. Vidjeli ste Welbecka protiv Totenhama u jednoj situaciji je pretrco dva igraca., a Walcot koji je brzi , to jos nikad nije uradio kao nekada Henry. Jeb... tehniku da on bar brzinu koristi , al ni to neradi. I sad na zadnjoj utakmici dao je go, al u 80 min nije imo ni dva centarsuta, a bio na krilu . Drag je igrac,al ko nekoristi svoje sanse ili ono sto ima , u njegovom slucaju brzina, pa sto ce onda u prvom sastavu.
Ox doprinosi na drugi nacin,slažem se,bolji je tehnicar,više ulazi u sredinu,ima dribrling i cesce iskorištava tu svoju brzinu no taj ce za deset utakmica se naci u pet gol šansi a Walcott ce u pet utakmica se naci u deset gol šansi,.BigBigBang je napisao/la: I na Oxa sam imao zamjerki, nisam bas odusevljen ni njegovom formom ali on je konkretan igrac koji doprinosi na drugi nacin timu puno vise nego Walnut, eto ispade Walnut jedini igrac koji se razumije sa Ozilom sta bi Ozil da mu nema ovog talenta ne bi asistencije imao. Inace fudbal nije samo puka statistika, sto je Hazard najbolji igrac Chelsea kad vise golova ima Costa a vise asistencija Fabregas? Pa zato sto nece u statistici pisati da ce Hazard navuci na sebe dva-tri igraca i tako stvoriti prostor koji ce igrac kvalitete Fabregasa i Coste iskoristiti. Walnut ima vec 26. godina i jednu sezonu sa preko deset golova u ligi, to je smijesno a tu ej vec evo mislim deset godina, ako mu je izgovor to da nikad niej zdrav zasto seonda jos drzi taj igrac u ekipi ako za 10 sezona ne mozes biti spreman jednu zasto se produzuje ugovor takvom igracu iz kojeg razloga?
Zašto ? Zato što Walcott ima daleko bolju kretnju i ulazak iz drugog plana,zato što je startniji od bilo kojeg drugog igraca u ligi,zato što ima taj instikt kada treba krenuti naprijed i u kojem pravcu se kretati..
Nije Walcott jedini kojeg muce povrede..Wilshere,Ramsey su isti,da se pitamo šta i oni rade u klubu ?
Tri puta bolji igrac za istu platu? Koji su to Paja,imenuj,navedi ?
[youtube][/youtube]
Debata oko Wallcota nema nekog većeg rezona.Dovoljno ti je jedno funkcionalno oko i minimalno fudbalsko znanje da shvatiš koliko on (ne)doprinosi klubu.Tip je teška ubleha i nezapamćeni injury prone i maksimalan domet igrača njegovog tipa su klubovi tipa West Ham,Everton,Swansea etc.
Tko god tvrdi suprotno ili ima ozbiljnih problema sa vidom,ili je njegov koeficijent inteligencije manji od onog koji ima Wallnut.
Pametnom dosta.
Tko god tvrdi suprotno ili ima ozbiljnih problema sa vidom,ili je njegov koeficijent inteligencije manji od onog koji ima Wallnut.
Pametnom dosta.
walcott nikad nece uznapredovat, nema to u sebi, godinama ga evo forsiramo i ocekujemo da magicno proigra, liku je zavrsnica gora od giroudove majke mi, isto slina gadja..
a odbranu nikako ne igra, moze on zabit koliko hoce al on nije odlican igrac nego dobar, a dobar igrac je za klupe, ne prve postave, samo da se Ox oporavi i jedino je on neki potencijal uz gnabrya i campbella ostao za to drugo krilo u ekipi..
a odbranu nikako ne igra, moze on zabit koliko hoce al on nije odlican igrac nego dobar, a dobar igrac je za klupe, ne prve postave, samo da se Ox oporavi i jedino je on neki potencijal uz gnabrya i campbella ostao za to drugo krilo u ekipi..
AA23 je napisao/la:walcott nikad nece uznapredovat, nema to u sebi, godinama ga evo forsiramo i ocekujemo da magicno proigra, liku je zavrsnica gora od giroudove majke mi, isto slina gadja..
