dinamovBatko je napisao/la:Zasto Sarajevo ne dovede Zakarica, ima kontrakt do 30.6.2015, dakle jos nekoliko mjeseci......Radi se o odlicnom igracu, mislim da bi odgovarao na poziciji lijevog krila...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj brate kad vec imas internet onda malo provjeri informacije pa onda pisi.Batko je napisao/la:Zasto Sarajevo ne dovede Zakarica, ima kontrakt do 30.6.2015, dakle jos nekoliko mjeseci......Radi se o odlicnom igracu, mislim da bi odgovarao na poziciji lijevog krila...
Goran Zakaric je 2011 potpisao ugovor s Dinamom na 7 (sedam) godina.
U Sirokom je samo na posudbi.

Tacno.....Provjeravao sam transfermarkt i vidjeh da mu kontrakt istice na kraju sezone, no totalno sam zaboravio da je na posudbi iz Dinama...... Halalite. 

- franklampard8
- Kontakt:
Ne vidim potrebu za objavljivanjem visine obestecenja.amypitar je napisao/la:Sarajevo ostalo bez kapitena
Zvanično: Dupovac novi igrač Sheriffa
Ocekujem da se klub oglasi povodom obestecenja,da se cifre po portalima ne lupaju bez-veze.
1946
najbolje da se pojedincima na forumu obezbjedi dozvola za upravljanje finansija u klubu i da im se sve izvjestava koliko sta kosta!
daj ba ljudi uzivajte i dolazite svaku tekmu i podrzite ovaj projekat a ostale stvari prepustite ljudima koji vode klub!
daj ba ljudi uzivajte i dolazite svaku tekmu i podrzite ovaj projekat a ostale stvari prepustite ljudima koji vode klub!

franklampard8 je napisao/la:Ne vidim potrebu za objavljivanjem visine obestecenja.amypitar je napisao/la:Sarajevo ostalo bez kapitena
Ocekujem da se klub oglasi povodom obestecenja,da se cifre po portalima ne lupaju bez-veze.
Ne vidim razlog,sto ne bi objavili.

Malo me je strah da je cifra manja nego sto se prica,jer sumnjam da se naši ne bi oglasili u medijima,da je onakva kavom se ovde navodi.

Volio bi da griješim.
Klubovi zvanicno ne izlaze sa tim informacijama, i nema potrebe.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ja mislim da je samo u Bosni i Hercegovini normalno da se ne objavljuje iznos transfera a u ostatku svijeta su budale sto to rade, ccc.
I ne mislim ovdje samo na Sarajevo, mislim na sve klubove. Mada ima mjesta i ta, da je neko masno obestecenje, letilo bi to na sva usta.
Sorry na malom offtopicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I ne mislim ovdje samo na Sarajevo, mislim na sve klubove. Mada ima mjesta i ta, da je neko masno obestecenje, letilo bi to na sva usta.
Sorry na malom offtopicu.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Od Transfera Dupovca,zaradjeni su fini novci za nase prilike. Sad je kljucno pitanje koga dovesti kao alternativu,iz kojih liga se moze dovesti pojacanje,da li ima ikakve veze to sto je u vecini zemalja prelazni rok zavrsen!? Nadam se i vjerujem u to da uprava ima plan B,da se pregovara sa pravim pojacanjima na dvije deficitarne pozicije 1.golman,2.stoper. I na ljeto ce nam trebati dobar bek,za iskorak u Evropi! Do sada je uprava odlicno radila svoj posao i nema razloga da sad zakaze! jer treba imati u vidu da smo mi i sa Dupovcem kao stubom odbrane imali dosta losu odbranu,sa dosta kikseva,kad se samo sjetim zadnjeg kola protiv Slobode,onako losa Sloboda nam je mogla zabiti bar 3 komada,ali smo se nekako izvukli.. u sredini i u napadu smo ko beton,ali zadnja linija ,hm.....
reci da se salis?bosnas_ je napisao/la:Od Transfera Dupovca,zaradjeni su fini novci za nase prilike. Sad je kljucno pitanje koga dovesti kao alternativu,iz kojih liga se moze dovesti pojacanje,da li ima ikakve veze to sto je u vecini zemalja prelazni rok zavrsen!? Nadam se i vjerujem u to da uprava ima plan B,da se pregovara sa pravim pojacanjima na dvije deficitarne pozicije 1.golman,2.stoper. I na ljeto ce nam trebati dobar bek,za iskorak u Evropi! Do sada je uprava odlicno radila svoj posao i nema razloga da sad zakaze! jer treba imati u vidu da smo mi i sa Dupovcem kao stubom odbrane imali dosta losu odbranu,sa dosta kikseva,kad se samo sjetim zadnjeg kola protiv Slobode,onako losa Sloboda nam je mogla zabiti bar 3 komada,ali smo se nekako izvukli.. u sredini i u napadu smo ko beton,ali zadnja linija ,hm.....
Jedna stativa iz prekida
Iznos transfera objavljuju samo novinari nikada klub.
Ja slabo da sam ikad vidio i jednog zvanicnika bilo kojeg kluba da stane pred novinare i kaze prodali smo igraca za toliko i toliko
Ja slabo da sam ikad vidio i jednog zvanicnika bilo kojeg kluba da stane pred novinare i kaze prodali smo igraca za toliko i toliko
Obestecenje za Dupovca je izmedju 200 i 250 000 eura sto je fantasticna cifra za igraca koji je imao jos 6 mj ugovor.
A za Cimirota smo odbili 1 200 000 eura od Grashopersa.
A za Cimirota smo odbili 1 200 000 eura od Grashopersa.
Sretno Ameru u nastavku karijere,dugo je u klubu i sigurno da je zasluzio da se oproba negdje vani i pokusa napraviti i ino karijeru.Na ovom videu na ss.ba moze se zaista primjetiti koliko mu je tesko sto napusta nas klub i to se osjeti na prvu slusajuci i gledajuci ga.Moram priznati da je i meni zao bez obzira sto cemo imati i boljeg stopera ali jednostavno on je djete ovog kluba i jednostavno je tako.Ipak u profi fudbalu emocije su nekako u "drugom" planu i to je to ali znam da je Amer disao za klub.Sve najbolje mu zelim. 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Bordo tim u ovoj sezoni, nakon osam godina, želi vratiti trofej prvaka Bosne i Hercegovine u vitrine Titove 38/b. Upravo zbog toga čelnici Sarajeva odlučili su da odbiju milionsku ponudu švicarskog Grasshoppersa za "A" reprezentativca Bosne i Hercegovine, Gojka Cimirota.
Cimirot je pažnju na sebe skrenuo odličnim partijama u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a to mu je donijelo i poziv u naš najbolji nacionalni tim.
Sportski direktor kluba sa Koševa, Abdulah Ibraković istakao je kako je ponuda švicarskog kluba bila odlična, ali da je Cimirot ključni igrač u pohodu Sarajeva na šampionsku titulu, što je na kraju i presudilo da se ista odbije.
"Fudbalski klub Sarajevo jeste odbio milionsku ponudu od Grasshoppersa, no u odnosu na neka prošla vremena stvari su se promijenile. Cimirot je jako bitan igrač i mislim da bi njegov odlazak mnogo narušio našu igru. Zbog toga smo odlučili da odbijemo ponudu i zajednički ostvarimo klupske ciljeve. Nakon toga će za Cimirota sigurno biti i boljih ponuda," rekao je Ibraković.
Veznjak Sarajeva prihvatio je odluku koju su donijeli čelnici kluba i istakao kako želi pomoći Bordo timu da dođe do zacrtanog cilja u tekućoj sezoni.
"Poštujem i slažem se sa odlukom kluba, tu smo svi zajedno i dogovaramo se onako kako je najbolje za mene, ali i za klub. Svi znaju šta nas očekuje u narednom periodu i koliko smo blizu zajedničkog cilja i idemo ka njegovom ostvarenju. Želim biti dio tima, koji će obradovati armiju navijača Fudbalskog kluba Sarajevo na kraju sezone," rekao je Cimirot.
izvor ss.ba

