FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 03 apr 2010, 23:38

Nemojte Tulica, molim vas! :lol:

Covjek je dobar teoretski, drzi u glavi statistiku i sve to, ali nije kapacitet.

Nemojte, molim vas! :mrgreen:
HAJ FAJV

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 03 apr 2010, 23:39

Jagodić vodi ljubić u nadi da će ostati u prvoj RS! VB 87- ne navodiš tjeranje baje iz borca a imao je sjajan rezultat i koncepciju igre. Na njih treba zaboraviti.

Moj prijedlog je Tulić!?[/quote]
Ma nije ni Tulić rješenje, on jedobar demagog i odlično vodi treninge ali kažu kada treba ekipa da stane na teren onda je to problem, o Baji Stojniću neću ni riječi, imao je sve i mi smo imali sve i ekipa je imala pobjednički mentalitet i to je to, gubili su ali uvijek su pokušavali dati maksimum, najgore je što sam ja večaras ostao sa utiskom da smo mi večeras mogli uzeti bodove u Mostaru...[/quote]

100% da je vukelja, koji je danas bio jako loš, nije se kretao- zabio onaj go ali :cry:
Zadnja izmjena: zli mrkvić, dana/u 03 apr 2010, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 23:39

Simpatizer je napisao/la:I jos nesto. Ne zaboravite da je Uprava za.ebala Marica prodavsi Bilbiju. Sjecamo se njegovih izjava o tome.
Dakle, Uprava bi trebala biti na meti a ne trener.

Mada, i mi pretjerujemo. Predlazem da ovu raspravu nastavimo nakon utakmica protiv Slavije. Bespotrebni su bilo kakvi sokovi prije toga.

Da ne ispadne sad da sam zaljubljen u Marica, moram da istaknem neshvatljivo igranje Petrovica. Taj momak ima staklene noge i ne da nije za Borac, vec nije za fudbal.
Opet ću ja, znači ako se on tu osjetio prevaren njegovo je bilo da se spakuje i kaže ajd zdravo žohari, nisam vam ja neki levat da me zahebavate, ali on kaže zaebaše me ali neka ostzaću ja ipak, lijepi su euri iz Borca, pusti šupljake,
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 23:41

KAd bi ja sad birao trenerea, bio bi to Nestorovic , ali mislim opet da nije sad vrijeme za nikakve smjene. Razloge sam objasnio.
Sto kaze simpatizer nisam ni ja neki maricev fun, ni ja ne razumijem otkud petrovic u prvj postavi, i otkud onaj sto dodje iz modrice da zamjeni petrovica, od zla oca od gore matere.

JA još uvijek vjerujem u ovja tim, za mene je ovo samo jedan poraz, i suigran sam da nijepao onaj go iz prekida da bi smo odnijeli sva tri boda, al tako je to u fudbalu.
KAko rekoh, identicna utkamica ko protiv sirokog, a nju se ovdje hvalilo, sad to isto ne valja, jer se primilo go, a do gola odbaran i vezni red su perfektno funkcionisali ( naravno defanzivno)
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 apr 2010, 23:42

VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:I jos nesto. Ne zaboravite da je Uprava za.ebala Marica prodavsi Bilbiju. Sjecamo se njegovih izjava o tome.
Dakle, Uprava bi trebala biti na meti a ne trener.

Mada, i mi pretjerujemo. Predlazem da ovu raspravu nastavimo nakon utakmica protiv Slavije. Bespotrebni su bilo kakvi sokovi prije toga.