Ja se nekad stvarno pitam da li ti gledaš utakmice

majke mi mile, ovaj pdf nije realan, vec je omalozavanje igraca koji igraju za tim koji je bio 13 puta sampion engleske, gdje se pored postojecih falinki kod igraca doda jos milion nepostojecih, gdje nema realnosti, vec se samo gura po svom, branio sam i ja wengera prije, al sam uvidio da nije vise za arsenala, kad sam u krivu priznam, al ovdje nema sagledanja nekih ocitih cinjenica, vec se blati igrac konstanto, kad se je u pravu i kad nije prica je ista, razumijem da nije igrac extra kvaliteta sto je i istina, al brate mili vi ga srozaste, da ispade da je gori i od lazara popovica
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Koji si to ti faktor da procjeniš šta je neciji maksimum ? Koje su to tvoje reference pa da tvoje tvrdnje i uzmemo za ozbiljno ?Fustang je napisao/la: Debata oko Wallcota nema nekog većeg rezona.Dovoljno ti je jedno funkcionalno oko i minimalno fudbalsko znanje da shvatiš koliko on (ne)doprinosi klubu.Tip je teška ubleha i nezapamćeni injury prone i maksimalan domet igrača njegovog tipa su klubovi tipa West Ham,Everton,Swansea etc.
Pametnom dosta.
Pazi molim te,maksimalan domet Everton ili Swansea a sa 17 godina zaigrao za Arsenal,negirao te još prije osam ljeta

O inteligenciji necu,ne poznajem ni tebe ni Walcotta pa da vršim usporedbu ali cijenim da je on daleko više u životu napravio.
- HighburyGunners
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la:Koji si to ti faktor da procjeniš šta je neciji maksimum ? Koje su to tvoje reference pa da tvoje tvrdnje i uzmemo za ozbiljno ?Fustang je napisao/la: Debata oko Wallcota nema nekog većeg rezona.Dovoljno ti je jedno funkcionalno oko i minimalno fudbalsko znanje da shvatiš koliko on (ne)doprinosi klubu.Tip je teška ubleha i nezapamćeni injury prone i maksimalan domet igrača njegovog tipa su klubovi tipa West Ham,Everton,Swansea etc.
Pametnom dosta.
Pazi molim te,maksimalan domet Everton ili Swansea a sa 17 godina zaigrao za Arsenal,negirao te još prije osam ljeta![]()
O inteligenciji necu,ne poznajem ni tebe ni Walcotta pa da vršim usporedbu ali cijenim da je on daleko više u životu napravio.
Malo glupa usporedba, hahah pa ako cemo tako onda je i Senderos masina, i Djorou, i Cygan, i Denilson, i Sanogo, i nas nikad zaboravljeni Andre Santos, hahah pa svi su oni igrali za Arsenal. Meni je Walcot stvarno drag igrac, al evo on bas ko i Wilshere evo vec 10 godina se dokazuje , a nikad dokazat tu kvalitetu na osnovu koje je ostao i igra. Ja bi volio vise nego iko da on proradi jer je extraa brz, al nazalost nista. Dace on jos koji go ove sezone al malo je to . Ocekivalo se puno vise
-
- Kontakt:
Evo odma Marco Reus, igrac koji sad ppo novom ugovoru siguran sam nema 100k funti u Dorttmudnu koje ima Walnut u Arsenalu a pet puta bolji igrac...chily-rz je napisao/la:Ox doprinosi na drugi nacin,slažem se,bolji je tehnicar,više ulazi u sredinu,ima dribrling i cesce iskorištava tu svoju brzinu no taj ce za deset utakmica se naci u pet gol šansi a Walcott ce u pet utakmica se naci u deset gol šansi,.BigBigBang je napisao/la: I na Oxa sam imao zamjerki, nisam bas odusevljen ni njegovom formom ali on je konkretan igrac koji doprinosi na drugi nacin timu puno vise nego Walnut, eto ispade Walnut jedini igrac koji se razumije sa Ozilom sta bi Ozil da mu nema ovog talenta ne bi asistencije imao. Inace fudbal nije samo puka statistika, sto je Hazard najbolji igrac Chelsea kad vise golova ima Costa a vise asistencija Fabregas? Pa zato sto nece u statistici pisati da ce Hazard navuci na sebe dva-tri igraca i tako stvoriti prostor koji ce igrac kvalitete Fabregasa i Coste iskoristiti. Walnut ima vec 26. godina i jednu sezonu sa preko deset golova u ligi, to je smijesno a tu ej vec evo mislim deset godina, ako mu je izgovor to da nikad niej zdrav zasto seonda jos drzi taj igrac u ekipi ako za 10 sezona ne mozes biti spreman jednu zasto se produzuje ugovor takvom igracu iz kojeg razloga?
