FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to znam drug vec je svima dosadilo popovic pa popovic a covjek kloc pa kloc
- ChelseaFann11
- Kontakt:
sta ste navalili na lazara ba...jednom odigra lose odma lazo nevalja...a koliko bodova nam je on s gostovanja izvuko!!! jednostavno los dan...amer_zeljoo je napisao/la:po meni najbolji su bili bekric,culum,simic,visca ni stanic nije bio losh... odbrana na nivou... lazar slab u napadu iako se boriFk_zeljo_1921 je napisao/la:Mora se reci i da je nurkovic sjajno branio veceras. Rovcanin je imao dosta prilika ali nije uspio pogoditi. Popovic, slab u napadu, mora se tu jos raditi. Bekric sjajno igrao, napokon igrac cija vrijednost ima vise od 6 nulaHamo je napisao/la:mene brine činjenica da nam napadači slabašno igraju to jest malo golova daju osim Mešanovića ali nemože ni on igrat stalno star je a i povrede ga stižu.... Kao sto je Amar rekao , igru brisi, bodove pisi.
rovcanin se isfulo u nekolko prilika al i on je dobar
p.s. bajro najjaci uso 3 minute odma 3 faula hahahahahhai fakat ne kontam sto forsira lazara...
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
- blueman-TM87
- Kontakt:
1. Željezničar 21 12 5 4 32:15 41
2. Borac 21 13 2 6 26:15 41
3. Široki 21 11 4 6 32:19 37
4. Zrinjski 21 10 5 6 31:23 35
5. Sarajevo 21 10 4 7 26:20 34
Baš je dobrooooooooooooo vidjeti te opeeeeet ........
2. Borac 21 13 2 6 26:15 41
3. Široki 21 11 4 6 32:19 37
4. Zrinjski 21 10 5 6 31:23 35
5. Sarajevo 21 10 4 7 26:20 34
Baš je dobrooooooooooooo vidjeti te opeeeeet ........
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Da bi sacuvao 8000 hiljada dusa koji dodju na utakmicu protiv Travnika igra mora biti bolja,tecnija i idejnija.Po meni tri boda su najbitnija,a oni dobijaju na vrijednosti zbog tezine utakmice.Ove tekme su najteze i kad se doda da smo igrali bez dosta vazni igraca onda je ovo odlicno.Travnik ne zasluzuje da igra ovu ligu jer su prava seljacka i domacinska ekipa ovo jos nisam vidio na Grbavici.Do 1:0 rezultatata za nas samo su se valjali,nabijali i sl.
Najbolji grac u Zelji danas Pedja Simic igrac koji mora biti u prvi 11 na bilo kojoj poziciji i u svim kombinacijama.Dobra partija Culuma i Visce za kojeg se vec sad moze rec da ce biti pravi igrac.Ne petlja niti izmislja sve radi tecno i precizno i ne glumi igraca.Ne znam samo dokle ce vise Lazo igrati i molim Boga da za Borac bude spreman Alen jer nam je on najvazniji i najbolji igrac.Bekric se opet provuce sa golom i asistencijom,a dotad je uz Lazu i Bucana bio njagori,dakle totalno nevidljiv.Pohvalio bi atmosferu nisam cuo nijednu salvu zvizduka,kada je najteze bilo igraci su osjetili najacu podrsku s tribina.
U Prijedor po tri boda.
Najbolji grac u Zelji danas Pedja Simic igrac koji mora biti u prvi 11 na bilo kojoj poziciji i u svim kombinacijama.Dobra partija Culuma i Visce za kojeg se vec sad moze rec da ce biti pravi igrac.Ne petlja niti izmislja sve radi tecno i precizno i ne glumi igraca.Ne znam samo dokle ce vise Lazo igrati i molim Boga da za Borac bude spreman Alen jer nam je on najvazniji i najbolji igrac.Bekric se opet provuce sa golom i asistencijom,a dotad je uz Lazu i Bucana bio njagori,dakle totalno nevidljiv.Pohvalio bi atmosferu nisam cuo nijednu salvu zvizduka,kada je najteze bilo igraci su osjetili najacu podrsku s tribina.
U Prijedor po tri boda.
AMAR OSIM!
kako je lijepo pogledat na tabelu najezio sam se swegami!! 
Amar zna zašto fura Popovića.I to me uopšte ne interesuje sve dok stižu bodovi poslije svake tekme na naš konto.
A nezaboravimo da nam je Lazo donio pobjedu svojim golom u Laktašima.
