FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 11 feb 2015, 12:20

Batko je napisao/la:Zasto Sarajevo ne dovede Zakarica, ima kontrakt do 30.6.2015, dakle jos nekoliko mjeseci......Radi se o odlicnom igracu, mislim da bi odgovarao na poziciji lijevog krila...
dinamov

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 11 feb 2015, 12:20

Batko je napisao/la:Zasto Sarajevo ne dovede Zakarica, ima kontrakt do 30.6.2015, dakle jos nekoliko mjeseci......Radi se o odlicnom igracu, mislim da bi odgovarao na poziciji lijevog krila...
Daj brate kad vec imas internet onda malo provjeri informacije pa onda pisi.
Goran Zakaric je 2011 potpisao ugovor s Dinamom na 7 (sedam) godina.
U Sirokom je samo na posudbi.

slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 feb 2015, 12:29

Tacno.....Provjeravao sam transfermarkt i vidjeh da mu kontrakt istice na kraju sezone, no totalno sam zaboravio da je na posudbi iz Dinama...... Halalite. :mrgreen:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 11 feb 2015, 12:33

amypitar je napisao/la:Sarajevo ostalo bez kapitena
Zvanično: Dupovac novi igrač Sheriffa

Ocekujem da se klub oglasi povodom obestecenja,da se cifre po portalima ne lupaju bez-veze. :thumbup:
Ne vidim potrebu za objavljivanjem visine obestecenja.
1946

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 11 feb 2015, 12:37

najbolje da se pojedincima na forumu obezbjedi dozvola za upravljanje finansija u klubu i da im se sve izvjestava koliko sta kosta!

daj ba ljudi uzivajte i dolazite svaku tekmu i podrzite ovaj projekat a ostale stvari prepustite ljudima koji vode klub! ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 feb 2015, 12:38

franklampard8 je napisao/la:

Ocekujem da se klub oglasi povodom obestecenja,da se cifre po portalima ne lupaju bez-veze. :thumbup:

Ne vidim razlog,sto ne bi objavili. :hmmmmm:
Malo me je strah da je cifra manja nego sto se prica,jer sumnjam da se naši ne bi oglasili u medijima,da je onakva kavom se ovde navodi. :idea:
Volio bi da griješim.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 feb 2015, 12:41

Klubovi zvanicno ne izlaze sa tim informacijama, i nema potrebe.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 11 feb 2015, 12:46

Ja mislim da je samo u Bosni i Hercegovini normalno da se ne objavljuje iznos transfera a u ostatku svijeta su budale sto to rade, ccc.
I ne mislim ovdje samo na Sarajevo, mislim na sve klubove. Mada ima mjesta i ta, da je neko masno obestecenje, letilo bi to na sva usta.
Sorry na malom offtopicu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 feb 2015, 12:48

Od Transfera Dupovca,zaradjeni su fini novci za nase prilike. Sad je kljucno pitanje koga dovesti kao alternativu,iz kojih liga se moze dovesti pojacanje,da li ima ikakve veze to sto je u vecini zemalja prelazni rok zavrsen!? Nadam se i vjerujem u to da uprava ima plan B,da se pregovara sa pravim pojacanjima na dvije deficitarne pozicije 1.golman,2.stoper. I na ljeto ce nam trebati dobar bek,za iskorak u Evropi! Do sada je uprava odlicno radila svoj posao i nema razloga da sad zakaze! jer treba imati u vidu da smo mi i sa Dupovcem kao stubom odbrane imali dosta losu odbranu,sa dosta kikseva,kad se samo sjetim zadnjeg kola protiv Slobode,onako losa Sloboda nam je mogla zabiti bar 3 komada,ali smo se nekako izvukli.. u sredini i u napadu smo ko beton,ali zadnja linija ,hm.....

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 11 feb 2015, 12:53

bosnas_ je napisao/la:Od Transfera Dupovca,zaradjeni su fini novci za nase prilike. Sad je kljucno pitanje koga dovesti kao alternativu,iz kojih liga se moze dovesti pojacanje,da li ima ikakve veze to sto je u vecini zemalja prelazni rok zavrsen!? Nadam se i vjerujem u to da uprava ima plan B,da se pregovara sa pravim pojacanjima na dvije deficitarne pozicije 1.golman,2.stoper. I na ljeto ce nam trebati dobar bek,za iskorak u Evropi! Do sada je uprava odlicno radila svoj posao i nema razloga da sad zakaze! jer treba imati u vidu da smo mi i sa Dupovcem kao stubom odbrane imali dosta losu odbranu,sa dosta kikseva,kad se samo sjetim zadnjeg kola protiv Slobode,onako losa Sloboda nam je mogla zabiti bar 3 komada,ali smo se nekako izvukli.. u sredini i u napadu smo ko beton,ali zadnja linija ,hm.....
reci da se salis?
Jedna stativa iz prekida

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 11 feb 2015, 13:00

Iznos transfera objavljuju samo novinari nikada klub.
Ja slabo da sam ikad vidio i jednog zvanicnika bilo kojeg kluba da stane pred novinare i kaze prodali smo igraca za toliko i toliko

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 11 feb 2015, 13:02

Obestecenje za Dupovca je izmedju 200 i 250 000 eura sto je fantasticna cifra za igraca koji je imao jos 6 mj ugovor.

