FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 apr 2010, 20:39

I KADA TEŠKO JE,KAD REDAŠ PORAZE, PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE !

UPRAVA NAPOLJE

u zadnje tri utakmice 7 crvenih :roll: :roll: :twisted: :evil: :evil: :evil: pa šta oni rade na terenu :? :cry: :?: :?: pa nije valjda da toliko udaramo protivničke igrače :roll: :roll: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 apr 2010, 20:43

|-|0rD@Š je napisao/la:ne vezano za FKS da vas pitam ako neko zna jel ove godine prva 4 idu u evropu ili prva 3????
Ici ce i cetvrti ako Zeljo i Borac budu u finalu kupa

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 03 apr 2010, 20:49

hebem ti ovo ligu
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 03 apr 2010, 20:50

A dok ste bili gore , niste nista o ligi govorili :r , sada nesto hebem ti ovu liku ovo ono > fail :&

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 03 apr 2010, 21:00

de ba odgovorite mi ozbiljno na ono pitanje koliko klubova ide u evropu onaj kaze ako zeljo i borac budu u finalu kupa idu 4 kluba nidje veze :roll:
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 apr 2010, 21:04

|-|0rD@Š je napisao/la:de ba odgovorite mi ozbiljno na ono pitanje koliko klubova ide u evropu onaj kaze ako zeljo i borac budu u finalu kupa idu 4 kluba nidje veze :roll:

idu prvak, osvajač kupa i još dva tima
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

alibi

Post Postao/la alibi » 03 apr 2010, 21:06

raja_sa_sjevera je napisao/la:hebem ti ovo ligu
Izaci iz ovoga cirkuuuuuuuuuuuusa.Neko spomenu Baku i to je pravi potez bio.Ne moze covjeku pod kozu vise.Zar stvarno neko vjeruje da su ovi nasi igraci toboze u tolikoj mjeri grubi hehehehhehe.SVAKI VAS UDARAC CINI NAS JACIM.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 03 apr 2010, 21:07

Idu cetri ako se Zeljo i Borac plasiraju u finale, a jedna od ove dvije ekip bude prvak!

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 03 apr 2010, 21:10

cena je napisao/la:Idu cetri ako se Zeljo i Borac plasiraju u finale, a jedna od ove dvije ekip bude prvak!
ok cudno to neko pravilo jer kolko znam nije bilo tako prosle godine
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 apr 2010, 21:13

Ne znam izgleda da Laktasi moraju ostati u ligi po svaku cjenu.

Doduse uopste mi nije zao Sarajeva , identicno domacinsko sudjenje mozda cak i gore protiv Veleza jesenas.
Kada je Sarajevo igralo grubo / pogibeljno a Velezovci dobijali kartone za navodno foliranje i odugovlacenje. Zatim smijesne kazne za napad u svlacionicii tako dalje.

Ruglo od fudbala i lige se nastavlja .......

Grehota samo pojedinci ne vide dalje od sopstvenog nosa , sto je u jednom kolu (kuci) ok ne valja sledece kolo ....kakicu piskicu prevrtljivi moral ... al sta ocekivati od foruma gdje je vecina jos u ranoj dobi puberteta ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 03 apr 2010, 21:16

Ne znam sta je bilo u Laktasima znam da se dobili dvacrvena i izgubili 2-1, iskreno zao mi je sto je tako ispalo, prije svega zbog crvenih kartona, ne vjerujem da ste tako grubo igrali kad sloboda ne dobije 2-3 crvena u utkakmici na najgrublji su u ligi al eto.

A sto se tice evropa i prosle godine su isla cetiri tima tako ce i ove godine:

Sampion u LP (aBd Zeljo :D)
Osvajac kupa (aBd Zeljo :D) u uefa ligu, a ako budu borac i zeljo igrali finale onda se mjesto daje po tebeli, tako da, onda ide ovako:

viceprvak - uefa liga
treceplasirani - uefa liga
i cetvrti isto uefa liga. (samo sto ovaj ide od pocetka korz uefa ligu, dok ovi iznad prolaze prvo kolo automacki)

Iskreno se nadam da ce te zauzeti jedno od ovih mjesta izuuzev prvog :D
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 03 apr 2010, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 03 apr 2010, 21:16

|-|0rD@Š je napisao/la:
cena je napisao/la:Idu cetri ako se Zeljo i Borac plasiraju u finale, a jedna od ove dvije ekip bude prvak!
ok cudno to neko pravilo jer kolko znam nije bilo tako prosle godine
Ma jes ba
Zrinjski bio prvak, Slavija bila druga i osvojila kup, Sloboda treca, mi cetvrti.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 apr 2010, 21:23

kimbo je napisao/la:Ne znam izgleda da Laktasi moraju ostati u ligi po svaku cjenu.

Doduse uopste mi nije zao Sarajeva , identicno domacinsko sudjenje mozda cak i gore protiv Veleza jesenas.
Kada je Sarajevo igralo grubo / pogibeljno a Velezovci dobijali kartone za navodno foliranje i odugovlacenje. Zatim smijesne kazne za napad u svlacionicii tako dalje.

