Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Rios » 09 feb 2015, 23:44

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:BiH-Litvanija 3:0
Miralem Pjanic gol plus 2 asistencije..Bez ta tri boda mi bi imali na kraju 3 manje od Grcke i opet isli u baraz :mrgreen: Dakle,ipak ne bi mogli..
Bičakčić, Hajrović, Ibišević...
Jbg Virtu druze,isto to bih ja mogao pisati tebi kad pocnes sa Miskteovim asistencijama protiv Grcke,zar ne? Pricali smo o vaznosti asistencija Miralema Pjanica,ti rekao da smo bez njih mogli,ja ti evo iznio dokaze da ne bi.. :thumbup:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 09 feb 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 feb 2015, 23:45

dubrovnik je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Sta je ovo se okrenulo, Sajini advokati napadaju Ibru, a ovi anti Saje brane Ibru. :lol:
Prosle godine bilo obrnuto
Branili bi oni i sejtana ako bi rekao nesto Papeta. :rol:
Nema ga se sta braniti niti napadati. Covjek vise nije interesantan za repku. Niko ga ne poziva niti zeli u repki. Ipak ono sto mu je Susic uradio na SP nije bilo posteno. Ibricic to nicim nije zasluzio.
Ispada da ga je ponizio na neki nacin... pozvao ga na SP, mada je pitanje koliko je bio ispravan potez. Na SP nije dobio sansu, mozda bi je dobio u nastavku da smo prosli. Sta ima plakati koji q....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2015, 23:47

Rios je napisao/la:Ybg Virtu druze,isto to bih ja mogao pisati tebi kad pocnes sa Miskteovim asistencijama protiv Grcke,zar ne? Pricali smo o vaznosti asistencija Miralema Pjanica,ti rekao da smo bez njih mogli,ja ti evo iznio dokaze da ne bi.. :thumbup:
Ja ti dodao još neke igrače bez kojih ne bi mogli, ali eto priznajem, bio je igrač utakmice protiv Latvije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 feb 2015, 23:53

@ calcio
Da se razumijemo nije ni trebao biti na SP ali je Susic naknadnim ubacivanjima svojih pulena dao alibi nekolicini iz repke da inzistiraju na njemu. Da nisu ubaceni ti slijepi putnici niko od navijaca ne bi Ibru zalio radi ovoga u to sam i vise nego siguran. Jedan od njih je i meni drag igrac TSS. Ipak bio bih pokvarenjak kad bi rekao da nije na ruzan nacin upao u repku. Safetovo ponasanje je urodilo za plod mnogo losih stvari sa kojima se jos uvijek nosimo. Valjda ti je to vidljivo iz danasnje perspektive.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 feb 2015, 23:54

I protiv Litvanije momčino, nemoj da zakidaš. Bio je i naš najbolji asitent u kvalifikacijama. :tralala:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2015, 23:58

I u ovim kvalifikacijama je najbolji asistent, on i Vršajević dijele prvo i jedino mjesto.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 10 feb 2015, 00:01

Virtu4l je napisao/la:I u ovim kvalifikacijama je najbolji asistent, on i Vršajević dijele prvo i jedino mjesto.
Razlika postoji ipak,bez Miretove bi imali samo 1 bod,ovako imamo 2 i kakve takve sanse da ipak odemo do Eura .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :tralala:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 10 feb 2015, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 feb 2015, 00:02

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:BiH-Litvanija 3:0
Miralem Pjanic gol plus 2 asistencije..Bez ta tri boda mi bi imali na kraju 3 manje od Grcke i opet isli u baraz :mrgreen: Dakle,ipak ne bi mogli..
Bičakčić, Hajrović, Ibišević...
'ta će Hajrović kloc, a i Šunjić je bolji igrač od Bičakčića. :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2015, 00:03

Rios je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:I u ovim kvalifikacijama je najbolji asistent, on i Vršajević dijele prvo i jedino mjesto.
Razlika postoji ipak,bez Miretove bi imali samo 1 bod,ovako imamo 2 i kakve takve sanse da ipak odemo do Eura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovdje je poništio taj bod, tako da je opet na nuli,

[youtube][/youtube]

Pa gdje baš da se ti upecaš moj Rios... :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 10 feb 2015, 00:11

Rios je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Razlika postoji ipak,bez Miretove bi imali samo 1 bod,ovako imamo 2 i kakve takve sanse da ipak odemo do Eura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovdje je poništio taj bod, tako da je opet na nuli,

[youtube][/youtube]

Pa gdje baš da se ti upecaš moj Rios... :rol:
Znao sam Boga mi da ces mi odgovoriti sa penalom protiv Kipra,taman krenuo da pisem post scriptum,al vidim vec si odgovorio,jbg.. :lol:
Vidi,ja nemam problem s tim da kazem da je promasio bod protiv Kipra..Jbg @Virtu druze,uzeo loptu,preuzeo odgovornost i fulio..Druga je stvar sto mi ne smijemo zaliti ovdje bod nego sva tri,al elem..
Al vidi sad ovo,Mire odlucio da se oduzi za to,i asistira za gol protiv Belgije ( najtezeg protivnika u grupi ) i pokloni nam bod s kojim se ipak imamo cemu nadati.. :njanjanja: :bih:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 feb 2015, 00:14

Kad ove kvalifikacije završe pisat ćemo ko je najbolji asistent, a bgm i strijelac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2015, 00:15