Cimirot je pažnju na sebe skrenuo odličnim partijama u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a to mu je donijelo i poziv u naš najbolji nacionalni tim.
Sportski direktor kluba sa Koševa, Abdulah Ibraković istakao je kako je ponuda švicarskog kluba bila odlična, ali da je Cimirot ključni igrač u pohodu Sarajeva na šampionsku titulu, što je na kraju i presudilo da se ista odbije.
"Fudbalski klub Sarajevo jeste odbio milionsku ponudu od Grasshoppersa, no u odnosu na neka prošla vremena stvari su se promijenile. Cimirot je jako bitan igrač i mislim da bi njegov odlazak mnogo narušio našu igru. Zbog toga smo odlučili da odbijemo ponudu i zajednički ostvarimo klupske ciljeve. Nakon toga će za Cimirota sigurno biti i boljih ponuda," rekao je Ibraković.
Veznjak Sarajeva prihvatio je odluku koju su donijeli čelnici kluba i istakao kako želi pomoći Bordo timu da dođe do zacrtanog cilja u tekućoj sezoni.
"Poštujem i slažem se sa odlukom kluba, tu smo svi zajedno i dogovaramo se onako kako je najbolje za mene, ali i za klub. Svi znaju šta nas očekuje u narednom periodu i koliko smo blizu zajedničkog cilja i idemo ka njegovom ostvarenju. Želim biti dio tima, koji će obradovati armiju navijača Fudbalskog kluba Sarajevo na kraju sezone," rekao je Cimirot.
izvor ss.ba

U INAT SVIMA 1946
Re: Odg: FK Sarajevo
Koliki god da je transfer ja vjerujem da su Edis i Ibrak izvukli maksimum, previše im vjerujem da bih sad sumnjao u njih
Znači u večerašnjoj utakmici će Miha dobiti značajnu minutažu. A vjerovatno odigrati i čitav meč.

Znači u večerašnjoj utakmici će Miha dobiti značajnu minutažu. A vjerovatno odigrati i čitav meč.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sretno kapitenu! Da Bog da bio jednog dana i kapiten repke
Ja se slažem sa @hilmo koliko god da je dosta je, nekad su odlazili za šaku oraha a sad je tu u pitanju 6 cifri zato
Vidite za Cimirota koliko je odbijeno jer smatraju da nam je potreban mislim da bi se isto uradilo i za Amera da nije već neko drugo rješenje pronađeno, ne kažem da će doći neko ali će neko popuniti tu prazninu. 

Ja se slažem sa @hilmo koliko god da je dosta je, nekad su odlazili za šaku oraha a sad je tu u pitanju 6 cifri zato

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- franklampard8
- Kontakt:
Prica se da je vise nego sto smo ocekivali, i vise nego sto je realno.amypitar je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Ne vidim potrebu za objavljivanjem visine obestecenja.amypitar je napisao/la:Sarajevo ostalo bez kapitena
Ne vidim razlog,sto ne bi objavili.![]()
Malo me je strah da je cifra manja nego sto se prica,jer sumnjam da se naši ne bi oglasili u medijima,da je onakva kavom se ovde navodi.![]()
Volio bi da griješim.

1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Head je napisao/la:
Mihojevic, Andjusic, Radovac imaju ugovor do 2018.

U INAT SVIMA 1946

Limvo Likce