Nece sigurno poceti u prvoj petorci. A kad pogledas koji igraci se sada sve tu rotirati, tesko ce ikako igrati do eventualnog blow-outa.. A da odigra čitavu zadnju četvrtinu, mora imati sutersku vece skoro perfektnu da predje ovu granicu.. tako da ja mislim da je under ovdje puno izgledniji, mada nikad ne mozemo sa sigurnoscu tvrditi, jer nikad ne znamo kako ce se utakmica odvijati,koje su zamisli trenera, da li ce neko imati problema sa licnim greskama itd..mnogo faktora je tu u igri, ja samo mislim da je vise argumenata da veceras ide ispod 10 poena...miki1212 je napisao/la:Hezonju sam jutros u premieru uhavatio vise na 7,5.Galata je oslabljena i mislim da ce je Barsa razvaliti do poluvremena.Hezonja vjerovatno nece poceti u prvoj petorci ali ce opet odigrati oko 20 min. sto ce biti dovoljno da predje granicu.Iako je sada granica na 9,5 mislim da ce je prebaciti.risingforce je napisao/la:Olympiakos 78.5 - vise 1.85
- Nizhny ima veliki ofanzivni kvalitet, Rochestie i Kinsey su nezaustavljivi, ali odbrana im je daleko najlosija karika.. u zadnje 3 euroligaske utakmice primaju u prosjeku 87,6 poena.. i to najvise preko pozicije PF..
Printezis 7.5 - vise 1.85
-...a pozicija PF je u Olympiakosu rezervisana za sjajnog Printezisa.. Nakon povrede polako ulazi u svoju prepoznatljivu formu, minutaza mu je sve veca, zadnje 2 u prosjeku igra 30 minuta, a obzirom da Nizhny lose brani ovu poziciju (Green iz Unicaje im je dao 16, Vorontsevich iz CSKA 22..), mislim da je ovo veoma izgledna oklada.. znamo da pored sjajne igre pod kosem, Printezis zna pogoditi i koju tricu..
Hezonja -9.5 manje 1.85
-veceras se vraćaju i Olesson i Navarro, tako da se Hezonja nece naigrati.. tu su jos na poziciji SG i Abrines i Satoransky.. tako da Hezonja ne bi trebao dobiti vise od nekih 10-ak minuta...
Kvota: 6.33
BHPlay
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

idemo se malo igrati

Koliko su dali C Bosh i Randolph sinoc? 