Grehota samo pojedinci ne vide dalje od sopstvenog nosa , sto je u jednom kolu (kuci) ok ne valja sledece kolo ....kakicu piskicu prevrtljivi moral ... al sta ocekivati od foruma gdje je vecina jos u ranoj dobi puberteta ..
de ne kaki bio sam na toj utakmici protiv veleža i jeste sudija šiljio ali koliko znam brojčano smo isto završili utakmicu,da ste se valjali jeste a d aje našiljio penal jeste e je li sad u redu u tunelu no koment nisam vidio i ne želim komentarisati,ali zar ovo nije previše u tri kola za redom,pa eto vi nas dobili bili ste bolji ali jedina gdje smo izgubili a da smo brojčano završili u punom sastavu da nije tužno bilo bi smiješno pa bolje da ne idemo igrati ako već neko mora pobijediti a i ako se zna scenario unaprijed vidjet češ cirkusa u euro kupovima i na šta su doveli ionako jadan fudbal u našoj zemlji. :P
Sarajevo ljubavi moja!

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 03 apr 2010, 21:25

Na nama su se kola slomila al nema veze zbog nas ce mozda poslije neki drugi timovi da cmizdre ovdje;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 apr 2010, 21:28

sekac je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ne znam izgleda da Laktasi moraju ostati u ligi po svaku cjenu.

de ne kaki bio sam na toj utakmici protiv veleža i jeste sudija šiljio ali koliko znam brojčano smo isto završili utakmicu,da ste se valjali jeste a d aje našiljio penal jeste e je li sad u redu u tunelu no koment nisam vidio i ne želim komentarisati,ali zar ovo nije previše u tri kola za redom,pa eto vi nas dobili bili ste bolji ali jedina gdje smo izgubili a da smo brojčano završili u punom sastavu da nije tužno bilo bi smiješno pa bolje da ne idemo igrati ako već neko mora pobijediti a i ako se zna scenario unaprijed vidjet češ cirkusa u euro kupovima i na šta su doveli ionako jadan fudbal u našoj zemlji. :P
Slazem se u mnogo cemu .... ove godine taktika kartonijade je pocela protiv Veleza i cjelu jesen su nas masakrirali mislim da bi barem bili bogatiji za 3 poena da toga nije bilo. To se sada vidim primjenjuje i na Sarajevo koje je ionako u k...u , ali najveci vam je neprijatelj vasa uprava ....
Nije mi jasno da onakvu ekipu (gledao sam vas u evropskim tekmama) sada redovno nabijaju neke seljacke ekipe ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 03 apr 2010, 23:15

amertiger je napisao/la:Ne znam sta je bilo u Laktasima znam da se dobili dvacrvena i izgubili 2-1, iskreno zao mi je sto je tako ispalo, prije svega zbog crvenih kartona, ne vjerujem da ste tako grubo igrali kad sloboda ne dobije 2-3 crvena u utkakmici na najgrublji su u ligi al eto.

A sto se tice evropa i prosle godine su isla cetiri tima tako ce i ove godine:

Sampion u LP (aBd Zeljo :D)
Osvajac kupa (aBd Zeljo :D) u uefa ligu, a ako budu borac i zeljo igrali finale onda se mjesto daje po tebeli, tako da, onda ide ovako:

viceprvak - uefa liga
treceplasirani - uefa liga
i cetvrti isto uefa liga. (samo sto ovaj ide od pocetka korz uefa ligu, dok ovi iznad prolaze prvo kolo automacki)

Iskreno se nadam da ce te zauzeti jedno od ovih mjesta izuuzev prvog :D
drug koliko znam a i sad sam provjerio danas ste dobili 3 crvena kartona a treci crveni je dobio trener

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 03 apr 2010, 23:31

Pa drugovi kako su krenuli ovi vasi igraci pocet cete ko i Modrica igrati sa juniorima svako kolo minimalno 2 crvena kartona pa jednu utakmicu necete ni imati igraca ako budete ovako nastavili igrati grubo. Pu **** sto se u nasoj lizi nemaju igrati kartoni svaka utakmica Sarajeva preko kartoni kad igrju ko Grubijani i to oni pravi.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 03 apr 2010, 23:38

|-|0rD@Š je napisao/la:de ba odgovorite mi ozbiljno na ono pitanje koliko klubova ide u evropu onaj kaze ako zeljo i borac budu u finalu kupa idu 4 kluba nidje veze :roll:
Idu, Željo, Borac, Sarajevo, a za četvrtu poziciju će se boriti Široki Brijeg, Zrinjski i Velež. Ovo vam je 100%
A đe da znam?!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 03 apr 2010, 23:44

Nema sad nikakvog plakanja ovo ne govorim nista provokativno,al jednostavno imali ste pretezak raspored.Sloboda,Travnik,Velez i Laktasi,cetiri najteza gostovanja,sve sami mesari :mrgreen: osim Veleza. ;)
AMAR OSIM!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 apr 2010, 00:05

kalimero je napisao/la:Nema sad nikakvog plakanja ovo ne govorim nista provokativno,al jednostavno imali ste pretezak raspored.Sloboda,Travnik,Velez i Laktasi,cetiri najteza gostovanja,sve sami mesari :mrgreen: osim Veleza. ;)
eto oni mesari a vaš tata brković nama sedam crvenih i 10 do 12 žutih u tri utakmice (bez Veleža)stidite se tih zakulisnih radnji ali neka ima boga doči će sve na svoje samo lakopo! :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, bvsic, HordasFks, Hrasno15, napoleon72, r3m1, SamoDaKazeem, supervizor i 132 gosta.