FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

farukzidane
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la farukzidane » 10 feb 2015, 23:40

amidzaTan je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Navodno Kodro nema nista protiv i da se Bilbija proda.Naravno ako bi došla ponuda koja bi klub zadovoljila.

ta navodna informacija ti je netacna,,,insajderska,,, ali prava drug

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 10 feb 2015, 23:52

MortemHz je napisao/la:Baric - akademac
Puric - akademac
Berberovic - akademac
Bilbija - akademac
Bandovic - iskusan dobar golman za europu npr. Borjan i jedan bolji stoper npr. Vranjes i onda uz srece u play offu za zrijebom napasti grupnu ;)
puric ti je donio pobjedu na derbiju i kao sto vidis ostau u sastavu, dakle Kodro je slijep
Bilbija ti je donio utakmicu sa Borusijom i prolaz u evropi

samo nabavi 12 milja eura i plus na ruke borjanu i eto njega odmah
slicno i zza vranjesa ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 feb 2015, 23:57

pogresno gledamo na ove stvari tim je bitan a ne pojedinci ,bitna je ekipa dobra atmosfera ,dobar trener ,imamo zdravu komkurenciju .bezz sad dajem primjer al mozda da nam dodju ibricic -husejnovic koji su extra kvalitet za ovu ligu mozda bi lošije igrali nego sad .zato maximalna podrska ovoj ekipi ,Mehi ,upravi samo naprijed vjerujem u njih tako da ne brinem puno oko odlaska Dupovca .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2015, 00:00

MCMXLVI je napisao/la:
Puric - akademac
Berberovic - akademac
Bilbija - akademac
Bandovic - iskusan dobar golman za europu npr. Borjan i jedan bolji stoper npr. Vranjes i onda uz srece u play offu za zrijebom napasti grupnu ;)
Slazem se za Purica i Barica nisu kvalitet za nas a pogotov mislim na Purica. Ali drug izvini mislim da imas pogresno misljenje o Bilbiji. Dali mozda znas da je on upravo nas najbolji asistent?
Znam ali isto tako znam da nas je kostao direktnih bodova i to mu se nikad nece oprostiti a napadac je...nije njegovo da asistira pa gledam na to mora da uradi nesto kad ne moze zabiti a to su asistencije onda...on bi more sa broda fulio kao citave polusezone sto smo gledali...jedina dobra utakmica mu je protiv Atromitosa i to su mu servirani golovi bili,gdje god da opali uslo bi ali eto neka ostane da je tu dobro odigrao,on nije ni priblizno kvalitet za Sarajevo ali Meho ga je prebacio iza napadaca pa mozda bude bolji jer mu ocito asistencije idu ali opet ne shvatam kako ce konkurisati za mjesto medju takvom konkurencijom u vezi... u napadu i nije guzva.Nemam nista protiv momka da me neko slucajno ne bi shvatio pogresno,ne d'o Bog ali ja gledam samo na svoje Sarajevo i da sto bolji igraci igraju i da mi se konacno ostvari san za koji sam od 2011 god. mislio da ce biti neostvariv
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 11 feb 2015, 00:01

Bilbiji istice ugovor na kraju sezone, e sad ce te da vidite koliko nam je potreban i dali ce mo produziti ugovor!!!

Pored toga sto je decko nazalost seceras ako niste znali, on nema nikakav kvalitet da bi ostao u Sarajevu!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2015, 00:05

Benko je napisao/la:
Puric - akademac
Berberovic - akademac
Bilbija - akademac
puric ti je donio pobjedu na derbiju i kao sto vidis ostau u sastavu, dakle Kodro je slijep
Bilbija ti je donio utakmicu sa Borusijom i prolaz u evropi

samo nabavi 12 milja eura i plus na ruke borjanu i eto njega odmah
slicno i zza vranjesa ;)
1. Jel' stvarno mislis to sto je asistirao jednom otkako igra u Sarajevu da je nesto znacajno?
2. Nije Kodro slijep ali ti vidis samo crno i bijelo izgleda..uz duzno postovanje znas i sam da cijenim tvoje misljenje najvise ovdje...ugovorom je vezan a niko nije lud da njega kupi od nas... pa da odradi sto ima dok je ovdje pa da dobije papire
3.Kao sto rekoh ono bi svaki napadac i losiji od Bilbije pogodio ali eto neka ostane da mu je to jedina utakmica koju je odigrao na nivou da ne bude da umanjujem i kvarim sto je uradio tad
4.To je bio primjer igraca koji su nam izmakli a ako pogledas malo bolje ekipe koje igraju grupnu fazu koliko placaju igrace..mnogo mnogo vise nego mi i samo tako ce ti neki jaci igrac potpisati,jos je tesko dovesti nekoga ovdje a kamoli sta drugo...

