Neandertalac je napisao/la:Meni je recimo Dado Sadikovic bolji igrac od Tomica. Jedino sto na ruku ide Tomicu je bolja ficka pripremljenost i pozicioniranje u fazi odbrane, ostalo sve na Dadinu stranu. Evo recimo prvi ima blizu 300 minuta vise u igri, a isto golova, dok asistencije nisam mogao da nadjem, pa cu zamoliti ako neko ima da izbaci. Mozda malo drugaciju ulogu na terenu imaju, ali sa stasavanjem fizickim i psihickim Dado ga moze prestici vec ove sezone, i odigrati kao centralni vezni bez problema. I nikada mi se nije svidjalo to sto se na njega galamilo i nije imalo razumijevanja, jer ne zaboravite ima tek 19 god, a pokazao je u par navrata da ima lucidnost koja krasi samo vrlo dobre igrace. Hadziahmetovic je jos mlad i nejak za prvog tima, iako bi on bio idealna zamjena formacijski, izgorio bi, iako nisam protiv da mu se daje vise prilika da igra.
Da se nadovezem jos malo na ovog sto nije potpisao. Kralju hvala tebi za sve, ali si u Zelju dosao kao neko ko nikakvu afirmaciju nije imao, sjedio si vecinom na klupi dok su se trofeji osvajali, i u igracki najlosijem Zelji dobio sansu da se malo izdignes kao igrac, da se afirmises za odlazak vani, a ti se"digao", kao da se Bogom dan, ti i taj tvoj menadzer. To sto ti je duzno mozes nailovoj materi pricati, oko 90% onoga sto je "na papiru" ti je isplaceno!!!
Jos jedna stvar, znam za tvoje kockanje, ostajanje po kasinima do kasno u noc i glumljenje povreda da bi se eskivirali jutarnji treninzi a pravi razlog je bio nenaspavanost.
Hajde ti lutka moja, sve najbolje ti zelim, ali niko nije nezamjenjiv!

Dado nema duel i igre i jaci je Amir od njega. Frajer udje ko sminker cist frizurica to , a jos cisci izadje ne pitaj me kako. Neda on guz.ce , a bez toga nema napretka. Frajer ima samo dobru dugu loptu , pas zna samo u 3 metra sve preko je izgubljena lopta. I to ce ti svaki normalan covjek koji se imalo razumije reci.
Mozes ti sad mrzit Tomu ,al budi realan. Tomo rovit , sa puno trke , dobrom pas igrom. Da ga na derbiju nije bilo ne bi napada imali , dado se ko pui.cka sakrio... kakav dado , od njega nema igraca malo bljesne i to je to. Pa Enis je doktor za njega. Sto je najgore frajer uvijek trci pod rucnom daj mi pokazi jednom gdje je sprint odradio, nema njega na 100% i sve do tad nema igraca vjeruj mi...
Vjerujte dugo cemo mi spominjati tomu , jedino Amir ga moze nadomjestit , takvih igraca nema puno na ovim prostorima... Za te pare ako se razumijem

I jednom je skaut sa nasih prostora al radi za inostrani klub i gledao za repku kad je igrao nakon toga je rekao u fazonu " Da se gleda izgled bio bi broj 1 , a da fudbalski nista posebno"...