NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: NBA 2k15
Ja igram nekih 20ak minuta po tekmi, nebi moga duze jednu tekmu igrati nema tih para, i ovo je predugo. I opet statistiku mozes lijepu imati, malo teze da bi napravio neki triple double ali moze se imati oko 30poena u prosjeku i par asista i skokova.
Koliku platu imate vi sto ste vec treca/cetvrta sezona, da se mogu orijentisati kad mi budu nudili ugovor?
Koliku platu imate vi sto ste vec treca/cetvrta sezona, da se mogu orijentisati kad mi budu nudili ugovor?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Inace nisam neki gamer ali prolazim danas gradom i vidim u jednom zabavnom momci igraju ovu 2k15,i ono ko kad vidis neku zgodnu curu pa buljis ko lud
totalno mi se dopalo kako izgleda sve,od grafike do gampleya,pa sam je evo poceo skidat s torrenra,eh sad posto je bas velika da zamolim nekog da mi kaze oce li se moci ovo igrati na mom laptopu,evo konfig Intel Core i3-4000M CPU @ 2.40Ghz, 4.0GB RAM, Intel HD Graphics 4600..pa makaar i na low podesavanjima,hvala unaprijed???

Ja probao također igrati na svom laptopu (i5 3210M 2.5 GHz, 4GB 1600MHz DDRIII Ram, 2GB HD 7670M grafička) na low podešavanjima i nije bilo igrivo.Deniss je napisao/la:Inace nisam neki gamer ali prolazim danas gradom i vidim u jednom zabavnom momci igraju ovu 2k15,i ono ko kad vidis neku zgodnu curu pa buljis ko ludtotalno mi se dopalo kako izgleda sve,od grafike do gampleya,pa sam je evo poceo skidat s torrenra,eh sad posto je bas velika da zamolim nekog da mi kaze oce li se moci ovo igrati na mom laptopu,evo konfig Intel Core i3-4000M CPU @ 2.40Ghz, 4.0GB RAM, Intel HD Graphics 4600..pa makaar i na low podesavanjima,hvala unaprijed???
Hvala,da ne skidam bez potrebe 3 danasony_91 je napisao/la:Ja probao također igrati na svom laptopu (i5 3210M 2.5 GHz, 4GB 1600MHz DDRIII Ram, 2GB HD 7670M grafička) na low podešavanjima i nije bilo igrivo.Deniss je napisao/la:Inace nisam neki gamer ali prolazim danas gradom i vidim u jednom zabavnom momci igraju ovu 2k15,i ono ko kad vidis neku zgodnu curu pa buljis ko ludtotalno mi se dopalo kako izgleda sve,od grafike do gampleya,pa sam je evo poceo skidat s torrenra,eh sad posto je bas velika da zamolim nekog da mi kaze oce li se moci ovo igrati na mom laptopu,evo konfig Intel Core i3-4000M CPU @ 2.40Ghz, 4.0GB RAM, Intel HD Graphics 4600..pa makaar i na low podesavanjima,hvala unaprijed???

kazu treca sreca i tako i bi

MVP finala+regularne sezone

naj3benija serija je bila ubjedljivo protiv Cavsa u polufinalu istoka, 4-3 uz moj Jordanovski performans kroz citavu seriju + George-ovu dobru odbranu na LBJ-u nekako smo prosli
u finalu istoka sam pomeo Raptorse i onda u finalu OKC je pao (bez Russa, koji je bio out citav playoff)
u off-season-u kao pravog superstara GM me pita koje free agente bi volio za suigrace i ja naravno odaberem 2 najbolja(+ sto sam skripao na tim pozicijama) Hardena i Embiida i kontam ma nema nista od toga kad prvi dan nove sezone lik mi doveo i jednog i drugog + ostavio PG-a

MVP finala+regularne sezone

naj3benija serija je bila ubjedljivo protiv Cavsa u polufinalu istoka, 4-3 uz moj Jordanovski performans kroz citavu seriju + George-ovu dobru odbranu na LBJ-u nekako smo prosli
u finalu istoka sam pomeo Raptorse i onda u finalu OKC je pao (bez Russa, koji je bio out citav playoff)
u off-season-u kao pravog superstara GM me pita koje free agente bi volio za suigrace i ja naravno odaberem 2 najbolja(+ sto sam skripao na tim pozicijama) Hardena i Embiida i kontam ma nema nista od toga kad prvi dan nove sezone lik mi doveo i jednog i drugog + ostavio PG-a

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Prati li neko, jesu li uspjeli srediti da se mogu ubacivati nova lica igrača, parketi itd?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
izaslo je mnogo stvari dresovi, parketi, cyberfaces sve imas ovdjeIlCapitano je napisao/la:Prati li neko, jesu li uspjeli srediti da se mogu ubacivati nova lica igrača, parketi itd?
http://forums.nba-live.com/viewforum.php?f=159
i ubacujes ih pomocu 2K15 Explorer-a
samo pazi, ja kad sam pokusao ubaciti novi parket od Indiane i jos nekog tima desilo se to da je parket u potpunosti nestao i teren je bio u potpunosti crn, jos ljudi je imalo taj problem posto ovaj gore Explorer nije bug-free tool
- IlCapitano
- Kontakt:
Skinuo sam taj explorer, ali se ne mogu nikako snaći šta je šta i gdje šta ubacujem...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
[youtube][/youtube]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja samo sebi sredim rostere, evo imaju ovi nakon tradeova i super 