A nezaboravimo da nam je Lazo donio pobjedu svojim golom u Laktašima.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
nismo lose igrali, da smo pogodili ono na pocetku dali bi im 5 komada, ovako patnja prvo poluvrijeme, drugo amar im se svega nagovorio bekricu izgleda posebno ko da je drugi igrac istcao, seha imao jednu onu loptu iz kontre oko 65 min bilo gutavo ostalo stajao tamo smrzo se
, kerla nesto danas nije bio na nivou 2-3 panika intervencije al je trcao, mesic standardno dobar, sime u drugom pol poludio, radovanovic nesto petljao nista spec, svraka imao puno lopti a malo dobrog mozda najlosiji igrac na terenu, bucan dosta trcao nije ga islo, CULUM KRALJ, bekrija baletan u prvom u drugom igrao kako treba da igra igrac sa cijenom od 6 nula i odma go i asist, rovcanin extra odigrao nije ga htio go al bice valjda, lazo je odirao dobro, malo je trom al gradio je svaku loptu, tako da je damir imao dosta prostora, oni iz travnika se valjali igrali bunker, svake 2 min prekid bio, kerla imao precku, sime stativu visca extra sansu, on i stanic su nam donijeli pobjedu ubrzali igru, bajro napravio vise faulova neg sto je proveo minuta na terenu ima previse snage
, idemo dalje u prijedor po 3
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
- ChelseaFann11
- Kontakt:
nije mahalska brate...jednostavno pogledaj prosjeke ostalih liga na balkanu...FC BAYERN je napisao/la:Nisam znao za ovo, jel ima negdje ta informacija da pise? ili je ovo jedna mahalskaChelseaFann11 je napisao/la:hah brate moj...ako mislis da je 8000 KM puno tvoja stvar...oni ce te pare vratiti od zapadne tribine,,a da nepricam jug i sjever....7100 navijaca po utakmici nije mala stvar,,pogotovo ako se zna da imamo najbolji prosjek navijaca na balkanu poslije zvezde..ja-hordas je napisao/la:...ko je upratio ja sam napisao prije novcane kazne za zelju da je bolje da vas kazne zabranom,jer da su vas kaznili zabranom prisustva gledaoca to bi bilo jednu tekmu,vise nebi sigurno i onda bi svi bili zadovoljni pa i vi...priznajte,a sad ce se ova sramota od ljige nastaviti zasjedanjem raznoraznih komisija sto vezano za vasu kaznu,pa zbog usranog gavarica i sl.a ni na jednoj od tih istih komisija nije donesena prava odluka...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
sta ste navalili na lazara ba...jednom odigra lose odma lazo nevalja...a koliko bodova nam je on s gostovanja izvuko!!! jednostavno los dan...[/quote]
drug samo mi reci jednu utakmicu koju je odigrao dobro,a ako mislis na onu u laktasima sem te utakmice posto je samo tu utakmicu i odigrao dobro
drug samo mi reci jednu utakmicu koju je odigrao dobro,a ako mislis na onu u laktasima sem te utakmice posto je samo tu utakmicu i odigrao dobro
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma dobar je Lazar bio, borio se, to je vazno, a to sto nije i mao upotrebljivih lopti je druga stvar. Ocito je da Mesanovic fali, ali hvala bogu pa i bez njega pobjedjujemo. Doci ce i Lazar na svoje, a ono najbolje ocekujem od Rovcanina, i zbog njegove explozivnosti i brzine stavio bih ga od prve minute u Prijedoru, jer ce tamo vjerovatno biti prilike za kontru... Visca me nije iznenadio, jer sam od njega ovo i ocekivao, momak puca i lijevom i desnom nogom isto, tehnika nevjerovatna, tako da ono najbolje ocekujte i molite boga da ga povrede zaobidju... Mali je zvjerka... Kakva bi samo premija bila da se iz Prijedora vratimo sa 3 boda ouuuu
srce na teren i nema problema...
sta ste navalili na lazara ba...jednom odigra lose odma lazo nevalja...a koliko bodova nam je on s gostovanja izvuko!!! jednostavno los dan...[/quote]
Znaci njemu je svaku tekmu los dan ?
Daj bolan , samo sto nas je izvukao iz Laktasa , to je jedino vrijedno paznje . Covjek je nesposoban , pa ono ne moze potrcat ,ne otkriva se nista , definitivno najlosiji u ekipi .
