Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sanji
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sanji » 11 feb 2015, 22:43

Virtu4l je napisao/la:
sanji je napisao/la:sretno karino.
:clap:
PAa ti ga dalje u zvijezde kuj,,, mene je veceras posljednji put iznervirao. Neka ona para udara to je najbitnije :clap: :bih:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 11 feb 2015, 22:44

ma bolje sto ga nije dao
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 feb 2015, 22:44

Pellegrini nije ispao korektan ovu utakmicu. Znao je da ce Stoke odigrati sa dvojicom rezervnih stopera. Isto tako je znao da oni nece moci da zaustave Aguera svih 90 minuta ( zbog velike razliku u kvalitetu i zbog neiskustva ) tako da je komotno mogao da da Dzeki sansu jer je znao da Dzeko ima ogromnu zelju da konacno zabije gol, dva. Pobjedio bi ih City i sa Dzekom i Aguero isto kao i sa Aguerom samim. Pellegriniju je ocigledno vaznije da ne uvrijedi Aguerov ego jer se kepec puno bolje osjeca kao usamljeni napadac nego kada dijeli mjesto napadaca. Glupi novinari su treneru postavljali pitanja kako to da nije zabio Aguero vec par utakmica pa odlucio trener da mu pomogne na ovaj nacin. Posebno jer je znao da su vec sljedecu utakmicu kompletni znaci i Yaya Toure i Bony trebao je Dzeki dati sansu da danas ponovo dostigne staro samopouzdanje kao i golgetersku formu. Pellegrini :thumbdown: :thumbdown:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 feb 2015, 22:49, ukupno mijenjano 2 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 feb 2015, 22:46

@sanji, da ga nisi mozda cekao na kladionici ii nesto slicno? :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 feb 2015, 22:49

Pelegriniju su danas bila najvaznija 3 boda, sasvim je opravdano da u vatru gurne najboljeg napadaca ekipe Aguera. Nema se tu sta polemisati, bas je njemu vazniji Dzeko, reprezentacija BiH od trenerske stolice i trke za titulom.
Dzeko je jedini i odgovorni krivac, covjeku je ocit'o drazi miris funti od standardnog igranja. Neka se on zapita da li je on sam svjestan ko je on i sta zeli, ako se zadovoljava igrom po 15-ak minuta svako dvije sedmice on je ovo pravi put da sa malo znoja napuni svoj ionako pun bankovni racun.
1946

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 feb 2015, 22:49

Ovo je definitivno i ubjedljivo najgora Edinova sezona do sada u njegovoj karijeri. To se slobodno moze ovako konstatovati. City ove sezone nece vrlo vjerovatno nikakvu titulu osvojiti a i Dzeko nece nista odluciti. Na terenu izgleda lose, da tako kazem. Dzeko igra konstantno u prosjeku deset minuta, uzas.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 feb 2015, 22:52

Head je napisao/la:Pelegriniju su danas bila najvaznija 3 boda, sasvim je opravdano da u vatru gurne najboljeg napadaca ekipe Aguera.
Nije logicno ovaj put. Jer je Stoke-u falio prvi stoperski par. I znalo se je da ce ih City satrati samo sa Aguerom ili sa Aguerom i Dzekom jos i vise. Osim u slucaju velike srece za Stoke. Jednostavno trener se je odlucio da mu je veci prioritet da podilazi prvoj zvijezdi tima Agueru i njegovoj zelji da bude jedini istureni napadac nego da Dzeko zabije koji gol i vrati jako bitno samopuzdanje. Sa tim potezom je pokazao puno toga trener ko zeli da vidi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 feb 2015, 22:54, ukupno mijenjano 2 puta.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 feb 2015, 22:52

Za neke je jos uvijek nas najbolji igrac. :urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 11 feb 2015, 22:53

calcio je napisao/la:@sanji, da ga nisi mozda cekao na kladionici ii nesto slicno? :lol:
Ma nije,,,vise mi ide na **** frajer. Do njega je,,,sve neki izgovri ovo ono Aguero,Pellegrini te ovaj te onaj,,a on svijetski napadac a ne zna 1na 1 da postigne gol.Jos mu Asmir otvorio kontra ugao skroz,,a levat u njega cilja,,,plus cekam ko kreten 70 minuta,,samo radi njega,,,,sto me boli kita za City,,,, Jesdnostavno boli,,,koliko je propao a ponavljam sve je sam kriv. Sta mi imamo od toga sto on uzima milione boli me racku,,, meni je drago kad Bosnu predstavlja u najboljem izdanju,,kada gole postize, ne mogu vise,,,iznerviran sam previse,,,poz,, trazite izgovore

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 11 feb 2015, 22:54

Ovo kako on igra prvensteno mislim na minutazu je patnja živa. Po meni je on igrač koji će biti alfa i omega jednog kluba, prvo ime a ne neko ko ce na kapaljku dobivati minute, i danas je pitanje da li bi ušao da se onaj malac ne povrijedi.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2015, 22:54

Greivis je napisao/la:Za neke je jos uvijek nas najbolji igrac. :urnebes:
Bešić mu se opasno primiče. Zna se ko je to davno najavio :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 feb 2015, 22:56

