Covjek je dobar teoretski, drzi u glavi statistiku i sve to, ali nije kapacitet.
Nemojte, molim vas!

Moderator/ica: vlakanje
Opet ću ja, znači ako se on tu osjetio prevaren njegovo je bilo da se spakuje i kaže ajd zdravo žohari, nisam vam ja neki levat da me zahebavate, ali on kaže zaebaše me ali neka ostzaću ja ipak, lijepi su euri iz Borca, pusti šupljake,Simpatizer je napisao/la:I jos nesto. Ne zaboravite da je Uprava za.ebala Marica prodavsi Bilbiju. Sjecamo se njegovih izjava o tome.
Dakle, Uprava bi trebala biti na meti a ne trener.
Mada, i mi pretjerujemo. Predlazem da ovu raspravu nastavimo nakon utakmica protiv Slavije. Bespotrebni su bilo kakvi sokovi prije toga.
Da ne ispadne sad da sam zaljubljen u Marica, moram da istaknem neshvatljivo igranje Petrovica. Taj momak ima staklene noge i ne da nije za Borac, vec nije za fudbal.
Pa to je po meni sasvim normalno, covjek trenira za pare i to je to. Bar je rekao sta misli o tome. Tesko ces naci trenera koji je kompletan kao osoba i koji ima svoje ja.VB 1987 je napisao/la:Opet ću ja, znači ako se on tu osjetio prevaren njegovo je bilo da se spakuje i kaže ajd zdravo žohari, nisam vam ja neki levat da me zahebavate, ali on kaže zaebaše me ali neka ostzaću ja ipak, lijepi su euri iz Borca, pusti šupljake,Simpatizer je napisao/la:I jos nesto. Ne zaboravite da je Uprava za.ebala Marica prodavsi Bilbiju. Sjecamo se njegovih izjava o tome.
Dakle, Uprava bi trebala biti na meti a ne trener.
Mada, i mi pretjerujemo. Predlazem da ovu raspravu nastavimo nakon utakmica protiv Slavije. Bespotrebni su bilo kakvi sokovi prije toga.
Da ne ispadne sad da sam zaljubljen u Marica, moram da istaknem neshvatljivo igranje Petrovica. Taj momak ima staklene noge i ne da nije za Borac, vec nije za fudbal.
Pa neznam za Nestorovića, on je sa Rudarom igrao isti stil, ali on i nije imao neki izbor veliki, previše je nelogičnosti u imenima koja počinju utakmice, Petrović realno nema mjesta ni u BSK, ni on ni Džo Damjanović, možda ovaj Savić i nije loš, ali nije večeras bilo ni vrijeme ni mjesto da ga gura u vatru, večeras se igrala jako bitna utakmica i nije to bio poligon za isprobavanje taktičko0 tehničkih varijanti, nadalje , nemoguće je da trener ne vidi fizičku nemoć Jandrića koji je možda najveći krivac za gol koji je pao poslije onog kornera jer nije otišao u blok Žuržinovu jer jednostravno nije mogao potrčati, neka pogleda ko ima snimak, ali to je trener trebao da vidi odmah u prvih dvadeset minuta da čovjek više jednostavno nije za fudbala, ako već nije u stanju da to shvati na treninzima...borcev_navijac je napisao/la:KAd bi ja sad birao trenerea, bio bi to Nestorovic , ali mislim opet da nije sad vrijeme za nikakve smjene. Razloge sam objasnio.
Sto kaze simpatizer nisam ni ja neki maricev fun, ni ja ne razumijem otkud petrovic u prvj postavi, i otkud onaj sto dodje iz modrice da zamjeni petrovica, od zla oca od gore matere.
JA još uvijek vjerujem u ovja tim, za mene je ovo samo jedan poraz, i suigran sam da nijepao onaj go iz prekida da bi smo odnijeli sva tri boda, al tako je to u fudbalu.
