Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Lacazette ili Cavani, ovaj drugi je WC ili Falkaa da uzmemo, proigro bi materem znači kod nas
uzeti schneiderlina i uzeti b2b veznjaka jer imamo jednog koji nam se stalno povrijedjuje
uzeti golmana i lijevog beka
Spic i dmf su prioriteti... najveći
i novog trenera da postavi igrace gdje treba da igraju
uzeti schneiderlina i uzeti b2b veznjaka jer imamo jednog koji nam se stalno povrijedjuje
uzeti golmana i lijevog beka
Spic i dmf su prioriteti... najveći
i novog trenera da postavi igrace gdje treba da igraju
- HighburyGunners
- Kontakt:
<Zar vam nije dosta tih francuzica iz njihove lige. Usrecili smo se sa Chamakom, Sanogom i Girudom. Jedino bi pokusao jos sa Cavanijem. Ta liga je cirkus , ko italijanska sto je postala. Nema tu igraca da valja.
Cavanija bih samo uzeo za neku normalnu cijenu, dati 60mil (kolko se pisalo da PSG traži) je previše.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nabrojao dvojicu koja u Francuskoj nisu bili bolji od Girouda.anell je napisao/la:E jesi i nabrojo napadače u pm.
Celik!3,2,2.
Cavani 8 golova u francuskoj ligi (22 utakmice). Tako da nije vrijedan nekih ekstra visokih obstecenja. A i inace me nije nesto narocito impresionirao.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Walnut jednu sezonu u karijeri zabio 20+ golova od cega vecina je padala u onim bezveznim kupovima, kad ejdnu sezonu taj panj predje 20+ golova u ligi onda cu reci da nije kloc iako realno i prosjecni igraci su znali jednu sezonu prebaciti tu cifru tj, eksplodirati, Walnut ni to nece uraditi.chily-rz je napisao/la:Ma ne govorimo ovdje samo o Wengeru,opcenito su svi subjektivni,Paji je Walcott kloc da zabije 20+ golova u sezoni,isto tako Giroud mnogima a o Monrealu da ne pricamo i više nije bitno ni kako ce igrati,mišljenja se nece promjeniti..
Evo recimo @Samo Željo voli Edina ko oca svog a realno prošle sezone a pogotovo ove Giroud ništa slabiji od njega nije ali bi ovaj prvi njemu legao u Arsenalu a ovaj drugi i nije baš po volji..Ima i onaj momak što ne može Wilsherea ocima smisliti i pljulje ga evo godinu dana onako ležerno,i kad igra i kad je u bolnici..
Sanchez u prvih 11,Wenger vatale,trebao ga je odmoriti,.Sanchez na klupi,Wenger vatale gdje ce najboljeg igraca na klupu ostaviti..
Nema titula ? Da idemo u nazad kroz historiju pa da sagledamo onako realno koliko smo to veliki klub bez da gledamo subjektivno ocima jednog navijaca,bilo je i daleko gorih perioda da se ne lažemo..
Wenger out ? Ko je to alternativa ? Koji ce to laf garantovati trofeje ?
Jbt,mene toliko da nervira ovakav Arsenal sa "vojaerom" na klupi ja ne bi ni gledao isti dok se nešto ne promjeni,bar sebi tu opciju mogu priuštiti..
Nijedan trener ne moze garantovati trofeje ali isto tako ono sto se moze garantovati je da Wenger ne moze donijeti one najvece trofeje, kakva je poenta onda mijenjanja trenera ako cemo ici ovom tvojom logikom koja jeste tacna? Bitno je promjeniti trenera tj. pokusati promjeniti to da smo neuspjesni, sad moze doci neko i gori da bude od Wengera nebitno, mora se mijenjati sve dok ne dodje pravi trener a realno Arsenal je ime koje bi moglo privuci bilo kojeg od ovih najvecih trenerskih imena i ne vjerujem da bi nasljednik Wengera bio losiji od njega...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Lacazette je macak u vreci ne bi njegao dovodio, ali naravno Cavani bi bio upgrade od 100% u odnosu na Girouda i Welbecka to je evidentno, taj igrac u PSGu ne igra dobro ali on je tamo ugusen sistemom u kojem je Ibro na nejgovom mjestu a Cavani mora igrati pa mu se izmisljaju pozicije gdje nije 100% produktivan. Isto tako mislim da bi ovaj Falcao kod nas bio pun pogodak, jednostavno slicna stvar ko sa CAvanijem ne igra na svojoj poziciji, i igra u ekipi gdje igraju jos dva vrhunska napadaca, on bi u Arsenalovom sistemu normalnom trpao nemilostrdno. ima tu dosta igraca, jer puno je igraca na trzistu koji su bolji od Girodua.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jah eno sad ih sistem gusi. Jah dva vrhunska, onaj povrijedjen, a onaj drugi je vrhunski, al ne spic.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
To su igraci koji su se dokazali na najvecem nivou, to sto sad nisu u top formi ne znaci da vise nisu world class igraci. Svaki od ovih Cavani, Falcao, Suarez bi bili hit u Arsenalu iako sad en zabijaju golove u skladu sa njihovom reputacijom.
