CIjelu prošlu tekmumiki_92 je napisao/la: jel ti vidis da lopte prolaze bukvalno pola metra od njega ali on ne moze da ih presjece jer mu je pocetni korak ko u kakvog starca
jos ladno neki vjeruju da je frajer brzi od Albe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
CIjelu prošlu tekmumiki_92 je napisao/la: jel ti vidis da lopte prolaze bukvalno pola metra od njega ali on ne moze da ih presjece jer mu je pocetni korak ko u kakvog starca
Bezbroj puta dokazao otkako je dosao iz Valencie, posebno na početku.miki_92 je napisao/la:pa gdje je ta silna brzina, ja je ne vidimRajaz je napisao/la:@barca_87
http://www.weloba.com/article/mathieu-t ... r-in-barca" onclick="window.open(this.href);return false;
Despite 190 centimeters tall, he is the fastest in testings.
The security he give to the team vanished the initial doubts at the moment of signing from Valencia. The strength, good ball out and, above all, speed are the main virtues Mathieu is proving since the beginning.
Poslije ovoga, mi više jednostavno neamo šta pričati o tome koliko je francuz brz, frajer pored jednog Albe u timu odradi najbrži sprint test![]()
Kakav bolan Mustafi, da si rekao Varane pa hajd i nekako, ovako ovaj ne može ni prismrditi Jeremyu sto se tice brzine.
Busquets je sinoć odigrao ono što Mascherano ne može i nikada neće moći odigrati kao zadnji vezni u Barceloni
mozes ti biti brz na 50, 100 m
u fudbalu su vazni ti kratki sprintovi, a on ih nema
pa frajer startan ko fap dan ti jbm
jel ti vidis da lopte prolaze bukvalno pola metra od njega ali on ne moze da ih presjece jer mu je pocetni korak ko u kakvog starca
I sa 35 će vjerovatno biti od Piquea po tom pitanju. Ovo što @miki_92 kaze da nije u stanju presijeći lopte važi isto i za Piquea koji zbog svoje tromosti ( U Evropi vjerovatno ne postoji defanzivac tromiji od Piquea ) ispada donji protiv svakog iole bržeg igrača. I to je tako očigledno. Primjer je Viettov gol od neki dan, Adurizov od neku noc, Aduriz koji ima 33 godine .. i jos mnogi primjeri ranije, da ne zalazim sad u prošlostmessilla je napisao/la:Možda je bio, trenutno nije sigurno.
Naravno, Pique je daleko bolji u pozicioniranju od Matjua koji je po prirodi bek a ne stoper. Shakirin da ima fizikalije recimo jednog Sergia Ramosa danas bi o njemu pričali kao o najboljem stoperu svijeta. Matju je pojačanje svakako, simpatisao ga neko ili ne i prava stvar za Barcelonu. Sada imas njega koji kao konkurencija izvlači najbolje iz Piquea.messilla je napisao/la:Sve to stoji, ali se Pique daleko bolje postavlja od Robocopa. Džaba ti brzina, ako se ne postaviš kako treba. Vidio si kako je to izgledalo protiv Bilbaa, u sekundi izbace igrača i odmah gol šansa.
na ljeto su izbori, tako da dobijamo i novog sportskog direktorabarca_87 je napisao/la:
tako je braida,danilo veratti i eto ekipcine
ovaj braida nije sportski direktor nego neki savjetnik za medjunarodne transfere,bice neka komisija sacinjena sta ja znam a sportski dir ce naknadno bit izabran al ko sto kazes novi predsjednik moze raspustiti i ovog savjetnika i sve redom,dovest koga on hoce.miki_92 je napisao/la:na ljeto su izbori, tako da dobijamo i novog sportskog direktorabarca_87 je napisao/la:
tako je braida,danilo veratti i eto ekipcine
Brada moze samo da sanja da ce nekog potpisati![]()
Aurier je ubleha, pored mrtvog van der Wiel-a se ne moze nametnuti kao startni bek
pametnom dosta
Ne znam, ja sam ga pratio na svjetskom i odigrao je odlično prvenstvo. Bukvalno su se otimali Arsenal, Tottenham i ostali englezi za njega. Sada je pitanje jel moguće da je tol'ko prop'o za tako kratko vrijeme ili mu jednostavno ne odgovara Pariz sa Blancom ?miki_92 je napisao/la:pratio jesam nekih 10-ak tekmi u Ligue 1 PSG-a ove sezone
kad god je Aurier bio na terenu nista nije pokazao cime bi istisnuo vdW-a iz prvih 11, a vdW ne igra nista specijalno, rekao bi cak i ispod prosjecna sezona
Blanc ga je doveo da mu bude startni bek i pojaca konkurenciju, ali nista od toga
Marquinhos - David Luiz je 50:50 po meni, svejedno ko igra, 2 preplacena i precjenjena stopera
ma carko porto ne fula sa transferima ,likovi koga dovedu taj postane igrac svjetske klaseRajaz je napisao/la:Neko je tražio video o Danilu
[youtube][/youtube]
Ne znam, ja ovog momka stvarno nisam pratio, ali već 2 godine čujem glasine o njemu kao legitimnom nasljedniku Danija Alvesa, svakako da mu treba iskorak u karijeri.
Eh sad po onome što sam vidio, meni se više sviđa Serge Aurier, grijač klupe u PSG-u. Mislim da je veći potencijal i daleko kompletniji od Danila, kompletniji po tome što igra u oba pravca, odličan je u defanzivi.
Zar ga nisu otkupili od Toulusa ?Furymaker je napisao/la:Aurier je na posudbi u psg-u, veratti idealan za nas,bukirat ono treba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.