KAko rekoh, identicna utkamica ko protiv sirokog, a nju se ovdje hvalilo, sad to isto ne valja, jer se primilo go, a do gola odbaran i vezni red su perfektno funkcionisali ( naravno defanzivno)
Ovako Vb sve se s tobm slazem, al iskreno.VB 1987 je napisao/la:Pa neznam za Nestorovića, on je sa Rudarom igrao isti stil, ali on i nije imao neki izbor veliki, previše je nelogičnosti u imenima koja počinju utakmice, Petrović realno nema mjesta ni u BSK, ni on ni Džo Damjanović, možda ovaj Savić i nije loš, ali nije večeras bilo ni vrijeme ni mjesto da ga gura u vatru, večeras se igrala jako bitna utakmica i nije to bio poligon za isprobavanje taktičko0 tehničkih varijanti, nadalje , nemoguće je da trener ne vidi fizičku nemoć Jandrića koji je možda najveći krivac za gol koji je pao poslije onog kornera jer nije otišao u blok Žuržinovu jer jednostravno nije mogao potrčati, neka pogleda ko ima snimak, ali to je trener trebao da vidi odmah u prvih dvadeset minuta da čovjek više jednostavno nije za fudbala, ako već nije u stanju da to shvati na treninzima...borcev_navijac je napisao/la:KAd bi ja sad birao trenerea, bio bi to Nestorovic , ali mislim opet da nije sad vrijeme za nikakve smjene. Razloge sam objasnio.
Sto kaze simpatizer nisam ni ja neki maricev fun, ni ja ne razumijem otkud petrovic u prvj postavi, i otkud onaj sto dodje iz modrice da zamjeni petrovica, od zla oca od gore matere.
JA još uvijek vjerujem u ovja tim, za mene je ovo samo jedan poraz, i suigran sam da nijepao onaj go iz prekida da bi smo odnijeli sva tri boda, al tako je to u fudbalu.
KAko rekoh, identicna utkamica ko protiv sirokog, a nju se ovdje hvalilo, sad to isto ne valja, jer se primilo go, a do gola odbaran i vezni red su perfektno funkcionisali ( naravno defanzivno)
Nemoj tako. Ima u bsku mjesta za sve, ako ništa prodaće ga špica.VB 1987 je napisao/la:Pa neznam za Nestorovića, on je sa Rudarom igrao isti stil, ali on i nije imao neki izbor veliki, previše je nelogičnosti u imenima koja počinju utakmice, Petrović realno nema mjesta ni u BSK, ni on ni Džo Damjanović, možda ovaj Savić i nije loš, ali nije večeras bilo ni vrijeme ni mjesto da ga gura u vatru, večeras se igrala jako bitna utakmica i nije to bio poligon za isprobavanje taktičko0 tehničkih varijanti, nadalje , nemoguće je da trener ne vidi fizičku nemoć Jandrića koji je možda najveći krivac za gol koji je pao poslije onog kornera jer nije otišao u blok Žuržinovu jer jednostravno nije mogao potrčati, neka pogleda ko ima snimak, ali to je trener trebao da vidi odmah u prvih dvadeset minuta da čovjek više jednostavno nije za fudbala, ako već nije u stanju da to shvati na treninzima...borcev_navijac je napisao/la:KAd bi ja sad birao trenerea, bio bi to Nestorovic , ali mislim opet da nije sad vrijeme za nikakve smjene. Razloge sam objasnio.
Kuze, vrati se!zli mrkvić je napisao/la:A kockar Kuže?![]()
![]()
' ' њега &, $ - $ " $ тренер ? ? & са '.zli mrkvić je napisao/la:
Jagodić vodi ljubić u nadi da će ostati u prvoj RS! VB 87- ne navodiš tjeranje baje iz borca a imao je sjajan rezultat i koncepciju igre. Na njih treba zaboraviti.
Moj prijedlog je Tulić!?
ISimpatizer je napisao/la:Kuze, vrati se!zli mrkvić je napisao/la:A kockar Kuže?![]()
![]()
![]()
Sjecam se, prije 5-6 godina, izasao ja sa drustvancem. Popijemo par pivkana i nakon toga jednom kolegi padne na pamet da svratimo do Big Bena.![]()
Mi dole a tamo sargije na sve strane, skupila se ekipa s koca i konopca.A medju njima i Plameni u teksas jakni sa borcevim dresom ispod nje. Stariji ce znati ko je on, pokoj mu dusi.