Jos jednom,ne zamjeri..ovo je samo moje neko misljenje ;)
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 feb 2015, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 11 feb 2015, 00:06

I ja sanjam dan kad nećemo imati niti jednog polovnjaka u ekipi (Purić, Barić, Protić..), no trebaće još malo vremena. Međutim, kad se sjetim ranijih godina i raznoraznih Melunovića, Pliski, Arsenijevića, Šćepanovića, Tadejevića, Bašića, Haudića, Stajića, Šarića...

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 11 feb 2015, 00:09

MortemHz je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Puric - akademac
Berberovic - akademac
Bilbija - akademac
Slazem se za Purica i Barica nisu kvalitet za nas a pogotov mislim na Purica. Ali drug izvini mislim da imas pogresno misljenje o Bilbiji. Dali mozda znas da je on upravo nas najbolji asistent?
Znam ali isto tako znam da nas je kostao direktnih bodova i to mu se nikad nece oprostiti a napadac je...nije njegovo da asistira pa gledam na to mora da uradi nesto kad ne moze zabiti a to su asistencije onda...on bi more sa broda fulio kao citave polusezone sto smo gledali...jedina dobra utakmica mu je protiv Atromitosa i to su mu servirani golovi bili,gdje god da opali uslo bi ali eto neka ostane da je tu dobro odigrao,on nije ni priblizno kvalitet za Sarajevo ali Meho ga je prebacio iza napadaca pa mozda bude bolji jer mu ocito asistencije idu ali opet ne shvatam kako ce konkurisati za mjesto medju takvom konkurencijom u vezi... u napadu i nije guzva.Nemam nista protiv momka da me neko slucajno ne bi shvatio pogresno,ne d'o Bog ali ja gledam samo na svoje Sarajevo i da sto bolji igraci igraju i da mi se konacno ostvari san za koji sam od 2011 god. mislio da ce biti neostvariv
Nadam se da ovo sto napisem nece biti subjektivno previse,,, a vezano za bilbiju,,,brate,,,,Bilbija nije klasicni napadac,,,nije klasicni,,,znaci on nije devetka,,,tipa benke,,,njegova prirodna pozicija je poluspic,,,to znas sta je,,,ako si ikada gledao nemanjine tekme u repki,,,sve ce ti biti jasno ili u vojvodinu zadnju polusezonu,,,onnda nema potrebe da dalje ista pisem,,,bilbija je najbolji asistent u klubu,,,covjek je nasem klubu donio novca,,,to mozes sabrati,,samo cu reci,,,haugesund i atromitos,
da on nije kvalitet za sarajveo vec bi otisao,,poput nekih igraca koji su otisli, a nisu imali isti,
Samo jos da ti kazem da nemanja moze igrati i na krilo i u veznom redu,,ofanzivni dio,,,znaci,,,igrac je dosta univerzalan,
za nekih pet,,sest godina,,mozda niko od ovih sadasnjih igraca nece biti na nivou Fc Sarajevo,,,za 5.6,,,ipak je to malo dalja buducnost i u istu se nebi upustao komentarisati,,,Pozz

