Strpi se dok zavrse ovi englezi bice dosta parova pa odaberiKiller9 je napisao/la:Ima li neko sta sigurno od NBA za veci ulog, 3/4 para??

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Strpi se dok zavrse ovi englezi bice dosta parova pa odaberiKiller9 je napisao/la:Ima li neko sta sigurno od NBA za veci ulog, 3/4 para??
lagano prođejohnnyyK je napisao/la:
Stoke - Man City (zg/2,5) - više
Očekujem dobru utakmicu, otvorenu i dosta prilika i golova.U zadnje 4 međusobne utakmice vidjeli smo maksimalno 1 gol, nadam se da će večeras očepit![]()
Sretno
makar tiket prosao danasharry_90 je napisao/la:
i jedan tiket na 20 km
Chelsea 1
Man.Utd 1
Benfika 1
Celtic 2
Rijeka 1
Interista je napisao/la:Cantu-Paok h1(8,5) Cantu je prava domacinska ekipa kojoj treba pobjeda za plasman dalje u eurokupu, Paok je bez sansi ali i da ima neke prilike za plasman dalje tesko mogu protiv Cantua koji je kuci dobio Khimkia 11 razlike i Limoges koji su dosta kvalitetniji od Paoka i ne vidim razlog zasto ne bi bilo bar 9 razlike za talijansku ekipu..
Banvit vise od 80,5 direktan okrsaj za plasman dalje gdje Banvit gostuje ekipi Sassarija i gdje im treba pobjeda za prolaz Sassari je poznat po tome sto ne igra dobru odbranu u prvom mecu ekipu Banvita nije nesto sluzio sut za 3 poena i mislim da ce u ovom mecu biti bolje
Jos da Atlanta ispostujesuarez7 je napisao/la: Man.utd-1
Barsa-1
Atlanta-2
kv:2,03 na 20 dobitak 40Km
-----------------------------
Chelsea-1
Cedevita-1x
City-2
Celtic-2
Roma-kp1
kv:5,57 na 10 dobitak 55Km
mrkva je napisao/la:Dimitrov-Muller 2 @4.00
Cim je ovo na wwinu u super tipu,sumnjivo mi je.Osim toga,Muller je dobar igrac i u formi.Dobra kvota probacu na manji ulog.
Šteta, samo me Cedevita izradi...Killer9 je napisao/la:Pozdrav ekipa...Dugo pratim vas forum, i da kazem da ovdje ima dosta kvalitetnih tipsera, ugl. da ne duljim, evo nesto za pocetak i od mene, pa nek nam je sa srecom....
Man Utd. 1
Chelsea 1
PSG (p)- prolaz 1
Monaco (p)- prolaz 1
Barcelona 1
Cedevita 1
Ulog 20 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.