FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 10 feb 2015, 15:13

Ma kakvo bacanje Mihojevica u vatru, s nasim mentalitetom (istokom) to mu moze samo sjebati karijeru... Za ove pare dovesti kvalitetnog stopera. Ne smiju nam se desavati kiksevi u odbrani zbog kojih bi gubili bodove. Jer jedan kiks nedo Bog na kosevu, i titula cao.
Moramo imati odlicnog stopera uz kojeg bi Mihojevic stasao u prvog stopera. Lud je ko misli da bi jedan 18godisnjak mogao odigrati polusezonu bez kiksa, a nama ne treba niti jedan kiks u ovoj polusezoni, zapravo ne smijemo ga imati.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 feb 2015, 15:13

Ja se i dalje nadam nekom kapitalcu,bar tamo do prvog kola. :mrgreen: Nije ovo informacija da se zna,vec neki osjecaj da bi Ibraka mogao nekog preveslati da dođe u Premijer ligu.
Nama ta stoperska linija nija losa,nama su problem bekovi.Puzi van forme,Protic onako.Desno Dzemo los,Baric solidan,jedino se uzdam u Kallasija.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 feb 2015, 15:35

revolt je napisao/la: Moramo imati odlicnog stopera uz kojeg bi Mihojevic stasao u prvog stopera. Lud je ko misli da bi jedan 18godisnjak mogao odigrati polusezonu bez kiksa, a nama ne treba niti jedan kiks u ovoj polusezoni, zapravo ne smijemo ga imati.
Radovac je primjer da moze.

Sto se tice stopera, vjerujem da ce Mihojevic odigrati dosta utakmica bez obzira da li je tu Dupovac ili ne. S druge strane ima jos nekoliko igraca koji mogu pokriti tu poziciju, a iskusni su. Kakvo god rijesenje bude, vjerujem da ce Kodro sa Ibrakom znati kako djelovati u ovoj situaciji.

Inace, prije pocetka ovog prelaznog roka, vladalo je misljenje, da ako ikoga moramo prodati iz prvih jedanaest, onda je najbolje da to bude Dupovac. Naravno, neko je u glavi imao zamjenu u vidu Vranjesa ili nekog drugog, ali ovo je svakako jedan od najboljih prelaznih rokova kada su u pitanju odlasci.
#divovi

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 feb 2015, 15:38

Jos 18 dana :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2015, 15:40

Sto se tice stopera, vjerujem da ce Mihojevic odigrati dosta utakmica bez obzira da li je tu Dupovac ili ne. S druge strane ima jos nekoliko igraca koji mogu pokriti tu poziciju, a iskusni su. Kakvo god rijesenje bude, vjerujem da ce Kodro sa Ibrakom znati kako djelovati u ovoj situaciji.

Inace, prije pocetka ovog prelaznog roka, vladalo je misljenje, da ako ikoga moramo prodati iz prvih jedanaest, onda je najbolje da to bude Dupovac. Naravno, neko je u glavi imao zamjenu u vidu Vranjesa ili nekog drugog, ali ovo je svakako jedan od najboljih prelaznih rokova kada su u pitanju odlasci.[/quote]

Tacno tako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 feb 2015, 15:41

moustapha je napisao/la:
revolt je napisao/la: Moramo imati odlicnog stopera uz kojeg bi Mihojevic stasao u prvog stopera. Lud je ko misli da bi jedan 18godisnjak mogao odigrati polusezonu bez kiksa, a nama ne treba niti jedan kiks u ovoj polusezoni, zapravo ne smijemo ga imati.

Inace, prije pocetka ovog prelaznog roka, vladalo je misljenje, da ako ikoga moramo prodati iz prvih jedanaest, onda je najbolje da to bude Dupovac. Naravno, neko je u glavi imao zamjenu u vidu Vranjesa ili nekog drugog, ali ovo je svakako jedan od najboljih prelaznih rokova kada su u pitanju odlasci.
Imao je i Radovac gresaka pogotovo u debitantskoj sezoni a i u ovoj Boga mi, samo sto gresku Radovca mogu ispraviti najmanje jos 4 igraca iza njega, dok gresku stopera i ne bash. Zato je nemoguce porediti Radovca i Mihojevica.

Moramo dovesti kvalitetnog, iskusnog, provjerenog stopera, jednostavno moramo...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 feb 2015, 15:42

Ameru sretan put, koliko god se za njega uzme, pod uslovom da je sest cifara, za uhar je :D usmjeriti pare mozda prema Borjanu, ili da Ibraka pokusa naci kakvog stopera na trzistu...

mene samo interesuje ko ce novi kapiten da bude ???

