Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ovaj novi P,IK.ba app za android rastura, apsolutno sve opcije imaš kao na web sajtu preko pc-a. 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
5.0.1 ?treci je napisao/la:Stigao novi update na g3, promijenile se navigacijske tipke (kasnije slika), ostalo jos nisam skontao
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nije, i dalje pise 5.0 provjerio sam, tako da nemam pojma sta je ovoPapastathopoulos je napisao/la:5.0.1 ?treci je napisao/la:Stigao novi update na g3, promijenile se navigacijske tipke (kasnije slika), ostalo jos nisam skontao
- Papastathopoulos
- Kontakt:
aha ma u mene su se promijenile navigacijske tipke cim sam update-ovo na 5.0, odmah...ko zna sta je tebi stiglotreci je napisao/la:Nije, i dalje pise 5.0 provjerio sam, tako da nemam pojma sta je ovoPapastathopoulos je napisao/la:5.0.1 ?treci je napisao/la:Stigao novi update na g3, promijenile se navigacijske tipke (kasnije slika), ostalo jos nisam skontao

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pisalo je da je zakrpa neka, pa to je to vjerovatnoPapastathopoulos je napisao/la:aha ma u mene su se promijenile navigacijske tipke cim sam update-ovo na 5.0, odmah...ko zna sta je tebi stiglotreci je napisao/la:Nije, i dalje pise 5.0 provjerio sam, tako da nemam pojma sta je ovoPapastathopoulos je napisao/la: 5.0.1 ?
Pozz raja.Imam neki telefoncic bezze Sony Xperia cini mi se s 15 tak nekako.zanima me vase misljenje valja li sta taj model posto sam ga tek prije par dana dobio.Hvala
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
ima vise aplikacija ali su ogranicene ovdje to nije slucajtheboss_RD07 je napisao/la:Ima vise takvih aplikacija. Prva aplikacija koju sam skinuo na lumiu 630 je bila tog tipasemir01 je napisao/la: evo jedna odlicna aplikacija kojom mozete zastiti slike i videone treba se kupovati
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... b8a9ce3e80" onclick="window.open(this.href);return false;"Photo Lock Free"
Izgleda isto kao to, jedino sto ima reklame na dnu. Nema ono da ti preko citavog ekrana iskoce, samo na dnu se slajdaju. Kako izgleda free verzija tog programa, sto se tice adova i to?

ja sam ovu aplikaciju skinuo neki dan kad je bila besplatna na "MyAppFree" i nema nikakvih reklama..... a npr sad kad bi skinuo bile bi reklame dok ne kupis..
- sagitarius
- Kontakt:
Planiram sebi uzeti mobitel i dvoumim se izmedju ova dva LG G3 S ili S3 NEO, naravno u opciji je i Moto G 2014, ima li neko iskustva s ova dva prva navedena mobitela 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Kao laik ti mogu reći da je to najbolji mobitel s kojim sam rukovao nakon iphonea šestice. Nažalost ne posjedujem nijedan.sagitarius je napisao/la:Planiram sebi uzeti mobitel i dvoumim se izmedju ova dva LG G3 S ili S3 NEO, naravno u opciji je i Moto G 2014, ima li neko iskustva s ova dva prva navedena mobitela
Mislim na G3

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- sagitarius
- Kontakt:
Upamti da se radi o G3 SKawhi je napisao/la:Kao laik ti mogu reći da je to najbolji mobitel s kojim sam rukovao nakon iphonea šestice. Nažalost ne posjedujem nijedan.sagitarius je napisao/la:Planiram sebi uzeti mobitel i dvoumim se izmedju ova dva LG G3 S ili S3 NEO, naravno u opciji je i Moto G 2014, ima li neko iskustva s ova dva prva navedena mobitela
Mislim na G3