A za Cimirota smo odbili 1 200 000 eura od Grashopersa.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 11 feb 2015, 13:35

Sretno Ameru u nastavku karijere,dugo je u klubu i sigurno da je zasluzio da se oproba negdje vani i pokusa napraviti i ino karijeru.Na ovom videu na ss.ba moze se zaista primjetiti koliko mu je tesko sto napusta nas klub i to se osjeti na prvu slusajuci i gledajuci ga.Moram priznati da je i meni zao bez obzira sto cemo imati i boljeg stopera ali jednostavno on je djete ovog kluba i jednostavno je tako.Ipak u profi fudbalu emocije su nekako u "drugom" planu i to je to ali znam da je Amer disao za klub.Sve najbolje mu zelim. :thumbup:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

BoskoAntic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la BoskoAntic » 11 feb 2015, 13:41

Bordo tim u ovoj sezoni, nakon osam godina, želi vratiti trofej prvaka Bosne i Hercegovine u vitrine Titove 38/b. Upravo zbog toga čelnici Sarajeva odlučili su da odbiju milionsku ponudu švicarskog Grasshoppersa za "A" reprezentativca Bosne i Hercegovine, Gojka Cimirota.

Cimirot je pažnju na sebe skrenuo odličnim partijama u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a to mu je donijelo i poziv u naš najbolji nacionalni tim.

Sportski direktor kluba sa Koševa, Abdulah Ibraković istakao je kako je ponuda švicarskog kluba bila odlična, ali da je Cimirot ključni igrač u pohodu Sarajeva na šampionsku titulu, što je na kraju i presudilo da se ista odbije.

"Fudbalski klub Sarajevo jeste odbio milionsku ponudu od Grasshoppersa, no u odnosu na neka prošla vremena stvari su se promijenile. Cimirot je jako bitan igrač i mislim da bi njegov odlazak mnogo narušio našu igru. Zbog toga smo odlučili da odbijemo ponudu i zajednički ostvarimo klupske ciljeve. Nakon toga će za Cimirota sigurno biti i boljih ponuda," rekao je Ibraković.

Veznjak Sarajeva prihvatio je odluku koju su donijeli čelnici kluba i istakao kako želi pomoći Bordo timu da dođe do zacrtanog cilja u tekućoj sezoni.

"Poštujem i slažem se sa odlukom kluba, tu smo svi zajedno i dogovaramo se onako kako je najbolje za mene, ali i za klub. Svi znaju šta nas očekuje u narednom periodu i koliko smo blizu zajedničkog cilja i idemo ka njegovom ostvarenju. Želim biti dio tima, koji će obradovati armiju navijača Fudbalskog kluba Sarajevo na kraju sezone," rekao je Cimirot.

izvor ss.ba

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
U INAT SVIMA 1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 11 feb 2015, 13:54

Koliki god da je transfer ja vjerujem da su Edis i Ibrak izvukli maksimum, previše im vjerujem da bih sad sumnjao u njih ;)
Znači u večerašnjoj utakmici će Miha dobiti značajnu minutažu. A vjerovatno odigrati i čitav meč.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 11 feb 2015, 14:01

Sretno kapitenu! Da Bog da bio jednog dana i kapiten repke :opaopa:

Ja se slažem sa @hilmo koliko god da je dosta je, nekad su odlazili za šaku oraha a sad je tu u pitanju 6 cifri zato :shhh: Vidite za Cimirota koliko je odbijeno jer smatraju da nam je potreban mislim da bi se isto uradilo i za Amera da nije već neko drugo rješenje pronađeno, ne kažem da će doći neko ali će neko popuniti tu prazninu. :wave:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 11 feb 2015, 14:06

amypitar je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:

Ne vidim razlog,sto ne bi objavili. :hmmmmm:
Malo me je strah da je cifra manja nego sto se prica,jer sumnjam da se naši ne bi oglasili u medijima,da je onakva kavom se ovde navodi. :idea:
Volio bi da griješim.
Prica se da je vise nego sto smo ocekivali, i vise nego sto je realno. :)
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 feb 2015, 14:07

slika

Mihojevic, Andjusic, Radovac imaju ugovor do 2018.
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 11 feb 2015, 14:08

Head je napisao/la:slika

Mihojevic, Andjusic, Radovac imaju ugovor do 2018.
:kralj: :kralj: :kralj: :kralj:
U INAT SVIMA 1946

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 11 feb 2015, 14:09

:D http://www.transfermarkt.co.uk/renato-g ... ler/238058" onclick="window.open(this.href);return false; eto ti stoper, ugovor mu istice na ljeto i kao slobodan igrac moze gdje hoce :D
Limvo Likce

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 33 gosta.