Álvaro Pereira (13m), Maniche (15m), Paulo Ferreira (18m), Anderson (28m), Quaresma (33m), Mangala (36m)barca_87 je napisao/la:ma carko porto ne fula sa transferima ,likovi koga dovedu taj postane igrac svjetske klase![]()
iz porta uzmes i neces pogrijesiti,ja da sam na njihoom mjestu iz porta samo kupit igrace i ne moze ti se desit da pogrijesis
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Don't believe the hype.
baš krenuh napisati nekoliko tih imena, ali si me preduhitrioakisarajevo92 je napisao/la:Álvaro Pereira (13m), Maniche (15m), Paulo Ferreira (18m), Anderson (28m), Quaresma (33m), Mangala (36m)barca_87 je napisao/la:ma carko porto ne fula sa transferima ,likovi koga dovedu taj postane igrac svjetske klase![]()
iz porta uzmes i neces pogrijesiti,ja da sam na njihoom mjestu iz porta samo kupit igrace i ne moze ti se desit da pogrijesis
Quaresma i Andreson odskacu

Bog me ubio, ako ni Montoya nije bolji od tog Auriera kojeg pominjete.
Frajer je grijac klupe u PSGu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije da i Montoya nije grijač klupe malignom tumoru.
Danilo je jedino rješenje.
Danilo je jedino rješenje.
Ma nea to veze, imaš primjer i Herrere koji grije klupu u Unitedu pod Gaalom. Sve je do trenera i njegovih zamisli.let3 je napisao/la:Bog me ubio, ako ni Montoya nije bolji od tog Auriera kojeg pominjete.
Eo šta su pisali francuzi prošle sezone o njemu
-For me he's the best RB by far, can't see anyone better.
-Best RB in Ligue 1?
-this guy is a beast , defensively he's solid , offensively his crosses are spot on
-It's a great deal that the best right sideback of the league go to PSG as they lack of a good player at that positions (with no offense to van der Wiel lol).
Ali nebitno, ovo je samo moja želja. I Danilo bi treb'o bit dovoljan
sport danas pise da enrique razmislja veceras da stavi mascherana i bussquetsa zajedno opet u veznom redu a da su pomocnici njegovi protiv toga ,pa se ne zna sta ce prevagnuti
pa taman nesto uigrano ,deru redom sa ovakvom postavkom on bi sad nesto odjednom mjenjo debil,
busi na raketinom mjestu

e moj lucho ko bez muda ,na domacem terenu igrat tako
,prepo se poslije zadnje utakmice sa villarealom,
misli nesto ce mu donijet ova postavka
napravice veliku gresku jer tad sa busijem na raketinom mjestu ce bas biti propuha ,busi ne moze cuvat ledja ko raketa alvesu,ne moze ispratit igraca na strani jer je spor ko puz a raketa nista nije gori u defanzivi od busquetsa ama bas nista ,cak je i bolji ,ako ovo napravi ljudi ce nam preko te desne strane prolaziti lagano
pa taman nesto uigrano ,deru redom sa ovakvom postavkom on bi sad nesto odjednom mjenjo debil,
busi na raketinom mjestu

e moj lucho ko bez muda ,na domacem terenu igrat tako

napravice veliku gresku jer tad sa busijem na raketinom mjestu ce bas biti propuha ,busi ne moze cuvat ledja ko raketa alvesu,ne moze ispratit igraca na strani jer je spor ko puz a raketa nista nije gori u defanzivi od busquetsa ama bas nista ,cak je i bolji ,ako ovo napravi ljudi ce nam preko te desne strane prolaziti lagano
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Pusti se toga sta procitas , ono sto izadje na teren je bitno . Jedino sto bi ja volio veceras gledati je Mascherano-Rakitic-Rafinha dok bi Bartra igrao nazad stopera . Villarreal ce se otvoriti , napadat ce , trebat ce brzine u napadu i ostrosti u defanzivi , ova 3 su puno bolja defanzivno nego Busquets-Rakitic-Iniesta koje zapravo i ocekujem od prve minute .barca_87 je napisao/la:sport danas pise da enrique razmislja veceras da stavi mascherana i bussquetsa zajedno opet u veznom redu a da su pomocnici njegovi protiv toga ,pa se ne zna sta ce prevagnuti
busi na raketinom mjestu![]()
![]()
![]()
e moj lucho ko bez muda ,na domacem terenu igrat tako,prepo se poslije zadnje utakmice sa villarealom,
Ocekujem 3-1 pobjedu za nas , pa cemo vidit , Suarez , Neymar i Messi bi trebali opet zabiti .
bas to je idealna postava i meni ,tako da izadje ne bi nista pogrijesio ,dosta sigurnija sredina al sve se bojm da su ovi upravu sto pisu i enrique se prepo villareala ,stavice obojicu i busija i mascherana i sjebat sredinu terenaFurymaker je napisao/la:Pusti se toga sta procitas , ono sto izadje na teren je bitno . Jedino sto bi ja volio veceras gledati je Mascherano-Rakitic-Rafinha dok bi Bartra igrao nazad stopera . Villarreal ce se otvoriti , napadat ce , trebat ce brzine u napadu i ostrosti u defanzivi , ova 3 su puno bolja defanzivno nego Busquets-Rakitic-Iniesta koje zapravo i ocekujem od prve minute .barca_87 je napisao/la:sport danas pise da enrique razmislja veceras da stavi mascherana i bussquetsa zajedno opet u veznom redu a da su pomocnici njegovi protiv toga ,pa se ne zna sta ce prevagnuti
busi na raketinom mjestu![]()
![]()
![]()
e moj lucho ko bez muda ,na domacem terenu igrat tako,prepo se poslije zadnje utakmice sa villarealom,
Ocekujem 3-1 pobjedu za nas , pa cemo vidit , Suarez , Neymar i Messi bi trebali opet zabiti .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
nece , mislim da je naucio od proslog puta , mozda ce mascherana staviti nazad gdje je i do sada igrao umjesto mathieua , a ukoliko mu obojica zaigraju u veznom redu to znaci da se prepao i da ocekuje da villarreal napada i da se on uzda u nase novo oruzje - kontra napade .
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Rakitić već ionako krpi defanzivu ,Mesi je veznjak pa ne vidim razlog za 2 DMF.
Ovako kako je savršeno je za kontre,ništa ne dirati.
Ovako kako je savršeno je za kontre,ništa ne dirati.