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 11 feb 2015, 00:19

farukzidane je napisao/la:
Nadam se da ovo sto napisem nece biti subjektivno previse,,, a vezano za bilbiju,,,brate,,,,Bilbija nije klasicni napadac,,,nije klasicni,,,znaci on nije devetka,,,tipa benke,,,njegova prirodna pozicija je poluspic,,,to znas sta je,,,ako si ikada gledao nemanjine tekme u repki,,,sve ce ti biti jasno ili u vojvodinu zadnju polusezonu,,,onnda nema potrebe da dalje ista pisem,,,bilbija je najbolji asistent u klubu,,,covjek je nasem klubu donio novca,,,to mozes sabrati,,samo cu reci,,,haugesund i atromitos,
da on nije kvalitet za sarajveo vec bi otisao,,poput nekih igraca koji su otisli, a nisu imali isti,
Samo jos da ti kazem da nemanja moze igrati i na krilo i u veznom redu,,ofanzivni dio,,,znaci,,,igrac je dosta univerzalan,
za nekih pet,,sest godina,,mozda niko od ovih sadasnjih igraca nece biti na nivou Fc Sarajevo,,,za 5.6,,,ipak je to malo dalja buducnost i u istu se nebi upustao komentarisati,,,Pozz
A sjecas li se ti Bilbijinih valjanjapo terenu i raspravljanja sa sudijom 75 minuta utakmice? O kakvom krilu ti pricas oci moje, Bilbija je trom u tolikoj mjeri da ja ne oamtim da je pretrcao odbrambenog igraca i zabi gol, a ti bi ga na krilo smjestio, u mladoj reprezentaciji je imao jednu utakmicu da valja, a u Vojvodini koliko je dobar bio govori i cinjenica da se vratio u PL iz tada jake vojvofine i to za dzaba!!!

Nece mu produziti ugovor 100% i ostaje nam da se nadamo da ce se neko prevariti i uzeti ga sada za 10 KM

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 11 feb 2015, 00:24

MortemHz je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la: Slazem se za Purica i Barica nisu kvalitet za nas a pogotov mislim na Purica. Ali drug izvini mislim da imas pogresno misljenje o Bilbiji. Dali mozda znas da je on upravo nas najbolji asistent?
Aplauz za ovo ide najpametniji komentar koji sam pročitao bilbija ima pas ko mlijeko neko reče šećeraš pa bolan Scholes je imao astmu pa šta o kakvim glupostima pričate Bože me oprosti prostoo da ne povjeruje čovjek... Taj čovjek nije igrač koji zabavlja publiku taj čovjek je majstorčina koju vi ne vidite j... Te lik ima pas da se čovjek s.... E što je radilica em što igra srcem šta je s vama ba lik nosioc igre bio u Vojvodini dok je bio tamo on i Stevanović najatraktivniji fudbal je u to vrijeme Vojvodina igrala poricali vi to ili ne... To je tako... Ne znam sta vi gledate na utakmicama kako će stojcev bacit nekoga na usta pa reč ovaj frajer je najbolji igrač šta lik radi... Ne nego ćete gledat efikasnost pasovi asistencije golove zalaganje to se gleda moderni je fudbal u pitanju [WINKING FACE]

hare28
Kontakt:

Post Postao/la hare28 » 11 feb 2015, 00:25

Ja vala nemam pojma sta ste toliko navalili na Nemanju ha ja,kad mu Meho vjeruje onda nema daljnje price,kao sto su gore vec naveli najbolji je asistent kluba,tolko sve govori,i jeste imao promasaja al sta ces Boze moj,al da momak nije kvalitet za Sarajevo se ne bi slozio !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2015, 00:26

amidzaTan je napisao/la:
A sjecas li se ti Bilbijinih valjanjapo terenu i raspravljanja sa sudijom 75 minuta utakmice? O kakvom krilu ti pricas oci moje, Bilbija je trom u tolikoj mjeri da ja ne oamtim da je pretrcao odbrambenog igraca i zabi gol, a ti bi ga na krilo smjestio, u mladoj reprezentaciji je imao jednu utakmicu da valja, a u Vojvodini koliko je dobar bio govori i cinjenica da se vratio u PL iz tada jake vojvofine i to za dzaba!!!