Zašto ? Zato što Walcott ima daleko bolju kretnju i ulazak iz drugog plana,zato što je startniji od bilo kojeg drugog igraca u ligi,zato što ima taj instikt kada treba krenuti naprijed i u kojem pravcu se kretati..
Nije Walcott jedini kojeg muce povrede..Wilshere,Ramsey su isti,da se pitamo šta i oni rade u klubu ?
Tri puta bolji igrac za istu platu? Koji su to Paja,imenuj,navedi ?
[youtube][/youtube]
Ramsey ima problema ali Ramsey ima jednu vrhunsku sezonu iza sebe dakle za nejga znamo da moze vrhunski odigrati, Walnut nema takvu sezonu a stariji je...Wilshere ne znam sta da ti kazem prije koju godinu mi je to bilo nezamislivo sad ne bi vala ni imao nista protiv da ga neko kupi...onu sezonu debitantsku kako je odigrao ja sam mislio da za par godina imamo najjaceg cmf na planeti ali malo on malo vise povrede i dobijemo ovo, taj igrac nam je beskoristan ove godine.
Da li se vi zajebavate,pa znate li zasto je Van Persi ima 30 i nesto golova u zadnjoj sezoni u Arsenalu,zasto je statisticki Fabregas najvise dodavao tom igracu,zasto jedan Cavi koji verovatno ne zna o fudbalu koliko znaju gospoda sa ovog foruma stavlja Walcota u svoj idealni tim lige sampiona protiv kojeg je igrao,cak ga je i Mesi javno hvalio,vi bre pojma o zivotu nemate,nije sve u tehnici vi vrsni poznavaoci fudbala,covek zna da koristi brzinu,zna da utrci u prostor i stvori sansu ,zna da asistira i u zadnje tri godine je popravio svoju zavrsnicu,Arsenal sa i bez Walcota je potpuno druga prica,on otvara kontre,ubrzava se igra kada je on na terenu mogli smo da vidimo kako to izgleda protiv kokosaka sporo i bezidejno,covek se u tri ili cetiri utakmice od povratka na teren koliko je odigrao nasao u vise od deset stoprocentih sansi zato prestanite da lupate ako zaista poznajete fudbal i koncepciju Arsenalove igre pod Vengerom.
ono sto mi pricamo jeste da je on koristan igrac, a ne fenomenalan, jest on glup ko **** u vecini vremena, al sto rekose zna iskoristit prazan prostor kad nije sa loptom, finising mu je sasvim dobar, pa ni henry nije svaku priliku iskoristio, i opet kazem nije poenta moje price da je on igrac tipa hazard, vec sasvim zadovoljavajuci igrac za trenutni arsenal koji je ja mislim prosle sezone imao dvocifren broj golova i asistencija, sto je i zadatak krilnog igraca, ne bjezim ja priznat da je on poglup u nekim faktorima igre, al taj kloc zabi skoro pa isti broj golova, nego vas mezimac dany boy, u samo tri utakmice, a ovaj jos igro pretezno u spicu, to je poenta moje price, da daje golove, a to sto vase kriterije ne moze ni svemirski maradona zadovoljit to je vasa stvar, ja samo govorim o vidljivim cinjenicama
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ovdje se osulo po sirotom Theu 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Zadovoljavajuci igrac ali u borbi za cetvrto mjesto, tako bi nam mogao koristiti i Downing realno. Kao sto je napisano iznad Walntu je kalibar da bude jedan od nosilaca igre West Hama, Swansea, Stokea nikako Arsenala pogotov ne Arssenala kojem su ambicije trofeji.
Ovaj Aca opisa Walnuta ko Henrya, to stavljaju ga u idelane timove ovo ono hahaha cuj nasao se u deset stoprocentnih sansi pa sta? I Giroud se nadje u 20 stoprocentnih sansi sta sad?
