ne zna ko nije probao šta mi proživljamo, velika je to povezanostPaletar22 je napisao/la:E bas tozgmiky je napisao/la:častiš brata po poroku

brzi ide 2-0 za krakatog po mom mišljenju
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne zna ko nije probao šta mi proživljamo, velika je to povezanostPaletar22 je napisao/la:E bas tozgmiky je napisao/la:častiš brata po poroku
Sreca pa spasi ove dvije break lopteGuarin14 je napisao/la:Idi u qrc Tomicu
Ja cuvamLisac je napisao/la:Ovi sto su casceni po 5KM do 20:45 sve ce spickati na hokej i tenis i onda ce biti kuknjava nema se za fudbal ili NBA![]()
![]()
Ja sam ostavio malo hahahaha.Lisac je napisao/la:Ovi sto su casceni po 5KM do 20:45 sve ce spickati na hokej i tenis i onda ce biti kuknjava nema se za fudbal ili NBA![]()
![]()
breskva je napisao/la:Ja sam ostavio malo hahahaha.Lisac je napisao/la:Ovi sto su casceni po 5KM do 20:45 sve ce spickati na hokej i tenis i onda ce biti kuknjava nema se za fudbal ili NBA![]()
![]()
Sjebat će me sada ovaj Torino vodi 2:1 ali mi je čudan do bola, hajde Espoo ebo ga hokej ledeni.
Evo ga Espoo, hajde sad momci držite rezultate![]()
Sto vise razmisljas sve je gore, veceras imas 3 engleske lige sa po 12 utakmica, iz svake nasumice izaberi 2 para (ili jedan) i odigraj 3+ i eto tiketabojler je napisao/la: Ja cuvam![]()
![]()
al ne znam sta da igram hahahah
NapokonBihac96 je napisao/la:Pa hajde Tomicu lik ima u jednom game-u 3 duple servis greske i ne mozes ga break-t
Neka bola ide on nemoj ga ukletBihac96 je napisao/la:E Tomicu yebo te onaj ko te napravi takvog glupog
Edit:hvaala qrcu napokon
Tomic je na mojoj crnoj listi uz Fogininija ne igram na njih nikadBihac96 je napisao/la:E Tomicu yebo te onaj ko te napravi takvog glupog
Edit:hvaala qrcu napokon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.