Ajax je napisao/la:
Head je napisao/la:Pelegriniju su danas bila najvaznija 3 boda, sasvim je opravdano da u vatru gurne najboljeg napadaca ekipe Aguera.
Nije logicno ovaj put. Jer su Stoke-u falio prvi stoperski par. I znalo se je da ce ih City satrati samo sa Aguerom ili sa Aguerom i Dzekom jos i vise. Osim u slucaju velike srece za Stoke. Jednostavno trener se je odlucio da mu je veci prioritet da podilati prvoj zvijezdi tima Aguero i njegovoj zelji da bude sam isturen napadac nego da Dzeko zabije koji gol. Sa tim potezom je pokazao puno toga trener ko zeli da vidi.
Ne slazem se s tobom, nisi uopste objektivan nego gledas iz prizme sta je najbolje za naseg Edina. City nikad u ligi nije uspio dobiti Stoke u gostima, to je u samom startu bio alarm za Pelegrinija da nece lagano do bodova, tako se i postavio na terenu. Da su igrali juniori u odbrani Stoka on je morao biti oprezan, izasao sa jednim napadacem koji je ujedno najbolji u ekipi i sa dosta pokretljivim krilima. Nema se sta veceras prigovoriti cilenacu, takticki odlicno postavljena utakmica sto na kraju i pokazuje rezultat.

Edin je u ocajnoj formi a to ne valja nikako, gledano proz prizmu repke jer je glavni igrac a mi nikad u tezoj situaciji za plasman na Euro. Imao je i zicer ali zbog lose forme nije uspio pretvoriti u gol zicer, samopouzdanje je mogao dici da je zabio, ali...
1946

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 11 feb 2015, 22:58

DonCorleone je napisao/la:Ovo je definitivno i ubjedljivo najgora Edinova sezona do sada u njegovoj karijeri. To se slobodno moze ovako konstatovati. City ove sezone nece vrlo vjerovatno nikakvu titulu osvojiti a i Dzeko nece nista odluciti. Na terenu izgleda lose, da tako kazem. Dzeko igra konstantno u prosjeku deset minuta, uzas.
Ili drugim riječima No Džeko-no party iliti titula za City.

Pa naravno da mu je najgora sezona, čovjek prvi put u karijeri bio odvojen od terena dva mjeseca. Amerika se otkriva :mrgreen: .

Al dobro,u svem lošem ima i pozitivnih stvari, koliko ja imam informacija, preliminarni pregovori sa Espanjolom idu u pravom smjeru :clap:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 feb 2015, 22:59

Virtu4l je napisao/la:
Pjanic, Begovic, Besic. :guz:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 11 feb 2015, 22:59

Dzeko je u katastrofalnoj formi i sto je jos gore od toga vec dugo djeluje potpuno nezainteresovano za igru i za fudbal uopste.To je cinjenica i to je sasvim dovoljno reci,nema potrebe za vrijedjanjem.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 feb 2015, 23:00

Virtu4l je napisao/la:
Ti druze moj, imas na temi Besica, postove, na kojima odlucno branis Safetovo nepozivanje Besica. Ima ljudi koji se toga sjecaju veoma dobro, a danas si ti nesto najavio, eh zivote.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 11 feb 2015, 23:02

DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ti druze moj, imas na temi Besica, postove, na kojima odlucno branis Safetovo nepozivanje Besica. Ima ljudi koji se toga sjecaju veoma dobro, a danas si ti nesto najavio, eh zivote.
Nema obraza ko ni Papke. Takvi su ljudi najgori. :nene:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 11 feb 2015, 23:03

Vala sam poželio da da go. Ruku na srce, od svih naših igrača, najviše vrištim i skačem kad Džekson zabije. Poželio sam taj osjećaj...

Definitivno je ovo njegova najgora sezona otkad je u Cityu, pogotovo sad kad dolaze Yaya i Bony. Definitivno je više išao za parama, i ja to poštujem...ali, igrački se zeznuo. Nadam se da će se kolo sreće okrenuti na njegovu stranu i da će naći svoju formu...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 feb 2015, 23:03

@Head
Stoperski par Stoke-a je udarna igla u njihovoj gruboj fizickoj igri. Bilo je ocekivano da ako im fali dvojica prvih stopera da ce se jako tesko braniti. Na treneru je bilo dali da krenu sa Aguerom samim ili sa Dzekom i Aguerom. Vjeruj da je Agueru velika zelja da bas on bude taj istureni napadac i da to ne dijeli sa drugim napadacem ( nesto slicno kao Messi ). Nema nikakvu zelju da stvori tandem sa Dzekom sto smo mi ovdje upozoravali jos puno prije jer je to bilo evidentno. Osim toga tu je odjednom i Milner kojega je trener krenuo forsirati nebi li potpisao novi ugovor na kraju sezone. To znaci odma 4-5-1 jer Silva i Nasri ce uvijek igrati kod ovog trenera. Trenutno je najveca nada Dzeki kao i u prosloj sezoni da Aguero izbiva cim duze sa terena zbog povrede. Mada mislim da ce uraditi sve moguce da ga osposobe za utakmicu protiv Barcelone gdje ce se opet u*rati kao i prosle sezone i Barcelona ce ih izbaciti. A pored Chelsea nemaju nikakve sanse u prvenstvu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 feb 2015, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 feb 2015, 23:04

DonCorleone je napisao/la:Ti druze moj, imas na temi Besica, postove, na kojima odlucno branis Safetovo nepozivanje Besica. Ima ljudi koji se toga sjecaju veoma dobro, a danas si ti nesto najavio, eh zivote.
Opa, nađe se ti uvrijeđenim, pa naravno da jesi, znamo i zašto :njanjanja:

Nađi post u kojem ja kritkujem igru Muhameda Bešića, kako ono ti kažeš? Bešić je još zelen :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, jasmin10 i 25 gostiju.