Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Goalgetter » 10 feb 2015, 10:19

Mesa za Anadolu Agency izjavio da je prezadovoljan formom Emira Spahica, te da je porucio Misimovicu cim nadje klub, da ce racunati na njega u reprezentaciji. :bih:

Asistenti ce sljedeci vikend pratiti Zukanovica i Djurica, a Mesa putuje u Njemacku gdje ce gledati Stuttgart-Hoffenheim, i Paderborn takodjer.

Edina Cocalica je uvrstio takodjer na svoj siri spisak.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 feb 2015, 13:03

Kod Mese je sve za sada super, osim ovih najava da ce skoknuti i u Hrvatsku te Austriju kod Hadzica. Za patrijotu kaze da moze vise pozicija pokriti :facepalm: :facepalm:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 feb 2015, 13:09

Goalgetter je napisao/la:Mesa za Anadolu Agency izjavio da je prezadovoljan formom Emira Spahica, te da je porucio Misimovicu cim nadje klub, da ce racunati na njega u reprezentaciji. :bih:
Zar misliš da će se Miske vratiti? :hmmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 feb 2015, 13:12

I ne treba da se vraca. Kukavicki potezi proslog trenera. Ako ce ih vec tako vracat posle blamaze zasto se nije opet kazem taj isti prosli selektor borio da ih zadrzi i ove kvalifikacije? A ne nako lahko se odrekao i pozelio srecu u penziji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 10 feb 2015, 13:14

Za dosadašnji rad Meše----->sve pohvale!

Vidjećemo kad počnu utakmice onaj glavni dio, ali ovaj dio koji je nevjerovatno bitan radi savršeno!
SVAKA MU ČAST!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 feb 2015, 13:26

Heh sve mi se čini da Meša koristi džabarlamu da malo proputuje Evropom, a na to ovi sarajevski mediji nikako da bace jedan kritički osvrt, odoše novci ljudi moji, da bar prati naše Hercegovce :guz: :guz: :guz: :nene: :nene: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :stop: :bih: :guz:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 feb 2015, 13:55

Sheyi je napisao/la:Heh sve mi se čini da Meša koristi džabarlamu da malo proputuje Evropom, a na to ovi sarajevski mediji nikako da bace jedan kritički osvrt, odoše novci ljudi moji, da bar prati naše Hercegovce :guz: :guz: :guz: :nene: :nene: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :stop: :bih: :guz:
Ko ce nama ugoditi :facepalm: Sad ne valja Mesa zato sto prati uzivo nase igrace.MA ja bolje je ko Pape cesati jaja u Parizu i govoriti da je cuo za tog igraca i da je logicno da igra za zemlju gdje je rodjen.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 feb 2015, 13:57

Koje "nase" Hercegovce treba da zove ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 feb 2015, 14:23

Ja sam već negdje prije napisao kontradiktornost gdje piše kako je MEša bio kod DJurica ZUkanovica,a onda kansije bude intervju sa njima gdje pise da nisu se culi sa selektorom..Dakle,sacekajmo spisak u martu pa cemo vidjeti je li MEša uradio posao ili nije,ovako,on je isuviše namazan zna gdje je Safet griješio i njegovi intervjui su zato vrlo slatkorječivi ali mnogo nedorečeni..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 feb 2015, 14:30

BaDa12 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Mesa za Anadolu Agency izjavio da je prezadovoljan formom Emira Spahica, te da je porucio Misimovicu cim nadje klub, da ce racunati na njega u reprezentaciji. :bih:
Zar misliš da će se Miske vratiti? :hmmmmm:
Iskreno se nadam da hoce, mislim da postoje sanse, naravno prvo treba da nadje klub. :thumbup:

@Sheyi. Bravo momcino niko da ukaze na taj problem. Zakinuli su Dragana Okuku, sad jos i ovaj propust... Seta se po Europi a ne prati nase Hercegovce. :nene: :nene: :nene: :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 feb 2015, 14:34

Sheyi je napisao/la:Heh sve mi se čini da Meša koristi džabarlamu da malo proputuje Evropom, a na to ovi sarajevski mediji nikako da bace jedan kritički osvrt, odoše novci ljudi moji, da bar prati naše Hercegovce :guz: :guz: :guz: :nene: :nene: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :stop: :bih: :guz:
Zato je Mesi krivo sto Tino nije otisao u Inter ipak je Milan grad sa vilikom historijom i ima se mogo sta vidjeti u njemu. Sad ce po Sarajevskim medijima pocet prica da ide Mesa razgovarati sa mladim Modicem, yebiga vec je kupio avionsku kartu. :rol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2015, 14:39

