Killer9 je napisao/la:Pozdrav ekipa... Dugo pratim vas forum, i da kazem da ovdje ima dosta kvalitetnih tipsera, ugl. da ne duljim, evo nesto za pocetak i od mene, pa nek nam je sa srecom....
Man Utd. 1
Chelsea 1
PSG (p)- prolaz 1
Monaco (p)- prolaz 1
Barcelona 1
Cedevita 1
Ulog 20 KM
Dobrodošao..... Cedevita-kp1 (košarku uvijek igraj kp ili dvoznakom).
Očekujem puno od tebe Sretnoo ti sa tiketom
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
ajde da probamo ovako, jučer Karlović imao dosta problema u 1.setu i da je s druge strane bio neko malo spremniji i bolji izgubio bi taj set, držim da ovaj amerikanac će goriti od želje i izgoriti u drugom i posebno trećem setu
Stoke- City 2 1.90 - da se ispostuje SP Nantes- Dunkerque 1 1.60 - da se ispostuje SP Barcelona- Villarreal odg 1.85 - neki dan isti par, ista igra- proslo bez po' muke Chelsea- Everton odg 2.00 - gledace se, pa da navijam za golijadu, inace kvota haos Sassari- Banvit 1x 1.50 - da ne pretjeram sa fudbalom, to me uvijek kosta
Na 3 KM - 55.65
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@harry_90
Za ove dvije godine nisam vidio nikoga da je prepisao tvoje parove i pratio te. Sto znaci da nisi interesantan nikome, znaju svi sta je u pitanju. Trebas se i sam pomiriti s tim.
Mislim da je vrijeme da odrastes, pocnes da se ponasas u skladu s godinama. Ako vec predlazes ove gluposti, ne moras pisati koliko si "uplatio", to je stvar neke kulture. Mani se virtuelnog dokazivanja, izadji malo vani druzi se...
Nemam ja vremena da nekog podrzavam, niti se prepirem. Ako ti i dalje nesto nije jasno obrati se na pp, ne moras ovdje smarati ljude i pravit se lafac...
ako ti je HOU škakljiv , uzmi OKC-Memphis 198,5 under
Hmm kod mene 197,5 under? Sta da radimm?
ne broje OT poene ?
Nesto ne vjerujem da ce u reg. vremenu ici toliko, OKC se jos trazi, nek jedan od 2 scorera ubaci manje od svog prosjeka, tu je under, Memphis ako misli nesto, mora nametnuti svoj ritam.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
mrkva je napisao/la:Dimitrov-Muller 2 @4.00
Cim je ovo na wwinu u super tipu,sumnjivo mi je.Osim toga,Muller je dobar igrac i u formi.Dobra kvota probacu na manji ulog.
Isplati se igrati to.Ako Muller bude servirao kao prosli meč ima velike sanse da uzme pobjedu,naravno ako se poklope jos neke stvari.
Parma u banani nemaju felera juce klub prodat za 1 euro igraci odlaze,Chievo bi ovu situaciju morao iskoristiti i tako doci do vaznih bodova u borbi za opstanak.
Gdje li je onaj kontraš
[youtube][/youtube]
Manchester Utd - Burnley 1
Chelsea - Everton 1
PSG - Nantes 1
ako ti je HOU škakljiv , uzmi OKC-Memphis 198,5 under
Hmm kod mene 197,5 under? Sta da radimm?
ne broje OT poene ?
Nesto ne vjerujem da ce u reg. vremenu ici toliko, OKC se jos trazi, nek jedan od 2 scorera ubaci manje od svog prosjeka, tu je under, Memphis ako misli nesto, mora nametnuti svoj ritam.
A tek sam sada skonto da gledaju i OT u ovom zbroju, super odigrao sam under.