moguca postava

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Joj kad stavi Busquetsa i Maschea u vezni
Pa jbo ga ledara samo rotira, ali sreća mu je pa ima rezultate u posljednje vrijeme.
Elem, nadam se da to neće ovako izgledati večeras.

Elem, nadam se da to neće ovako izgledati večeras.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ovako ce se usrat i protiv citija ,reala i bilo kojeg jaceg kluba **** mu dva zadnja sve,vidio je da je smijesna igra bila kad god je igrao tako ,ako i veceras bude igrao onda je glup ko noc
zato je pep bio bog ,on u polufinalu lp ce igrat sa 4 napadaca ,boli njega q ,ne boji se nikog ,zna ako presing ne zakaze da barci ne moze niko nista ,ovom vise odmaze drugi zadnji vezni nego sto mu koristi al on glup pa ne konta
prepadne se jadan svaki put protiv jacih ekipa
zato je pep bio bog ,on u polufinalu lp ce igrat sa 4 napadaca ,boli njega q ,ne boji se nikog ,zna ako presing ne zakaze da barci ne moze niko nista ,ovom vise odmaze drugi zadnji vezni nego sto mu koristi al on glup pa ne konta
prepadne se jadan svaki put protiv jacih ekipa
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
vidit cemo veceras , iskreno se nadam da to nece tako izgledati , ako bude , bas je glup ko panj .
Zamisliš igrača koji je najbolji goalscorer na svijetu, najbolji dribler, najbolji playmaker, zamisliš perfektnog igrača i vidiš Messija
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Starting XI:
1. Ter Stegen
3. Piqué
8. Iniesta
9.Suárez
10. Messi
11. Neymar
12.Rafinha
14. Mascherano
18. J.Alba
22. Alves
24. Mathieu
1. Ter Stegen
3. Piqué
8. Iniesta
9.Suárez
10. Messi
11. Neymar
12.Rafinha
14. Mascherano
18. J.Alba
22. Alves
24. Mathieu
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Očekujem Adriana rano u drugom pol.
Viljareal u najjačem sastavu.
- Neandertalac
- Kontakt:
MisterGuardiola je napisao/la:Očekujem Adriana rano u drugom pol.
Viljareal je u dobroj formi, a pokazali su u prvenstvu koliko mogu biti opasni. Ali i mi smo u usponu, pa bih rekao da ocekujem dobru, otvorenu utamicu, i sigurnu pobijedu od dva razlike.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Barça: Ter Stegen - Alves, Pique, Mathieu, Alba - Rafinha, Mascherano, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar.
Klupa: Masip, Bartra, Adriano, Busquets, Xavi, Rakitić, Pedro
Ocekivao sam Bartru u prvih 11, ali eto
Klupa: Masip, Bartra, Adriano, Busquets, Xavi, Rakitić, Pedro
Ocekivao sam Bartru u prvih 11, ali eto
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Ma Viljareal je cijele sezone u dobroj formi to je problemNeandertalac je napisao/la:Viljareal je u dobroj formi, a pokazali su u prvenstvu koliko mogu biti opasni. Ali i mi smo u usponu, pa bih rekao da ocekujem dobru, otvorenu utamicu, i sigurnu pobijedu od dva razlike.

Odmarali su 7 igrača sad za vikend pa ni tako nisu oslabljeni.
Rješava to Mesi samo ako Robocap nas ne ukopa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.