Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ako ima još neki brat dobar poput @diplomatije nek' se javi, vraćam čim mogne. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
hahaha kralju kad je iduca dojavacurryrevenge je napisao/la:Nakon sto je prosla prosla dojava united leicester 1 koju mi je dao moj tetak konchesky eo vam drugu.
Freiburg bvb 2
Od mog strica daidza je rodjak mujdzi. Mujdzin prijatelj je rodjak od tog rodjaka.
Porucio je kako ce sutra prakticki pustiti freiburg bvba i da ce biti penal za bvb a da ce na kraju sezone 4 igraca iz omlaadinskog pogona bvb otici u freiburg. Takodje mi je reko da mnogo bvb namjesta ove sezone

a šta ćemo mi koji nismo nijednom, 5 godina igram kod njih i ništa.LeBronfan je napisao/la:ja dobio jackpot na premieru samo jednom, i to nekad u 7.mjesecu ponedjeljkom 50km, najmanji u povijesti, ima od toga 3-4 ljeta već, od tada qarina
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
pa kladim se od 2008/9 godine tj. od tada imam racun otvoren i nikad nisam dobio majku im 

Bio sam jednom blizu za onaj sedmični od 500km. Moj grad, moje ime, a skoro i moje prezime...falilo mi slovo "V" u prezimenu da dobijem.Edin.- je napisao/la:pa kladim se od 2008/9 godine tj. od tada imam racun otvoren i nikad nisam dobio majku im

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Tri puta od 2012-te. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Raonic degen .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko nemam srece ne znam ni kako se dobija to

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bože sačuvaj provokacija ni na kraj pameti nije bila.zgmiky je napisao/la:shvatit cu ovo kao provokaciju obzirom da sam fulao zadnjih sto engleza koje sam postavio tako da bolje ne

Nego smo ti i ja postali nesretni po pitanju utakmica gdje vazda pada dosta golova pa reko da skupa razbijemo taj maler.

Dobit ce ga u tiebreakuConvicts1988 je napisao/la:Raonic degen .

Birmingham,Alfreton i Stevenage 3+ bar po medjusobnim susretima bi trebalo biti golovaJanez je napisao/la:Bože sačuvaj provokacija ni na kraj pameti nije bila.zgmiky je napisao/la:shvatit cu ovo kao provokaciju obzirom da sam fulao zadnjih sto engleza koje sam postavio tako da bolje ne![]()
![]()
Nego smo ti i ja postali nesretni po pitanju utakmica gdje vazda pada dosta golova pa reko da skupa razbijemo taj maler.Čekam te sa minimalno 3 para sa golovima ne zanima me izgovora nema, a ja za vikend postavljam.

Hajde Inter u19 i Bašić!!!

Bašić ide.
Hajde Inter,hajde djeco!!

Hajde Inter,hajde djeco!!

Fakat kakva je fora sa tim jackpotom u Premieru? Imam tamo racun vec par godina, nisam nikad dobio, bar da ja znam
Jel dobijaju samo likovi koji uplate taj dan ili izvuku bilo koga od clanova, jel lova legne na racun ili moras podici u poslovnici???

Jel dobijaju samo likovi koji uplate taj dan ili izvuku bilo koga od clanova, jel lova legne na racun ili moras podici u poslovnici???
Legne na račun,ako ga imas. Ako nemas dignes pare sa članskom.suhakrpa je napisao/la:Fakat kakva je fora sa tim jackpotom u Premieru? Imam tamo racun vec par godina, nisam nikad dobio, bar da ja znam![]()
Kako mi reče radnica,pije kafu kod mene u kaficu,izgleda da ne moraš odigrati tiket.

Hajde Inter završi!! Kolega sviraj kraj!!

-
- Kontakt:
Igrao ga 2:0jopaa7 je napisao/la:Dobit ce ga u tiebreakuConvicts1988 je napisao/la:Raonic degen .

Onda nisam 100% nikad dobiosudac92 je napisao/la:Legne na račun,ako ga imas. Ako nemas dignes pare sa članskom.suhakrpa je napisao/la:Fakat kakva je fora sa tim jackpotom u Premieru? Imam tamo racun vec par godina, nisam nikad dobio, bar da ja znam![]()
Kako mi reče radnica,pije kafu kod mene u kaficu,izgleda da ne moraš odigrati tiket.![]()
Hajde Inter završi!! Kolega sviraj kraj!!

Ajde Delbonisss!!!
@Lisac
Prepisano čujemo se u 22.45h da proklinjemo napadače jednog od šest timova

Prepisano čujemo se u 22.45h da proklinjemo napadače jednog od šest timova

Ja jos nista nisam uplatio nemam na racunu nista, moram ici do kladionice a bar kad odem onda cu tamo i ispratiti rezultate i odma dici pareJanez je napisao/la:@Lisac
Prepisano čujemo se u 22.45h da proklinjemo napadače jednog od šest timova![]()

sto se razigrao Kuznetsov u trecem setu a ja igrao uzivo da nece biti Tie Break
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.