FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 apr 2010, 23:43

CrNi LaZo ko te preporuci hahahahahah
Za zivot cijeli!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 03 apr 2010, 23:44

TeroweNth je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
Znas li gdje je grad prijedor ? Znas li koliko je 2000 ljudi :roll:
2000 je previse , brat bratu 200 da ih bude :roll:

Ocekujem 500 Manijaka u Prijedoru :!:

Joj pun je forum balavaca koji pisu postove ocekujem toliko navijaca na tom i tom gostovanju..

Halo ljudi saberite se nije gostovanje otici` do grbavice i vratit se,Kao npr terowenth kako ces ocekivat 500 manijaka u prijedoru ? Po cemu ocekujes ? stvarno glupe postove pisete...Prijedor je jedno od najdaljih gostovanja tako da ce ih sigurno manje ici nego na druga gostovanja (bliza) . ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2010, 23:46

Željovac je napisao/la:Čudni su putevi Lazini. Sa 17 godina zaigrao za Čukarički i do 21. godine imao samo 24 nastupa i skromnih 6 golova u 4 sezone. Navodno je za to vrijeme odigrao i 5 utakmica za srbijansku mladu repku. Bez golova. Time je zaradio transfer u prvu grčku ligu :? Tamo za jednu sezonu postiže 26 golova! I kao 22-godišnji najbolji strijelac lige, prelazi u drugu francusku ligu :? Tamo za sezonu bilježi 7 nastupa i daje jedan gol. Odmah se vraća u Čukarički, gdje mu sada za 26 golova treba 89 utakmica. Time zarađuje transfer u Koreju(prva liga), gdje bilježi 1 gol u 9 nastupa. I eto ga u ŽELJI.
22-godišnjak sa 26 golova u prvoj Grčkoj ligi bi sigurno za velike pare trebao biti prodat. Tako da sam tražio na transfermarkt sve dolaske i odlaske koji imaju veze s OFI Kretom, njegovim klubom iz Grčke. Bruku je transfera prikazano, a Lazar se nigdje ne spominje.
Na njegovom videu koji upravo gledam i gdje daje golove k'o na sokeru, kod bivših klubova stoji samo Čukarički, Brest i Daegou. OFI-ja nigdje.
Nije igrao u OFI,ima jos jedan Lazar on je igrao,tkz.lazni Lazar,il' je ovaj nas lazni :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 03 apr 2010, 23:48

sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 apr 2010, 23:49

ChelseaFann11 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Lazar_Popovi%C4%87

eo brate bistrikboy!!!
Ja kazem sta je meni Lazo rekao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 03 apr 2010, 23:49

Joj pun je forum balavaca koji pisu postove ocekujem toliko navijaca na tom i tom gostovanju..

Halo ljudi saberite se nije gostovanje otici` do grbavice i vratit se,Kao npr terowenth kako ces ocekivat 500 manijaka u prijedoru ? Po cemu ocekujes ? stvarno glupe postove pisete...Prijedor je jedno od najdaljih gostovanja tako da ce ih sigurno manje ici nego na druga gostovanja (bliza) . ;)[/quote]

Sjecas se mozda utakmice Siroki - Zeljo kad je bilo 2000 manijaka dole ?
Ili mozda tekme u Trebinju ?

Ovo pokazuje da nije bitno koliko je daleko , nego koliko je vazno .

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 apr 2010, 23:51

FK Čukarički Stankom 24 (6 gls.)
OFI Crete 33 (26gls.)
Stade Brestois 7 (1gls.)
FK Čukarički Stankom 89 (26gls.)
Daegu FC 9 (1gls.)

I haj sada fajronat. Da ne valja ne bi igr'o u Zelji...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 apr 2010, 23:55

Nije lik nikad igr'o za OFI, tako da nije ni dao tih 26 golova. Sad sam gled'o njegove videe iz Koreje i za mladu. U Koreji 3 gola, od kojih je jedan neviđen i na sokeru. A za mladu reprezentaciju je nekome dao hattrick i dao gol Njemačkoj u gostima(DSF video). Ova sezona iz snova u OFI-u se nije nikad ni desila 99%.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 03 apr 2010, 23:55

1921 je napisao/la:FK Čukarički Stankom 24 (6 gls.)
OFI Crete 33 (26gls.)
Stade Brestois 7 (1gls.)
FK Čukarički Stankom 89 (26gls.)
Daegu FC 9 (1gls.)

I haj sada fajronat. Da ne valja ne bi igr'o u Zelji...
drug ti si svoje znanje o zelji i njegovim igracima pokazao ovom izjavom

Milan Culum je najbolji igrac Zeljeznicara u zadnjih 7-8 godina!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 03 apr 2010, 23:57

bistrikboy je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Lazar_Popovi%C4%87

eo brate bistrikboy!!!
Ja kazem sta je meni Lazo rekao...
ovo je nas lazo sto je na wikipediji 100 %
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 03 apr 2010, 23:57

pu jbm ti ... . :D
kad god ja predjem 11o kilometara da gledam Zelju uvijek bude nekako traljavo .. ma da nisam nezadovoljan tekmom jbg pucali smo cesto nismo imali neke srece ... zabrinuh se ja oko 60. minute da nedobog ne zavrsi O : O ... uglavnom vidim vodi se prica o Lazaru .. iskreno nema mi nista draze nego kad on postigne gol ... al mi je braco draga kad cujem da on igra ( i to sam ) neka mucnina ... covjek je trom htjeli mi to priznat ili ne ... al jbg... odoh ja sad slip umoran sam ...
PLAVO BIJELI ZA ZIVOT CIJELI !
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 apr 2010, 23:58