Nece mu produziti ugovor 100% i ostaje nam da se nadamo da ce se neko prevariti i uzeti ga sada za 10 KM
istina je negdje u sredini ni ti je kramp a nije vala ni neka klasa ,njegove prednosti su borac je srcan ,zna igrati ali nije neka brzina i snaga za klasnog napadaca .problem je sto nama kad dolaze Bilbija ,Benko ,Delac Baric itd ocekujemo da su vanzemaljci a rustemovic ,cimirot ,kovacevici da su prosjek nase lige

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 11 feb 2015, 00:27

amidzaTan je napisao/la:

ž

ubrzo cemo vidjeti sta ce se desiti,,,petorici igraca istice ugovor na ljeto..da si pratio repku vidio bi koliko je tekmi dobrih odigrao,,ali ocito nisi,,samo si zapamtio vjerovatno njemacku,,vojvodina,,trebas se raspitati sta se desilo,,pa onda pricati,,,nije se on vratio,,,nego nije htio grijati klupu,,u prvoj euro utakmici protiv burse je dao gol i asitirao,,a onda ga trener u revansu ostavi na klupu,,on se pobuni i posvadja,,,i logican redoslijed je napustanje kluba,a tadasnja vojvodina je jaca ekipa bila nego danasnje sarajevo,,jer karijeru bilbijinu pratim 5.6 godina i dobro znam kakav je igrac. nezelim reci da je Messi,,ali,,,po vama on veze nema,,sto je notorna laz i glupost

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 feb 2015, 00:30

Zabit ce ga Nemanja oooooo :cool: :cool: :cool:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 11 feb 2015, 00:35

farukzidane je napisao/la: ubrzo cemo vidjeti sta ce se desiti,,,petorici igraca istice ugovor na ljeto..da si pratio repku vidio bi koliko je tekmi dobrih odigrao,,ali ocito nisi,,samo si zapamtio vjerovatno njemacku,,vojvodina,,trebas se raspitati sta se desilo,,pa onda pricati,,,nije se on vratio,,,nego nije htio grijati klupu,,u prvoj euro utakmici protiv burse je dao gol i asitirao,,a onda ga trener u revansu ostavi na klupu,,on se pobuni i posvadja,,,i logican redoslijed je napustanje kluba,a tadasnja vojvodina je jaca ekipa bila nego danasnje sarajevo,,jer karijeru bilbijinu pratim 5.6 godina i dobro znam kakav je igrac. nezelim reci da je Messi,,ali,,,po vama on veze nema,,sto je notorna laz i glupost
E bas mi je zao sto cu te razocarati, ali ovaj tvoj pulen kojeg pratis 5,6 godina i koji ocigledno ima problem sa ponasanjem (kako si gore naveo) na tvoju zalost nece ostati u Sarajevu, a nije cudno nista da ne dijelimo isto misljenje, ali je cudno to da si ti medju rijetkima koji ga brani i podrzava, a mi ostali koji smo vecina se po tvom zakljucku ne razumijemo u fudbal i niti smo gledali repku vec se amaterski bavimo fudbalom subotom i nedeljom!!!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 feb 2015, 00:37

@MortemHz kad je Bilbija potpisivao ugovor sa nama da li je Sarajevo u tom trenutku bilo kvalitet za njega ;)

A moje misljenje tije da ce jos hodinu dana on biti kvalitet za nas. Nismo mi jos podigli toliko kvalitet da nam ne valjaju igraci slicnih kvaliteta. Kada i ako uđemo u neku grupnu fazu tesko cemo mi moci zadrzati kvalitetne igrace. A kada ih prodas onda ti pare je pitanje sta ces ako na trzistu nema kvalitete ;)
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 feb 2015, 00:39

Ja mu nikad Atromitos necu zaboraviti, ko je propatio onaj put cijeli dijeli isto misljenje ;) A misljenja sam da on moze jos dosta dati Sarajevu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 feb 2015, 00:41

Pozdrav braći, bio sam off na forumu poslije utakmice u BL, stislo pravo, ali sam stigao otić na svaku tekmu (domaću) izuzev protiv Konjica.
Nemam ništa da kažem, sve ste fino izanalizirali. Pogledao sam ove pripremne tekme i samo mogu reć jedno veliko hvala čelnicima na dovođenju Alispahića, Rustemovića i priključivanje Marka prvom timu. :clap:
O novajlijama sve najbolje, još kad baš ulete u formu i uklope se u flow ekipe biće ih milina gledat. Od starih, Barić me je fakat pozitivno iznenadio, popravio se dosta nazad, a i dobio je dosta na brzini, ali mislim da će Kallasi bit prava zvjerka na desnom beku. U svakom slučaju, treba nam i Barić koliko toliko bolji nego prošlu polusezonu. Vidim polemika je oko Biće, neki ga previše podcjenjuju, ja bih mu ipak dao šansu da se dokaže u sredini. Meho mu je pronašao pravu poziciju i očekujem od njega drastičan pomak. Puzigaća totalno van forme, iako se pod hitno ne dovede u red škripaće nam pravo na toj poziciji, iskreno se nadam da će me i on i Protić demantovat, iako ne vidim neku perspektivu od njih dvojice, ali o tom po tom.
Volio bih da Marko što više igra, ali sam svakako za to da dovedemo jedno pravo pojačanje, i mislim da će više napredovat uz Tatka i tog eventualnog novog štopera, nego da ga se gura u vatru. Polovnjaci tipa Kojić, po meni, ne dolazi u obzir. Kako god, vjerujem u Mehu 100% i šta god on odluči biću zadovoljan.

