Jbg Virtu druze,isto to bih ja mogao pisati tebi kad pocnes sa Miskteovim asistencijama protiv Grcke,zar ne? Pricali smo o vaznosti asistencija Miralema Pjanica,ti rekao da smo bez njih mogli,ja ti evo iznio dokaze da ne bi..Virtu4l je napisao/la:Bičakčić, Hajrović, Ibišević...Rios je napisao/la:BiH-Litvanija 3:0
Miralem Pjanic gol plus 2 asistencije..Bez ta tri boda mi bi imali na kraju 3 manje od Grcke i opet isli u barazDakle,ipak ne bi mogli..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 09 feb 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ispada da ga je ponizio na neki nacin... pozvao ga na SP, mada je pitanje koliko je bio ispravan potez. Na SP nije dobio sansu, mozda bi je dobio u nastavku da smo prosli. Sta ima plakati koji q....dubrovnik je napisao/la:Nema ga se sta braniti niti napadati. Covjek vise nije interesantan za repku. Niko ga ne poziva niti zeli u repki. Ipak ono sto mu je Susic uradio na SP nije bilo posteno. Ibricic to nicim nije zasluzio.calcio je napisao/la:Branili bi oni i sejtana ako bi rekao nesto Papeta.Burundi je napisao/la:Sta je ovo se okrenulo, Sajini advokati napadaju Ibru, a ovi anti Saje brane Ibru.
Prosle godine bilo obrnuto
Ja ti dodao još neke igrače bez kojih ne bi mogli, ali eto priznajem, bio je igrač utakmice protiv Latvije.Rios je napisao/la:Ybg Virtu druze,isto to bih ja mogao pisati tebi kad pocnes sa Miskteovim asistencijama protiv Grcke,zar ne? Pricali smo o vaznosti asistencija Miralema Pjanica,ti rekao da smo bez njih mogli,ja ti evo iznio dokaze da ne bi..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@ calcio
Da se razumijemo nije ni trebao biti na SP ali je Susic naknadnim ubacivanjima svojih pulena dao alibi nekolicini iz repke da inzistiraju na njemu. Da nisu ubaceni ti slijepi putnici niko od navijaca ne bi Ibru zalio radi ovoga u to sam i vise nego siguran. Jedan od njih je i meni drag igrac TSS. Ipak bio bih pokvarenjak kad bi rekao da nije na ruzan nacin upao u repku. Safetovo ponasanje je urodilo za plod mnogo losih stvari sa kojima se jos uvijek nosimo. Valjda ti je to vidljivo iz danasnje perspektive.
Da se razumijemo nije ni trebao biti na SP ali je Susic naknadnim ubacivanjima svojih pulena dao alibi nekolicini iz repke da inzistiraju na njemu. Da nisu ubaceni ti slijepi putnici niko od navijaca ne bi Ibru zalio radi ovoga u to sam i vise nego siguran. Jedan od njih je i meni drag igrac TSS. Ipak bio bih pokvarenjak kad bi rekao da nije na ruzan nacin upao u repku. Safetovo ponasanje je urodilo za plod mnogo losih stvari sa kojima se jos uvijek nosimo. Valjda ti je to vidljivo iz danasnje perspektive.
I protiv Litvanije momčino, nemoj da zakidaš. Bio je i naš najbolji asitent u kvalifikacijama. 
I u ovim kvalifikacijama je najbolji asistent, on i Vršajević dijele prvo i jedino mjesto.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Razlika postoji ipak,bez Miretove bi imali samo 1 bod,ovako imamo 2 i kakve takve sanse da ipak odemo do Eura ..Virtu4l je napisao/la:I u ovim kvalifikacijama je najbolji asistent, on i Vršajević dijele prvo i jedino mjesto.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 10 feb 2015, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
'ta će Hajrović kloc, a i Šunjić je bolji igrač od Bičakčića.Virtu4l je napisao/la:Bičakčić, Hajrović, Ibišević...Rios je napisao/la:BiH-Litvanija 3:0
Miralem Pjanic gol plus 2 asistencije..Bez ta tri boda mi bi imali na kraju 3 manje od Grcke i opet isli u barazDakle,ipak ne bi mogli..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovdje je poništio taj bod, tako da je opet na nuli,Rios je napisao/la:Razlika postoji ipak,bez Miretove bi imali samo 1 bod,ovako imamo 2 i kakve takve sanse da ipak odemo do EuraVirtu4l je napisao/la:I u ovim kvalifikacijama je najbolji asistent, on i Vršajević dijele prvo i jedino mjesto.![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Pa gdje baš da se ti upecaš moj Rios...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znao sam Boga mi da ces mi odgovoriti sa penalom protiv Kipra,taman krenuo da pisem post scriptum,al vidim vec si odgovorio,jbg..Rios je napisao/la:Ovdje je poništio taj bod, tako da je opet na nuli,Virtu4l je napisao/la: Razlika postoji ipak,bez Miretove bi imali samo 1 bod,ovako imamo 2 i kakve takve sanse da ipak odemo do Eura![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Pa gdje baš da se ti upecaš moj Rios...
Vidi,ja nemam problem s tim da kazem da je promasio bod protiv Kipra..Jbg @Virtu druze,uzeo loptu,preuzeo odgovornost i fulio..Druga je stvar sto mi ne smijemo zaliti ovdje bod nego sva tri,al elem..
