AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 11 feb 2015, 03:44

sta ovo ni ti ne spavas :urnebes:

Lijepi su mi dresovi zadnjih par sezona, pogotovo ovaj i proslosezonski, nisu obicni sablonizirani adidasovi proizvodi vec specijalno napravljeni dresovi sa tom nekom simbolikom i elegantnoscu iza sebe.
Oni pocetkom vijeka su vec previse demode za moj ukus, ali cu uvijek biti posebno emotivno vezan uz onaj znak opela ili zafiru. :D
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 feb 2015, 03:48

rope11 je napisao/la:sta ovo ni ti ne spavas :urnebes:

Lijepi su mi dresovi zadnjih par sezona, pogotovo ovaj i proslosezonski, nisu obicni sablonizirani adidasovi proizvodi vec specijalno napravljeni dresovi sa tom nekom simbolikom i elegantnoscu iza sebe.
Oni pocetkom vijeka su vec previse demode za moj ukus, ali cu uvijek biti posebno emotivno vezan uz onaj znak opela ili zafiru. :D

Opel je bio zakon, uvijek srcu drag, odmah me nostalgija i jeza uhvate...

Ma NBA pratim, ne pamtim kad sam normalno ko čovjek legao prije 3 ujutro :rol:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 11 feb 2015, 09:37

E jbg sad ne kontam kako ti izgleda jeftino :?:
Meni dres odličan. Ne znam koji mi je ljepsi.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 feb 2015, 10:15

Meni su dresovi bas cool :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 feb 2015, 12:49

Ekstra su dresovi, samo je problem sto trenutno imamo 3-4 igraca koji ga zasluzuju, ostalo nista. Bude bolje valjda.. :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 11 feb 2015, 15:08

Ovi iz uprave ko naši političari, prvo se bave jel bio ofsajd sad su i dresovi bitni i grb valja redizajnirati po ko zna koji put jerbo to su bitne stvari **** to što se u klubu ne zna ni ko pije ni ko plaća :bow:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 feb 2015, 16:07

Ma pogubili se konci ocigledno. Ne interesuje ih vise sta je sa klubom. Od kluba nam iz godine u godinu prave muzej i nista vise. Samo im bitno ko smo bili nekad,a sta smo sada i sta cemo biti sutra to nikome nije bitno. :?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 feb 2015, 16:50

Jbt svaka nova utakmica danima se pise o formaciji, sad je 4-3-3,sad 4-2-3-1, sad 4-4-2. Mogu pisat da igramo i u formaciji 0-0-10 al zna se na sta ce to da lici na terenu. Da nam ga Saponara hoce zabit 8-)
Il Club più titolato al mondo!

REDandBLACK
Kontakt:

Post Postao/la REDandBLACK » 11 feb 2015, 20:05

Sulley Muntari i Michael Essien razočarali Inzaghija igrom u zadnjem kolu :lol: ma nije valjda da jesu :rol:

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 feb 2015, 23:37

muxa je napisao/la:E jbg sad ne kontam kako ti izgleda jeftino :?:
Meni dres odličan. Ne znam koji mi je ljepsi.

Bezveze, možda nova moda koja mi jednostavno ne odgovara.
Pogledam onaj dres iz sezone dok je Ibra igrao kod nas i ovaj sad, neuporedivo.
isto dva različita kluba. Ali eto, ukusi su različiti očito.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 feb 2015, 13:21

Chinese businessman Wang Jianlin is interested in investing in Milan

Ovaj ima love vise nego Berlu :opaopa: :opaopa: :opaopa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 feb 2015, 13:29

Ma joj. dzabe se sta nadamo, ne da Berla nikome blizu. :zzz:

onaj mali hasim operisao koljeno, nema ga najmanje dva mjeseca :facepalm: pa taj decko k'o od stakla, ne igra ni u primaveri ni s prvim timom al' se svejedno sjebao, sta bi tek bilo da ga u pravu utakmicu stavis, lopatom u dijelovima bi ga iznosili sa terena. :zzz:

treba to malo istrazit, svi ovi momci poput njega, saravija i silje koji su se upravo u milanu razvijali imaju teze povrede, nesto se pogresno radi sa njima. :zzz:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 feb 2015, 13:36

Tacno kao da su naograjsali na mrve :mrgreen:

Menez i De Jong spremni za mec protiv Empolia :clap: Zna li neko sta je sa ostalim igracima, kada bi se oni trebali vratiti na teren, El Shaarawy, Abate, Montolivo, De Sciglio ?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 feb 2015, 13:46

