FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

MisterGuardiola
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MisterGuardiola » 10 feb 2015, 11:09

miki_92 je napisao/la: jel ti vidis da lopte prolaze bukvalno pola metra od njega ali on ne moze da ih presjece jer mu je pocetni korak ko u kakvog starca

jos ladno neki vjeruju da je frajer brzi od Albe
CIjelu prošlu tekmu :roll:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 feb 2015, 13:34

Zato je Barta tu bolji od Piquea i njega, al na duze dionice i nije. Masche je tu najbolji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 feb 2015, 14:14

miki_92 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:@barca_87

http://www.weloba.com/article/mathieu-t ... r-in-barca" onclick="window.open(this.href);return false;

Despite 190 centimeters tall, he is the fastest in testings.
The security he give to the team vanished the initial doubts at the moment of signing from Valencia. The strength, good ball out and, above all, speed are the main virtues Mathieu is proving since the beginning.

Poslije ovoga, mi više jednostavno neamo šta pričati o tome koliko je francuz brz, frajer pored jednog Albe u timu odradi najbrži sprint test :crazy:
Kakav bolan Mustafi, da si rekao Varane pa hajd i nekako, ovako ovaj ne može ni prismrditi Jeremyu sto se tice brzine.
Busquets je sinoć odigrao ono što Mascherano ne može i nikada neće moći odigrati kao zadnji vezni u Barceloni
pa gdje je ta silna brzina, ja je ne vidim
mozes ti biti brz na 50, 100 m
u fudbalu su vazni ti kratki sprintovi, a on ih nema
pa frajer startan ko fap dan ti jbm
jel ti vidis da lopte prolaze bukvalno pola metra od njega ali on ne moze da ih presjece jer mu je pocetni korak ko u kakvog starca

jos ladno neki vjeruju da je frajer brzi od Albe
Bezbroj puta dokazao otkako je dosao iz Valencie, posebno na početku.
Eh pa to je nesto sasvim drugo, ja sam pricao o maximalnoj brzini ti pricas o eksplozivnosti i agilnosti po čemu je starac, foča, korozirani ( il kako ga vec vi ovdje zovete :lol: ) iako poprilično loš opet bar klasu iznad mlađahnog Piquea.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 feb 2015, 14:27

Možda je bio, trenutno nije sigurno.

Edit: Ako pričaš za brzinu onda se izvinjavam. Skontah da misliš sveukupno, što nije tačno.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 feb 2015, 14:48

messilla je napisao/la:Možda je bio, trenutno nije sigurno.
I sa 35 će vjerovatno biti od Piquea po tom pitanju. Ovo što @miki_92 kaze da nije u stanju presijeći lopte važi isto i za Piquea koji zbog svoje tromosti ( U Evropi vjerovatno ne postoji defanzivac tromiji od Piquea ) ispada donji protiv svakog iole bržeg igrača. I to je tako očigledno. Primjer je Viettov gol od neki dan, Adurizov od neku noc, Aduriz koji ima 33 godine .. i jos mnogi primjeri ranije, da ne zalazim sad u prošlost

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 feb 2015, 18:02

Sve to stoji, ali se Pique daleko bolje postavlja od Robocopa. Džaba ti brzina, ako se ne postaviš kako treba. Vidio si kako je to izgledalo protiv Bilbaa, u sekundi izbace igrača i odmah gol šansa.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 feb 2015, 18:16

messilla je napisao/la:Sve to stoji, ali se Pique daleko bolje postavlja od Robocopa. Džaba ti brzina, ako se ne postaviš kako treba. Vidio si kako je to izgledalo protiv Bilbaa, u sekundi izbace igrača i odmah gol šansa.
Naravno, Pique je daleko bolji u pozicioniranju od Matjua koji je po prirodi bek a ne stoper. Shakirin da ima fizikalije recimo jednog Sergia Ramosa danas bi o njemu pričali kao o najboljem stoperu svijeta. Matju je pojačanje svakako, simpatisao ga neko ili ne i prava stvar za Barcelonu. Sada imas njega koji kao konkurencija izvlači najbolje iz Piquea.

p.s. Messi i Neymar opet pod doping kontrolom :lol:

Iniesta će ponovo imati priliku da postane otac, izgleda da je Ana trudna

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 feb 2015, 23:24

slika
tako je braida,danilo veratti i eto ekipcine :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 10 feb 2015, 23:58

Neko je tražio video o Danilu

[youtube][/youtube]

Ne znam, ja ovog momka stvarno nisam pratio, ali već 2 godine čujem glasine o njemu kao legitimnom nasljedniku Danija Alvesa, svakako da mu treba iskorak u karijeri.
Eh sad po onome što sam vidio, meni se više sviđa Serge Aurier, grijač klupe u PSG-u. Mislim da je veći potencijal i daleko kompletniji od Danila, kompletniji po tome što igra u oba pravca, odličan je u defanzivi.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 feb 2015, 00:16

barca_87 je napisao/la:slika
na ljeto su izbori, tako da dobijamo i novog sportskog direktora
Brada moze samo da sanja da ce nekog potpisati :mrgreen:

