Svaka čast majstore, nadam se da ćeš nastaviti pljačkati kladare..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nadam se da će preokrenuti, ali šuhveli mi je. Muller je odličan igrač.badel62 je napisao/la:Hebat će me GOFFIN !
Ma realno lik ima servis i prvi i drugi i to je ono sto ga izvlaci kad uvijek dodje u problem,a goffin je imao prilika svojih ali ih nije iskoristio i normalno sad ce ponovo u tie break i moji zivci odoseUnofficialpage je napisao/la:Nadam se da će preokrenuti, ali šuhveli mi je. Muller je odličan igrač.badel62 je napisao/la:Hebat će me GOFFIN !
Jbg brate tu ti niko ne moze reci da je "sigurica" 100%.Danas sigurice ne postoje.MortemHz je napisao/la:Jel' moze nba od nekog za danas da je kvota 2? nista vise ne trazim..ako ima neko neku siguricu pa da postavio bio bi jako zahvalan
Preporucujem ti oklahomu i miami kp (konacni pobjednik) kvota je 2,025MortemHz je napisao/la:Ma znam nebeska silonego ono sta neko smatra da je sigurica po njemu...nba skroz slabo pratim a moze se fina kvota ubosti a treba mi bas
EVOOOOOOOOOOOOOO GAAAAAAAAAAA !!!!!!Ljiljani87 je napisao/la:Hajde sad Gofaneeee
Ne bih preporucio da se igra vcrs na Miami, Wade je i dalje out, Whiteside i Haslem su upitni, a kod Knicksa situacija sa povredama nikad bolja, svi najvazniji su se oporavili, veceras se i Bargnani vraca..badel62 je napisao/la:Preporucujem ti oklahomu i miami kp (konacni pobjednik) kvota je 2,025MortemHz je napisao/la:Ma znam nebeska silonego ono sta neko smatra da je sigurica po njemu...nba skroz slabo pratim a moze se fina kvota ubosti a treba mi bas
Ma lupis 2 na Utah i to je to,ako dodje znas sta si pogodio ako ne znas sta si promasio,ne vrijedi se nervirati zbog malih kvotarisingforce je napisao/la:Ne bih preporucio da se igra vcrs na Miami, Wade je i dalje out, Whiteside i Haslem su upitni, a kod Knicksa situacija sa povredama nikad bolja, svi najvazniji su se oporavili, veceras se i Bargnani vraca..badel62 je napisao/la:Preporucujem ti oklahomu i miami kp (konacni pobjednik) kvota je 2,025MortemHz je napisao/la:Ma znam nebeska silonego ono sta neko smatra da je sigurica po njemu...nba skroz slabo pratim a moze se fina kvota ubosti a treba mi bas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.