Rovcanin i Culum igraci utakmice , po mom misljenju .
Znaci njemu je svaku tekmu los dan ?
Daj bolan , samo sto nas je izvukao iz Laktasa , to je jedino vrijedno paznje . Covjek je nesposoban , pa ono ne moze potrcat ,ne otkriva se nista , definitivno najlosiji u ekipi .
Rovcanin i Culum igraci utakmice , po mom misljenju .
Popović preloš danas, nema priče. Bekrić redovno nestane na jedno pola sata, sat. Daleko najbolji Ćulum, naravno. Tu je negdje bio i Šime, pa onda Mešić, Rovčanin i Višća. Mrva je falila da sve večeras upropastimo i to, što Amar kaže, zbog nedostatka volje. Toga NE SMIJE nedostajati!!! Jedino ako im nisu redovne plate, a o tome ne znam ništa.
Kakogod, zalaganjem sam krajnje nezadovoljan i remi se mogao osjetiti u zraku. Nismo uopšte bili dovoljno opasni za zagarantovanu pobjedu. Izmjene su bile super(Višća, Stanić), što se od njih i može očekivati. Trebali su ući već na poluvremenu, al' Amar se baš zainatio u forsiranju Lazara.
Kakogod, zalaganjem sam krajnje nezadovoljan i remi se mogao osjetiti u zraku. Nismo uopšte bili dovoljno opasni za zagarantovanu pobjedu. Izmjene su bile super(Višća, Stanić), što se od njih i može očekivati. Trebali su ući već na poluvremenu, al' Amar se baš zainatio u forsiranju Lazara.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pa kume ako si bio na sjeveru cuo bi psovke i prema Oimu sto ne vadi Rovcanina i Popovica a da ne govorim o zvizducima kada je Bucan izlazio iz igre ono jednostavno nije humano ni kulturno covjek odigra jednu losu utakmicu i odmah zvizduci sto mu doticni sa sjevera nisu zvizdali protiv Zrinjskog gdje je bio najbolji igrac na terenu.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ChelseaFann11
- Kontakt:
bez obzira na utakmicu i na igru...rezultat je najbitniji...pa ljudi skontajte malo...oba fronta gledamo, a nema tolikog umora, na koncu jos pobjede i dobri rezultati u gostima...nemojte se sada zaliti vec slavimo svi zajedno i samo opusteno....

Ne znam jel neko primjetio ali Visci svaka cast momak je poljubio grb kad je dao gol.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
solidna utakmica. svi su dobri osim jednog a taj je popovic. neznam sta radi u zelji. covjek nepokretan samo sto ima snagu al dzaba kad nezna lopte osutat. bekric majstor,culum isto tako. sime dobar al ne bi ga vise trebali prozivat jer kad smo govorili sime,sime... on uleti frajeru noge mu polomi. iduci ce put nekog ubit
.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 03 apr 2010, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva su očekivanja od gostovanja u Prijedoru?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ja sam bio na sjeveru,raja se samo bunila zbog Popovica normalno s velikim razlogom jer da nemamo bolje uredu,al ima puno bolji igraca.Bucan kad je izlazio neki su aplaudirali,a neki ja mislim manjina zvizdala.Arogantni je napisao/la:pa kume ako si bio na sjeveru cuo bi psovke i prema Oimu sto ne vadi Rovcanina i Popovica a da ne govorim o zvizducima kada je Bucan izlazio iz igre ono jednostavno nije humano ni kulturno covjek odigra jednu losu utakmicu i odmah zvizduci sto mu doticni sa sjevera nisu zvizdali protiv Zrinjskog gdje je bio najbolji igrac na terenu.
AMAR OSIM!
sve je pocelo kad je braco reko, ajmo svi sa bismilom, dodji i ti sime. Od tad vise nista nije isto hahahahahA_d_0 je napisao/la:solidna utakmica. svi su dobri osim jednog a taj je popovic. neznam sta radi u zelji. covjek nepokretan samo sto ima snagu al dzaba kad nezna lopte osutat. bekric majstor,culum isto tako. sime dobar al ne bi ga vise trebali prozivat jer kad smo govorili sime,sime... on uleti frajeru noge mu polomi. iduci ce put nekog ubit.
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma tamo moze biti svasta... nezahvalno komentarisati... Nadam se najboljem, pobjeda bi bila kao bubreg u loju... ali eto vidjet cemoAYAN je napisao/la:Kakva su očekivanja od gostovanja u Prijedoru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.