Evo par mojih prijedloga
Hull-A.Villa ps 2 @ 1.70
Igram ovdje da nece oba tima dati gol.Aston Villa,ekipa sa uvjerljivo najmanje dati golova ove sezone.12 u 24 kola.Postali su predmet sprdnje na otoku.Kako igraju cak i dobro stoje na tabeli.Uglavnom dvije ekipe koje igraju najruzniji,najnegledljiviji i najnefikasniji nogomet u ligi.
Arsenal-Leicester hendikep 1 @ 1.70
Arsenal u jako dobroj formi,izuzmemo li ovaj zadnji poraz od neugodnih Spursa.Vraca im se Sanchez...Ako grijesim neka me netko ispravi.Leicester moze uz bok sa Villom i Hullom.Zadnjih dana se samo pisalo o smjeni njihovog trenera,koji em sto ima lose rezultate iza sebe,nego je u zadnjem susretu poceo daviti protivnickog igraca.Leicester u velikim problemima i mislim da Arsenal ovo glat dobija.Za hrabrije,uzmite hendikek 0-2
Ballynema-Glentoran over 3.5 golova @ 2.1
Gotivim pravo ove Sjeverne Irce.Postovali su me bezbroj puta.Ovdje se radi o dvije klasnicne overaske ekipe.Ovdje ekipe su na prosjeku od oko 4 gola po utakmici u ovoj sezoni
G.Dragic manje od 14,5 @ 1.85
Nije nikako u formi.Cak i kada je bio u formi,protiv Houstona se i nije bas nazabijao.Danas ga cuva Ariza koji je dobar branic i ne vjerujem da moze prismrditi ovoj granici.
Bolton-Fulham vise od 2.5 golova @ 1.80
Na osjecaj
Lpool-Tottenham vise od 10,5 kornera @ 1.70
Na osjecaj