-
- Kontakt:
Carmelita - Herediano pet 03:00 1 3.00 (kostarika 1. liga. domacin trenutno u boljoj formi od gosta, cak su i pobjedili vodeceg na tabeli Alajuelense,)
- corleone87
- Kontakt:
Hokej
19:00 Modo - Vaxjo X @3.90
19:00 Orebro - HV 71 1 @2.15
17:30 Pelicans - SaiPa 1 @2.50
18:00 Usti nad Labem - Kadan 1 @2
19:00 Modo - Vaxjo X @3.90
19:00 Orebro - HV 71 1 @2.15
17:30 Pelicans - SaiPa 1 @2.50
18:00 Usti nad Labem - Kadan 1 @2
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 12 feb 2015, 21:38, ukupno mijenjano 3 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
6 od 7.Nije lose...badel62 je napisao/la:Evo nesto za danas na malo jači ulog.
Dimitrov- Muller (-9,5+) 2 1,50
Karlović-Krajiček (-9,5+) 2 1,50
Querrey-Donaldson 1 1,20
B.Paire-Bozoljac 1 1,45
Carbales Baena-Mertens 1 1,25
Cabal/Farah-Demol/dutra 1 1,20
Klahn-Kelly 1 1,10
Kvota:6,45
Ulog:20 KM
Dobitak:130 KM
1.Sta reci ,koju poruku poslati.Dimitrov se provukao prosi mec,nijanse su odlucivale u drugom setu da li ce pokupiti stvari i otici kuci ali eto na kraju iskustvo je presudilo.Muller protiv Goffina 87 % dobivenih poena na prvi servis,u prvom setu skoro 3 asa po gemu.gledao sam mec i ono sto je on pokazao je za svaku pohvalu,a vrhuncu je karijere i vidi se da uziva.Dimitrov takodjer svi ga poznajemo,odlican seervis,dobra igra sa osnovne linije,mislim da bi ovo moglo otici u tie break ,ali opet meni odgovora i 6-4 .
2.Po meni zicer dana,svi koji prate tenis znaju o kome i cemu se radi.Na Ivu ne treba trositi rijeci.Amerikanac 4 vezane pobjede,3 u kvalifikacijama i zadnja u prvom kolu gdje je pobjedio kukushina 58 igraca na atp listi i u tom mecu je odigrao 2 tie breaka i oba dobio,samo je jednom izgubio svoj servis u tom mecu.On je sigurno svjestan da gubitkom svog servisa 95 %gubi i set tako da je ovo izgledan par ,jer pogotovo u prvom setu koncetracija je na najvecem nivou .
3.Juče sam pisao za Quereya analizu i dobio je.Isto to i veceras ocekujem protiv mladog donaldsona (18 godina) koji iza sebe ima 7 pobjeda zaredom ali kad pogledamo igrace bice nam jasno da je to za 3 klase ispod Quereya.Querey vrlo lose usao u sezonu ali evo napokon je pobjedio ,vratio set zaostatka i mislim da ovdje ne bi trebalo biti problema.
4.Paire!!! Koliko zivaca ode tokom njegovog meča to je nevjerovatno,u nekim trenucima izgleda toliko nezainteresovano,kao da je na nekoj rekreaciji pa eto samo prebaciva onu loptu da sto prije zavrsi jer ima nekih obaveza na poslu.Ali ja opet na njega igram,igrao sam i prosli put jer imam osjecaj i citao sam o njemu puno da je vrijeme da se vrati u onu staru formu a ovaj chalenger mu je idealna prilika.Za Srbina se nikad ne zna kako ce odigrati,ali razlika je tu evidentna ,218 na atp listi ne moze parirati paireu.Uz sve to i nas Aldin setkic ga je pobjedio u Zagrebu,uzimao mu servis nekoliko puta tako da i ako se imalo popravio to mu nista nece znaciti.
5.Carbales Baena,rodio se na šljaci,živio na šljaci ,cijelu skoro karijeru igra na zemlji.Današnji protivnik mertens 278 na atp listi(27 godina!!).proslo kolo pobjedio 309 na atp listi 2:1 jedva.Mertensu je ovo drugi mec na zemlji tako da je i tu prednost.Carbales prosle sezone pokazao da se na njega moze racunati na velikoj sceni u buducnosti pogotovo na zemlji i mislim da ce ovo za njega biti samo laksi trening .
6.Cabal/farah drugi nosioci na turniru,svi znamo da su jedni od najboljih (TOP 20 ) parova na svijetu igraju protiv braziske kombinacije koja nema ni jedna mec zajedno odigran niti su poznati kao dubl igraci a bgm ni kao singl igraci.Cabal/farah prosle godine su imali niz od 7 pobjeda na zemlji i to bas u dva grada u brazilu tako da ovdje odnose sigurnu pobjedu.
7.1,10 kvota jeste mala ali je par za one koji treba da "nakupe" za kvotu 2 ili kojima treba za uslov.Klahn ljevoruki igrac samim i tim ezgodan pogotovo igracima koji tek dolaze a takav je Kelly (500 na ATP listi).Klahn proslo kolo pobjedio solidnog Ebdena,u dobroj je formi ,i ima talenta za puno veca dostignuca i ako ih misli dostici treba rjesavati ove jednostavne prepreke.
Ukratko sam nesto jer nemam puno vremena.Sve sugestije i kritike su dobrodosle.
Sretno svima koji bar nesto isprate.
FK Sarajevo !
Ima li ko kakvih prijedloga za ove kosarkase danas ja igram Janukasa i Rochestiea
triple kosarka
Barcelona h1
Olympiakos 2
Real Madrid 2
Barcelona h1
Olympiakos 2
Real Madrid 2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
moze li se listic isplatiti u bilo kojoj poslovnici bet live kladionica ili bash mora u kojoj je uplacen
Mozes u bilo kojoj,aloba90 je napisao/la:moze li se listic isplatiti u bilo kojoj poslovnici bet live kladionica ili bash mora u kojoj je uplacen
FK Sarajevo !
Sumnjam da Galata moze dati 71 kos Barceloni ? Sta vi mislite ?
!
-
- Kontakt:
badel brate daj sta tenisa za danas
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Evo jedan da se isprati:

Danas od mene samo 3 para, nadam se da me sad neće zeznuti samo jedan par (poželjnije nijedan)..
Nizhny - Olympiakos / zp2 (over 74.5 na poluvremenu)
Vrlo moguće da će proći.. Kod Nizhnya zadnje dvije domaće tekme u Euroligi na poluvremenu padalo po 112 i 74, kod Olympa kada su gostovali zadnje dvije, na poluvremenu padalo po 77 i 79 poena.. sve je to tu oko granice, osim ovih 112 poena kod Nizhnya protiv Efesa.. inače ne volim igrati zbroj koševa timova, ali eto, da probamo ovaj put..
Al Sailiya - Al Khor / zp1+
Zadnjih 5/5 međusobnih bilo zp1+, na domaćim tekmama Al Sailiya pada u prosjeku 3.6 golova po tekmi, a kod gostujućih utakmica Al Khora u prosjeku pada također 3.6 golova po tekmi..
Al Nasr - Al Shabab / zp1+
Zadnjih 10/10 međusobnih bilo zp1+, na gostujućim tekmama Al Shababa pada u prosjeku 3.5 golova po tekmi, dok je kod Al Nasra taj prosjek znantno niži, svega 2.3 gola po tekmi kod domaćih utakmica.. jednostavno podatak da su posljednjih 10 međusobnih susreta prolazili zp1+, privukli su me da ih i danas odigram..
Koeficijent: 2.96

Danas od mene samo 3 para, nadam se da me sad neće zeznuti samo jedan par (poželjnije nijedan)..