Rios je napisao/la:Znao sam Boga mi da ces mi odgovoriti sa penalom protiv Kipra,taman krenuo da pisem post scriptum,al vidim vec si odgovorio,jbg.. :lol:
Ti k'o da si od jučer, znaš da ja ne fulam zicere :mrgreen:
Rios je napisao/la:Al vidi sad ovo,Mire odlucio da se oduzi za to,i asistira za gol protiv Belgije ( najtezeg protivnika u grupi ) i pokloni nam bod s kojim se ipak imamo cemu nadati.. :bih:
Pa ja bih naviše volio da se na kraju potpuno iskupio u onom duelu sa Tibom i ako on ne bude pravi u nastavku ciklusa, nemamo se mi čemu nadati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 10 feb 2015, 00:27

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:Al vidi sad ovo,Mire odlucio da se oduzi za to,i asistira za gol protiv Belgije ( najtezeg protivnika u grupi ) i pokloni nam bod s kojim se ipak imamo cemu nadati.. :bih:
Pa ja bih naviše volio da se na kraju potpuno iskupio u onom duelu sa Tibom i ako on ne bude pravi u nastavku ciklusa, nemamo se mi čemu nadati.
Meni je vise zao one Asmirove greske,al dobro,sta je tu je..Slazem se da bez Miralema na najvisem nivou nema ni neke ozbiljne price za Euro..Edin,Mume i Mire moraju povuci najvise kao glavne poluge nase igre :salut:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2015, 00:33

Rios je napisao/la:Meni je vise zao one Asmirove greske,al dobro,sta je tu je..Slazem se da bez Miralema na najvisem nivou nema ni neke ozbiljne price za Euro..Edin,Mume i Mire moraju povuci najvise kao glavne poluge nase igre :salut:
To je poenta kompletne priče, ako oni nisu pravi i ako odbrana ne svede greške na minimum, ništa nas ne može spasiti. Samo dvije loše reakcije, Pjanićeva i Begovićeva su nam uzele 4 boda, isto kao da smo ispucali svu sreću i sad nam se sve vraća kao bumerang.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 feb 2015, 00:38

Dosta smo imali nesreće u 2014., tako da ako postoji neko ko to određuje, onda bi u 2015. trebali imati sreće, da nam se poklope neki rezultati pa da idemo direktno na Euro.

Rios

Post Postao/la Rios » 10 feb 2015, 00:52

Virtu4l je napisao/la:
Rios je napisao/la:Meni je vise zao one Asmirove greske,al dobro,sta je tu je..Slazem se da bez Miralema na najvisem nivou nema ni neke ozbiljne price za Euro..Edin,Mume i Mire moraju povuci najvise kao glavne poluge nase igre :salut:
To je poenta kompletne priče, ako oni nisu pravi i ako odbrana ne svede greške na minimum, ništa nas ne može spasiti. Samo dvije loše reakcije, Pjanićeva i Begovićeva su nam uzele 4 boda, isto kao da smo ispucali svu sreću i sad nam se sve vraća kao bumerang.
Da fakat,Asmir brani vrhunski od kako je stao na gol repke i onda u dvije utakmice napravi pocetnicke greske,pa Mire promasi penal,pa svi oni problemi sa povredama.. :| Falilo je i srece zaista,ali ne smijemo se vaditi na to,ipak kad se sve sabere i oduzme - nismo mi bili pravi dosad u ovim kvalama i to je to..
Sad ocekujem da ce ovaj trojac preuzeti na sebe odgovornost,i zaigrati kako mogu i znaju..Niko mi ne moze reci da Besic i Pjanic ne mogu izdominirati bilo koji vezni red na svijetu,a utakmice se upravo tu i dobijaju :kafa: Imamo i solidan raspored,nadati se jbg..Jest da je stanje u odbrani malo zabrinjavajuce,ali i to bi se trebalo popraviti sa oporavljenim Kolasincem,vracenim Zukom,Sunjic,Spahic,valjda i taj Mujdza proigra..Nema predaje uglavnom,kad se samo sjetim ranijih ciklusa kad smo se vracali iz jednako teskih ponora,zasto ne bi i sad :bih: :salut:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 feb 2015, 09:58

I proteklog vikenda nastavio je evropsku turneju. Boravio je u Mehelenu gdje je gledao Edina Cocalića.

"Veoma dobar igrač. I on nam treba i već sam ga upisao na svoj širi spisak. Ne mislim da imamo boljih, ali i ako imamo igrača kvaliteta Cocalića zaslužuje zvanje reprezentativca. Želim ojačati konkurenciju na svim pozicijama u timu", jasan je bio Baždarević u razgovoru sa novinarom Anadolu Agency.
:bih: :bih:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 feb 2015, 10:18

phily je napisao/la:
I proteklog vikenda nastavio je evropsku turneju. Boravio je u Mehelenu gdje je gledao Edina Cocalića.

"Veoma dobar igrač. I on nam treba i već sam ga upisao na svoj širi spisak. Ne mislim da imamo boljih, ali i ako imamo igrača kvaliteta Cocalića zaslužuje zvanje reprezentativca. Želim ojačati konkurenciju na svim pozicijama u timu", jasan je bio Baždarević u razgovoru sa novinarom Anadolu Agency.
:bih: :bih:
Uh kakva pljuska svim likovima koji su se sprdali sa Cocom i njegovim kvalitetima. :rol: :rol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 feb 2015, 10:26

Koliko dugo se Cocalić spominje, pomislio bi čovjek da ima 30 i koju. :crazy:
U pravim je godinama, ali baš. Nadam se da će biti standardan u svome klubu, i tako zaslužiti poziv selektora.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

jocker

Post Postao/la jocker » 10 feb 2015, 10:42

Panionios,Maccabi,Mecheelen,gdje god je igrao bio je standardan prvotimac a nikad nije pozvan ni za prijateljsku utakmicu jos igra na pozicijama gdje smo najtanji.Sta ce nam on bolje moliti i cekati anonimuse i dijasporce da izaberu nas:-)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Cwirek, Goalgetter, hansbosna i 57 gostiju.