Da ne ispadne sad da sam zaljubljen u Marica, moram da istaknem neshvatljivo igranje Petrovica. Taj momak ima staklene noge i ne da nije za Borac, vec nije za fudbal.
Opet ću ja, znači ako se on tu osjetio prevaren njegovo je bilo da se spakuje i kaže ajd zdravo žohari, nisam vam ja neki levat da me zahebavate, ali on kaže zaebaše me ali neka ostzaću ja ipak, lijepi su euri iz Borca, pusti šupljake,
Pa to je po meni sasvim normalno, covjek trenira za pare i to je to. Bar je rekao sta misli o tome. Tesko ces naci trenera koji je kompletan kao osoba i koji ima svoje ja.
HAJ FAJV

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 03 apr 2010, 23:43

A kockar Kuže? :D :D :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 23:47

borcev_navijac je napisao/la:KAd bi ja sad birao trenerea, bio bi to Nestorovic , ali mislim opet da nije sad vrijeme za nikakve smjene. Razloge sam objasnio.
Sto kaze simpatizer nisam ni ja neki maricev fun, ni ja ne razumijem otkud petrovic u prvj postavi, i otkud onaj sto dodje iz modrice da zamjeni petrovica, od zla oca od gore matere.

JA još uvijek vjerujem u ovja tim, za mene je ovo samo jedan poraz, i suigran sam da nijepao onaj go iz prekida da bi smo odnijeli sva tri boda, al tako je to u fudbalu.
KAko rekoh, identicna utkamica ko protiv sirokog, a nju se ovdje hvalilo, sad to isto ne valja, jer se primilo go, a do gola odbaran i vezni red su perfektno funkcionisali ( naravno defanzivno)
Pa neznam za Nestorovića, on je sa Rudarom igrao isti stil, ali on i nije imao neki izbor veliki, previše je nelogičnosti u imenima koja počinju utakmice, Petrović realno nema mjesta ni u BSK, ni on ni Džo Damjanović, možda ovaj Savić i nije loš, ali nije večeras bilo ni vrijeme ni mjesto da ga gura u vatru, večeras se igrala jako bitna utakmica i nije to bio poligon za isprobavanje taktičko0 tehničkih varijanti, nadalje , nemoguće je da trener ne vidi fizičku nemoć Jandrića koji je možda najveći krivac za gol koji je pao poslije onog kornera jer nije otišao u blok Žuržinovu jer jednostravno nije mogao potrčati, neka pogleda ko ima snimak, ali to je trener trebao da vidi odmah u prvih dvadeset minuta da čovjek više jednostavno nije za fudbala, ako već nije u stanju da to shvati na treninzima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 23:51

VB 1987 je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:KAd bi ja sad birao trenerea, bio bi to Nestorovic , ali mislim opet da nije sad vrijeme za nikakve smjene. Razloge sam objasnio.

Pa neznam za Nestorovića, on je sa Rudarom igrao isti stil, ali on i nije imao neki izbor veliki, previše je nelogičnosti u imenima koja počinju utakmice, Petrović realno nema mjesta ni u BSK, ni on ni Džo Damjanović, možda ovaj Savić i nije loš, ali nije večeras bilo ni vrijeme ni mjesto da ga gura u vatru, večeras se igrala jako bitna utakmica i nije to bio poligon za isprobavanje taktičko0 tehničkih varijanti, nadalje , nemoguće je da trener ne vidi fizičku nemoć Jandrića koji je možda najveći krivac za gol koji je pao poslije onog kornera jer nije otišao u blok Žuržinovu jer jednostravno nije mogao potrčati, neka pogleda ko ima snimak, ali to je trener trebao da vidi odmah u prvih dvadeset minuta da čovjek više jednostavno nije za fudbala, ako već nije u stanju da to shvati na treninzima...
Ovako Vb sve se s tobm slazem, al iskreno.
Al ajd malo razmisli ovako, koga on da uvede umjesto jandrica a racuna da igra na kontru koda da pruzi tu kontru, ko moze potezom da rijesi utakmicu cak i kad lose igra cijelu utakmicu, ja mislim da ga je drzao za takvu neku situaciju a i iz razloga sto nije imao bas neku alternativu, jer sta kad uvedes kajkuta umjesto jandirca sta si dobio, nisam bas siguran da bi to bio logican potez.