Ovaj Aca opisa Walnuta ko Henrya, to stavljaju ga u idelane timove ovo ono hahaha cuj nasao se u deset stoprocentnih sansi pa sta? I Giroud se nadje u 20 stoprocentnih sansi sta sad?
Rasprodat cemo mi sve flopove i dovesti:Ronalda,Messia,Cavania,Hazarda,Humelsa,Neuera,Balea,Ramosa,Reusa,Morgana,Carvalha,da ne nabrajam vise sve to dolazi na ljetoBigBigBang je napisao/la:Zadovoljavajuci igrac ali u borbi za cetvrto mjesto, tako bi nam mogao koristiti i Downing realno. Kao sto je napisano iznad Walntu je kalibar da bude jedan od nosilaca igre West Hama, Swansea, Stokea nikako Arsenala pogotov ne Arssenala kojem su ambicije trofeji.

Pa jbt nemogu da vjerujem da se u Arsenalu svaki igrac pljuje,i da nije dovoljno dobar za Arsenal

Jedino da Wenger dovede ove gore nabrojane,tada bi "mozda"pojedini bili zadovoljni,jer i tada bi bilo joj da je doveo jos samo jednog ili dvojicu,

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hazard mozda jeste bolji igrac od Coste i Cesca, ali nije vazniji. Prije ce Chelsea nadoknaditi njegov izostanak i "navlacanje 2-3 igraca(p.s. ovo mora u statistiku kao i predasistencija
)" nego bilo kojeg od ove dvojice igraca. I smijesno da taj toliki dominator Hazard ne moze prebaciti jednog prosjecnog igraca Walcotta po golovima, ili jednog Cazorlu po statistici. Naravno statistika nije sve, ali ako ta uberklasa ne moze dati 20 golova u sezoni, onda nije uberklasa. K'o i Drogba ogromna klasa, a lik imao sezona po pet golova u ligi. Volio bih da vidim da se to jednom Henryu desi u najboljim godinama.
A ti Paja slobodno navijaj za Chelsea, nama dobitak, a i tebi vjerovatno.

A ti Paja slobodno navijaj za Chelsea, nama dobitak, a i tebi vjerovatno.
Celik!3,2,2.
dovoljno govori da downing nije imao mjesta u liverpoolu, i sad igra za west ham, a theo u arsenalu, i niko ne govori da je on nosioc igre, vec karika u timu koja je zaduzena za golove i asistencije, najbolje je prestat sa ovom raspravom, paja ti imas svoje, a ja svoje misljenje, smorismo raju dzabe
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Nije to nikakva usporedba nego cinjenica,nisam ja taj koji je ovdje napisao nešto što teoretski nije moguce..HighburyGunners je napisao/la: Malo glupa usporedba, hahah pa ako cemo tako onda je i Senderos masina, i Djorou, i Cygan, i Denilson, i Sanogo, i nas nikad zaboravljeni Andre Santos, hahah pa svi su oni igrali za Arsenal. Meni je Walcot stvarno drag igrac, al evo on bas ko i Wilshere evo vec 10 godina se dokazuje , a nikad dokazat tu kvalitetu na osnovu koje je ostao i igra. Ja bi volio vise nego iko da on proradi jer je extraa brz, al nazalost nista. Dace on jos koji go ove sezone al malo je to . Ocekivalo se puno vise
Igrali su ti,istina,ali ni jedan od njih se nije zadržao u Arsenalu toliko dugo,.Walcott je tu vec godinama i bice,nekima nije po volji ali koga mrzi neka pati..
Trebali smo Lalanu dovesti,trideset milki iskešati i dobili bi zvjerku ili nije baš tako ?
@ Paja
Reus ? Covjek je igrac Dortmunda,produžio ugovor sa njima,nisu ga uspjeli dovesti ni mnogo vece "zvjerke" od Arsenala,zašto da pricamo o njemu onda ? U ostalom i on je cesto povrijedjen pa onda malo hvata formu pa zaigra na vrhunskom nivou i onda opet ispocetka..Pet puta bolji ? Pa nije Mesi jbt..
I pazi ovog Walcotta kloca,ne igra godinu dana,nema tehniku,nije golgeter a još je i glup..Kakve su ovo budale sa transfer-markta pa mu nabaciše cijenu od 26,4 mil funti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.