Jeste Ćulum među najboljima zadnjih godina! I šta ste se uhvatili Wikipedije, nemoj da mu ja sad prepravim statistiku, da mu izbrišem sve golove što je dao :mrgreen: 8-) Tako se to radi na Wiki, za neupućene.
Evo sad vidjeh, te sezone je neki Grk iz Panathinaikosa bio najbolji strijelac sa 18 golova. Sezonu prije Brazilac sa 21, sezonu poslije opet Grk sa 17. Nikakav Popović nije imao takvu sezonu u OFI-u.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2010, 00:03

Amar je krenuo sa malo izmjesanim sastavom. U prvih 11 nije bilo Alena, ni jednog od Beslija ni Bajica ali to ne treba da brine jer imamo zamjene i za njih. Do 75-te minute tanko a onda posljednjih 15 minuta prava rapsodija u plavom! Ona igra koju svi ocekujemo i kojoj se svi nadamo u svakoj utakmici, napadacki sa konstantnim presingom. Visca i Stanic unijeli preokret u igri. Postavka igre nakon njihovog ulaska za 10. Igrac utakmice, definitivno, Milan Culum.
Interesantno je da su se igraci Travnika do te 75-te minute najmanje 10 puta valjali uz stalno zadrzavanje lopte i sto sporije izvodjenje svih prekida a onda u posljednjih 15 minuta ni jednom nisu bili na zemlji duze od pola minute. Ocekivano od njih a na kraju krajeva, nasi igraci su im to dozvolili jer nisu dali ko na vrijeme.
Sve u svemu, dobro je zavrsilo. Idemo dalje!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2010, 00:06

Sad idu kola u kojima ce se lomiti oko prvaka. Nase gostovanje u Prijedoru pa dolazak Borca na Grbavicu. Poslije toga Borac dvije kuci igra a mi idemo Slobodi pa doceujemo Modricu. Ko prodje bolje u ta cetri kola najvjerovatnije ce uzeti titulu. Treci Siroki zaostaje 4 boda ali ima dva teska gostovanja u ta cetri kola (Velez i Sarajevo).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 apr 2010, 00:07

Osim:Trebali smo ranije postici gol
http://fkzeljeznicar.com/novosti/osim-t ... ci-gol.php

Sretan Uskrs i Vaskrs svim navijačima Željezničara katolicke i pravoslavne vjeroispovjesti!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 apr 2010, 00:10

Stole iz Bora je napisao/la:Amar je krenuo sa malo izmjesanim sastavom. U prvih 11 nije bilo Alena, ni jednog od Beslija ni Bajica ali to ne treba da brine jer imamo zamjene i za njih. Do 75-te minute tanko a onda posljednjih 15 minuta prava rapsodija u plavom! Ona igra koju svi ocekujemo i kojoj se svi nadamo u svakoj utakmici, napadacki sa konstantnim presingom. Visca i Stanic unijeli preokret u igri. Postavka igre nakon njihovog ulaska za 10. Igrac utakmice, definitivno, Milan Culum.
Interesantno je da su se igraci Travnika do te 75-te minute najmanje 10 puta valjali uz stalno zadrzavanje lopte i sto sporije izvodjenje svih prekida a onda u posljednjih 15 minuta ni jednom nisu bili na zemlji duze od pola minute. Ocekivano od njih a na kraju krajeva, nasi igraci su im to dozvolili jer nisu dali ko na vrijeme.
Sve u svemu, dobro je zavrsilo. Idemo dalje!
Valjo bi se iti kad bi bijo +35, vidi bolan samo koliko su stari igraci Travnika haha, mala sala. Super vazna pobjeda!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

BenjoTM
Kontakt:

Post Postao/la BenjoTM » 04 apr 2010, 00:19

Lazar Popovic NIKADA nije igrao za OFI meni covjek rekao na treningu. Ja njemu: kako si to ovdje tanak a u grckoj 26 golova dao ? on meni : ziv ti bio momak ja u grckoj nikad igrao nisam .
Samo Ultra

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 apr 2010, 00:24

BenjoTM je napisao/la:Lazar Popovic NIKADA nije igrao za OFI meni covjek rekao na treningu. Ja njemu: kako si to ovdje tanak a u grckoj 26 golova dao ? on meni : ziv ti bio momak ja u grckoj nikad igrao nisam .
Ma to sam i skontao. Neko mu to nabacio u Wikipediji i svi živi prenijeli. Stvarno smiješno. I ja pričam ljudima kako zna, kako je der'o u Grčkoj... :mrgreen:

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 apr 2010, 00:26

al da cujem da je culum najbolji igrac sto je igrao u Zelji zadnjih 7-8 godina...evo jos se ibretim...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 04 apr 2010, 00:29

@Seyo

Za prave fudbalske kriticare, on i jeste najbolji! Nazalost papcima se oci mazu golovima, a ne borbenoscu, zalagenjem i trudom. Prati malo Milanovu igru, a nemoj samo psovati mater Popovicu kada fuli loptu, i bice ti jasnije zasto je Culum najbolji. Dok primjera radi Bucan pegla loptu 10 minuta i na kraju je izgubi, Culum presjece napad i odma daje upotrebljiv pas. Startovi su mu fenomenalni...

Bilo bi dobro da nekada pogledate i nasu polovicu terena, a ne samo napad. Svaka budala zna gurnuti loptu u gol, ali kako doci do nje ? Eh tu dolazi gore pomenuti.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.