Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Wenger je davno trebao preci na neku upraviteljsku poziciju. Reci gospodski stvorio sam fundament modernog Arsenala i otici. Ovako je ispao lik koji svoje interese izjednacava sa klupski podvaljujuci nam da je to ustvari ono sto mi zelimo.
giroud proglasen za najzgodnijeg fudbalera u epl
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Njegov najveci uspijeh u Epl 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čuj kako ne shavamo, druže shavatamo mi. I meni se ne sviđa što se borimo za četvrto mjesto,i meni se ne sviđa što Ozil igra na krilu, što nam je Flamini u ekipi, što je Pero kapiten.... Ali ako budem ovdje svaki dan srao i pisao yebeni svaki dan isto po forumu hoće li se šta promjeniti? Neće sigurno!daxo je napisao/la:Zasto pojedinci ovde vise neshvate!! Nepljujemo mi wengera tek onako sto nam je to furka vec sto nam je tesko gledat kud ide nas voljeni tim za kojeg navijamo trosimo pare i zivce, pa jel razumijete kako boli poraz od totenshita u pm, mi bi trebali bit svi na istoj strani a ne da se svadjamo i prepiremo, puno stvari nestima od povreda igre a pogotovo pristupa igri!! Pa najnormalnije je na svijetu da tu trener jede g.ovna i da je on kriv za ovu situaciju!!!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
**** fudbal, vazno je znati sa zenama 
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Anelle druze naravno da netreba pisat svaki dan pa ja ne pisem skoro pa nikako, a ovi sto pisu svaki dan rade to sto pojedinci tvrdoglavo brane wengera i ovu situaciju pozz
Nisam druže ni mislio na tebedaxo je napisao/la:Anelle druze naravno da netreba pisat svaki dan pa ja ne pisem skoro pa nikako, a ovi sto pisu svaki dan rade to sto pojedinci tvrdoglavo brane wengera i ovu situaciju pozz
Više sam mislio na Seamena
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
U pravu si. Ja sam sebe vise puta znao uhvatiti kako pretjeujem pa sam se povlacio, suzdrzavao.anell je napisao/la:Čuj kako ne shavamo, druže shavatamo mi. I meni se ne sviđa što se borimo za četvrto mjesto,i meni se ne sviđa što Ozil igra na krilu, što nam je Flamini u ekipi, što je Pero kapiten.... Ali ako budem ovdje svaki dan srao i pisao yebeni svaki dan isto po forumu hoće li se šta promjeniti? Neće sigurno!daxo je napisao/la:Zasto pojedinci ovde vise neshvate!! Nepljujemo mi wengera tek onako sto nam je to furka vec sto nam je tesko gledat kud ide nas voljeni tim za kojeg navijamo trosimo pare i zivce, pa jel razumijete kako boli poraz od totenshita u pm, mi bi trebali bit svi na istoj strani a ne da se svadjamo i prepiremo, puno stvari nestima od povreda igre a pogotovo pristupa igri!! Pa najnormalnije je na svijetu da tu trener jede g.ovna i da je on kriv za ovu situaciju!!!
Nema neke vece koristi od konstantnih kritika iako svakako ima razloga za kritikovati.
Najgore je sto se vec godinama moram suzdrzavati.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kritika je ok, pljuvanje nije.
Ja kritikujem Wengera. Ne volim formaciju, ne volim forsiranje istih igraca iako nisu u formi, to sto ne kupuje igrace na pozicijama na kojim nam trebaju igraci. Medjutim kad neko zapocinje "kritiku" sa "voajer/klada/kloc/debil/invalid" to vec nije kritika. To je pljuvanje. Druga stvar, mnogi igraci Arsenala se ovdje previse kritikuju i omalovazavaju.
Ja kritikujem Wengera. Ne volim formaciju, ne volim forsiranje istih igraca iako nisu u formi, to sto ne kupuje igrace na pozicijama na kojim nam trebaju igraci. Medjutim kad neko zapocinje "kritiku" sa "voajer/klada/kloc/debil/invalid" to vec nije kritika. To je pljuvanje. Druga stvar, mnogi igraci Arsenala se ovdje previse kritikuju i omalovazavaju.
Celik!3,2,2.

Vjecna tabela EPL
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma ne govorimo ovdje samo o Wengeru,opcenito su svi subjektivni,Paji je Walcott kloc da zabije 20+ golova u sezoni,isto tako Giroud mnogima a o Monrealu da ne pricamo i više nije bitno ni kako ce igrati,mišljenja se nece promjeniti..
Evo recimo @Samo Željo voli Edina ko oca svog a realno prošle sezone a pogotovo ove Giroud ništa slabiji od njega nije ali bi ovaj prvi njemu legao u Arsenalu a ovaj drugi i nije baš po volji..Ima i onaj momak što ne može Wilsherea ocima smisliti i pljulje ga evo godinu dana onako ležerno,i kad igra i kad je u bolnici..
Sanchez u prvih 11,Wenger vatale,trebao ga je odmoriti,.Sanchez na klupi,Wenger vatale gdje ce najboljeg igraca na klupu ostaviti..
Nema titula ? Da idemo u nazad kroz historiju pa da sagledamo onako realno koliko smo to veliki klub bez da gledamo subjektivno ocima jednog navijaca,bilo je i daleko gorih perioda da se ne lažemo..