U svakom slucaju, pogrijesio je ali i ja i ti smo neki dan govorili kako racunamo na olju kako nam je on potreban u toj utakmici i bas njega apostroofirali, a i tad smo znali koliko on moze da trci i koliko godina ima. Shvatas sta ghocu da ti kazem
TREĆI PUT ČASTIMO !

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 03 apr 2010, 23:51

VB 1987 je napisao/la:

Nemoj tako. Ima u bsku mjesta za sve, ako ništa prodaće ga špica. :D

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 apr 2010, 23:54

zli mrkvić je napisao/la:A kockar Kuže? :D :D :D
Kuze, vrati se! :mrgreen:

Sjecam se, prije 5-6 godina, izasao ja sa drustvancem. Popijemo par pivkana i nakon toga jednom kolegi padne na pamet da svratimo do Big Bena. :lol:
Mi dole a tamo sargije na sve strane, skupila se ekipa s koca i konopca. :mrgreen: A medju njima i Plameni u teksas jakni sa borcevim dresom ispod nje. Stariji ce znati ko je on, pokoj mu dusi.
I upadnemo mi u neku pjansku fudbalsku pricu, kad on onakav pijan izvadi telefon i poce se busati kako ima broj trenercine koja ce nas izvuci iz krize. Znaci, lik vadi telefon i lista imenik, kao tamo pise Josip Kuze i neki broj sa pozivnim za Hrvatsku. :mrgreen:
Koje su to orgije bile sa tim telefonom, poslali smo 20 poruka na taj broj sa molbom da se Kuze vrati. :lol:

Dobra vremena...
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 03 apr 2010, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 03 apr 2010, 23:55

zli mrkvić je napisao/la:

Jagodić vodi ljubić u nadi da će ostati u prvoj RS! VB 87- ne navodiš tjeranje baje iz borca a imao je sjajan rezultat i koncepciju igre. Na njih treba zaboraviti.

Moj prijedlog je Tulić!?
' ' њега &, $ - $ " $ тренер ? ? & са '.

¥ сва " ? " петерца, " ?, " & ?, ? ?.
" се & & " у ", $ је $ ' ? " у & " " ", па је ? " "(& се ' " ") " $ $ ". & " на све то, оно % ' $ је поново " ", ја се % " не ' $ & он $ $ " " " ? ' " за &, $ ? он стварно не $ " не схвата ? се то ' $, стварно " не '?
Zadnja izmjena: EastStand, dana/u 04 apr 2010, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 23:57

U svakom slučaju mislim da nema mjesta defetizmu i očaju, izgubili utakmicu pa izgubili, pa sve i da su katastrofalno odigrali ( a evo ja cu se usuditi pa reci da su igrali dobro i disciplinovano do primljenog gola) . Ja ipak mislim da ova ekipa može da izbori evropu a usudio bi se reci i jedan od trofeja.

I da, da je vukkljda dao onaj go, 1000000% sam siguran da bi smo svi sada drugacije pricali, a trebao ga je zabiti, za to maric nije kriv
TREĆI PUT ČASTIMO !

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 03 apr 2010, 23:59

Simpatizer je napisao/la:

Sjecam se, prije 5-6 godina, izasao ja sa drustvancem. Popijemo par pivkana i nakon toga jednom kolegi padne na pamet da svratimo do Big Bena. :lol:
Mi dole a tamo sargije na sve strane, skupila se ekipa s koca i konopca. :mrgreen: A medju njima i Plameni u teksas jakni sa borcevim dresom ispod nje. Stariji ce znati ko je on, pokoj mu dusi.
I upadnemo mi u neku pjansku fudbalsku pricu, kad on onakav pijan izvadi telefon i poce se busati kako ima broj trenercine koja ce nas izvuci iz krize. Znaci, lik vadi telefon i lista imenik, kao tamo pise Josip Kuze i neki broj sa pozivnim za Hrvatsku. :mrgreen:
Koje su to orgije bile sa tim telefonom, poslali smo 20 poruka na taj broj sa molbom da se Kuze vrati. :lol:

Dobra vremena...
I :o jel odgovorio ili se još uvijek predomišlja :D :D :D :D Uuuuuuuuuuu kako bi to dobro bilo.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 04 apr 2010, 00:01

Gledao sam utakmicu na Tv-u i koliko god mozda glupo zvucalo nakon visokog poraza,nije mi djelovalo da vas je Zrinjski uopste nadigrao.

