FK Radnički Lukavac

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 feb 2015, 21:11

agalo je napisao/la:sutra u 12 klaseija u tuzl,cetvrtak sloga doboj ne zna se jos uvijek da li je tuzla ili teslic,nedjelja u teslicu protv teslica.slijedeca sedmica radnik bijelina pa 28.branitelj ili capljina kod njih.sto se tice trenutnog,a rano je jos uvijek za reci bilo sta dzana jede djecu od snage zakljucno sa jaganjcem,jahom,dzenom. ovo sve ostalo nema snage i eksplozivnosti.sto se tice pojacanja doci ce jos.vec ima opcija,a 8 igraca od trenutno 27 koliko ih trenira otpast ce.mea sellam

Momak je zvjerka i može sigurno igrati u pola premijerligaških ekipa. Šteta stvarno što se tuši u ovoj šabaniji. Momak brz, jak, puca od snage, ima dobar šut i sve ostalo što je potrebno za dobrog igrača. Ne pokazuje koliko može iz razloga što nema s kim igrati kod nas al valjda bude i to pa da Džanića iskoristimo maximalno. :D

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 09 feb 2015, 22:44

mislim da trebaju dosta blize da igraju igraci napada.dzana cehaja elo redza jaganjac.znaci da svi igraju nesto kao gece,sterling,hazard,sad da ne nabrajam znaci po loptu da dodju maltene do pola centra

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 feb 2015, 11:47

Drago mi je sto se slaze jaka i ozbiljna ekipa, spoj mladosti i iskustva, optimista sam sto se tice nastavka prvenstva, daleko cemo dogurati sigurno jer od odlaska Trumica imamo problema na sredini terena, a sad je i to
rijeseno, samo naprijed :)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 feb 2015, 11:58

samolukavac je napisao/la:Drago mi je sto se slaze jaka i ozbiljna ekipa, spoj mladosti i iskustva, optimista sam sto se tice nastavka prvenstva, daleko cemo dogurati sigurno jer od odlaska Trumica imamo problema na sredini terena, a sad je i to
rijeseno, samo naprijed :)
Zato treba ispoštovati prvu utakmicu i gostovanje u Kakanj. U slučaju pozitivnog rezultata sigurno bi se imali čemu nadati u nastavku sezone bez obzira na težak raspored. Treba dati podršku ekipi i ljudima u klubu pa valjda nekad i dobacimo više nego sada.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 10 feb 2015, 14:04

svakako da treba otici 3 busa.prekucat kakanj.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 10 feb 2015, 14:14

sta bi sa danasnje utakmice protiv kalesije?jel se igrala gdje drugo,posto u tz teren jos nije ociscen.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 10 feb 2015, 14:48

nije se odigrala

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 feb 2015, 20:49

Vjerovatno cemo onda sa Slogom igrati na Banji Vrucici u Teslicu, a ovima iz Doboja je i blizu ako je tako u Tuzli stanje na terenu. Ima li novih vijesti sto se tice pojacanja isto tako ko ce otici iz ekipe.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 10 feb 2015, 21:45

igraci ce doci nema beda s tim.glavni problem je infrastruktura.ko je stlano na stadionu i ko mal ozaviruje,veliko ruglo je ono.ograde,zidine,popucale tribine,travnjak,iza gola,ulaz na stadion izlaz,pomocni teren,skladista.ipak ono je komunisticki stadion.moramo mi to sebi napraviti po nasem

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 10 feb 2015, 23:17

agalo je napisao/la:igraci ce doci nema beda s tim.glavni problem je infrastruktura.ko je stlano na stadionu i ko mal ozaviruje,veliko ruglo je ono.ograde,zidine,popucale tribine,travnjak,iza gola,ulaz na stadion izlaz,pomocni teren,skladista.ipak ono je komunisticki stadion.moramo mi to sebi napraviti po nasem
Moj prijatelju, bivsi ,valjda za naseg zivota dozivimo plasticni teren i u Lukavcu a do tada , hvala dragom Allahu, klanjat cemo svaki dan na drugom mjestu