Aurier je ubleha, pored mrtvog van der Wiel-a se ne moze nametnuti kao startni bek
pametnom dosta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 feb 2015, 00:23

Jesil pratio Auriera ili napamet pričaš ?
Ni Marquinhos ne igra a za klasu je bolji defanzivac od Luiza

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 feb 2015, 00:32

pratio jesam nekih 10-ak tekmi u Ligue 1 PSG-a ove sezone
kad god je Aurier bio na terenu nista nije pokazao cime bi istisnuo vdW-a iz prvih 11, a vdW ne igra nista specijalno, rekao bi cak i ispod prosjecna sezona
Blanc ga je doveo da mu bude startni bek i pojaca konkurenciju, ali nista od toga

Marquinhos - David Luiz je 50:50 po meni, svejedno ko igra, 2 preplacena i precjenjena stopera

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 feb 2015, 00:34

miki_92 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:slika
na ljeto su izbori, tako da dobijamo i novog sportskog direktora
Brada moze samo da sanja da ce nekog potpisati :mrgreen:

Aurier je ubleha, pored mrtvog van der Wiel-a se ne moze nametnuti kao startni bek
pametnom dosta
ovaj braida nije sportski direktor nego neki savjetnik za medjunarodne transfere,bice neka komisija sacinjena sta ja znam a sportski dir ce naknadno bit izabran al ko sto kazes novi predsjednik moze raspustiti i ovog savjetnika i sve redom,dovest koga on hoce.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 feb 2015, 00:54

miki_92 je napisao/la:pratio jesam nekih 10-ak tekmi u Ligue 1 PSG-a ove sezone
kad god je Aurier bio na terenu nista nije pokazao cime bi istisnuo vdW-a iz prvih 11, a vdW ne igra nista specijalno, rekao bi cak i ispod prosjecna sezona
Blanc ga je doveo da mu bude startni bek i pojaca konkurenciju, ali nista od toga

Marquinhos - David Luiz je 50:50 po meni, svejedno ko igra, 2 preplacena i precjenjena stopera
Ne znam, ja sam ga pratio na svjetskom i odigrao je odlično prvenstvo. Bukvalno su se otimali Arsenal, Tottenham i ostali englezi za njega. Sada je pitanje jel moguće da je tol'ko prop'o za tako kratko vrijeme ili mu jednostavno ne odgovara Pariz sa Blancom ?
I jel ga neko pratio na kupu nacija, kako tu odigra ??
Ovaj Danilo će doći, Neymarov saigrač iz Santosa, mlad, perspektivan, Barcin profil i ne treba zaboraviti Tella koji bi mogao upasti u taj deal. Spominje se 30 miliona + Tello.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 feb 2015, 00:58

realna cijena ,cak i mala s obzirom kakve cijene izvali porto svakom koji hoce da kupi igraca
al ugovor mu istice 2016. na ljeto pa eto taman u januaru da dodje ,nek ga kaparisu u ljeto

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 feb 2015, 01:03

Rajaz je napisao/la:Neko je tražio video o Danilu

[youtube][/youtube]

Ne znam, ja ovog momka stvarno nisam pratio, ali već 2 godine čujem glasine o njemu kao legitimnom nasljedniku Danija Alvesa, svakako da mu treba iskorak u karijeri.
Eh sad po onome što sam vidio, meni se više sviđa Serge Aurier, grijač klupe u PSG-u. Mislim da je veći potencijal i daleko kompletniji od Danila, kompletniji po tome što igra u oba pravca, odličan je u defanzivi.
ma carko porto ne fula sa transferima ,likovi koga dovedu taj postane igrac svjetske klase :)
iz porta uzmes i neces pogrijesiti,ja da sam na njihoom mjestu iz porta samo kupit igrace i ne moze ti se desit da pogrijesis

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 feb 2015, 01:08

A sta je s Mangalom od 40 miliona ?? :mrgreen:
Zna i Porto uvalit muda pod bubrege

Da se ja pitam, 2 grijača klupe s Parka prinčeva ( Marquinhos, Aurier ) i Marco Veratti, svekupno trojica iz Pariza, nije loše :mrgreen: :mrgreen:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 11 feb 2015, 01:13

Aurier je na posudbi u psg-u, veratti idealan za nas,bukirat ono treba

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 11 feb 2015, 01:14

Furymaker je napisao/la:Aurier je na posudbi u psg-u, veratti idealan za nas,bukirat ono treba

Zar ga nisu otkupili od Toulusa ?

Edit: sad vidim eo
Aurier is loan with a purchase option as they will be allow to buy him next year

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 feb 2015, 01:19

nisu, ali imaju pravo otkupa na kraju sezone

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.