Wenger out ? Ko je to alternativa ? Koji ce to laf garantovati trofeje ?
Jbt,mene toliko da nervira ovakav Arsenal sa "vojaerom" na klupi ja ne bi ni gledao isti dok se nešto ne promjeni,bar sebi tu opciju mogu priuštiti..
Evo recimo @Samo Željo voli Edina ko oca svog a realno prošle sezone a pogotovo ove Giroud ništa slabiji od njega nije ali bi ovaj prvi njemu legao u Arsenalu a ovaj drugi i nije baš po volji..Ima i onaj momak što ne može Wilsherea ocima smisliti i pljulje ga evo godinu dana onako ležerno,i kad igra i kad je u bolnici..
Sanchez u prvih 11,Wenger vatale,trebao ga je odmoriti,.Sanchez na klupi,Wenger vatale gdje ce najboljeg igraca na klupu ostaviti..
Nema titula ? Da idemo u nazad kroz historiju pa da sagledamo onako realno koliko smo to veliki klub bez da gledamo subjektivno ocima jednog navijaca,bilo je i daleko gorih perioda da se ne lažemo..
Jbt,mene toliko da nervira ovakav Arsenal sa "vojaerom" na klupi ja ne bi ni gledao isti dok se nešto ne promjeni,bar sebi tu opciju mogu priuštiti..
Neka si se nagovoriochily-rz je napisao/la:Ma ne govorimo ovdje samo o Wengeru,opcenito su svi subjektivni,Paji je Walcott kloc da zabije 20+ golova u sezoni,isto tako Giroud mnogima a o Monrealu da ne pricamo i više nije bitno ni kako ce igrati,mišljenja se nece promjeniti..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- HighburyGunners
- Kontakt:
Negarantuje nama nijedan trener titulu ,al isto tako 90% sigurno Wengerom nema titule ni ove , ni sledece sezone. Nadam se da nisam upravu , al po svemu sudeci tako je . Znaci opet bolje nadati se novim trenerom necemu , nego Wengerom nicemu jbg. A sigurno imaju treneri koji bi nas rado preuzeli, jer sto jes jes Wenger ima masnu platu.
Koja borba Tereka i Tottenhama za drugo mjesto u Londonu.topnik1 je napisao/la:
Vjecna tabela EPL
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
383 utakmice manje od Evertona a kaskamo samo 9 bodova,za 2 poziciju 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa i nije bas da Edin nije bio bolji u prosloj sezoni, zabili jesu isto ali Edinu je trebalo preko 1000 minuta manje i nije glavni i prvi napadac svoga kluba, cesto na klupi. Ova sezona je vec nesto drugo.
I svejedno koliko ja njega volim, sve dok mislim da je on pojacanje a ne prinova, mene sto se tice on je welcome, kao i svako drugi ko bi pojacao Arsenal. A nije bas da ja Edina toliko cesto spominjem ovdje... Sigurno mjesecima nisam, necu reci godinama ali davno je bilo.
Poenta nije da ja ne volim Girouda nego da Arsenal zasluzuje boljeg napadaca i vise boljih napadaca. Onaj pokusaj sa Sanogom i nije bio bas nesto uspjesan. Welbeck se jos mora cekati ali sumnjam da ce biti neka zvjerka u napadu. Imao je prilika kog SAFa pa mu nije islo. Sad je stariji pa cemo vidjeti. Vrijeme mu ja da ga krene..
Sad gledamo sta rade konkurenti. Kod mene prenose United.
I svejedno koliko ja njega volim, sve dok mislim da je on pojacanje a ne prinova, mene sto se tice on je welcome, kao i svako drugi ko bi pojacao Arsenal. A nije bas da ja Edina toliko cesto spominjem ovdje... Sigurno mjesecima nisam, necu reci godinama ali davno je bilo.
Poenta nije da ja ne volim Girouda nego da Arsenal zasluzuje boljeg napadaca i vise boljih napadaca. Onaj pokusaj sa Sanogom i nije bio bas nesto uspjesan. Welbeck se jos mora cekati ali sumnjam da ce biti neka zvjerka u napadu. Imao je prilika kog SAFa pa mu nije islo. Sad je stariji pa cemo vidjeti. Vrijeme mu ja da ga krene..
Sad gledamo sta rade konkurenti. Kod mene prenose United.
Moram negdje jbg,nije bilo pdf-a Sunderlanda da se nekom "naj.ebem" mame za onaj poraz jucer,cijenim da bi tim postupkom smanjio stres i nervozu uzrokovanu padom na tiketutopnik1 je napisao/la: Neka si se nagovorio![]()
Kapiram ja druže topnice da nekima pljuvanje dodje kao terapija ali im neko mora reci da ovo nije klinika za nervozne mamoje.bce što se tripuju da njihovo mišljenje na forumu može promjeniti bilo šta konkrentno vezano za Arsenal..
Kaze Arsenal zasluzuje boljeg napadaca od Girouda, i onda spomene Dzeku kao pojacanje. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Arsenal zasluzuje boljeg i od Dzeke ali Dzeko bi svakako pojacao ovaj Arsenal, sto se npr. nije moglo reci za Sanoga.
Dzeko bi pojačao Arsenal samo ako bi donio sarme da se ova nejač najede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.