UPRAVA NAPOLJE
u zadnje tri utakmice 7 crvenih

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ici ce i cetvrti ako Zeljo i Borac budu u finalu kupa|-|0rD@Š je napisao/la:ne vezano za FKS da vas pitam ako neko zna jel ove godine prva 4 idu u evropu ili prva 3????
|-|0rD@Š je napisao/la:de ba odgovorite mi ozbiljno na ono pitanje koliko klubova ide u evropu onaj kaze ako zeljo i borac budu u finalu kupa idu 4 kluba nidje veze
Izaci iz ovoga cirkuuuuuuuuuuuusa.Neko spomenu Baku i to je pravi potez bio.Ne moze covjeku pod kozu vise.Zar stvarno neko vjeruje da su ovi nasi igraci toboze u tolikoj mjeri grubi hehehehhehe.SVAKI VAS UDARAC CINI NAS JACIM.raja_sa_sjevera je napisao/la:hebem ti ovo ligu
ok cudno to neko pravilo jer kolko znam nije bilo tako prosle godinecena je napisao/la:Idu cetri ako se Zeljo i Borac plasiraju u finale, a jedna od ove dvije ekip bude prvak!
Ma jes ba|-|0rD@Š je napisao/la:ok cudno to neko pravilo jer kolko znam nije bilo tako prosle godinecena je napisao/la:Idu cetri ako se Zeljo i Borac plasiraju u finale, a jedna od ove dvije ekip bude prvak!
de ne kaki bio sam na toj utakmici protiv veleža i jeste sudija šiljio ali koliko znam brojčano smo isto završili utakmicu,da ste se valjali jeste a d aje našiljio penal jeste e je li sad u redu u tunelu no koment nisam vidio i ne želim komentarisati,ali zar ovo nije previše u tri kola za redom,pa eto vi nas dobili bili ste bolji ali jedina gdje smo izgubili a da smo brojčano završili u punom sastavu da nije tužno bilo bi smiješno pa bolje da ne idemo igrati ako već neko mora pobijediti a i ako se zna scenario unaprijed vidjet češ cirkusa u euro kupovima i na šta su doveli ionako jadan fudbal u našoj zemlji.kimbo je napisao/la:Ne znam izgleda da Laktasi moraju ostati u ligi po svaku cjenu.
Doduse uopste mi nije zao Sarajeva , identicno domacinsko sudjenje mozda cak i gore protiv Veleza jesenas.
Kada je Sarajevo igralo grubo / pogibeljno a Velezovci dobijali kartone za navodno foliranje i odugovlacenje. Zatim smijesne kazne za napad u svlacionicii tako dalje.
Ruglo od fudbala i lige se nastavlja .......
Grehota samo pojedinci ne vide dalje od sopstvenog nosa , sto je u jednom kolu (kuci) ok ne valja sledece kolo ....kakicu piskicu prevrtljivi moral ... al sta ocekivati od foruma gdje je vecina jos u ranoj dobi puberteta ..
Slazem se u mnogo cemu .... ove godine taktika kartonijade je pocela protiv Veleza i cjelu jesen su nas masakrirali mislim da bi barem bili bogatiji za 3 poena da toga nije bilo. To se sada vidim primjenjuje i na Sarajevo koje je ionako u k...u , ali najveci vam je neprijatelj vasa uprava ....sekac je napisao/la:de ne kaki bio sam na toj utakmici protiv veleža i jeste sudija šiljio ali koliko znam brojčano smo isto završili utakmicu,da ste se valjali jeste a d aje našiljio penal jeste e je li sad u redu u tunelu no koment nisam vidio i ne želim komentarisati,ali zar ovo nije previše u tri kola za redom,pa eto vi nas dobili bili ste bolji ali jedina gdje smo izgubili a da smo brojčano završili u punom sastavu da nije tužno bilo bi smiješno pa bolje da ne idemo igrati ako već neko mora pobijediti a i ako se zna scenario unaprijed vidjet češ cirkusa u euro kupovima i na šta su doveli ionako jadan fudbal u našoj zemlji.kimbo je napisao/la:Ne znam izgleda da Laktasi moraju ostati u ligi po svaku cjenu.
Doduse uopste mi nije zao Sarajeva , identicno domacinsko sudjenje mozda cak i gore protiv Veleza jesenas.
Kada je Sarajevo igralo grubo / pogibeljno a Velezovci dobijali kartone za navodno foliranje i odugovlacenje. Zatim smijesne kazne za napad u svlacionicii tako dalje.
Ruglo od fudbala i lige se nastavlja .......
Grehota samo pojedinci ne vide dalje od sopstvenog nosa , sto je u jednom kolu (kuci) ok ne valja sledece kolo ....kakicu piskicu prevrtljivi moral ... al sta ocekivati od foruma gdje je vecina jos u ranoj dobi puberteta ..
drug koliko znam a i sad sam provjerio danas ste dobili 3 crvena kartona a treci crveni je dobio treneramertiger je napisao/la:Ne znam sta je bilo u Laktasima znam da se dobili dvacrvena i izgubili 2-1, iskreno zao mi je sto je tako ispalo, prije svega zbog crvenih kartona, ne vjerujem da ste tako grubo igrali kad sloboda ne dobije 2-3 crvena u utkakmici na najgrublji su u ligi al eto.
A sto se tice evropa i prosle godine su isla cetiri tima tako ce i ove godine:
Sampion u LP (aBd Zeljo)
Osvajac kupa (aBd Zeljo) u uefa ligu, a ako budu borac i zeljo igrali finale onda se mjesto daje po tebeli, tako da, onda ide ovako:
viceprvak - uefa liga
treceplasirani - uefa liga
i cetvrti isto uefa liga. (samo sto ovaj ide od pocetka korz uefa ligu, dok ovi iznad prolaze prvo kolo automacki)
Iskreno se nadam da ce te zauzeti jedno od ovih mjesta izuuzev prvog
Idu, Željo, Borac, Sarajevo, a za četvrtu poziciju će se boriti Široki Brijeg, Zrinjski i Velež. Ovo vam je 100%|-|0rD@Š je napisao/la:de ba odgovorite mi ozbiljno na ono pitanje koliko klubova ide u evropu onaj kaze ako zeljo i borac budu u finalu kupa idu 4 kluba nidje veze
eto oni mesari a vaš tata brković nama sedam crvenih i 10 do 12 žutih u tri utakmice (bez Veleža)stidite se tih zakulisnih radnji ali neka ima boga doči će sve na svoje samo lakopo!kalimero je napisao/la:Nema sad nikakvog plakanja ovo ne govorim nista provokativno,al jednostavno imali ste pretezak raspored.Sloboda,Travnik,Velez i Laktasi,cetiri najteza gostovanja,sve sami mesariosim Veleza.