Vrlo moguće da će proći.. Kod Nizhnya zadnje dvije domaće tekme u Euroligi na poluvremenu padalo po 112 i 74, kod Olympa kada su gostovali zadnje dvije, na poluvremenu padalo po 77 i 79 poena.. sve je to tu oko granice, osim ovih 112 poena kod Nizhnya protiv Efesa.. inače ne volim igrati zbroj koševa timova, ali eto, da probamo ovaj put..

Zadnjih 5/5 međusobnih bilo zp1+, na domaćim tekmama Al Sailiya pada u prosjeku 3.6 golova po tekmi, a kod gostujućih utakmica Al Khora u prosjeku pada također 3.6 golova po tekmi..
Zadnjih 10/10 međusobnih bilo zp1+, na gostujućim tekmama Al Shababa pada u prosjeku 3.5 golova po tekmi, dok je kod Al Nasra taj prosjek znantno niži, svega 2.3 gola po tekmi kod domaćih utakmica.. jednostavno podatak da su posljednjih 10 međusobnih susreta prolazili zp1+, privukli su me da ih i danas odigram..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- diplomatija
- Kontakt:
Poznavaoci europske košarke, koja trojica večeras imaju najviše izgleda za over?
Po mom misljenju Anderson, McLean i Rochestiediplomatija je napisao/la:Poznavaoci europske košarke, koja trojica večeras imaju najviše izgleda za over?
-
- Kontakt:
Sport: Tennis
Tournament: ATP Rotterdam
Event: Guillermo Garcia - Lopez(#27, ESP) – Stanislas Wawrinka (#8, CHE)
Market: Money line
Pick: Guillermo Garcia - Lopez to win
Odds: 3.97
Bookie: Pinnacle
Start time: 19:30 CET
I must take this bet here. We may say that Wawrinka played his first match on indoors surface and that is why he experienced some problems, but Huta-Galung was far away from his best and he is not a real contender. Still the Dutch steal a set from the Swiss. Wawrinka made tons of unforced errors and looked more than shaky. The Spaniard won the title in Zagreb and he continued with his excellent performance here winning over Istomin in straight sets. In the head to head record the result is 7-3 for Wawrinka. I saw the last match on the Australian open this year and it was pretty close. Wawrinka won the first two sets(one of them in tie break) and after that led with 4-2 in the third, but lots it. In the tie break of the fourth set Garcia-Lopez led with 6-2 and still failed to force a fifth set. I think the confidence and determination of Garcia-Lopez now is higher than on the Australian open and Wawrinka is less competitive on indoors, so I think Garcia-Lopez may win here and the odd is very good. I go for it.
Agieren statt reagieren
Baš je lagano prošao tiket.. Nadam se da je neko ispratio..MirsoNi je napisao/la:Evo jedan da se isprati:
Danas od mene samo 3 para, nadam se da me sad neće zeznuti samo jedan par (poželjnije nijedan)..![]()
Vrlo moguće da će proći.. Kod Nizhnya zadnje dvije domaće tekme u Euroligi na poluvremenu padalo po 112 i 74, kod Olympa kada su gostovali zadnje dvije, na poluvremenu padalo po 77 i 79 poena.. sve je to tu oko granice, osim ovih 112 poena kod Nizhnya protiv Efesa.. inače ne volim igrati zbroj koševa timova, ali eto, da probamo ovaj put..![]()

Sometimes it's only madness that makes us what we are.

15,5/Ja.Anderson (Zalgi-Real) OVER 1.85
13,5/Fernandez R. (Zalgi-Real) OVER 1.85
153.5 OVER 1.80, Real Madrid 81.5 OVER 1.90
6.16, 6.50 lutrija
Real je u odličnoj formi, ubacuju preko 85 poena u zadnjim utakmicama, ako ih krene šut idu na stotku, domaćin bi trebao preko 70 tako da vjerujem da idu obje opcije, a što se igrača tiče Rudy je vruć i našpanan na litavce i očekujem njegovu dobru rolu danas, Anderson alfa i omega domaćeg sastava, u wwinu je na 17.5, uzimam ga jer očekujem da povuče domaćina da bi imali imalo šanse iako mogu teško išta kontra kraljevskog kluba, vjerujem da ide i handicap 8.5 na Real.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.