I upadnemo mi u neku pjansku fudbalsku pricu, kad on onakav pijan izvadi telefon i poce se busati kako ima broj trenercine koja ce nas izvuci iz krize. Znaci, lik vadi telefon i lista imenik, kao tamo pise Josip Kuze i neki broj sa pozivnim za Hrvatsku.![]()
Koje su to orgije bile sa tim telefonom, poslali smo 20 poruka na taj broj sa molbom da se Kuze vrati.![]()
Dobra vremena...
Nije odgovorio, ali nema veze. Taj ciji je broj mora da je uzivao citajuci sadrzaj poruka.zli mrkvić je napisao/la:ISimpatizer je napisao/la:Kuze, vrati se!zli mrkvić je napisao/la:A kockar Kuže?![]()
![]()
![]()
Sjecam se, prije 5-6 godina, izasao ja sa drustvancem. Popijemo par pivkana i nakon toga jednom kolegi padne na pamet da svratimo do Big Bena.![]()
Mi dole a tamo sargije na sve strane, skupila se ekipa s koca i konopca.A medju njima i Plameni u teksas jakni sa borcevim dresom ispod nje. Stariji ce znati ko je on, pokoj mu dusi.
I upadnemo mi u neku pjansku fudbalsku pricu, kad on onakav pijan izvadi telefon i poce se busati kako ima broj trenercine koja ce nas izvuci iz krize. Znaci, lik vadi telefon i lista imenik, kao tamo pise Josip Kuze i neki broj sa pozivnim za Hrvatsku.![]()
Koje su to orgije bile sa tim telefonom, poslali smo 20 poruka na taj broj sa molbom da se Kuze vrati.![]()
Dobra vremena...jel odgovorio ili se još uvijek predomišlja
![]()
![]()
![]()
Uuuuuuuuuuu kako bi to dobro bilo.
Sve si u pravu za Olju, al brate vidiš da čovjek ne može, znači klupa al odmah, pored toga što nemože nekako mi se čini i da neće, ma ekipa ne daje muda i to je to, ma ima sve da pršt na terenu, a oni se nisu ni isprljali, a on njega ostavi 90 minuta na terenum, znači ovdje je neko lud...borcev_navijac je napisao/la:Ovako Vb sve se s tobm slazem, al iskreno.VB 1987 je napisao/la:Pa neznam za Nestorovića, on je sa Rudarom igrao isti stil, ali on i nije imao neki izbor veliki, previše je nelogičnosti u imenima koja počinju utakmice, Petrović realno nema mjesta ni u BSK, ni on ni Džo Damjanović, možda ovaj Savić i nije loš, ali nije večeras bilo ni vrijeme ni mjesto da ga gura u vatru, večeras se igrala jako bitna utakmica i nije to bio poligon za isprobavanje taktičko0 tehničkih varijanti, nadalje , nemoguće je da trener ne vidi fizičku nemoć Jandrića koji je možda najveći krivac za gol koji je pao poslije onog kornera jer nije otišao u blok Žuržinovu jer jednostravno nije mogao potrčati, neka pogleda ko ima snimak, ali to je trener trebao da vidi odmah u prvih dvadeset minuta da čovjek više jednostavno nije za fudbala, ako već nije u stanju da to shvati na treninzima...borcev_navijac je napisao/la:KAd bi ja sad birao trenerea, bio bi to Nestorovic , ali mislim opet da nije sad vrijeme za nikakve smjene. Razloge sam objasnio.
Al ajd malo razmisli ovako, koga on da uvede umjesto jandrica a racuna da igra na kontru koda da pruzi tu kontru, ko moze potezom da rijesi utakmicu cak i kad lose igra cijelu utakmicu, ja mislim da ga je drzao za takvu neku situaciju a i iz razloga sto nije imao bas neku alternativu, jer sta kad uvedes kajkuta umjesto jandirca sta si dobio, nisam bas siguran da bi to bio logican potez.
U svakom slucaju, pogrijesio je ali i ja i ti smo neki dan govorili kako racunamo na olju kako nam je on potreban u toj utakmici i bas njega apostroofirali, a i tad smo znali koliko on moze da trci i koliko godina ima. Shvatas sta ghocu da ti kazem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.