NAravno ti ces njima uvijek naci neke mane kako bi valjda dokazao nedokazivo a to je da nisu nista bolji od Girouda ali budu svjestan cinjenice da 99,9% ljudi koji prate fudbal kada bi bili treneri kao i 99,9% trenera kada bii birali izmedju Girouda i nekog od njih odabrali bi bez dileme ove druge...
NAravno ti ces njima uvijek naci neke mane kako bi valjda dokazao nedokazivo a to je da nisu nista bolji od Girouda ali budu svjestan cinjenice da 99,9% ljudi koji prate fudbal kada bi bili treneri kao i 99,9% trenera kada bii birali izmedju Girouda i nekog od njih odabrali bi bez dileme ove druge...
Raymond Verheijen (bivši pomoćni trener reprezentacije Walesa): "Aaron Ramsey bi trebao napustiti Arsenal ukoliko oni ne promjene način treninga."
izvor fb
izvor fb
- Marsal
- Kontakt:
Opušteno ba ljudi, jedan je život a vi se svađate ovdje oko Arsenala i gluposti, zbog idiota koji zarađuju dnevno ko što ću ja za godinu. Yebat im mater svima osim Sanchezu.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Oni pametuju Marsale, tuse, ko lokumi. Svaki jeb.eni dan iste teme, ista prica se vrti, u qrac krasni vise.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Oni pametuju Marsale, tuse, ko lokumi. Svaki jeb.eni dan iste teme, ista prica se vrti, u qrac krasni vise.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam gdje nađu više volje. Kad sam najratoborniji bio i kad sam se mogao raspravljat ko konj nisam ovoliko srao, ne znam kad sam nečiji post pročito od do na ovoj temi svegami, dovoljno je vidjet avatar i nick i već imam sve u glavi.bega_afc je napisao/la:Oni pametuju Marsale, tuse, ko lokumi. Svaki jeb.eni dan iste teme, ista prica se vrti, u qrac krasni vise.
[youtube][/youtube]
Nemoj tako Marslae,kazu kad ti je tesko zapjevajMarsal je napisao/la:Ne znam gdje nađu više volje. Kad sam najratoborniji bio i kad sam se mogao raspravljat ko konj nisam ovoliko srao, ne znam kad sam nečiji post pročito od do na ovoj temi svegami, dovoljno je vidjet avatar i nick i već imam sve u glavi.bega_afc je napisao/la:Oni pametuju Marsale, tuse, ko lokumi. Svaki jeb.eni dan iste teme, ista prica se vrti, u qrac krasni vise.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Evo jedna prigodna...topnik1 je napisao/la: Nemoj tako Marslae,kazu kad ti je tesko zapjevaj
[youtube][/youtube]
Vjeruj, isti sam. Tacno to sto kazes, samo pogledas avatar i sve ti bude jasno. Da oni bar mogu sta promijenit tom spikom, pa da razumijem. Napravili su goli qrac od teme, pola ljudi otjerali, smijesno je ovo sve skupa.topnik1 je napisao/la:Nemoj tako Marslae,kazu kad ti je tesko zapjevajMarsal je napisao/la:Ne znam gdje nađu više volje. Kad sam najratoborniji bio i kad sam se mogao raspravljat ko konj nisam ovoliko srao, ne znam kad sam nečiji post pročito od do na ovoj temi svegami, dovoljno je vidjet avatar i nick i već imam sve u glavi.bega_afc je napisao/la:Oni pametuju Marsale, tuse, ko lokumi. Svaki jeb.eni dan iste teme, ista prica se vrti, u qrac krasni vise.
#Voajeroljupci na respiratorima.
jel cure opet zajebaju maršale
ma fakat jbo arsenal dok je wenger u ludilu, ionako smo navikli sve isto
- Marsal
- Kontakt:
Ovaj put me konzularni službenici yebuAA23 je napisao/la:jel cure opet zajebaju maršalema fakat jbo arsenal dok je wenger u ludilu, ionako smo navikli sve isto