ma i ja samo rostere skidam, jednom sam sjebao 15-ku editovanjem i dosta
sva sreca i dalje sam imao instalaciju na disku pa sam odmah rijesio problem
sve dok neko ne izbaci AIO patch ja ne editujem nista
jao kakvu samo kontru imam kad su Harden i PG u petorci, 'ladno pretrcimo svaku ekipu i na drugoj strani lob party
EDIT : jedna stvar koja me uzasno nervira je ta da se tvoj igrac ne moze nikad povrijediti a u ligi kakva je NBA to je fkt smijesno, neka povreda koja bi te odvojila odredjeno vrijeme sa parketa bi dala neku novu dimenziju igri,
a ne ovako da igrac izgleda kao j3beni Superman
i da na silne upite community-a zasto konacno ne dobijemo opciju da biramo dresove u MyCareer odgovor je glasio da im ta opcija potpuno zabaguje igru i ona crashuje, ma bravo
2k je tvrdoglav razvojni tim i koji bas i ne slusa previse sta ljudi zele, ali realno nemaju ni potrebu sve dok je Live onako sranje
sva sreca i dalje sam imao instalaciju na disku pa sam odmah rijesio problem
sve dok neko ne izbaci AIO patch ja ne editujem nista

jao kakvu samo kontru imam kad su Harden i PG u petorci, 'ladno pretrcimo svaku ekipu i na drugoj strani lob party

EDIT : jedna stvar koja me uzasno nervira je ta da se tvoj igrac ne moze nikad povrijediti a u ligi kakva je NBA to je fkt smijesno, neka povreda koja bi te odvojila odredjeno vrijeme sa parketa bi dala neku novu dimenziju igri,
a ne ovako da igrac izgleda kao j3beni Superman
i da na silne upite community-a zasto konacno ne dobijemo opciju da biramo dresove u MyCareer odgovor je glasio da im ta opcija potpuno zabaguje igru i ona crashuje, ma bravo

2k je tvrdoglav razvojni tim i koji bas i ne slusa previse sta ljudi zele, ali realno nemaju ni potrebu sve dok je Live onako sranje
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
kako obuci igraca, kad igram online tamo svi obuceni frajerski, a ja i dalje u onom zatvroskom odijelu kuknjava
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa imas player store i uzmes sebi dresove,dux ili nesto ...ja i alem u parku prwko ps4 ubijamo evo par dana ne moze nas niko dobit.. ta ce crnciTracy3McGrady je napisao/la:kako obuci igraca, kad igram online tamo svi obuceni frajerski, a ja i dalje u onom zatvroskom odijelu kuknjava

Imam dva igraca Jedan je SG 90 i centar 92 ..kad sam u parku zavisno po potrebi nekad s centeom igram grabim skokove i second chance points za ekipu a nead sa SG kad hocu trice u parku rokat..u parku je zakon ovo ostalo karijera dojadi u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Na PC.u ima dosta čitera u MyPark-u.Igru igram od samog izlaska i nikad vise citera nije bilo.od pravljenja enormong visokog igraca preko 240 cm do velikih ruku,zatim ima citera koji rijetko kada fulaju trice,da,da cak ima i shot hack.
Ne znam kako je na konzoloma,ali na PC-u ima dosta budala koji zloupotrebljavaju igru a 2k nista ne cini po tom pitanju
Ne znam kako je na konzoloma,ali na PC-u ima dosta budala koji zloupotrebljavaju igru a 2k nista ne cini po tom pitanju
HoF CPU in a nutshell , jedva sam se suzdrzao da ne razbijem jedini joystick koji je u zivotu
na HoF igra ima prekidac koji kad se aktivira jasno i glasno ti kaze ovo je nasa tekma, go fuck yourself

na HoF igra ima prekidac koji kad se aktivira jasno i glasno ti kaze ovo je nasa tekma, go fuck yourself

ne vjerujem da je to "shot hack" (moguce), mislim da imaju dead-eye, kad imas dead-eye mos pogodit preko ruku bez problema.Forestt je napisao/la:Na PC.u ima dosta čitera u MyPark-u.Igru igram od samog izlaska i nikad vise citera nije bilo.od pravljenja enormong visokog igraca preko 240 cm do velikih ruku,zatim ima citera koji rijetko kada fulaju trice,da,da cak ima i shot hack.
Da dobijes dead-eye moras pogodit oko 300 trojki u karijeri preko ruku.
Jos uvijek igras?miki_92 je napisao/la:HoF CPU in a nutshell , jedva sam se suzdrzao da ne razbijem jedini joystick koji je u zivotu![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ma slabije odkako sam prsten uzeo, ovo jutros malo uzeo, prije toga nisam sigurno jedno 5-6 dana igrao
imam 27-4 omjer u ovoj 4. sezoni, prvih 6-7 tekmi odigrao na superstar i sve dobio sa oko 20 razlike, bas dosadno bilo, onda se prebacio na HoF
@alemsa ma koriste Cheat Engine i tako varaju, ima kombinacija na Cheat Engine-u da dobijes sve zlatne bedzeve + mozes staviti beskonacno onih upgrade-a
imam 27-4 omjer u ovoj 4. sezoni, prvih 6-7 tekmi odigrao na superstar i sve dobio sa oko 20 razlike, bas dosadno bilo, onda se prebacio na HoF
@alemsa ma koriste Cheat Engine i tako varaju, ima kombinacija na Cheat Engine-u da dobijes sve zlatne bedzeve + mozes staviti beskonacno onih upgrade-a
Kako babuka mashi sve cijelu tekmu i onda clutch dvojku drmnem
18% FG
@salt i ja sad redovno igramo ne gubimo dede mi, on C skokove ubi, ja SG.
Slijedecu sam sve pogadjo 10 poena dao
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Kako babuka mashi sve cijelu tekmu i onda clutch dvojku drmnem18% FG
![]()
[youtube][/youtube]
Ta ce crnci brate kad bijelci vladaju parkom

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.