FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 feb 2015, 13:53

Benjo_AFC86 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: .meni je logicnije da trazimo novog stopera :)
Moranjkić, Salihović, Mitrović, Mujkić + Mehmedagić. I da se traži stoper?

A zadnjeg veznog koga imaš? Pouzdat se u Kisu i Pršeša ili?

Pa ako se htio bolji stoper dovoditi, onda se ovih 4,5 nabrojanih nije trebalo ni dovodit, il se trebala "dati noga". :mrgreen:

Zeba, Bekić i kompanija su više napadački nastrojeni..

mislio sam da je ovaj momak zadnji vezni i uz Kisu bi bilo ok..ali ocigledno da ovaj momak mose igrati stopera kao sto neko napisa da je uglavnom igrao tu...samo ja sam ga vidjao na ono video da se kao zadnji vezni odlicno snalazi..zabija golove ebiga i iz tog razloga milim da je lakse nam naci stopera ako vec je teze naci dobrog provjerenog veznog ...upravo to sto ti kazes kako da se pouzdamo u Kisu i Prsesa bas zato ovaj Mehmedagic bi bio odlicno tu da uleti uglavnom ostavimo to sefu da on odluci :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 feb 2015, 13:55

hondas je napisao/la:Došli su:Zeba,Krpić,Bekić,Ahmetović,Moranjkić,Ivetić,Mehmedagić .

Otišli su:Kuduzović,Janković,Selamović,Džafić,Mujkić,Omić,Šećerović,Bajraktarević

Na probi:Ahmetović Esmir,Hodžić i Čolović.

po meni ovdje da su jos otali Oma i Bajraktarevic mislim da vise nista nebi ni trebali ..imali bi te ljude u zadnjoj liniji, a ujedno ovaj Mehmedagic da bude stoper i super
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 09 feb 2015, 14:12

SaltCityAttack je napisao/la:
hondas je napisao/la:Došli su:Zeba,Krpić,Bekić,Ahmetović,Moranjkić,Ivetić,Mehmedagić .

Otišli su:Kuduzović,Janković,Selamović,Džafić,Mujkić,Omić,Šećerović,Bajraktarević

po meni ovdje da su jos otali Oma i Bajraktarevic mislim da vise nista nebi ni trebali ..imali bi te ljude u zadnjoj liniji, a ujedno ovaj Mehmedagic da bude stoper i super
Joj druze za Omu se slazem, ali za ovog Bajraktarevica ne mogu se sloziti, on nije ni pokusaj od igraca, hvala mu kad nas je napustio, jos samo da se kutarisemo Sarica i sve pet!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 09 feb 2015, 14:15

Hvala druze.

Koji je taj Hodzic?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 feb 2015, 19:10