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 11 feb 2015, 15:53

jaha pomocni trener.sutra se igra u tuzli protiv kalesije.u subotu igra druga potava u tuzli protiv miricine.bit ce par treninga na tusnju.nedjelja u teslicu sa teslicem.u srijedu sa prokosovicima u tuzli.onda radnik,pa se selimo za vikend u hercegovinu26,27,28 februara.tamo cemo odigrati sa branitelje(O)m i capljinom.doci ce najvjerovatnije jos par igracica pa vidjet cemo na sto ce izaci.sad su nam pritoritet ves masina i susionica rublja.hehe

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 11 feb 2015, 16:00

agalo je napisao/la:jaha pomocni trener.sutra se igra u tuzli protiv kalesije.u subotu igra druga potava u tuzli protiv miricine.bit ce par treninga na tusnju.nedjelja u teslicu sa teslicem.u srijedu sa prokosovicima u tuzli.onda radnik,pa se selimo za vikend u hercegovinu26,27,28 februara.tamo cemo odigrati sa branitelje(O)m i capljinom.doci ce najvjerovatnije jos par igracica pa vidjet cemo na sto ce izaci.sad su nam pritoritet ves masina i susionica rublja.hehe

u kolko h se igra sutra.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 feb 2015, 16:13

u 12.00 (podne)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 feb 2015, 16:32

agalo je napisao/la:pa se selimo za vikend u hercegovinu 26,27,28 februara
Ovdje je veliki upitnik, aga moj dobri ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 11 feb 2015, 17:11

Ubrzo ja vidim Adnana Jahica i kao glavnog sefa u Radnickom. Dao je momak dosta toga klubu i uprava mu se ovako adekvatno zahvaljuje na tome. Svaka cast sta reci. Imamo jos manje od mjesec dana do pocetka prvenstva sad to punim gasom izgurati i u Kakanj po bodove :)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 feb 2015, 17:16

Jaha je još prošle sezone pravio treninge Džindi :mrgreen: :mrgreen:

Dosta pripremnih utakmica što je dobro da se uigra ekipa, da se vidi ko koliko može i da se izvuče najboljih 11.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 11 feb 2015, 21:39

radi se nije nesto poseban tempo.u gracanici su 2x dnevno treninzi.vidjecemo dosta je nepoznaninca.bujrum malo da raspravimo koji bismo mogli zavrsiti.sta vi mislite??

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 feb 2015, 22:01

agalo je napisao/la:radi se nije nesto poseban tempo.u gracanici su 2x dnevno treninzi.vidjecemo dosta je nepoznaninca.bujrum malo da raspravimo koji bismo mogli zavrsiti.sta vi mislite??
Sve zavisi od prve utakmice u Kaknju.
U slučaju pobjede mišljenja sam da ćemo završiti između 1-3 mjesta na tabeli.
U slučaju nerješenog rezultata 3-5 i u slučaju poraza 4-7.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 11 feb 2015, 22:09

Ne razumijem zasto svi kazu zavisi od prve utakmice u Kaknju, dobro bitna je ona, ali poslije nje ima isto tako jos 14 bitnih utakmica. Na golu Mesa, odbrana Suba, Cejvan, Jasko, Dzeno, sredina Jaha, Mirza, Maid, Kuduz, napad Dzana i Redza...ako ne dodje neko jos to bi vjerovatno bilo to. Igrati utakmicu po utakmicu i ako nam se ukaze prilika za sami vrh iskoristit je jer iako imamo samo jedan poraz niko nas ne uzima za favorite a to je dobro nek drugi vode svoju brigu a mi cemo svoju...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 feb 2015, 22:37

Čudi me da niste potpisali Jusufbašića, kako sam upratio deficitarni ste u napadu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.