Goalgetter je napisao/la:Mesa za Anadolu Agency izjavio da je prezadovoljan formom Emira Spahica
Znaci i Mesa je kleknuo i jasno porucio ko je stub ove reprezentacije. :cool:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 feb 2015, 15:49

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Mesa za Anadolu Agency izjavio da je prezadovoljan formom Emira Spahica
Znaci i Mesa je kleknuo i jasno porucio ko je stub ove reprezentacije. :cool:
:tokralju: :bih:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 feb 2015, 16:29

arius je napisao/la:......................................begovic.golman.golman..............................
martic...mujdza....spahic.arslanagic..bicakcic.sunjic...kolasinac...zukanovic....
................................besic..salatic...salihovic...medunjanin...............
.....hajrovic...e.hadzic......misimovic..vrancic..pjanic..susic..prcic...............lulic....visca..
..................................dzeko...ibisevic....djuric..tankovic............................

ako je ovo nekakav spisak za koji smo govorili da je otprilike ono sto imamo, mozda jos koje ime , zaista je bazdarevic dosao u nezgodnom trenutku..
crveno su koji nemaju papire ili su povrijedjeni ili ne igraju, zuti malo igraju, a zeleno igraju.........

katastrofa

morace se pojacati spisak sigurno sa jos nekoliko novih imena ...jesu li to mateo susic , dilaver , stilic , hajradinovic , cocalic, mahmutovic vidjecemo..
Nadam se da si premijerligase izostavio samo zbog toga sto liga nije krenula. Cimirot i dalje treba biti makar na sirem spisku a vrijeme je i za Duljevica da se pocne uvrstavati, pogotovo jer na desnoj strani imamo problema. Mozda bi se moglo naci mjesta za jos nekoga. Kvesic ako vrati staru formu zbog koje ga je Pape pozvao, itd.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2015, 16:43

Iz PL BiH treba bit sto manje igraca. To nam nista dobro nece donjet. Cimirot i gotovo.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 feb 2015, 16:55

Za dva-tri bi trebalo biti mjesta, pogotovo kada vidim da odjednom stavljaju Hajradinovica u ekipu koji jest talenat ali jos je on U-21 igrac i jos on nije za A selekciju, odigrao tek jednu utakmicu od pocetka. Duljevic bi na primjer trebao biti mnogo blize pozivu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2015, 16:59

calcio je napisao/la:Za dva-tri bi trebalo biti mjesta, pogotovo kada vidim da odjednom stavljaju Hajradinovica u ekipu koji jest talenat ali jos je on U-21 igrac i jos on nije za A selekciju, odigrao tek jednu utakmicu od pocetka. Duljevic bi na primjer trebao biti mnogo blize pozivu.
Duljevic nije potpuno standardan ni u Sarajevu. Igrac kojeg cijenim, ali valjda postoji razlog za to sto cesto ulazi sa klupe.

Igraci iz PLBiH nisu u stanju napravit razliku u ozbiljnim utakmicama. Mogu nas samo ukopat. Poziv zasluzuju samo oni koji su prekucali ligu.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 feb 2015, 17:11

Cartman je napisao/la:
calcio je napisao/la:Za dva-tri bi trebalo biti mjesta, pogotovo kada vidim da odjednom stavljaju Hajradinovica u ekipu koji jest talenat ali jos je on U-21 igrac i jos on nije za A selekciju, odigrao tek jednu utakmicu od pocetka. Duljevic bi na primjer trebao biti mnogo blize pozivu.
Duljevic nije potpuno standardan ni u Sarajevu. Igrac kojeg cijenim, ali valjda postoji razlog za to sto cesto ulazi sa klupe.

Igraci iz PLBiH nisu u stanju napravit razliku u ozbiljnim utakmicama. Mogu nas samo ukopat. Poziv zasluzuju samo oni koji su prekucali ligu.
Moras malo prosiriti vidike, im u PL ozbiljnih igraca koji ne zaostaju za ovima koji igraju vani. Na toj desnoj strani smo svakako malo tanki, Visca je dobar ali Izet "korak nazad" Hajrovic ne igra skoro nikako u Bremenu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 feb 2015, 17:16

Ćiro porucio Meši ne pij kafu sa igracima to je veliki promasaj :hmmmmm: :hmmmmm:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2015, 17:23

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Moras malo prosiriti vidike, im u PL ozbiljnih igraca koji ne zaostaju za ovima koji igraju vani. Na toj desnoj strani smo svakako malo tanki, Visca je dobar ali Izet "korak nazad" Hajrovic ne igra skoro nikako u Bremenu.
Ja ti kazem da nam se crno pise ako nam igraci iz PLBiH budu igrali bilo kakvu ulogu. To je siguran put prema novim porazima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Chony533, Google Adsense [Bot], johntravolta123, kakarut, Rimes87 i 53 gosta.