PAa ti ga dalje u zvijezde kuj,,, mene je veceras posljednji put iznervirao. Neka ona para udara to je najbitnijeVirtu4l je napisao/la:sanji je napisao/la:sretno karino.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
PAa ti ga dalje u zvijezde kuj,,, mene je veceras posljednji put iznervirao. Neka ona para udara to je najbitnijeVirtu4l je napisao/la:sanji je napisao/la:sretno karino.
Nije logicno ovaj put. Jer je Stoke-u falio prvi stoperski par. I znalo se je da ce ih City satrati samo sa Aguerom ili sa Aguerom i Dzekom jos i vise. Osim u slucaju velike srece za Stoke. Jednostavno trener se je odlucio da mu je veci prioritet da podilazi prvoj zvijezdi tima Agueru i njegovoj zelji da bude jedini istureni napadac nego da Dzeko zabije koji gol i vrati jako bitno samopuzdanje. Sa tim potezom je pokazao puno toga trener ko zeli da vidi.Head je napisao/la:Pelegriniju su danas bila najvaznija 3 boda, sasvim je opravdano da u vatru gurne najboljeg napadaca ekipe Aguera.
Ma nije,,,vise mi ide na **** frajer. Do njega je,,,sve neki izgovri ovo ono Aguero,Pellegrini te ovaj te onaj,,a on svijetski napadac a ne zna 1na 1 da postigne gol.Jos mu Asmir otvorio kontra ugao skroz,,a levat u njega cilja,,,plus cekam ko kreten 70 minuta,,samo radi njega,,,,sto me boli kita za City,,,, Jesdnostavno boli,,,koliko je propao a ponavljam sve je sam kriv. Sta mi imamo od toga sto on uzima milione boli me racku,,, meni je drago kad Bosnu predstavlja u najboljem izdanju,,kada gole postize, ne mogu vise,,,iznerviran sam previse,,,poz,, trazite izgovorecalcio je napisao/la:@sanji, da ga nisi mozda cekao na kladionici ii nesto slicno?
Bešić mu se opasno primiče. Zna se ko je to davno najavioGreivis je napisao/la:Za neke je jos uvijek nas najbolji igrac.![]()
Ne slazem se s tobom, nisi uopste objektivan nego gledas iz prizme sta je najbolje za naseg Edina. City nikad u ligi nije uspio dobiti Stoke u gostima, to je u samom startu bio alarm za Pelegrinija da nece lagano do bodova, tako se i postavio na terenu. Da su igrali juniori u odbrani Stoka on je morao biti oprezan, izasao sa jednim napadacem koji je ujedno najbolji u ekipi i sa dosta pokretljivim krilima. Nema se sta veceras prigovoriti cilenacu, takticki odlicno postavljena utakmica sto na kraju i pokazuje rezultat.Ajax je napisao/la:Nije logicno ovaj put. Jer su Stoke-u falio prvi stoperski par. I znalo se je da ce ih City satrati samo sa Aguerom ili sa Aguerom i Dzekom jos i vise. Osim u slucaju velike srece za Stoke. Jednostavno trener se je odlucio da mu je veci prioritet da podilati prvoj zvijezdi tima Aguero i njegovoj zelji da bude sam isturen napadac nego da Dzeko zabije koji gol. Sa tim potezom je pokazao puno toga trener ko zeli da vidi.Head je napisao/la:Pelegriniju su danas bila najvaznija 3 boda, sasvim je opravdano da u vatru gurne najboljeg napadaca ekipe Aguera.
Ili drugim riječima No Džeko-no party iliti titula za City.DonCorleone je napisao/la:Ovo je definitivno i ubjedljivo najgora Edinova sezona do sada u njegovoj karijeri. To se slobodno moze ovako konstatovati. City ove sezone nece vrlo vjerovatno nikakvu titulu osvojiti a i Dzeko nece nista odluciti. Na terenu izgleda lose, da tako kazem. Dzeko igra konstantno u prosjeku deset minuta, uzas.
Pjanic, Begovic, Besic.Virtu4l je napisao/la:Bešić mu se opasno primiče. Zna se ko je to davno najavioGreivis je napisao/la:Za neke je jos uvijek nas najbolji igrac.![]()
Ti druze moj, imas na temi Besica, postove, na kojima odlucno branis Safetovo nepozivanje Besica. Ima ljudi koji se toga sjecaju veoma dobro, a danas si ti nesto najavio, eh zivote.Virtu4l je napisao/la:Bešić mu se opasno primiče. Zna se ko je to davno najavioGreivis je napisao/la:Za neke je jos uvijek nas najbolji igrac.![]()
Nema obraza ko ni Papke. Takvi su ljudi najgori.DonCorleone je napisao/la:Ti druze moj, imas na temi Besica, postove, na kojima odlucno branis Safetovo nepozivanje Besica. Ima ljudi koji se toga sjecaju veoma dobro, a danas si ti nesto najavio, eh zivote.Virtu4l je napisao/la:Bešić mu se opasno primiče. Zna se ko je to davno najavioGreivis je napisao/la:Za neke je jos uvijek nas najbolji igrac.![]()
Opa, nađe se ti uvrijeđenim, pa naravno da jesi, znamo i zaštoDonCorleone je napisao/la:Ti druze moj, imas na temi Besica, postove, na kojima odlucno branis Safetovo nepozivanje Besica. Ima ljudi koji se toga sjecaju veoma dobro, a danas si ti nesto najavio, eh zivote.
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Rimes87 i 38 gostiju.