TEŠNJAK ADEM HODŽIĆ (15) - ZASJAO U KADETIMA ZAGREBAČKOG „DINAMA“
[22.02.2012]
Piše: Miralem Begić
Vijest da je NK Dinamo bacio oko na mladog poletarca iz Kaloševića kod Tešnja, petnaestogodišnjeg Adema Hodžića , nije ostavila ravnodušnim ovdašnju sportsku javnost.Škole nogometa sa ove regije su pravi rasadnici budućih nogometnih asova među koje želi ići i perspektivni nogometaš Adem Hodžić.
Njegovom ocu Jasminu pljušte čestitke sa svih strana što mu je sin obukao dres moćnog Dinama i što su ga Zagrepčani prihvatili kao svog najrođenijeg, jer se na desetodnevnoj provjeri pokazao da se itekako može računati na njega. Adem se javio početkom jeseni prošle godine u nogometni kamp zagrebačkih modrih gdje se, zahvaljujući Dinamovoj školi nogometa okuplja do stotinjak nadarenih dječaka iz Hrvatske i okruženja, te se uz budno oko nekolicine trenera ovog kluba,po strogim nogometnim kriterijima, vrši odabir i selekcija za buduće Dinamove uzdanice.
Posebna ekipa stručnjaka zadužena za mlade u kampu posmatrala je dječake na treninzima u Maksimiru koji su se održavali dva puta dnevno i preporučila trenerima selekcije 1996. Hodžića,kazavši da je on ispunio normu.Nakon toga „preveslan“ je u kadete i zvanično registriran u HNS kao Dinamova nova nada.Tek što je završio osnovnu školu, ljubav prema nogometu je talentovanog Adema Hodžića odvela ,eto do Zagreba,gdje će nastaviti pohađati srednju ekonomsku školu i redovno se javljati u Maksimir na treninge.
Hodžić je lani bio pozvan u Fojnicu u bh. nogometnu selekciju U-15. Iskreno se nada da će se izboriti za mjesto bh. selekcije U-17,ako stručni štab naše reprezentacije baci oko na njega.
...... ......... ......... ............... ..............
Adem Hodzic je 17-godisnji clan NK
Dinamo.Svoju nogometnu karijeru zapoceo je u Tosku iz Tesnja.Vec
skoro tri godine je clan Dinama,da bi postao clan Dinam,dosao je na
kamp i nakon pet dana kampa pozvali su ga treneri na razgovor i rekli
mu da ce provesti 6 mjeseci u Dinamu na rigoroznim probama te nakon 6
mjeseci odgovor je bio pozitivan i postao je clan Dinama.Hodzic je
igrao za reprezentaciju BIH U 17 ali radi povrede propustio je
kvalifikacije za svjetsko prvenstvo,sada ceka poziv da igra za
reprezentaciju U 19.Hodzic u Dinamu u zadnje vrijeme i ne igra
bas,zasto,ni sam ne zna.
Stvarno ne znam zasto ne igram u
Dinamu,ali bio sam na probi u jednom klubu u Bundesligi i jako su
zadovoljni bili samnom,tako da vjerovatno Dinamo napustam.Zasad su
problem papiri ali rekli su mi ukoliko ne budu mogli srediti svu
papirlogiju da bi onda sa njima potpisao profesionalni ugovor kad
napunim 18 godina.A ne zelim jos spominjat ime kluba,dok sve ne bude
zavrseno,a sto se tice nase reprezentacije,mislim da mi je mjesto u
reprezentaciji i ocekujem poziv,kaze Hodzic,koji je porijeklom iz
Tesnja i igra veznog. DECEMBAR 2013
A.L.
.......... .................. .................. ............... ..................
Adem Hodžić (18) igra na poziciji centralnog veznjaka, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Rijeku (U-19), te zagrebački Dinamo (U-17 i U-19).
Ovaj rođeni Tešnjak odlučio se priključiti podmlatku našeg kluba, a važno je naglasiti da je Hodžić nastupao i za U-17 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
(fksloboda.ba)juli 2014
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 09 feb 2015, 19:39, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 feb 2015, 19:21

Mali je pravi dragulj i treba ga maksimalno forsirat u predstojecoj polusezoni. Nadam se da ce to Husref prepoznati... :)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

callimero
Kontakt:

Post Postao/la callimero » 09 feb 2015, 22:27

Velika je šteta sto če malog Miču poslat na posudbu 3-4 kluba sa Tk su vec zainteresovani za njegove usluge.po meni mogao je bar zadnjih 15-20min odigrat kvalitetno

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 feb 2015, 22:32

Da je Mićo proslo ljeto i pauzu bolje iskoristio pa malo teretanu posjetio umjesto binga po kladionicama al et,i meni drag igrac kao i Mujkic ali tako je kako je igraci dolaze i odlaze ,ako se opet pokaze u buducnosti nije problem vratiti ga,mada mozda je i bolje za njega da ide negdje gdje ce igrati a ne presjediti na klupi cijelu sezonu ili uci 10 min pred kraj .

callimero
Kontakt:

Post Postao/la callimero » 09 feb 2015, 22:50

Netreba ulazit u to privatni život bingo i sto neki ječmiste i vivu spominju .to je sve normalno za 21-godisnjaka ,a mozda je i bolje da odigra polusezonu negdje pa da se vrati sa vise utakmica u nogama

callimero
Kontakt:

Post Postao/la callimero » 09 feb 2015, 22:57

I da dodam posto vidim da slabo znate zadnjeg veznog ovu polusezonu će igrati Saric i Kiso a Mehmedagic na stopera djecko je jak kao bik i dobar extra igrač

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2015, 23:00

http://www.transfermarkt.com/tomislav-t ... ler/190272" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo veznjaka. :kafa: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 feb 2015, 23:01

taj profil igraca nam bas nedostaje :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 feb 2015, 23:04

tomic nije produzio ugovor sa strumfetama i to je definitivno...uf kako bi nam legao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 feb 2015, 23:06

staragarda je napisao/la:tomic nije produzio ugovor sa strumfetama i to je definitivno...uf kako bi nam legao
pod ugovorom je do kraja sezone :( nemoguca misija
Sloboda Tuzla

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 09 feb 2015, 23:08

Tomic sa Zeljom ima ugovor do kraja sezoneee, tesko da mi u ovom trenutku mozemo iskesirati 100 + hiljada za nekog igraca. Treba biti realan, nismo mi jos u mogucnosti da otkupljujemo igrace od drugih timova. :D
Znaci Tomic je Zeljin igrac do kraja sezonee :kafa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2015, 23:10

Pa dobro, onda na ljeto a do tad cemo se pokrpati sa Kisom. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 feb 2015, 23:13

fukarezv je napisao/la:Tomic sa Zeljom ima ugovor do kraja sezoneee, tesko da mi u ovom trenutku mozemo iskesirati 100 + hiljada za nekog igraca. Treba biti realan, nismo mi jos u mogucnosti da otkupljujemo igrace od drugih timova. :D
mozda ce ih tuziiti jer su mu duzni, pa dobije raskid ugovora, pa ga onda tad pokupite, bolje vama nego u siroki il zrinjski :D
Pyro is not a crime !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 feb 2015, 23:16

Tomić sad može potpisat' za bilo koga!

al' ne vjerujem da imamo šanse da ga dovedemo, ako ne ode vani, on će u Široki ili Svinjski, jer su trenutno ambiciozniji, a vala treba bit' iskren i reć' da imaju prednost jer su klubovi s hrvatskim predznakom

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 feb 2015, 23:20

THEC je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:Tomic sa Zeljom ima ugovor do kraja sezoneee, tesko da mi u ovom trenutku mozemo iskesirati 100 + hiljada za nekog igraca. Treba biti realan, nismo mi jos u mogucnosti da otkupljujemo igrace od drugih timova. :D
mozda ce ih tuziiti jer su mu duzni, pa dobije raskid ugovora, pa ga onda tad pokupite, bolje vama nego u siroki il zrinjski :D
sad sam to posao napisati....ako su mu duzni a vjerovatno jesu moguc je prijevremni raskid ugovora....evidentno je da su odnosi zategnuti...a ako se sljedece sezone napada evropa vec sad bi se trebao pravit kostur ekipe...za evropu ti sigurno trebaju igraci kalibra tomica...i to najmanje taj kalibar
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2015, 23:22

Chinaglia je napisao/la:Tomić sad može potpisat' za bilo koga!

al' ne vjerujem da imamo šanse da ga dovedemo, ako ne ode vani, on će u Široki ili Svinjski, jer su trenutno ambiciozniji, a vala treba bit' iskren i reć' da imaju prednost jer su klubovi s hrvatskim predznakom
Bome, ja ne bih bio toliko siguran da bi on prije njih izabrao s obzirom da je Azmir covjek od cuda i stvarno se ne bih iznenadio ako bi sutra vec izasla informacija da je Tomic novi igrac Slobode.

Svakako da je nerealno jer vjerovatno ima prevelike zahtjeve oko primanja ali eto da bude da postoji neka nada. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 2 gosta.