Jasta su nego stali na mrve, al' bog zna sta se s njima radilo dok su bili u najosjetljivijoj dobi, ne bi me cudilo da ih se kljukalo necim da porastu, k'o sa pilicima. :problem:

Montolivov problem je svadja sa Pippom tako da ne mozemo znati kad ce se vratit :mrgreen: Abateu mozes komotno zaokruziti odmah na mjesec dana iako su prvobitno bile recene 2 hefte, Saravi tamo u aprilu, a za Silju je zavrsena sezona.
Aj ako nista, dobro je sto ce De Jong biti spremam za iducu tekmu.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 feb 2015, 13:59

Aha, zar je siljo otpao za ovu sezonu, ajd on manje vise, imamo sad Antonellija koji je bog za sve nase bekove :D
Abate nedostaje na toj desnoj strani, ali eto Grande Bonera se uskoro vraca :D
Montolivo kakav god da je izmislio je fudbal za nase ostale igrace sredine terena, valjda ga pippo pusti da igra yebo mu on mater.
Znaci do Saravija se jos nacekat, mislio sam da ce zaigrati pocetkom marta al kakvi onda :( jest da i on igra ko muda al mi ga je drago makar gledat kako trckara po terenu za razliko od ostalih hedalja.

Destro bi valjda trepao zaigrati u napadu nakon suspenzije.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 12 feb 2015, 14:29

Stvarno ne znam šta se sa tom djecom dešava, kao da su od stakla pa se povrijeđuju.

Najviše mi bude žao Bonere kada se povrijedi, od kako ga nema odbrana je u rasulu :mrgreen:

Sviđaju mi se crveno- crni i bijeli dres, ovaj zeleni je očaj, još kad bi vratili stari grb na prvi dres.
Forza Milan!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 feb 2015, 14:54

Dešava se to da se više vremena provode slikajući se za fb i twitter a ne provode dovoljno vremena u teretani. Seedorf je sa 16 godina bio duplo jači od El Sha, Mastour i De Sciglia zajedno jer je non stop bio u teretani i jačao svoje tijelo. Muntari je ono ljeto potrgao križni ligament dok je igrao fudbal na pjesku, jedna od najtežih povreda. Doktori rekli najmanje 6 mjeseci ako sve bude po planu on je bio spreman za 4 zato što je vrijedan i uvijek spreman 100%. Znači po mome skromnom mišljenju nije sve ni do doktora.

Evo naletih na ovaj klip, nevjerovatno koliko je momak zreo i inteligentan za 16 godina. Šteta što nije ostao trener iako Pippu i da ispadne iz lige nikad ništa zamjeriti ne mogu dok sam živ.
[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 feb 2015, 15:23

Prije su nam igraci u 40-tim k'o sat navijeni trcali po terenu, ali to su bila neka nova vremena, ovaj milanlab nije ni sjena onoga sto je bio prije.
Saravi, Siljo, Hasim, Pato, Cristante, svi su oni prosli svoj proces rasta i razvijanja u Milanu i vjerovatno u cilju da ih se sto prije osposobi da zaigraju za prvi tim, boga pitaj cime ih se kljukalo i kroz kakve rezime su prolazili. Da je u pitanju igrac ili dva, rekao bi covjek da je slucajnost, ali bas svi dok ostatak ekipe ima sitne ili nikakve povrede, meni to granici sa slucajnoscu. Abate je isto dijete Milana, a vidi cuda, vise je van terena nego na njemu.

Seedorf je brate zivotinja, njega je tesko porediti sa bilo kim drugim. :mrgreen: Ne mogu jednog Saravija porediti sa njim niti kriviti jer je genetski sitnije konstrukcije, al' opet kad ga se sjetim kakav je bio kad je tek dosao, k'o da su ga izgladnjavali i kakav je sad, to je nebo i zemlja. Slazem se to oko mladih, ali ne bih dovodio u pitanje njihovu radnu etiku, mislim da to nije problem ovdje.

To sto spominjes Muntarija, on je imao samo ostecenje ligamenata, a ne njihovo trganje tako da je tih njegovih 4 mjeseca rehabilitacije optimalni period kada se trebao vratiti na teren, mozda cak i vise od predvidjenog... tako da, ne bih ga uzimao za neki primjer. :mrgreen:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 feb 2015, 15:26

:tokralju: :tokralju: Uvjek bio institucija,kako u glavi tako i na terenu :salut:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 feb 2015, 16:14

Baselli je kao gotova stvar za ljeto, ali pominje se i mogunost dolaska Zappacoste, sta ce tu biti vidjet cemo. nije los igrac, jos je plus mlad. Mada men ima neku odvratnu facu al et :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.