Gluposti koje valjate prelaze svaku granicu...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A da vidis tek sta je radio igracima Travnika danas. Ono sve do sada je nula, danas je bila pljacka stoljeca. Klonirao se i sudio je u Laktasima, na Grbavici i ko zna gdje jos ..sekac je napisao/la:eto oni mesari a vaš tata brković nama sedam crvenih i 10 do 12 žutih u tri utakmice (bez Veleža)stidite se tih zakulisnih radnji ali neka ima boga doči će sve na svoje samo lakopo!
daj bolan stole ja taman pomislio da si realan a ti ga unjake pravo gledao sam utakmicu protiv Travnika na Tv Vogošća razvalio ih Željo nisu ja mislim opucali po golu ali stole niko nije rekao da je **** sudilo u laktašima ali znaš i sam šta su igre u savezu a nb je tu najbolji i budite sretni što ga imate ja sam raji na poćetku prvenstva rekao da je on najveće pojačanje želje i evo to se i pokazuje čuj 7 crvenih i bruka žutih daj ne budi smiješan (protiv Leptara ne igraju:Ihtijarević,Rizvanović,Hamzagić,Maxumić,Torlak,Muminović i ćini mi se Belošević znaći kompletna odbrana i vezni red)još ćemo i kući početi gubiti igramo sa juniorima protiv Leotara ali boli nas k...c samo hrabro u inat raznim brkovićima i savezu nabijem ih!Stole iz Bora je napisao/la:A da vidis tek sta je radio igracima Travnika danas. Ono sve do sada je nula, danas je bila pljacka stoljeca. Klonirao se i sudio je u Laktasima, na Grbavici i ko zna gdje jos ..sekac je napisao/la:eto oni mesari a vaš tata brković nama sedam crvenih i 10 do 12 žutih u tri utakmice (bez Veleža)stidite se tih zakulisnih radnji ali neka ima boga doči će sve na svoje samo lakopo!
Mirza_Hordas je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
hilmo je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
Ja nisam realan ali ti si paranoican! NB sredjuje sve, NB j.ebe Sarajevo, NB j.be Borca, NB ima uticaja u NSBiH vise nego sam predsjednik i generalni sekretar, NB je glavni u sudijskoj organizaciji, NB je ... ma NB MOZE SVE I RADI SVE.sekac je napisao/la:daj bolan stole ja taman pomislio da si realan a ti ga unjake pravo gledao sam utakmicu protiv Travnika na Tv Vogošća razvalio ih Željo nisu ja mislim opucali po golu ali stole niko nije rekao da je **** sudilo u laktašima ali znaš i sam šta su igre u savezu a nb je tu najbolji i budite sretni što ga imate ja sam raji na poćetku prvenstva rekao da je on najveće pojačanje želje i evo to se i pokazuje čuj 7 crvenih i bruka žutih daj ne budi smiješan (protiv Leptara ne igraju:Ihtijarević,Rizvanović,Hamzagić,Maxumić,Torlak,Muminović i ćini mi se Belošević znaći kompletna odbrana i vezni red)još ćemo i kući početi gubiti igramo sa juniorima protiv Leotara ali boli nas k...c samo hrabro u inat raznim brkovićima i savezu nabijem ih!Stole iz Bora je napisao/la:A da vidis tek sta je radio igracima Travnika danas. Ono sve do sada je nula, danas je bila pljacka stoljeca. Klonirao se i sudio je u Laktasima, na Grbavici i ko zna gdje jos ..sekac je napisao/la:eto oni mesari a vaš tata brković nama sedam crvenih i 10 do 12 žutih u tri utakmice (bez Veleža)stidite se tih zakulisnih radnji ali neka ima boga doči će sve na svoje samo lakopo!VOLIM,VOLIM,VOLIM SARAJEVO
Mirza_Hordas je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
harry_90 je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:RIP VEDRAN PULJIĆ !
4.10.2009 - 4.4.2010
4.10.2009 - 4.4.2010
Madafaka je napisao/la:Brate od zaborava si jaci...
Pocivaj u miru Vedrane.
4.10.2009 - 4.4.2010
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, MaroonWhite1946, miguelramos, VolimoSarajevo i 79 gostiju.