jel i vama naum palo sto i meni

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima on jos godinu i po ugovora ja mislim, nista od njega. Sad Ahmo treba da dobije pravu priliku i da se dokaze.kanarinac je napisao/la:http://****/drugi-pisu/mujdza-najbolje-bi-bilo-da-freiburg-pusti-da-idem/
jel i vama naum palo sto i meni
Evo kolega @ koalem je to fino postavio ispod nas.Hedg je napisao/la:Odakle ti info drug?sarajlija je napisao/la:Izvrsni odbor N/ FS BIH prihvatio zahtjev da se smanji PL na 12 klubova.
ako cce me ko ganjati, neka budu kakve zenepitarlOOk je napisao/la:već vidim Benku kako ga ganjaju KoBI i Mesi, dok veliki avion nadllijeće Koševo![]()
![]()
u principu je to -hoćeš-nećešZizou je napisao/la:Misimovic i dalje nije naso novi klub..
bas me zanima jel Ibrakovic i dalje jako zaintresovan da ga dovede sad kako je doso Alispahic
Benko je napisao/la:u principu je to -hoćeš-nećešZizou je napisao/la:Misimovic i dalje nije naso novi klub..
bas me zanima jel Ibrakovic i dalje jako zaintresovan da ga dovede sad kako je doso Alispahic
Rooney88 je napisao/la:Kao sto sam najavio za Dupovc i za sponzora, manje-vise svi znamo o kome se radi. Vazne stvari su dogovorene i ostali su jos neki detalji koji ne bi trebali biti problem.
Da ne bude kako sam vas slagao za stopera, bio je jedan u planu i s njim se pregovaralo ali kazu momci iz Turske da je Meho impresioniran ovim deckom Mihojevicem i da je rekao Ibraku da stopira pregovore sto je ovaj i odradio na kraju. Nije jos 100% prekrizen ali Kodro izglda vjeruje malom.
Prema svemu sudeći, FK Sarajevo će u novu sezonu ući sa novim generalnim sponzorom.
Nakon što je predstavljena nova garnitura dresova bilo je vidljivo da na njima nije urađena štampa generalnog sponzora koju Bordo klub nosi na prednjem dijelu dresa.
To je dodatno podgrijalo sve jasnije glasine da klub iz Titove 38b dobija novog generalnog sponzora, a prema onome što smo uspjeli saznati radi se o renomiranoj svjetskoj kompaniji, koja u posljednje vrijeme ulaže dosta novca u sport i sportske manifestacije te je sponzor nekoliko najvećih sportista koji su promotori ovog brenda.
U FK Sarajevo ne žele komentarisati ove navode, ali je očito da menadžment kluba privodi kraju ugovor sa ovom svjetskom kompanijom koja bi u narednom periodu trebala da bude generalni sponzor i tako dodatno finansijski ojača klub i isprati projekat koji sprovodi agilna uprava kluba sa Koševa.
Jedino što smo uspjeli saznati je da će do početka proljetne polusezone biti završene sve pojedinosti oko ovog ugovora i da će ugovor na zadovoljstvo obje strane biti potpisan do kraja februara.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 56 gostiju.