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Probao sam, ne ide. Nema updatea kuknjavaQUARESMA 18<<< je napisao/la: probaj u settings-apps- i nadji services framework, pritisni disable zatim clear data
pokusaj uraditi tako par puta i onda provjeri OTA update, ako ne mogne onda probaj preko LG mobile support tool, jer nemoguce je da nemas apdejta
ja da sam na tvom mjestu ja bih se pojeo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ma 99% greška, halali mu i ja sam na prvu pomislio da je g3 ali čim vidiš ovaj drugi znaš da nešto ne štima!sagitarius je napisao/la:Upamti da se radi o G3 SKawhi je napisao/la:Kao laik ti mogu reći da je to najbolji mobitel s kojim sam rukovao nakon iphonea šestice. Nažalost ne posjedujem nijedan.sagitarius je napisao/la:Planiram sebi uzeti mobitel i dvoumim se izmedju ova dva LG G3 S ili S3 NEO, naravno u opciji je i Moto G 2014, ima li neko iskustva s ova dva prva navedena mobitela
Mislim na G3"mini" varijanta od G3 , da ne bi bilo zabune

Što se tiče dileme, ja bi prije išao na moto g novi (2014) jer je nešto najbliže nexus iskustvu koje možeš naći (sve fluidno, ne šteka, ne sere ni neki touchwiz niti ima bloatware ili sl. gluposti, update odmah poslijen nexusa dobije, lollipop update itd.)!

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
moze i 2013 verzija, razlika hardvera u pet deka
-
- Kontakt:
Stara verzija (2013) u univerzalno 285KM, nova (2014) 325KM, a novi ipak ima veći ekran, microSD slot (značajna prednost uzimajući u obzir da ima samo 8GB interne) i bolju kameru! Mislim da vrijedi tih 40KM više!QUARESMA 18<<< je napisao/la:moze i 2013 verzija, razlika hardvera u pet deka

- schweinsteiger
- Kontakt:
Prijatelju,skini LG PC suite na kompjuter,konektujes mobitel,kliknes update,onda te pita hoces da uradis backup,kliknes da hoces i to je to.rio_Ferdy88 je napisao/la:Meni nije ni stari update stigao, tebi već i novi kuknjava
#miasanmia
Huaweiromeo je napisao/la:Xperia T3 ili Ascend G7 !?
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- majestic24
- Kontakt:
Jucer sam zeni kupio alcatel one touch. Slucajno mi naletio za 90 km,nov je telefon (bio u trafici i-novine). Inace kakvi su ovi alcatel mobiteli. Ova mi je cijena onako...cudna iskreno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja curi uzeo prosle godine one touch, i to je bilo usput 50 eura, snizenje. pop c1 bio. Evo i danas dan radi dobro, sto je mene bas iznenadilo. Jos ima dosta aplikacija. I telefon super radi.majestic24 je napisao/la:Jucer sam zeni kupio alcatel one touch. Slucajno mi naletio za 90 km,nov je telefon (bio u trafici i-novine). Inace kakvi su ovi alcatel mobiteli. Ova mi je cijena onako...cudna iskreno
Mia San Mia
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sta je taj myAppFree?semir01 je napisao/la:ima vise aplikacija ali su ogranicene ovdje to nije slucajtheboss_RD07 je napisao/la:Ima vise takvih aplikacija. Prva aplikacija koju sam skinuo na lumiu 630 je bila tog tipasemir01 je napisao/la: evo jedna odlicna aplikacija kojom mozete zastiti slike i videone treba se kupovati
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... b8a9ce3e80" onclick="window.open(this.href);return false;"Photo Lock Free"
Izgleda isto kao to, jedino sto ima reklame na dnu. Nema ono da ti preko citavog ekrana iskoce, samo na dnu se slajdaju. Kako izgleda free verzija tog programa, sto se tice adova i to?mozes skinuti koliko hoces klipova sa interneta
![]()
ja sam ovu aplikaciju skinuo neki dan kad je bila besplatna na "MyAppFree" i nema nikakvih reklama..... a npr sad kad bi skinuo bile bi reklame dok ne kupis..
⭐
Trenutno korisnika/ca: Barcod, boatenkk, feniksptica i 5 gostiju.