Mislim da je kljuc poraza bio u previse zatvorenoj igri,narocito u prvom poluvremenu.
Bukvalno je djelovalo da su dobili igraci upustvo da ne misle na napad,a to je prelosa taktika,prije ili kasnije se mora popustiti u odbrani,ili neki kiks napraviti.

Mislim da ste trebali od pocetka igrati hrabrije,napast ih odnah i na njihovoj polovini,a ne pustati da se oni setkaju i organizuju napad kako im je cef. Tek posliej primljenog gola ste se otvorili i pokazali da dosta lako prolazite,u par navrata,i stvarate neke polusanse i sanse.

Trebali ste odmah onako igrati..a sve u svemu polosa utakmica vala :D

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 04 apr 2010, 00:02

zli mrkvić je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:

Dobra vremena...
I :o jel odgovorio ili se još uvijek predomišlja :D :D :D :D Uuuuuuuuuuu kako bi to dobro bilo.
Nije odgovorio, ali nema veze. Taj ciji je broj mora da je uzivao citajuci sadrzaj poruka. :mrgreen:
HAJ FAJV

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 04 apr 2010, 00:08

SVIM NAVIJAČIMA, SIMPATIZERIMA "FK Borac i FK BSK" pravoslavne vjeroispovjesti HRISTOS VOSKRSE, a katolicima sretan uskrs!!!!

Sreća nema ovis sarajlijica na ovoj temi sa svojim nebulozama, izgleda da su se počeli baviti sa sobom malo pa mogu mirno na spavanje u nadi da će u subotu u derbiju BSK uzeti Drinu a Borac Slaviju :D :D :D

Laku noć!
Zadnja izmjena: zli mrkvić, dana/u 04 apr 2010, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 04 apr 2010, 00:16

HRISTOS VOSKRESE BRAĆO MOJA...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 04 apr 2010, 00:19

borcev_navijac je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:

Ovako Vb sve se s tobm slazem, al iskreno.
Al ajd malo razmisli ovako, koga on da uvede umjesto jandrica a racuna da igra na kontru koda da pruzi tu kontru, ko moze potezom da rijesi utakmicu cak i kad lose igra cijelu utakmicu, ja mislim da ga je drzao za takvu neku situaciju a i iz razloga sto nije imao bas neku alternativu, jer sta kad uvedes kajkuta umjesto jandirca sta si dobio, nisam bas siguran da bi to bio logican potez.

U svakom slucaju, pogrijesio je ali i ja i ti smo neki dan govorili kako racunamo na olju kako nam je on potreban u toj utakmici i bas njega apostroofirali, a i tad smo znali koliko on moze da trci i koliko godina ima. Shvatas sta ghocu da ti kazem
Sve si u pravu za Olju, al brate vidiš da čovjek ne može, znači klupa al odmah, pored toga što nemože nekako mi se čini i da neće, ma ekipa ne daje muda i to je to, ma ima sve da pršt na terenu, a oni se nisu ni isprljali, a on njega ostavi 90 minuta na terenum, znači ovdje je neko lud...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 04 apr 2010, 00:21

HRISTOS VOSKRESE !!!

a onima koji to već rekoše

VAISTINU VOSKRESE :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 04 apr 2010, 00:23

Da salžem se da je djelovalo ko da nemaju muda, ali ipak čini mi se da su toliko držali do rasporeda na ternu i discipliune u tom rasporedu, da su zaboravili da se smije nešto i spontano uraditi, probiti, igrali su bez ambicije da daju go a to je prvenstveno kriv MARIĆ ne oni
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.