Sa Barcom..sarajlija89 je napisao/la:s kim iducu igrate

Barcelona - Arsenal
Tottenham - Arsenal
Wigan Athletic - Arsenal
Arsenal - Man City
Blackburn - Arsenal
Arsenal - Fulham
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sa Barcom..sarajlija89 je napisao/la:s kim iducu igrate
Pazi da se ne ispuni pa niste Real da imate 11 zaredomCollegeGunner je napisao/la:Barcelona - Arsenal W
Tottenham - Arsenal W
Wigan Athletic - Arsenal W
Arsenal - Man City W
Blackburn - Arsenal W
Arsenal - Fulham W
Evo sta ja ocekujem...
^Tj. Nemate vi kralja da vam kupuje utakmicePazi da se ne ispuni pa niste Real da imate 11 zaredom
Ali mi imamo KraljicuOTNYS_YNWA je napisao/la:^Tj. Nemate vi kralja da vam kupuje utakmicePazi da se ne ispuni pa niste Real da imate 11 zaredom![]()
^Ma pasivna je skrozAli mi imamo Kraljicu![]()
Daj Bože da tako bude... Nadam se samo tome...CollegeGunner je napisao/la:Barcelona - Arsenal W
Tottenham - Arsenal W
Arsenal - Man City W
Blackburn - Arsenal W
Arsenal - Fulham W
Evo sta ja ocekujem...
GunnerS je napisao/la:Daj Bože da tako bude... Nadam se samo tome...CollegeGunner je napisao/la:Barcelona - Arsenal W
Tottenham - Arsenal W
Arsenal - Man City W
Blackburn - Arsenal W
Arsenal - Fulham W
Evo sta ja ocekujem...
Pusti kompleksaše jarane, idu na svaku temu i vrijeđaju klub koji nije njihov čisto da bi se osjećali bolje.Kompleksi.GunnerS je napisao/la:Što ti svakom loncu moraš bit poklopac ?! Ja stvarno ne vidim toliku potrebu tebe na ovoj temi, al et... Očigledno imaš neki razlog, nadam se samo da nije bezveze...
Kolege se nadaju zato što su navijači, što vole klub.Meni je npr. jasno da nećemo ništa osvojit ove godine, ali i dalje neka nada tinja.A nije da smo baš bez pokrića, cijelu sezonu smo osakaćeni povredama i igramo manje-više dobro ,a ni konkurenti nam ne bježe toliko puno da možemo reći gotovo je.Romariooo je napisao/la:Kakvi bolan kompleksi, samo su mi smijesna vasa velika očekivanja, i to bez ikakvog pokrica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.