Bivšem kapitenu sve najbolje, lova dobra, klubu dobro, a što se tiče njegove karijere, plašim se da neće dosegnuti svoj maksimum, al eto uzeće koji dinar ako ništa.

LEON :tokralju:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 feb 2015, 00:41

@MortemHZ, postujem ja tvoje misljenje i imas pravo na to, ali kao sto je faruk napisao on NIJE klasicni napadac. Bilbija je vise timski igrac. Ja mislim da je on jednostavno imao previse pritiska na pocetku. Jeste, kriv je za 2 izgubljena boda, i to je ga mnogo oslabilo posle. Pa onda klupa i taktika. Sve u svemu ipak nam je mnogo vise toga dao. Evo sada lupam, ali uzmi npr. Torresa ili Falcao, zamisli koja su oni valuta a gola ne mogu da postignu. Samo zelim reci da je Bilbija trenutno dobar za nase uslove. Mislim da problem sto ti to nevidis i mislim da ce u nastavku samo jos bolji biti. Meho zna sta radi. Pogledaj utakmicu protiv melje i vidi sta je uradio i kako se bori. Za mene je Bilbija dobar igrac, i nadam se da ce uprava produziti,,, jer to i ocekujem!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 11 feb 2015, 00:41

amidzaTan je napisao/la:
farukzidane je napisao/la: ubrzo cemo vidjeti sta ce se desiti,,,petorici igraca istice ugovor na ljeto..da si pratio repku vidio bi koliko je tekmi dobrih odigrao,,ali ocito nisi,,samo si zapamtio vjerovatno njemacku,,vojvodina,,trebas se raspitati sta se desilo,,pa onda pricati,,,nije se on vratio,,,nego nije htio grijati klupu,,u prvoj euro utakmici protiv burse je dao gol i asitirao,,a onda ga trener u revansu ostavi na klupu,,on se pobuni i posvadja,,,i logican redoslijed je napustanje kluba,a tadasnja vojvodina je jaca ekipa bila nego danasnje sarajevo,,jer karijeru bilbijinu pratim 5.6 godina i dobro znam kakav je igrac. nezelim reci da je Messi,,ali,,,po vama on veze nema,,sto je notorna laz i glupost
E bas mi je zao sto cu te razocarati, ali ovaj tvoj pulen kojeg pratis 5,6 godina i koji ocigledno ima problem sa ponasanjem (kako si gore naveo) na tvoju zalost nece ostati u Sarajevu, a nije cudno nista da ne dijelimo isto misljenje, ali je cudno to da si ti medju rijetkima koji ga brani i podrzava, a mi ostali koji smo vecina se po tvom zakljucku ne razumijemo u fudbal i niti smo gledali repku vec se amaterski bavimo fudbalom subotom i nedeljom!!!
pogledaj postove prije,,i vjerovatno ces samo mene naci koji ga kao branim, :D ,vrati postove unazad pa ces vidjeti sta drugi misle o njemu,,,tacno znam sta i ljudi odgovorni u klubu misle o njemu,,to dobro znam,i to je jedino bitno..,ali to je nebitno za nasu diskusiju,,,konstataciju,,,a mi ostali koji smo vecina se po tvom zakljucku ne razumijemo u fudbal i niti smo gledali repku vec se amaterski bavimo fudbalom subotom i nedeljom!!!,,,nezz kako si zakljucio,,ali nebitno,,tvoje misljenje,,postujem,,kao i svacije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 0 gostiju.