Al vidi sad ovo,Mire odlucio da se oduzi za to,i asistira za gol protiv Belgije ( najtezeg protivnika u grupi ) i pokloni nam bod s kojim se ipak imamo cemu nadati..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kad ove kvalifikacije završe pisat ćemo ko je najbolji asistent, a bgm i strijelac.
Ti k'o da si od jučer, znaš da ja ne fulam zicereRios je napisao/la:Znao sam Boga mi da ces mi odgovoriti sa penalom protiv Kipra,taman krenuo da pisem post scriptum,al vidim vec si odgovorio,jbg..![]()
Pa ja bih naviše volio da se na kraju potpuno iskupio u onom duelu sa Tibom i ako on ne bude pravi u nastavku ciklusa, nemamo se mi čemu nadati.Rios je napisao/la:Al vidi sad ovo,Mire odlucio da se oduzi za to,i asistira za gol protiv Belgije ( najtezeg protivnika u grupi ) i pokloni nam bod s kojim se ipak imamo cemu nadati..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni je vise zao one Asmirove greske,al dobro,sta je tu je..Slazem se da bez Miralema na najvisem nivou nema ni neke ozbiljne price za Euro..Edin,Mume i Mire moraju povuci najvise kao glavne poluge nase igreVirtu4l je napisao/la:Pa ja bih naviše volio da se na kraju potpuno iskupio u onom duelu sa Tibom i ako on ne bude pravi u nastavku ciklusa, nemamo se mi čemu nadati.Rios je napisao/la:Al vidi sad ovo,Mire odlucio da se oduzi za to,i asistira za gol protiv Belgije ( najtezeg protivnika u grupi ) i pokloni nam bod s kojim se ipak imamo cemu nadati..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
To je poenta kompletne priče, ako oni nisu pravi i ako odbrana ne svede greške na minimum, ništa nas ne može spasiti. Samo dvije loše reakcije, Pjanićeva i Begovićeva su nam uzele 4 boda, isto kao da smo ispucali svu sreću i sad nam se sve vraća kao bumerang.Rios je napisao/la:Meni je vise zao one Asmirove greske,al dobro,sta je tu je..Slazem se da bez Miralema na najvisem nivou nema ni neke ozbiljne price za Euro..Edin,Mume i Mire moraju povuci najvise kao glavne poluge nase igre
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dosta smo imali nesreće u 2014., tako da ako postoji neko ko to određuje, onda bi u 2015. trebali imati sreće, da nam se poklope neki rezultati pa da idemo direktno na Euro.
Da fakat,Asmir brani vrhunski od kako je stao na gol repke i onda u dvije utakmice napravi pocetnicke greske,pa Mire promasi penal,pa svi oni problemi sa povredama..Virtu4l je napisao/la:To je poenta kompletne priče, ako oni nisu pravi i ako odbrana ne svede greške na minimum, ništa nas ne može spasiti. Samo dvije loše reakcije, Pjanićeva i Begovićeva su nam uzele 4 boda, isto kao da smo ispucali svu sreću i sad nam se sve vraća kao bumerang.Rios je napisao/la:Meni je vise zao one Asmirove greske,al dobro,sta je tu je..Slazem se da bez Miralema na najvisem nivou nema ni neke ozbiljne price za Euro..Edin,Mume i Mire moraju povuci najvise kao glavne poluge nase igre
Sad ocekujem da ce ovaj trojac preuzeti na sebe odgovornost,i zaigrati kako mogu i znaju..Niko mi ne moze reci da Besic i Pjanic ne mogu izdominirati bilo koji vezni red na svijetu,a utakmice se upravo tu i dobijaju
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
I proteklog vikenda nastavio je evropsku turneju. Boravio je u Mehelenu gdje je gledao Edina Cocalića.
"Veoma dobar igrač. I on nam treba i već sam ga upisao na svoj širi spisak. Ne mislim da imamo boljih, ali i ako imamo igrača kvaliteta Cocalića zaslužuje zvanje reprezentativca. Želim ojačati konkurenciju na svim pozicijama u timu", jasan je bio Baždarević u razgovoru sa novinarom Anadolu Agency.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Uh kakva pljuska svim likovima koji su se sprdali sa Cocom i njegovim kvalitetima.phily je napisao/la:I proteklog vikenda nastavio je evropsku turneju. Boravio je u Mehelenu gdje je gledao Edina Cocalića.
"Veoma dobar igrač. I on nam treba i već sam ga upisao na svoj širi spisak. Ne mislim da imamo boljih, ali i ako imamo igrača kvaliteta Cocalića zaslužuje zvanje reprezentativca. Želim ojačati konkurenciju na svim pozicijama u timu", jasan je bio Baždarević u razgovoru sa novinarom Anadolu Agency.![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Koliko dugo se Cocalić spominje, pomislio bi čovjek da ima 30 i koju.
U pravim je godinama, ali baš. Nadam se da će biti standardan u svome klubu, i tako zaslužiti poziv selektora.
U pravim je godinama, ali baš. Nadam se da će biti standardan u svome klubu, i tako zaslužiti poziv selektora.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Panionios,Maccabi,Mecheelen,gdje god je igrao bio je standardan prvotimac a nikad nije pozvan ni za prijateljsku utakmicu jos igra na pozicijama gdje smo najtanji.Sta ce nam on bolje moliti i cekati anonimuse i dijasporce da izaberu nas:-)
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Cwirek, Goalgetter, hansbosna i 57 gostiju.