Po meni Ivan Tatomirovic to zasluzuje....
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 10 feb 2015, 15:43

Nisam upratio, ali gdje je Kuadio?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2015, 15:44

Tatko najvise zasluzuje kapitensku traku a vise skripimo na golmanskoj poziciji nego na stoperskoj iako nam kapiten ide...po meni

Kouadio je u Bosni V.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 feb 2015, 15:44

Head je napisao/la:Bice da imamo boljeg u steku ako Dupovac ode. :D
Nebi valjalo da je drugacije. Trojica kvalitetnih stopera su minimum.
bosnas_ je napisao/la:ako ode Duopvac,bojim se da Sarajevu trebaju 2 stopera!? Mihojevic ne moze biti rjesenje,jer se borimo za titulu,treba mu ukazivati postepeno povjerenje,ali on kao 3-4 opcija moze proci. Sad pitanje je koga dovesti u februaru,malo je slobodnih a kvalitetnih igraca. Treba nam minimalno 1 vrhunski stoper,za kojeg se bas moze reci da je pojacanje!
Tako je.
Desole je napisao/la:A da sutra krene liga i mali kiksa par puta tjerali bi ga iz kluba. Puno sudova donosite na osnovu jedne pripremne utakmice. Jeste on talenat, ali po nekom mom skromnom misljenju, njemu je najidealnije da za sad bude 3 stoper. Uvođenje igraca u prvi tim je vrlo senzibilna stvar kojoj se mora ozbiljno pristupiti. Vise je igraca propalo zbog forsiranja nego sto je izraslo u neku ekstra klasu. Kovacevic po meni nije dovoljno dobar za Sarajevo kakvo zelimo gledati. Ima tih par solidnih karakteristika ali mu nesto fali. Zbog toga treba dovesti jos jednog stopera sada kad je Amer na izlaznim vratima. Njenu hvala i sa srecom, vrata kluba su mu otvorena sto se mene tice.
Tako je. Mada treba priznati i da je 250 hiljada odlican posao ako je imao jos toliko malo ugovora. Samo treba dovesti nekog iskusnog stopera vec sada do kraja priprema.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 feb 2015, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 10 feb 2015, 15:47

@MortemHZ, hvala! Znaci na posudbi, bolje mu je. Jel posudjen do kraja ove sezone?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2015, 15:52

Nema na cemu brate,da do kraja sezone

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 feb 2015, 16:03

Dobili smo vise nego za Suljica ili Dzakmica recimo. :)
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 feb 2015, 16:31

Amere hvala ti za sve! :plac: :plac: :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 feb 2015, 16:31

Head je napisao/la:Dobili smo vise nego za Suljica ili Dzakmica recimo. :)
Znaci oko 200.000 € :hmmmmm:
Ti si opet šampion !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 10 feb 2015, 16:34

Ako nismo uzeli kakve fine pare **** ga onda da izvinete... Ode kapiten, stoper u trenutku kad smo trebali vec imat komletiranu ekipu. Ja sam vec rekao da nije problem ako ode jer se puno puno bolji stoper od njega moze naci ali bojim se u ovom trenutku kakvu zamjenu cemo moci pronaci :hmmmmm: Nadam se samo da je otisao za pristojne pare (vjerujem da ga uprava ne bi pustila drugacije) i da u upravi imaju spremnog "asa u rukavu".
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 feb 2015, 16:36

Sad su tu na stoperskoj poziciji Mihojevic i Tatko, takodje tu poziciju je nerijetko igrao i Adnan Kovacevic. Dakle, jos jedna solidna solucija nam treba na toj poziciji, ne bi bilo lose malo zaviriti u Borac i njihove stopere.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 feb 2015, 16:38

PeppermintSA je napisao/la:Dupovac će sigurno biti dobar jednu 300-400K po sezoni minimalno. Ti instant klubovi iz bivšeg SSSR-a daju veliku lovu igračima.

U suštini, mislim da je to super potez za nas. Dupovac je relativno limitiran igrač, tako da trebamo u vatru baciti Mihojevića i Kovačevića. Obojica, a pogotovo prvi, imaju potencijal da postanu vrhunski štoperi koje bi kasnije uvaljali za milion-dva minimum.
Nije Dupovac limitiran igrac vec ga premier liga ne moze dalje razviti.
Sad koliko je Moldavija jaca sredina za napredak ne znam ,ali mislim da su uslovi dakako bolji.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 10 feb 2015, 16:39

revolt je napisao/la: Imao je i Radovac gresaka pogotovo u debitantskoj sezoni a i u ovoj Boga mi, samo sto gresku Radovca mogu ispraviti najmanje jos 4 igraca iza njega, dok gresku stopera i ne bash. Zato je nemoguce porediti Radovca i Mihojevica.

Moramo dovesti kvalitetnog, iskusnog, provjerenog stopera, jednostavno moramo...
I jedna i druga pozicija su odgovorne. Ne postoji igrac na planeti zemaljskoj koji ne pravi greske. Imo ih je i Dupovac. Ono sto treba gledati je kako to sve utice na njega mentalno. Kako se nosi sa pritiskom i kako reaguje u kriticnim situacijama.
Mihojevic je igrac koji izlazi iz akademije i ovo je trenutak kada treba da biljezi prve nastupe u premijer ligi. Ako cemo uvijek pritisak osvajanja titule stavljati kao razlog neigranja, cemu onda cijela prica o akademiji. Premalo povjerenja imamo u nase mlade igrace.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 10 feb 2015, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 feb 2015, 16:39

simon je napisao/la:
Head je napisao/la:Dobili smo vise nego za Suljica ili Dzakmica recimo. :)
Znaci oko 200.000 € :hmmmmm:
Recimo pola miliona maraka. :kafa:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2 i 11 gostiju.